Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To sme teda dopadli... vraj najvacsia rivalita v NHL ... tu na fore sa rozobera spevacka a vcera na lade okrem vyprasku v skore sme dostali dva-krat KO od Habs... Lucic v minulom zapase ked sme mohli vyrovnat sa nechal hlupo vylucit... vcera ked uz v podstate o nic neslo a Subban sa k nemu priblizil na 'dostrel' tak sa pre zmenu nechal kroscekovat... mohol by som pokracovat dalej... ak toto ma byt "novy" Boston Bruins tak to si pomaly zacnem vyberat nejaky lokalny tim kde aspon budem mat vacsiu sancu sledovat zapasy v hladisku.
Este si dovolim dve kratke poznamky resp. kritiku na trenera resp. vedenie...
1. Nenasadenim Raska mozno sposobili este vacsi 'psychicky' problem do dalsich zapasov s Habs (najma play off) ako keby ten zapas prehral... Luongov zaciatok konca vo Vancouvri nezacal prehrou vo finale play off ale skor v dalsej sezone ked ho nechali sediet na lavicke v zapase u nas.
2. Ked uz sme zavolali Koka z farmy a obaja jeho rodicia na poslednu chvilu prileteli na zapas tak aj keby kazdy utocnik mal niekolko zapasovy scoring streak Koko mal hrat! Ale nie my tam mame hracov ktori su zreli na tribunu- mozme zacat celym 4. utokom a aj tak po debakli s Torontom sa nenasiel jeden utocnik ktoreho mohol Koko nahradit... to co vcera zahodil Paille v 1.tretine sa casto nestava.
1. Nenasadenim Raska mozno sposobili este vacsi 'psychicky' problem do dalsich zapasov s Habs (najma play off) ako keby ten zapas prehral... Luongov zaciatok konca vo Vancouvri nezacal prehrou vo finale play off ale skor v dalsej sezone ked ho nechali sediet na lavicke v zapase u nas.
2. Ked uz sme zavolali Koka z farmy a obaja jeho rodicia na poslednu chvilu prileteli na zapas tak aj keby kazdy utocnik mal niekolko zapasovy scoring streak Koko mal hrat! Ale nie my tam mame hracov ktori su zreli na tribunu- mozme zacat celym 4. utokom a aj tak po debakli s Torontom sa nenasiel jeden utocnik ktoreho mohol Koko nahradit... to co vcera zahodil Paille v 1.tretine sa casto nestava.
No tak zase bych ten náš výkon úplně takhle nehodnotil... Tohle utkání je vždy tak trochu specifické a Boston byl navíc celkem oslabený - a ruku na srdce, naopak naše hra poslední dobou není Bůhvíjaká. Sice body celkem sbíráme, ale dle mého tomu herní obraz, až tedy na ten včerejšek, moc neodpovídá. Ale máme naštěstí Careyho, který prostě mužstvo podrží v těch nejkrušnějších chvílích. No, trochu obavy mám teď z Flyers, jejich styl nám nikdy moc neseděl.Atlantik píše:Na lede od druhe tretiny byl ale ten rozdil uplne stejnej, neuveritelnej naklepHabs byli vynikajici, ale nakonec oni v techhle zapasech ani nemuzou hrat spatne. Je to uplne stejny resp. asi jeste horsi (minimalne dnes to bylo) nez to co Flyers delaj nam. Co se tyce Bruins, tak pro ty je momentalne šitej sobotni zapas doma s Canes, tam ocekavam bitvu.
Bylo tam toho ale hodne.. Svedberg mel nekolik fakt vybornych zakroku a treba to co nedal Pleky pri presilovce na konci 2ndhabs píše: No tak zase bych ten náš výkon úplně takhle nehodnotil...
Ta druhá třetina byla opravdu skvělá, tam jsme si dělali z gumídků dobrý den. Šancí bylo mraky, Gally po Plekyho zadovce, Chucky toho měl taky hodně no a plus ta prázdná brána od Plekyho.Atlantik píše:Bylo tam toho ale hodne.. Svedberg mel nekolik fakt vybornych zakroku a treba to co nedal Pleky pri presilovce na konci 2ndhabs píše: No tak zase bych ten náš výkon úplně takhle nehodnotil...Predevsim druha perioda byla absolutni jizda, bez pardonu. Byt tam Rask (z formy, z Habs ma mindraky beztak), tak Bruins si koleduji o desitku, fakticky.
Ale já jsem spokojen, protože tohle byl první zápas sezony, kdy jsme makali po celých 60 minut a konečně jsem měl pocit, že hrajem jako opravdu vítězný tým a nespoléháme jen na nějaké závěry a Caryho, výtečný mač.
Gumídci sice hodně oslabení, ale měli teď dlouhý win streak, takže si nemyslím, že by to velkou hrálo roli. Škoda jen, že nechytal cedník Rask
Krejčí včera začal korčuľovať...a Miller ma už povolené light kontakty, čo je veľmi dobra správa... snad hodia za hlavu nevydareny B2B, nuz co sa da robit...zmeirila som sa stym, ze tato sezona prinseie viac prehier, ale co ma zacina dost znervoznovat je Zdenov stav....nejake ticho je okolo neho...
pripominam ze vecer hrame zapas o 19:00SEC! Co ja asi neuvidim
ale na mobile nastavim alert na vsetko
pripominam ze vecer hrame zapas o 19:00SEC! Co ja asi neuvidim
Breaking news pred nocnym zapasom!
Marchand nie je na supiske pre dnesok...viac neviem.....nahradi ho Fraser, zrejme pojde o nejaku virozu.
Krejci je k dispozicii
Miller is on pre-game decision, ak nastupi bude siedmym obrancom..
Dnsna zostava by mala vyzerat takto:
Lucic-Krejci-Griffith
/Fraser-Bergeron-Smith
Kelly-Soderberg-Eriksson
Gagne-Campbell-Paille
Obrana trenovala nasledovne -pred zapasom sa uvidi, kto bude HS:
Seidenberg-McQuaid
Bartkowski-Krug
Morrow-Hamilton
Miller-Trotman
Marchand nie je na supiske pre dnesok...viac neviem.....nahradi ho Fraser, zrejme pojde o nejaku virozu.
Krejci je k dispozicii
Miller is on pre-game decision, ak nastupi bude siedmym obrancom..
Dnsna zostava by mala vyzerat takto:
Lucic-Krejci-Griffith
/Fraser-Bergeron-Smith
Kelly-Soderberg-Eriksson
Gagne-Campbell-Paille
Obrana trenovala nasledovne -pred zapasom sa uvidi, kto bude HS:
Seidenberg-McQuaid
Bartkowski-Krug
Morrow-Hamilton
Miller-Trotman
Mna pichlo vsade ked som to citala....ked mi mobil zapipal ze breaking news...toto uz neni normalne 
zn. kúpim žabí lektvár na odčarovanie medveďov
Marchand je day to day....
Ale nočna výhra potešila....ten prvy gol bol aj znacne o stasti...ked aj superov brankar zazmatkoval, ale nasledne nas Blues pritlacili, mali par sanci sme to ustali, takze ranajsi pohlad na vysledkovu listinu vycaril usmev na tvari.
Najbližšie hráme v piatok s Columbusom a v sobotu s Montrealom
zn. kúpim žabí lektvár na odčarovanie medveďov
Marchand je day to day....
Ale nočna výhra potešila....ten prvy gol bol aj znacne o stasti...ked aj superov brankar zazmatkoval, ale nasledne nas Blues pritlacili, mali par sanci sme to ustali, takze ranajsi pohlad na vysledkovu listinu vycaril usmev na tvari.
Najbližšie hráme v piatok s Columbusom a v sobotu s Montrealom
Clovek v noci stane, zapne tretiu treitnu a hned dame prvy gol
a vyrovnane
ako fasa ze som vstala
a uz vyhravame
..a uz to neplati..
waw, ale Miller hra, teraz som si to 1x vsimla, paradoxne pri inkasovanom gole..
tak nakoniec predlzenie, myslim ze mozme byt po doterajsom priebehu zapasu aj radi
len co ma tam stve, ze obrancovia su si neisti, ako ja sa im necudujem, ked kazdy zapas pomaly v inom zlozeni ale aj tak...budeme musie tpopracovat na spolupaci obrana - utok, tam sa mi to v tretej tretine nepacilo.
Tak predlzenie bolo neskutocne napinave, plne zaujimavych utocnych prilezitosti, kde sme mali vacsiu utocnu prevahu, jaaj tie sance....Bergy, Smitn, Fraser, Soddy
och a ten zakrok Svedberga par sekund
pred koncom tretej tretiny, kde ramenom vytesnil strelu mierujucu do vinkla......a tenzaver ta bitka
Svedberg ma pred sebou prve samostantne najazdy v NHL...tak mu drzme palce
Tak nas spasil predzapasovy call up...Khokhlachev
...tie najazdy boli riadna loteria, ale Svedberg bol skvely, chytal s ladovym pokojom....
a vyrovnane
ako fasa ze som vstala
a uz vyhravame
waw, ale Miller hra, teraz som si to 1x vsimla, paradoxne pri inkasovanom gole..
tak nakoniec predlzenie, myslim ze mozme byt po doterajsom priebehu zapasu aj radi
Tak predlzenie bolo neskutocne napinave, plne zaujimavych utocnych prilezitosti, kde sme mali vacsiu utocnu prevahu, jaaj tie sance....Bergy, Smitn, Fraser, Soddy
pred koncom tretej tretiny, kde ramenom vytesnil strelu mierujucu do vinkla......a tenzaver ta bitka
Svedberg ma pred sebou prve samostantne najazdy v NHL...tak mu drzme palce
Tak nas spasil predzapasovy call up...Khokhlachev
body zbierame to tesi
no nebyt Bobrovej traposiny neviem neviem
fuuha Looch dostal kvalitny knokaut, to nebyva casto zvykom, Prout
ale dobre mu tak, koniec OT, co tam riesit a ide riesit pikacoviny
dnes davam premierovy live, darmo, zabozruti su zabozruti, slusne rozbehnuti a navyse mega kvalitne posilnili v obrane
no nebyt Bobrovej traposiny neviem neviem
fuuha Looch dostal kvalitny knokaut, to nebyva casto zvykom, Prout
ale dobre mu tak, koniec OT, co tam riesit a ide riesit pikacoviny
dnes davam premierovy live, darmo, zabozruti su zabozruti, slusne rozbehnuti a navyse mega kvalitne posilnili v obrane
Podľa môjho názoru nájazdy absolútne nie sú lotéria, sú o šikovnosti a zručnosti. Lotéria sú jedine v prípade, ak tam posielaš Coltona Orra, Matta Martina, Jordina Tootooa, Briana McGrattana a podobných drevákov.Cathy píše:
...tie najazdy boli riadna loteria, ale Svedberg bol skvely, chytal s ladovym pokojom....
Sucker punch to bol vydareny... skoda ze ich rozhodcovia potom oddelili... Milan by ho pri tych nervoch vcera prizabil aj keby bol v polobezvedomi...
Dnes velke sance Providence Bruins proti Montrealu nedavam... Caron a Lindblad boli povolani dnes rano... myslim ze jednym z absenterov bude Lucic ako 'prevencia' po vcerajsej rane do hlavy a kto je druhym otaznikom bude asi zahadou az do zaciatku rozkorculovania resp. uvodneho buly.
Ked to so zreneniami pojde takto dalej tak coskro nastupi v zapase aj Neely a Orr
Dnes velke sance Providence Bruins proti Montrealu nedavam... Caron a Lindblad boli povolani dnes rano... myslim ze jednym z absenterov bude Lucic ako 'prevencia' po vcerajsej rane do hlavy a kto je druhym otaznikom bude asi zahadou az do zaciatku rozkorculovania resp. uvodneho buly.
Ked to so zreneniami pojde takto dalej tak coskro nastupi v zapase aj Neely a Orr
Ten chlap je jedna VELKÁ hromadaarek píše:tak to sa casto nestavaProut dal Lucica jednou ranou.
// hele admine ved je to v gifku o par riadkov vyssiec.
edit: hadam to funguje
Sucker punch?Kower píše:Sucker punch to bol vydareny... skoda ze ich rozhodcovia potom oddelili...
K dnešnímu zápasu:
na to ako slapete ste u nas ukazaliParda píše:K dnešnímu zápasu:![]()
![]()
darovane goly, prvy presilovkovy ok vystavna supa, aj to za 5 min.12 cely cas ste sa pocas tej presilovky nevedeli usadit v pasme a ten druhy
to, ze my riesime hru aku riesime prekvapenim nie je, to oznacenie Providence Bruins sedi

Krejci - McQ - Warsofsky - Caron - Z - March - Kelly
Ak by po kazdom cross-ckecku ci postrceni vsetci hraci reagovali pravym hakom na tvar supera ktory ani nezhodil rukavice tak by tato liga vyzerala trocha inak... Lucic Proutovi povedal ze nema zaujem o bitku kedze to bol koniec predlzenia... som zvedavy aku hrdina bude Prout v dalsich 2 zapasoch ktore nas cakaju... Milan sa vyjadril ze sa na ne uz tesiParda píše: Sucker punch?Neměl sice rukavice dole, ale on napadl Prouta, on to vyprovokoval a celé inicioval. Prout mu dal dost času a nevyletěl po něm ihned, Lucicova blbost a ne žádný sucker puch...
U vás je těžké hrát, nemám problém to přiznat, a nepamatuji si, kdy jsme naposled u vás v ZČ vyhráli po nějaké herní dominanci, no ale i tak se nám tam famózně daří a celkově jsme Vás porazili v deseti z posledních jedenácti zápasůcepi píše:na to ako slapete ste u nas ukazali :ho*no: ale aj to na nas staciloParda píše:K dnešnímu zápasu:![]()
![]()
darovane goly, prvy presilovkovy ok vystavna supa, aj to za 5 min.12 cely cas ste sa pocas tej presilovky nevedeli usadit v pasme a ten druhyz nasho total dodrbaneho protiutoku, 3.tr.som preletel
to, ze my riesime hru aku riesime prekvapenim nie je, to oznacenie Providence Bruins sedi
Krejci - McQ - Warsofsky - Caron - Z - March - Kelly
Zraněných máte hodně a to na důležitých postech, ale to mě absolutně nezajímá. Můžete to podotknout jako fakt, ale rozhodně se na to nemůžete vymlouvat. My máme letos štěstí a zranění se nám vyhýbají, ale v posledních letech tomu bylo spíš naopak a na zranění jsme dost trpěli a taky nám za to nikdo nelitoval, nemluvě třeba o PO 2013...Zkrátka vaše zranění nejsou argument.
Jak ještě víc trapněji chceš tady zase zvracet nesmysly? Lucic to nezvládl, zase ze sebe udělal hňupa před celou ligou (po kolikáte už?Kower píše:Ak by po kazdom cross-ckecku ci postrceni vsetci hraci reagovali pravym hakom na tvar supera ktory ani nezhodil rukavice tak by tato liga vyzerala trocha inak... Lucic Proutovi povedal ze nema zaujem o bitku kedze to bol koniec predlzenia... som zvedavy aku hrdina bude Prout v dalsich 2 zapasoch ktore nas cakaju... Milan sa vyjadril ze sa na ne uz tesiParda píše: Sucker punch?Neměl sice rukavice dole, ale on napadl Prouta, on to vyprovokoval a celé inicioval. Prout mu dal dost času a nevyletěl po něm ihned, Lucicova blbost a ne žádný sucker puch...
A pokud pro tebe není krosček od zbabělce zezadu popud k bitce, tak pak už nevím
tak to je dobra blbostParda píše:.Zkrátka vaše zranění nejsou argument.
jedna vec su zraneni hraci, druha vec su klucovi zraneni hraci
o strate nenahraditelneho Z sa tu nemusime ani bavit, Krejci, Marchand, Kelly (McQ)
namiesto nich mame v time farmarov (alebo hracov do poctu) ako Khokhlachev, Griffith, Fraser, Morrow, Bartkowski, Lindblad (jeho premierovy NHL start)
o stabilnych lajnach a nejakej ucelenej hre preto tazko hovorit, je to mis mas, takze ano, zranenia su vaznym argumentom
na strane druhej, vsetko zle je na nieco dobre a mladici nazbieraju ine skusenosti
Ano, nemusíš to tady opakovat, já vím v jaké sestavě jste hráli kdo vámcepi píše:tak to je dobra blbostParda píše:.Zkrátka
vaše zranění nejsou argument.
chybí, ale opakovaně se ptám, who cares? Zranění k hokeji patří, někoho
to postihne v danou chvíli míň, někoho víc. Můžeš ten daný tým litovat
(což já určitě ve vašem případě dělat nebudu), ale to je tak vše. Na
faktu, že proti nám suckujete už hezkých pár sezon
zápas nic nemění.
K dobru Vám jde, že i s tím lazaretem a jak ty říkáš Providence Bruins
sbíráte body, ale to je tak vše. My taky měli zraněných až až a třeba v
roce 11/12 to v souladu s dalšími okolnostmi (zranění ale nebyly ta
hlavní příčina) vyústilo až v poslední místo v konferenci a ptal se nás
na to někdo? Neptal, proto máme v šatně napsané jako motto NO EXCUSES
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé