Za sebe můžu říct, že letošní základní část jsem si užil asi více než tu minulou. Z minulé sezóny utkví v paměti leda Miller s Myersem a rychlý konec v playoff. Letos se nabízí mnohem hollywoodstější příběh. Sezónu jsme začali tragicky, 7 domácích proher v řadě nepotěšilo, ale stejně bylo téměř pokaždé vyprodáno (jaký to rozdíl oproti Atlantě, která to válcovala a lidi nikde). Hned napoosmé ale Vanek v prodloužení zařídil vůbec první 2 body doma, velice emotivní výhra. A hned o 2 dny později přišla další domácí výhra, tentokrát s Canucks, kde se vykoupil ze špatných výkonů Myers, na tu jeho radost nikdy nezapomenu.. 7. prosince jsme prohráli v Bostonu 2-3 OT, to je to, kde Weber namazal Hortonovi na vyrovnání. Po tomhle utkání se začala lámat sezóna, Boston jsme dokázali přehrát a v nadcházejících utkáních proti nim i vyhrát (Stafford

). Opravdu od té doby, co nás převzal Pegula, jsem měl pocit, že můžeme vyhrát nad kýmkoli (snad kromě Pittsburghu a Islanders

). Ani šokující tři prohry v řadě s Leafs mě netankujou, stačí pohled do tabulky a popřání jím hezké dovolené

Hrdinou posledních dní byl Enroth, který převzal těžkou pozici a zaskočil za Millera naprosto úžasně, však do té doby nenasbíral v NHL ani 10 zápasů! No a proti Phille se opět ukázal Nathan "Beast" Gerbe a jeho gól na 3-3

Vanek už jen dokonal dílo aneb přímo k bráně mezi dva :frajer2:
Ať už dostaneme kohokoli, můžu Vám slíbit, že budeme worthy opponent a kluci nechají na ledě všechno.
Neptejte se mě, koho do playoff chci, je mi to jedno
A dneska bych rád viděl v bráně Lalima, na Columbus asi nemá dobré vzpomínky, nicméně může to být jeho poslední zápas v NHL.