Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Anger píše:chyběla střelba
musím to zvýraznit... a jistě si sám domyslíš, co tím chci říct..
Rono píše:
Anger píše:chyběla střelba
musím to zvýraznit... a jistě si sám domyslíš, co tím chci říct..
Tak jasne zasadni chyba ale dvouminutovej tlak byl v poho :)

Jinak jsem videl asi od pulky prvni tretiny a prislo mi ze celej zapas jsme meli celkem v poho pod kontrolou :) tim nemyslim ze by jsme je tlacili jak hovado ale proste ze hry jsme meli vic my.
Len keby ten Mase to nestriedal obzapas (v jednom >93% v dalsom zas <90%). Finch ale aj ked to nie je taky atraktivny hokej, na aky sme boli zvyknuti, stale sa tam najdu momenty, ktore su :slintac: Ako napriklad ta periferna prihravka Girouxa zadovkou na Timonena, alebo Meszov ulet pri tretom gole. A takmer v kazdom zapase je tam aj big save Masona, na co su mozno ostatni fanusikovia inych timov zvyknuti, ale ja po skusenostiach s Bryzom, MFL, Boucherom a podobnymi stvoreniami velmi nie. A mna osobne bavia aj obetave zakroky, ako vcera predviedol pri tom bloku Raffl. Asi uz mam tu latku nizko nastavenu no.
Presilovky boli fakt biedne, az na tu spominanu prvu, ktoru takmer celu odohral 2nd unit. Ako aj komentator vravel, moc sa snazia hrat pocas PPs na Globetrotters :D

Od prebratia timu Berubem to uz mame 24-14-4. Teraz je otazka, ci je to zasluhou Chiefa, novym impulzom alebo len skratka tym, ze tam nestrasi Laviolette?
kajo píše:Len keby ten Mase to nestriedal obzapas
Zas Bryz to stridal 90 a 87 :) tak ja jsem docela spokojenej :)
Tak myslím, že kdyby to střídal, jak píše kajo, tak nemůže mít 92,2% po 34(?) zápasech.. :bee:
Takisto nevidim ze by to nejak tak striedal a posledne zapasy bol zase vyborny. Boli tam snad 4 slabsie zapasy pred par tyzdnami a to je vsetko.

Ale pytam sa ...to bol Berube ticho ked tam bol Lavy? Ked mal lavy diktaturu a bolo vzdy po jeho tak k comu su potom asistenti? :D
Posledny mesiac to tak strieda ! :bee:

edit: tu to mate prakticky cierne na bielom http://sports.yahoo.com/nhl/players/4163/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve Vancouver nad 93% a v dalším zápase co chytal, bylo to proti Coloradu, měl taky nad 93%. :fucker2:
Rono píše:Ve Vancouver nad 93% a v dalším zápase co chytal, bylo to proti Coloradu, měl taky nad 93%. :fucker2:
Koukal jsem na nhl.cz statistiky za sezonu a Mason je na peknem 13 miste v nhl co se tyce uspesnosti zakroku :)
Ja jsem za nej rad :) konecne nekdo kdo da tymu trosku ty jistoty.
no 3 slabsie zapasy, nic strasne, nebud nenazrany :D
kajo píše:tu to mate prakticky cierne na bielom
Co si za slovaka? Snad biele na ciernom.... :matika:
Hele na to ze po 25 zapasech tu drtiva vetsina ten tym naprosto odepisovala :) i kdyz jako byla hruza se na to koukat to je pravda takove opravdove utrpeni :) Tak jsem velice rad ze se kluci takhle zvedli a urcite maji navic.To jadro je proste hodne silny a jediny co chybi opravdu ke spicce je elitni obrance ale to uz jsme resili.

Jen si vzpomente co jste rikali a koho vsechno jste menili a na koho nadavali :)
Hmm, to je ako hadzat perly sviniam :dup:

Aj tak jediny odbornik na brankarov sa este nevyjadril, len jeho nazor ma zaujima :!:

(btw. ja sa na Steva nestazujem, aj som rad, ze po tom uvode sezony trochu padol na zem vzhladom na poziadavky k jeho novej zmluve. Stale je to najlepsi brankar, akeho sme za posledne roky v drese flyers videli..ano lepsi ako Bob)

Anger: mne sa zda, ze menit sa tu chcel len Hartnell, aj to stale finch trejdoval :D Ale momentalne je lepsi ako Downie, ktory je od zranenia tragicky.
Tragickej bych neřekl, jenom prostě hraje vzhledem k jeho standardu trochu podprůměrně. Ale zase chápu, že jsi to napsal, po těch skvělých výkonech po jeho trejdu si Downie řekl o to, abychom na něj měli náročnější požadavky...

Každopádně já furt myslím, že do třetí lajny je to pro nás skvělej player, kterýho by ve třetím útoku uvítal snad každej tým. :yes:
U nas je nejake pravidlo ze hrac suckuje po zraneni.

Inak hartnella by som trejdoval furt :D bez ohladu na jeho aktualnu vykonnost sa z neho nejdem posrat a ta zmluva je strasna.

Ale inak mi nikto nevadi, dokonca ani Coburn nie. Aj ked vcera skoro zas spravil turnover pri rozohravke :lol2:
Od doby co je Hartnell ve druhý lajně, tak jsou Schenn se Simmondsem KONEČNĚ(!!) schopni bodovat pravidelněji při even-strength a ty bys ho stejně trejdoval.. :hroza:

Ti tři si dost rozuměj a patří k sobě. IMO v play-off můžou být produktivní jako byl Hartsie s Dannym a Leinem. :ninja:
Rono píše:Od doby co je Hartnell ve druhý lajně, tak jsou Schenn se Simmondsem KONEČNĚ(!!) schopni bodovat pravidelněji při even-strength a ty bys ho stejně trejdoval.. :hroza:

Ti tři si dost rozuměj a patří k sobě. IMO v play-off můžou být produktivní jako byl Hartsie s Dannym a Leinem. :ninja:
Posledni zapas se mi moc libil Wayne Simmonds :) Obrovskej bojovnik co udela spoustu puku a dobrej pred branou :) Hartnell je tam takovej provokater jinak podobnej typ jako Simmonds mozna tvrdsi ale pomalejsi.Shenn je tak pekne doplnuje technikou a prehledem o hre kterej jednoznacne ma.
Anger píše:Posledni zapas se mi moc libil Wayne Simmonds
Tak si pust poslednich asi 10 zapasu. Bude se ti libit este vic.
Mimochodem vsimli jste si ze posledni zapas s Montrealem mel Couturier 22 minut :))
Přesnej TOI jsem nehledal, ale podle zápasu jsem věděl, že toho odehrál dost. A jsem za to rád.

A jinak, už jsem to tu dával včera, ale asi si toho nikdo nevšiml :jn: ... Couts je letos zatím nejlepším penalty killerem v NHL.. :good:
http://beta.thescore.com/nhl/news/402290" onclick="window.open(this.href);return false;
Philadelphia Flyers forward Sean Couturier is a two-way force of nature, and easily the best penalty-killing forward in the NHL this season.
:good: aspon niekto ho vie docenit
Zac Rinaldo out 6 weeks with a high ankle sprain.

According to AHL beat writer, Diana Nearhos (@dianacnearhos), Paul Holmgren has "filed paperwork for a roster spot for a recall."

There's your McGinn news. But it's also not a good sign for Read's recovery.

Rinny bude chybět :|
Nevím, kam to napsat, ale asi sem. :giggle:

Do prosince patřila metropolitní divize k nejhorším a jenom co jsme začli vyhrávat my, tak začínají i všichni ostatní. :scare: :lol2: Viz. dnešek, ale snad se to vrátí do starých kolejí, ať nemáme s druhým místem takové problémy.. :pray: :jn:
Rono píše:Nevím, kam to napsat, ale asi sem. :giggle:

Do prosince patřila metropolitní divize k nejhorším a jenom co jsme začli vyhrávat my, tak začínají i všichni ostatní. :scare: :lol2: Viz. dnešek, ale snad se to vrátí do starých kolejí, ať nemáme s druhým místem takové problémy.. :pray: :jn:

Po dnesku se dokonce Metropolit poprve v sezone prehoupl pres Atl. :wink2:
Point%
Metropolitan 354 170-141-43 .541
Atlantic 352 167-140-45 .538
Co na to říct. Asi jen... Jak naschvál.. :-/

PS.:
ROSTER UPDATE: Zac Rinaldo has been placed on IR and Tye McGinn has been recalled from the Adirondack Phantoms.
http://video.blackhawks.nhl.com/videoce ... 83&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;

Nepatri to asi do tejto temy, ale vzhladom na tu nasu nedavnu diskusiu o moznom tripe do Philly to davam tu....nieco obdobne by nebolo zle zazit :jn:

Inak Patty Sharp :poklona: :good: (oblubenec, skoda, ze sme mu nedali vacsiu sancu :( )
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES