Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi: Ano, byl to takový utahaný zápas a to z obou stran, nicméně dva body jsou dva body :wink2: . Vaše oslabení je citelné, s tím souhlasím a v tomhle jsme jistou výhodu určitě měli - jistou ale říkám s tím, a už jsem to psal po minulém zápase, že někdy tenhle moment naopak působí jako stmelující prvek a dokáže mužstvo vyburcovat. Navíc naše vzájemné zápasy jsou vždycky tak trochu specifické, takže stát se v nich může cokoliv.
Jsem moc zvědavej, jak moc se vaše hra změní po návratu většiny marodů... :wink2: .
Videla som nocny zapas asi dve tretinky z neho,
nehrali sme vyslovene zle,a le bolo stranse citit ze nehrame v zostave na aku su chlapci zvyknuti, je to polepene kade tade, napriek tomu im musim zlozit poklonu, pretoze uhrali dobry vysledok, bolo tam aj kusok smoly, pretoze sance sme mali...len nam to v poslednej chvili bud sklzlo z hokejky alebo nevysla finalna prihravka, ale na druhej strane aspon mladici dostanu priestor sa otukat v nhl. Cakala som vacsiu latu, kebyze sme mali vcera kusok stasita tak remizka byt mohla, pretoze sance na to boli, a hlavne v zavere :scare:. Newa, providence bruins jedou daaal :lol2:
habs píše: Ano, byl to takový utahaný zápas
ja som bol praveze dost sklamany z celkovej hry, chybalo mi tam viac emocii pri tychto 2 timoch, dost som sa nudil :tired:
ale ono to pride s bliziacim sa PO :wink2:

Caron+Lindblad odveleny spät na farmu
Este netreba zabudnut ze okrem lazaretu sme opat hrali s Habs back-to-back zapas aj s cestovanim kdezto oni na nas od piatku cakali aj s mamickami v Bostone (kazdy team by mal robit taketo 'family trips' urcite to moze team viac spojit). Co dokaze spravit oddych pred zapasom si Habs zazili na vlastnej kozi od Rangers. Ale ako to bolo napisane, na konci sezony sa nikto nebude pozerat ci body ziskal team proti lazaretu ci proti plnemu teamu po 2 dnoch oddychu.

Habs to teraz ide a praje im zdravie, my sme radi ze aj napriek zraneniam klucovych hracov v podstate od prveho zapasu sezony (Krejci) sa stale drzime na PO priecke... ale nikde nie je napisane ze sa karty nemozu otocit prave v aprili/ maji ked pojde o vsetko.

Inak Zdena sme museli dat retroaktivne na LTIR aby sme mohli na sobotu zavolat Carona a Lindblada ale uz pauzuje mesiac takze kedykolvek ho z LTIR mozeme aktivovat... len aby uz bol fit. Podla poslednych sprav vraj uz beha takze mozno coskoro zacne aj korculovat.

Povolanie Pastrnaka sa v tejto sezone cakalo ale pri tomto lazarete sa obavam ci to nie je povolanie do vopred prehrateho boja kedze k nemu nemame ofenzivneho centra... no na druhej strane horsie ako Lindblad, Caron, Koko ci taky Gagne asi hrat nebude.
Len co som to dopisal tak sa objavili spravy ze Zdeno dnes korculoval pred treningom a Julien to potvrdil.
Trening trocha spestrila aj potycka medzi Raskom a Carlom ktoru ukoncil Claude... po treningu Julien povedal ze je vsetko uz urovnane... nic nam nechyba len dusna atmosfera v satni :?

Marchand bude otazkou pred zapasom tak isto ako dalsi nemenovany hrac ci hraci takze pripadna Pastrnakova ucast v zapase sa tiez vyjasni az vecer.

Krejci nie je 100% ale Claude stale opakuje ze to nie je zranenie ktore ho bude trapit celu sezonu... no zatial to vyzera presne naopak

Kelly vraj nie je otazkou 3-4 tyzdnov... snad to znamena ze je to 1-2 tyzdne lebo moze to byt aj 5-6... tieto Claudove tajomstva ohladne zraneni su fakt zaujimave.
Hm, to su dobre aj zle spravy,

dobra je ta ze Zdeno zacina pomalicky korculovat....najhorsia sprava by bola, ze v satni zacina byt asi dusno (na druhej strane sak Rask je vybusny, cize mohlo ist aj o chvilkove splanutie..no uvidime...) ale tesim sa ze David mozno dostane sancu si zahrat....ale zas Kelly zraneny :| ...
Obrázek

So cute :wub:
Marchy by mal byt pripraveny, proti Cindy a spol. potesi :cosi:

March-Bergy-Smithy
Looch-Yeti-Loui
Caron-Koko-Pasta
Pie-Campbell-Gagne
Cathy píše:Obrázek

So cute :wub:
Kdo je to hnusný dítě vpravo? :giggle:
a ten neodpiskany faul v 3tr. od Maattu na Yetiho :mrkva:
PIT môze byt rad, ze si odnasa 2 body, urcite jeden z nasich najlepsich vykonov sezony
celkově to nebyl nejlepší výkon od rozhodčích. Boston hrál minimálně 3x v 6, Crosbyho vysoká hokejka, ad. Jinak vydřená výhra, no, 2x neuznaný gol, přežili jsme Vaši sérii šancí ve 3. třetine. Pastrňák super nahrávka zpoza branky. Jinak relativně neviditelnej.
Bod s Pens by sme pred zapasom urcite brali... ale za vykon sme si mohli zasluzit aj ten druhy bod.

Pozitivne novinky od GM- Zdeno je 10-14 dni od navratu do zapasov... samozrejme aj sa nevyskytne ziaden problem.

Myslim ze tieto zranenia nam pomozu aj dlhodobejsie lebo taky Morrow kazdy zapas ukazuje ze ma na NHL a posledne minimalne 4 zapasy aj Bartkowski hra velmi dobre, plus Kruga moze trener testovat na opacnej strane a tiez sa mu to dari slusne... ale samozrejme navrat Zdena a Adama nam len pomoze... pri plnom zdravi by som nasu defenzivu zlozil:

Zdeno - Hamilton
Seidenberg - McQuaid
Krug - Miller/ Bartkowski/ Morrow - s tym ze Barta by sme mohli pouzit na ziskanie posily do ofenzivy
Julien on benefit of Chris Kelly possibly returning on Fri. vs Jets: "The energy; the commitment; he likes to keep the team accountable" ^JI
Niekde som citala, ze vraj Chara odcestuje s timom na trip po klziskach superov, minimalne na trening je to super sprava :clap: :clap:

a je aj vysmiaty na fotke, tak snaaad
Hale,týpci.. Co rikate ted na trejd Seguina? Ja jsem koukal na to,co jste psali,kdyz se to stalo a docela jsem cumel,ze jste meli radost
Marman píše:Hale,týpci.. Co rikate ted na trejd Seguina? Ja jsem koukal na to,co jste psali,kdyz se to stalo a docela jsem cumel,ze jste meli radost
ja sa k tomu uz nevyjadrujem, vsetko uz bolo na tu story popisane
bol odpratany na Zapad a tam mi zily netrha

proti Jets doslova vybojovane, no zasluzene vitazstvo
cinili sa obaja brankari, ale od tej II.tr. sme boli lepsim timom a Dougie to v ot zaklincoval

klucovy moment ubranenie 4 min.presilovky hosti v zavere zapasu
Paste preradenie do 1.lajny pomohlo, aj ked je vidiet, ze farma a prvy tim je niekde inde, osobne sa mi pozdava zlozenie 2 lajny Looch-Yeti-Loui

nasleduje zaujimavejsi trip: Ducks,Kings,Sharks,Yotes :hmm:
precitaj si par stran dozadu a zistis, ze mame radost stale, resp. prinajhorsom je nam to jedno.
To, ze vam to je jedno, musi byt kravina :giggle: Ved Seguin nici NHL a momentalne je to top 3 hrac ligy. Priznajte si to aspon. Tak ako to robia fans caps (Forsberg) :klobuk:

To ako keby minuly rok Holmgren vymenil Voracka a teraz by predvadzal to co robi v inom drese. Urcite by som nebol spokojny. Nechcem do vas kopat samozrejme, ale so Seguinom, zdravym Charom, Krejcim a spol by ste patrili k najvacsim adeptom na :cup:
samozrejme ze mi je to jedno, ale totalne, neviem co je na tom cudneho :neviem:
ved sme predsa on neprisli stupiditou ala Caps, sledoval by som ho jedine v pripade, ak by som ho mal v yahoo :giggle:
Ver tomu, ze mi to je uplne, ale uuuuuuplne jedno. Aj keby robil 200 bodov za sezonu a vyradil nas vo finale Stanley cupu. Howg.
Eriksson je stejně lepší..
Takze novinky z nasho tabora:

- Chara necestuje ale trenoval s kondicnym trenerom - zacina sa pri nom sklonovat navrat 11 decembra
- Krejci a Miller aktualne netrenuju
- callup Trotman on a emergency basis
-Warsofsky uz zacal trenovat

Trenovala takato zostava:

Marchand-Bergeron-Pastrnak
Smith-Kelly-Griffith/Fraser
Lucic-Soderberg-Eriksson
Gagne-Campbell-Paille
Guddy.44 píše:Eriksson je stejně lepší..
hlavne charakterovo.....
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS