Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kajo píše:To, ze vam to je jedno, musi byt kravina :giggle: Ved Seguin nici NHL a momentalne je to top 3 hrac ligy. Priznajte si to aspon. Tak ako to robia fans caps (Forsberg) :klobuk:

To ako keby minuly rok Holmgren vymenil Voracka a teraz by predvadzal to co robi v inom drese. Urcite by som nebol spokojny. Nechcem do vas kopat samozrejme, ale so Seguinom, zdravym Charom, Krejcim a spol by ste patrili k najvacsim adeptom na :cup:
To, že je v ofenzivě TOP je sice fajn, ale ty bys chtěl v útoku takovýho potetovanýho nafoukance? A že ničí NHL... v tabulce to tak nevypadá, ale vždyť ty to sám dobře musíš znát (Giroux - Voráček).

EDIT: na nhl.cz je teď článek s tímhle videem :arrow:

...chlapy upřímně...tomu zmrdovi bych takovou natáhl, že by si to už nikdy nedovolil :nono:
Leo píše:To, že je v ofenzivě TOP je sice fajn, ale ty bys chtěl v útoku takovýho potetovanýho nafoukance? A že ničí NHL... v tabulce to tak nevypadá, ale vždyť ty to sám dobře musíš znát (Giroux - Voráček).
Sa tu tvarite ako keby niekoho zabil, alebo co? Je egocentricky? Big deal..vacsina hracov v lige taki su. Hokej je timova hra, takze to, ze Dallasu (Philadelphii) sa nedari je uplne irelevantne. Nemozu za to, ze zbytok timu suckuje...Ale ok, mne je to fuk. Hlavne ze miestni bruins fans su spokojni s Louim a Smithom. Tak to ma byt :klobuk:
Leo píše:EDIT: na nhl.cz je teď článek s tímhle videem :arrow:
...chlapy upřímně...tomu zmrdovi bych takovou natáhl, že by si to už nikdy nedovolil :nono:
To by se nejdriv musela jedna z tech mimozemskejch sester zacit rvat :rofl:
kajo píše:Hlavne ze miestni bruins fans su spokojni s Louim a Smithom.
ja som hlavne rad, ze napr.taky Marchand sa konecne venuje hokeju (a hned je to poznat) a neriesi pikacoviny so Segedinom
radsej mat v time menej produktivnych a charakterovych hracov ako ......
:klobuk:
Marman píše:
Leo píše:EDIT: na nhl.cz je teď článek s tímhle videem :arrow:
To by se nejdriv musela jedna z tech mimozemskejch sester zacit rvat :rofl:
To, že bych mu rozkopal rypák nemá nic společného s tím, že se nervou (oni jsou na ledě od hokeje) a máš pravdu...válí to jako z jiné planety :cool:
Já se přiznám, kvůli Louimu jsem koukal na dva zápasy Bruins (proti Columbusu a proti Carolině). Popravdě musím říct, že Eriksson v Bostonu není ten, co hrával za Dallas nebo hrál na Olympiádě/MS. To co Loui spaluje v Bostonu, to jsem u něj jakživ neviděl. On nehraje špatně, dostává se do šancí, umí se dobře postavit ale zcela jasnou šanci nepromění (nepochopím). Boston mu nejspíše není souzen, jinak si to nedokáži vysvětlit. I přesto, že bodů zas až tolik nemá, tak ale (fandové Bostonu to musí potvrdit) přispívá v obranné fázi hry. Není to přímo dělník, ale poctivě se vrací zpátky. Já proti Bostonu nic nemám a sám jsem byl nadšený, že Eriksson bude hrát po boku parádního Bergerona, no bohužel to nevychází a teď bych si moc přál, aby došlo k jeho výměně. On ten trade v době provedení nebyl žádný nonsense. Eriksson 3x po sobě udělal 70 bodů, Smith v juniorech také sbíral body a Morrow měl nemalý potenciál. To, že Eriksson, který byl pro Bruins tím nejdůležitějším kouskem se u Bruins neprosadil je věc druhá. Ale porovnávat to s tradem Erat/Forsberg je hloupost..

Tož, to jen takový (snad) objektivní názor od fanouška Louiho. :oops:
Skorpion píše:Ver tomu, ze mi to je uplne, ale uuuuuuplne jedno. Aj keby robil 200 bodov za sezonu a vyradil nas vo finale Stanley cupu. Howg.
Plny suhlas... u mna aj keby mal 300 bodov za sezonu :D Taka recnicka otazka... do kedy tu este ludia budu spominat Seguina? Zjavne trade bol prospesny pre vsetky strany, on sa zrejme upokojil alebo aspon v Dallase sa hokeju ludia nevenuju takze jeho excesy sa nedostanu do medii, my sme sa zbavili potencialnej 'rakoviny' v kabine a ziskali solidny balicek: Eriksson, Smith, Fraser plus Morrow.

Typicky zakoncovatel nam chyba (mozno nim bude Pastrnak) ale kebyze si clovek moze vybrat len jedneho z dvojice Seguin alebo Eriksson na poslednu minutu zapasu tak si vzdy vyberiem Erikssona lebo on je pouzitelny ci uz tim vedie alebo prehrava o gol alebo je vyrovnany stav... plus treba si uvedomit cap space ked do Seguinovych 5.75 mill sa zmesti Loui plus Smith a este sa par drobnych zvysuje.... pri sucasnom lazarete by sme so Seguinom boli v ovela horsej pozicii ako sme teraz.
a ja som sa na vas tak spoliehal.
Tri zapasy za nami, vykon vzhladom k zlozeniu kadra celkom pozitivny vo vsetkych zapasoch ale najpozitivnejsia sprava je ze sa coskoro vratime na Vychodne pobrezie kde pri rovnakom vykone budeme zbierat body bez vacsich problemov.... plus Zdeno a David trenuju a zatial bez komplikacii takze ich navrat sa blizi... mozno uz stihnu Chicago teda aspon Zdeno by mal.

GM cestuje po arenach a sleduje mozne posily... osobne dufam ze sa neunahli lebo silne pochybujem ze casto spominany Stewart z Buffalo je to co potrebujeme... hlavne ked s pribudajucim casom sa mozu otvorit dalsie moznosti.
Ja som rano citla sspravu na klubovej aplikacii ale ze skor som pochpila ze krejci spravil vacsi vykonnostny progres a vratit by sa mal, naopak chara este nie...
Vi se vubec co je s Krejcim a kdy je alespon planovanej jeho navrat? diky
pitak » pát pro 05, 2014 2:31 pm píše:Vi se vubec co je s Krejcim a kdy je alespon planovanej jeho navrat? diky
Je to "utajované" ale zrejme slabiny čiže termín návratu resp. koľko zápasov vydrží bez obnovenia zranenia je veľký otáznik.
Tohle by mohl být zajímavé. Prý se zajímáte o některého z našich top-6 útočníků. Při letmém mrknutí na capgeek mě napadá něco jako Berglund/Oshie - Marchand/Eriksson? :yes:
riesit vymenu s Blues to by sa mi pozdavalo :yes:
suhlasim, ze Loui nie je u nas vyrazny, teda co sa bodovania tyka, pocitalo sa s tym, ze bude slapat ako tomu bolo v DAL, na strane druhej, ak sa mrkneme na supisku DAL, tam sa jedna v podstate len o tu prvu lajnu, zvysok....u nas je ten system nastaveny trochu inak, mozno mu celkovo nepasuje, mozno ma uz to najlepsie za sebou, ale verim tomu, ze v inom time by opät vyraznejsie bodovo pookrial
takze mozny trejd Louia by prekvapenim nebol a ak by sa nieco poriesilo s bluesmanmi som urcite za :jj:
nejaky Stewart z buf? wtf
Nevrim ze bys me chceli vymenu Marchanda, tuto sezonu zatial hra vyborne, aspon podla mojho nazoru, pricom sa mu celkom dari aj bodov...naopak mne aj herne Loui nejak nereze, neviem cim to je,. mozno tym, ze ssom za vymenou za Seguina cakala vacsiu bodovu zatvu.

Co sa tyka nasho zapadoamerickeho turne, ono tazko ocakvat vyhry, ale co sa tyka herneho prejavu co som videla, bola som spokojna, zial sotji to na tom, ze sa trapime v koncovke,ani minuly rok sa nam tam nedarilo, ale tak dnes by sme mohli v Arizone urvat nejaky ten bodik, aby apson ta cesta domov bola dakusticko veselsia.
Cathy píše:tuto sezonu zatial hra vyborne
suhlas, nas najlepsi hrac, dnes to len potvrdil a ked porovname jeho terajsiu a minulu sezonu, aj co sa bodovania tyka, to ako cierna a biela
takze vymena Marcha :nono:
Eriksson branka! Není lepší čas na jeho výměnu jak teď, protože dalších 20 zápasů bude bez branky.. :lol2: :hroza:
najnovsie pripada do uvahy aj vymena s Oilers, v hre Eberle-Hall
z nasej strany bol spomenuty Lucic, ale to hadam nehrozi (po operacii to nie je este on, ale bez neho by sme boli docista jak macko pu) skôr sa spomina Eriksson - Subban - Spooner + draftovy vyber

Obrázek
cepi píše:najnovsie pripada do uvahy aj vymena s Oilers, v hre Eberle-Hall
Neviem kto siri tieto rumors ale spominane mena z nasej strany nedavaju zmysel:

a) GM aj Neely sa vyjadrili ze potrebujeme siloveho hraca cize vymena Lucica by bol uplny nezmysel aj ked 'matematicky' by to sedelo

b) ten druhy dlhy zoznam Eriksson atd. ma jeden 'hacik'... CAP SPACE... Hall aj Eberle maju 6 mil hit na dlhe sezony... aj bez nich budeme mat po sezone co robit aby sme ako tak udrzali sucasnych hracov ktorym konci zmluva... nebudem opakovat cely zoznam udrzat len 2 mena (Krug, Hamilton) ktore dostanu vyrazne vyssie cislo ako teraz bude problem udrzat.

Jedina alternativa ktora by ako tak sedela matematicko-hracsky by bolo pustit Kellyho plus Erikssona plus dalsich mladikov... no osobne neviem ci vzhladom ku Krejciho zraneniu, Soderbergovym (ne)schopnostiam na face-offs a nic-moc vykonom Campbella by sme na Kellyho vymenu nedoplatili prave ked pojde do tuheho pocas play off.
Teraz som cital od Eklunda ze vraj Yakupov smer Boston... a vraj Oilers chcu Krug, prospect plus draft pick...

Odhliadnuc od faktu ze je to Rus (u mna by analyza koncila hned na tomto bode), dalsie body na zvazenie: po sezone mu konci zmluva, otazny pristup k hre (najma defenziva) a jeho biedna statistika ... ak by sme za takeho hraca vymenili Kruga tak jedine ak sa GM uplne zblazni... Krug nie je nenahraditelny ale okrem Zdena je to nas jediny obranca ktory dokaze zmenit momentum zapasu v ofenzive takze za neho by som chcel urcite nieco viac ako hraca s otaznym prinosom pre team.

P.S.: Vzhladom k menam a ich protihodnote ktoru by sme mali stratit tak osobne si myslim ze Stewart, Eberle, ani Yakupov nie je nic extra co by malo GM unahlit k rozhodnutiu... myslim ze do Vianoc pri zdravom Zdenovi a Davidovi sa lepsie ukase na kolko potrebujeme posilu uz teraz alebo mozme pockat na deadline ked sa bude dat ziskat niekto vacsieho kalibru.
Snad ma Chia este vsetkych 5 pohromade a v priapde, ak chce vymenit Kruga, tak nech za poriadnu protihodnotu. Ale to by sa pri nejasnom navrate Zdena este viac oslabila obrana, a to si kua uz fakt nemozeme dovolit...nech im ponuknu Barta :-D plus draft picky :lol2:
Je usmevne ako sa pise Hall/Eberle, ako keby medzi nimi nebol rozdiel :lol2: Eberleho vymenia myslim, ale Halla nikdy! A pravom.
prrrrrr o nejaku matriosku nestojim, tobôz Yakupova
suhlas, Eberle by nasim utocnym spasitelom nebol a ze by pustili Halla,to pochybujem
zatial zbytocne stresovat, ako spomina kower, treba vyckat na Z + Krejciho, body nejake pozbierame a pocas TDL sa urcite zmena udeje
najradsej by som obchodoval s bluesmanmi
http://nesn.com/2014/12/zdeno-chara-dav ... uncertain/" onclick="window.open(this.href);return false;

dobre sa to cita, z uvedeneho vyplyva, ze Zdenov navrat je viac nez realny, predpokaldam ze to bude pre game decision, ci vo stvrtok alebo o zapas neskor...naopak, co sa tyka Krejciho, zacal trenovat ale jeho navrat nie je taky isty ako Zdenov. Uz sa len modlit nech je to cim skor :hop: , aj psychika mancaftu pojde hore :)
Kower píše:siloveho hraca
Burrows za Erikssona? :-D
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO