Tak to bolo aj u nas....prvu sezonu ma zivotnu s 20 golmi, ta druha a tretia uz bola horsia. Ale stale je to oblubenec, som rad, ze sa mu u vas zacalo daritRedy píše:K Talbot<->Downie : Jasne, ze ten trade byl z nasi strany spatny, ale tesi me, ze je nakonec Talbot pro tym prinosem. Ja i z kritiky mistnich fans cekal spis prumerneho hrace do 4.utoku, proto je pro me jeho hra prijemnym prekvapenim.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak u nas s nim v idealnom pripade (ak by boli vsetci zdravi) pocitame do 4th line a na PK – a na tu ulohu je povedal by som vramci ligy nadpriemer.kajo píše:Tak to bolo aj u nas....prvu sezonu ma zivotnu s 20 golmi, ta druha a tretia uz bola horsia. Ale stale je to oblubenec, som rad, ze sa mu u vas zacalo daritRedy píše:K Talbot<->Downie : Jasne, ze ten trade byl z nasi strany spatny, ale tesi me, ze je nakonec Talbot pro tym prinosem. Ja i z kritiky mistnich fans cekal spis prumerneho hrace do 4.utoku, proto je pro me jeho hra prijemnym prekvapenim.
No ale momentalne mame dlhodobo out 2 top 6 forwardov (tanguay, PAP) a obcas sa k nim kratkodobo pridavaju dalsi (ROR, teraz mozno stastny), takze aj Talbot sa nielenze posunul do 3rd line, ale skusali to s nim dokonca aj na ducheneovom kridle (nastastie len chvilku
V kazdom pripade zatial aj v tej 3rd line podava sympaticke vykony a povedal by som ze poslednych par tyzdnov je pre Avs platnejsi ako downie pre flyers
Ale aj tak myslim ze aspon nejaky 3rd-4th rounder sme z toho este vytrieskat mohli a mali
Zatim neni duvod. Byl to furt B2B a na Rags furt mame zapas k dobru, navic ted prijemnej rozpis, koneckoncu jsme vlastne furt i na PO pozici... Verim, ze do olymipady budeme i v divizi do tretiho mista... A jinak posledny ysleeky Rags me trapej, snad zase trochu klesnou..Redy » pon led 13, 2014 9:28 am píše:Davam true Flyerovi finchovi zapas, maximalne dva nez zase odpiska sezonu.
Uz len to ze rozbehol konecne tretiu lajnu ktora dlhe mesiace neproduktivna a Couts sa odvtedy velmi chytil a pozdvihol na vyssiu uroven je pre nas takmer neocenitelne.petrik píše:a povedal by som ze poslednych par tyzdnov je pre Avs platnejsi ako downie pre flyers
Verim ze casom bude zas dobry, kazdy u nas po zraneni suckuje. Asi to bude ako hovori andy....moc rychle navraty na lad a nie v 100% stave
Kdyz jsem tu po zapasu v DET vynasel Couturiera (2+2) do nebe, asi jsem to trochu "zakrikl".. Od ty doby v 18-ti zapasech 3+3 a -14. Asi je zde prilis oblibenej a imunni na kritiku, ja bych ho u nas v topicu uz asi rozdupal (viz napr. i dnes 4.gol)
Pak jsou tu jeste tradicni firma Emery a Lecavalier zacina prebirat Hartnellovu "pozici" z uvodu sezony. Stejne to ale vzdycky bude o Masonovi, jestli se jeste vrati k tomu levelu z uvodu sezony, pak budete problemem pro kazdeho na Vychode i pres par suckujicich pasazeru (takove ma totiz kazdej team)..
EDIT: Andy, uprav si podpis
EDIT: Andy, uprav si podpis
Coutsovi chybí Read. Od prvního zápasu, kdy hráli spolu, jsem tvrdil, že prostě jeden bez druhého nedokážou hrát tak dobře, jak umí.
Ale samozřejmě i tak je to bohužel příšerná statistika... Ale Vinny, kterej prostě nemůže hrát a nepatří do třetí lajny, a suckující Downie, resp. 4th lineři mu taky moc nepřidali...
Jinak na -14 mi to nesedí, leda že by jsi zase an druhou stranu nepočítal k tomu plusový bude... S těma to má celkem asi -9, ale to stejně není moc rozdíl...
Jinak na -14 mi to nesedí, leda že by jsi zase an druhou stranu nepočítal k tomu plusový bude... S těma to má celkem asi -9, ale to stejně není moc rozdíl...
http://www.nhl.com/ice/player.htm?id=84 ... 4&view=log" onclick="window.open(this.href);return false; Poslednich 18 zapasu nebyl v plusu ani jednou. Je to minus 14..Rono píše: Jinak na -14 mi to nesedí, leda že by jsi zase an druhou stranu nepočítal k tomu plusový bude... S těma to má celkem asi -9, ale to stejně není moc rozdíl...
Ja som tu do neho sil pomerne dlhu dobu a uz ked to bolo vo faze ze z neho bude prinajlepsom druhy talbot v cold streak tak sa prebral a hral luxusne a krajal to tam. Takze aj ked teraz zase suckuje tak uz ho necham tak. Snad ked sa mu vrati do lajny read a downie tak to bude zas okAtlantik píše: Asi je zde prilis oblibenej a imunni na kritiku, ja bych ho u nas v topicu uz asi rozdupal
Ty vis co myslim, je to hned na zacatku podpisu! To ze si nas tu zadupal po kolapsu v EDM jsem toleroval, ale ted bych chtel udelat ja uplne to samy vuci ty osobe! Patrilo by se dokonce jeste vic, akorat, ze na zenske by se tolik ***ovat nemeloAndyF píše:Na podpisu nevidim nic spatnyho
Couturier je stale nas najlepsi defenzivny utocnik, na PK nenahraditelny. Dost mu imo aj ublizuje Lecavalier na kridle, lebo napriek tomu, ze ma Vinny hrat z kridla, zda sa mi ako keby sa s tym nevedel zmierit a stale sa "tlaci" do stredu. Ziadna chemia medzi nimi nie je, to je ocividne. A ked sa k tomu prida (asi este stale zraneny) Downie, nie je sa comu cudovat. S Vinnym bude este problem, lebo na centri prenho miesto nie je a na kridlo v shut down line proste nepatri. Ale tiez si myslim, ze este nie je uplne dolieceny a tak olympijska prestavka bude pre hracov ako on, Downie, Read alebo aj Giroux vykupenim.
Ja by som aj sil do nich, ale po dvoch prehrach je este priskoro. Hlavne po tych dobrych vysledkoch v poslednych cca dvoch mesiacoch. Emery je marny no, tam by som uz fakt skusil hocikoho na jeho miesta, trebars aj toho posrateho Heetera z AHL.
Ja by som aj sil do nich, ale po dvoch prehrach je este priskoro. Hlavne po tych dobrych vysledkoch v poslednych cca dvoch mesiacoch. Emery je marny no, tam by som uz fakt skusil hocikoho na jeho miesta, trebars aj toho posrateho Heetera z AHL.
Samozřejmě, že od tohoto nic. Ale on svoji šanci na centru dostal a B. Schenn prostě svými výkony ho vytlačil.
Já bych zkusil zabydlet Vinnyho do první lajny, přecijen furt má vyšší skill i zkušenosti než Raffl a kdyby si časem na sebe zvykly (Leci-G-Voras) tak by to mohla být luxusní lajna.. Jenom by museli určitě dostat pár zápasů, aby se sehráli.. Je jasný, že po třech zápasech to válet nebudou..
Mna sa nepytaj, ja som ho nepodpisoval. Keby ho posunuli do prveho utoku, problem by bol ten, ze jeden z Vinny/Voracek by musel hrat na LW. Nechapem preco este nevyskusali experiment B.Schenna na LW vedla Girouxa. Ok, aby som bol presny, na zaciatku minulej sezony tam odohral asi tri zapasy a potom to Lavi tradicne zacal mixovat. Brayden je sice na centri platnejsi ako na kridle, ale neverim, ze pri playmakeroch akymi su Giroux a Vorax by sa mu nedarilo. Neexistuje!Captain Crunch píše:To je tak, keď sa celoživotný center na staré kolená učí novej pozícii. Čo ste od toho čakali?kajo píše:Dost mu imo aj ublizuje Lecavalier na kridle, lebo napriek tomu, ze ma Vinny hrat z kridla, zda sa mi ako keby sa s tym nevedel zmierit a stale sa "tlaci" do stredu.
B.Schenn-Giroux-Voracek
Hartnell-Lecavalier-Simmonds
Downie-Couturier-Read
?-Hall-VV
http://flyersfaithful.com/2014/01/13/le ... linemates/
Když už se bavíme o Lecavalierovi tak něco k zamyšlení ...
Vyměnit, hmm, v první řadě se nemusel ani podepisovat, jenže vyměnit jde těžko kdžy má absolutní NMC ...
Když už se bavíme o Lecavalierovi tak něco k zamyšlení ...
Vyměnit, hmm, v první řadě se nemusel ani podepisovat, jenže vyměnit jde těžko kdžy má absolutní NMC ...
Vinny vymeniť nejde, je takmer 90% isté že tam bude 5rokov. Atlantik to tu písal keď podpísal v lete.Captain Crunch píše:Podľa toho čo píšete, neoplatí sa vám ho radšej vymeniť? Je mi jasné, že z nejakého dôvodu podpísal práve u vás ale vzhľadom na problémy so zaradením do zostavy, nebolo by to pre obe strany vhodnejšie?
Je fakt že máte Schenna ktorý hráva LW/C a Vinnyho starého čístého centra a vy ich dávate naopak. Neverím že je Vinnymu dobre na krídle.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé