Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PO uz bolo zarucene pred OT winnerom :hehe:
Za sebe můžu říct, že letošní základní část jsem si užil asi více než tu minulou. Z minulé sezóny utkví v paměti leda Miller s Myersem a rychlý konec v playoff. Letos se nabízí mnohem hollywoodstější příběh. Sezónu jsme začali tragicky, 7 domácích proher v řadě nepotěšilo, ale stejně bylo téměř pokaždé vyprodáno (jaký to rozdíl oproti Atlantě, která to válcovala a lidi nikde). Hned napoosmé ale Vanek v prodloužení zařídil vůbec první 2 body doma, velice emotivní výhra. A hned o 2 dny později přišla další domácí výhra, tentokrát s Canucks, kde se vykoupil ze špatných výkonů Myers, na tu jeho radost nikdy nezapomenu.. 7. prosince jsme prohráli v Bostonu 2-3 OT, to je to, kde Weber namazal Hortonovi na vyrovnání. Po tomhle utkání se začala lámat sezóna, Boston jsme dokázali přehrát a v nadcházejících utkáních proti nim i vyhrát (Stafford :sarcasm: ). Opravdu od té doby, co nás převzal Pegula, jsem měl pocit, že můžeme vyhrát nad kýmkoli (snad kromě Pittsburghu a Islanders :roll: ). Ani šokující tři prohry v řadě s Leafs mě netankujou, stačí pohled do tabulky a popřání jím hezké dovolené :razzi: Hrdinou posledních dní byl Enroth, který převzal těžkou pozici a zaskočil za Millera naprosto úžasně, však do té doby nenasbíral v NHL ani 10 zápasů! No a proti Phille se opět ukázal Nathan "Beast" Gerbe a jeho gól na 3-3 :poklona: Vanek už jen dokonal dílo aneb přímo k bráně mezi dva :frajer2:
Ať už dostaneme kohokoli, můžu Vám slíbit, že budeme worthy opponent a kluci nechají na ledě všechno.
Neptejte se mě, koho do playoff chci, je mi to jedno :)
A dneska bych rád viděl v bráně Lalima, na Columbus asi nemá dobré vzpomínky, nicméně může to být jeho poslední zápas v NHL.
Fajn 2 body a Flyers čekají :box: :)
no ta druha polka sezony bola famozna :)

tesim na Philu :D

inak ako to vyzera so Sekerom a Vanekom, Rev? vies daco viac?
Fortune píše:no ta druha polka sezony bola famozna :)

tesim na Philu :D

inak ako to vyzera so Sekerom a Vanekom, Rev? vies daco viac?
Těžko říct, před playoff se pochopitelně hodně mlží :yes: , nicméně můj názor na to je:
Derek Roy :arrow: nebude
Jordan Leopold :arrow: nebude
Miller :arrow: určitě bude
Vanek :arrow: bude
Sekera :arrow: bude, ale nevím jestli od začátku
Hecht :arrow: 60/40 že bude
Grier :arrow: to samé
Lalime :arrow: who cares :ja_neviem:
ak by sa naplnili tieto tvoje prognozy tak by som bol spokojny :)
Ugh, první výhra je doma! :wave: Že to ale byly nervy :panika: V útoku jsme toho moc nepředvedli, v obraně už to ušlo, aspoň Miller nevyrážel moc puky a když už vyrazil, k dorážce se Flyers nedostali. Kaleta rozhodl :giggle: Po střele Gragnaniho to Bieber možná trochu ledabyle vyrazil a Kaleta to tam zametl. Tady jsem to nezaznamenal, ale jen pro pořádek, předtím Gerbe v ofsajdu nebyl. Vím, že doma nejsme 100 %, proto by bylo dobré dneska breaknout Philly podruhé :)
Nechce se mi to nijak dlouze hodnotit, ani nijak hodnotit rozhodčí, tohle jsme měli i přes ten rekordní počet vyloučení zvládnout. Bohužel. Nicméně 1-1 není špatné. A že bych měl z Flyers po těhle dvou zápasech strach, to se také říct nedá.
Aha čo som práve našiel... :giggle:

Obrázek
Fajn, Leopold byl zpět, malé+ (stejně jsem si ho moc nevšiml :giggle: ). Na jednu stranu opět zbytečná prohra, protože dva góly jsme v podstatě darovali Flyers sami (hlavně teda Butler, ten měl snad obráceně hokejku či co :giggle: ), na druhou stranu s takovou nemáme v playoff co dělat. Hráli dneska vůbec borci Ennis (který loni v playoff nehrál vůbec špatně), Boyes, Stafford, Vanek, Connolly, Pominville :?: :ja_neviem: Špatné, špatné. Musíme srovnat na 2-2, jinak jsme out. Což o to, my na to máme, pokud tahle porážka s týmem nějak nezamává (i když ono už asi není kam :giggle: )
Jediné přísnější měřítko by snesli jen Niedermayer, Grier, možná Gaustad a Miller a jediné dvě pochvaly bych pak adresoval Gragnanimu (příští rok v NHL, kámo :yes: ) a Gerbemu :wub: ta jeho snaha je vidět až na míle daleko :frajer2:
Máte na to, jen v případě hodně faktorů. Štěstí, nedisciplinovanost Flyers a Millers time, protože kádrem nemáte ani na PO. Na druhou stranu musím smeknout, že dokáže hrát nadprůměrně s takovým průměrem. To u nás je to často naopak.
Ok, zhodnocení zápasu? Miller :poklona2: , dobrý přehled u gólu od Niedermayera :frajer2: a population of Pominville is up by one! :clap: Tudíž vyrovnáno na 2-2 :yahoo: Co víc psát? :ja_neviem:
Nový majitel Buffala Terry Pegula má zájem koupit hokejový celek Rochester Americans v AHL, kde do roku 2008 působil záložní tým Šavlí. Než by však došlo k převodu vlastnických práv, museli by Sabres najít mezi kluby NHL zájemce o svoji současnou farmu v Portlandu, s níž mají smlouvu do konce sezóny 2013-14. Rochester je nyní farmou Floridy.

Tady je jasne videt ze Pegula ma ten tym zaryty hluboko u srdce a chce pro nej to nejlepsi :thumbsup: Rochester je za humny takze je to idealni volba :yes:
chcel by som sa spytat fans buffala ako vidia buducnost Jhonasa Enrotha? Novacikovska zmluva mu vyprsala a momentálne by mal byt RFA, aku novu zmluvu ocakavate ze podpise? Resp. boli by ste ochotni ho vymenit (za millerom si este peknych par rokov prilis nezachyta) a na kolko si ho cenite? A crucial otazka – myslite ze by mal na to robit v buducej sezone v NHL jednotku?

My urcite budeme v offseason riesit brankarsky post a enroth mi vyskocil ako pre mna celkom zaujimavy kandidat… uz len z toho titulu ze je RFA, cize by sa dal ziskat na offer sheet (dorovnali by ste ponuku napr. 5mil na 2 roky – cap hit 2,5 mil?) pricom by nas taka ponuka stala v pripade ze by ju sabres nedorovnali “len“ kompenzaciu v podobe 2. kola draftu… no a neviem ci by sabres boli ochotni taku zmluvu dorovnat a platit 2.5mega brankarskej dvojke ktora si za millerom zachyta možno 10-15 zapasov rocne… hmm?

Jasne ze enroth si este 2,5 mil za sezonu ani zdaleka nezasluzil, ale my si to pod platovym stropom mozeme bez problemov dovolit a ak by sme vdaka tomu ziskali mladu brankarsku jednotku ktora by nam mohla poriesit brankarsky post na dlhe roky… why not? Najblizsie 2 roky sa urcite na 3mil k platovemu stropu nepriblizime, takze takato enrothova zmluva by nam neprekazila ziadne ine podpisy/transakcie. A napr. keby sme chceli trejdom priviest berniera alebo schneidera tak by nas to vyslo drahsie co sa protihodnoty tyka, pricom enroth je momentálně co sa development tyka IMO zhruba tam kde bernier ci schneider pred rokom
Zase budú reči, že Getzo sa stará do všetkého :roll: :giggle:

Ja myslím, že zo strany Buffala je veľký záujem o jeho podpis. Ukázal na čo kvalitatívne má a neremcal, že si toho veľa neodchytal. Je mladý a stále sa ešte má priestor zlepšovať. Otázka ale je, nakoľko je so súčasným postom spokojný. Chytať za Millerom je momentálne tak nevďačný post ako svojho času za Roy, Brodeur či v súčasnosti za Bryzgalovom/Lundqvistom. A či má na jednotku? Ten sample, ktorý sme dostali, myslím dostatočne ukázal, že kvalitami áno, ale má aj na kvantitu? To sa pravdepodobne nedozvieme kým nezmení pôsobisko. Možno áno, možno nie. Schneider dostal toho priestoru viac (IMO), tak aj súdiť sa z toho zdá lepšie. Bernier bol veľký talent už od juniorov. Ale nie zlý nápad petrík :thumbsup:
Getzo5: Ode mě určitě ne :wink2:

Ou, ou, lil' J(h)onny. 2,5 podle mě nedostane, i když bychom si to teď mohli dovolit, ale dávat 2,5 jasné dvojce? Ačkoli zaskočil fantasticky, když Ryan nemohl, to teda :klobuk_dole: (ten smajl se na to prostě nehodí :giggle: ), tak to je dost, když budeme potřebovat posílit tým. Zaskočit umí Enroth úžasně, kdyby chytal nějakých 60 zápasů za sezonu, tak už by to podle mě tak super nebylo :)
Dneska ráno jsem vstal, zaběhal si obligátní 1km do baru a zpátky( :giggle: ), dal si sprchu, vyčistil si zuby, nasnídal se a.. wait, to není můj blog :panika:
Tak tedy jinak, Stafford podepsal $16M over 4 years cap hit 4 (jen odhaduji pomocí jednoduchého matematického výpočtu :giggle: ). Ok, je to trochu víc, ale beru, Drewa mám rád :frajer2:
The Rev píše:Dneska ráno jsem vstal, zaběhal si obligátní 1km do baru a zpátky( :giggle: ), dal si sprchu, vyčistil si zuby, nasnídal se a.. wait, to není můj blog :panika:
Tak tedy jinak, Stafford podepsal $16M over 4 years cap hit 4 (jen odhaduji pomocí jednoduchého matematického výpočtu :giggle: ). Ok, je to trochu víc, ale beru, Drewa mám rád :frajer2:
Nenamietaj, výborný podpis, majster a kráľ hattrickov :yes: :good:
Jen aby to nebyla haluz sezóna a on pak nespadl do průměru a nebyl přeplacenej jak... PENNER :)
Reeper.89 píše:Jen aby to nebyla haluz sezóna a on pak nespadl do průměru a nebyl přeplacenej jak... PENNER :)
Verme že nie....Ani nie tak Penner, ako Horcoff ? :wink2: Priemerný hráč s platom 5,5 mil. USD :hroza:
OndroNR píše:
Reeper.89 píše:Jen aby to nebyla haluz sezóna a on pak nespadl do průměru a nebyl přeplacenej jak... PENNER :)
Verme že nie....Ani nie tak Penner, ako Horcoff ? :wink2: Priemerný hráč s platom 5,5 mil. USD :hroza:
To je fakt :) , Horcoff je ještě horší :cry:
Reeper.89 píše:
OndroNR píše:
To je fakt :) , Horcoff je ještě horší :cry:
Určite mi dáš za pravdu, jeden z najhorších podpisov :hroza:
OndroNR píše:Určite mi dáš za pravdu, jeden z najhorších podpisov :hroza:
Myslím, že oba můžeme bez problému říct, že asi nejhorší.. :hroza: (Když nepočítám Reddena na farmě)
Reeper.89 píše:
OndroNR píše:Určite mi dáš za pravdu, jeden z najhorších podpisov :hroza:
Myslím, že oba můžeme bez problému říct, že asi nejhorší.. :hroza: (Když nepočítám Reddena na farmě)
Gomez či Drury tiež neboli extra podpisy. Ani my sa Commodorem nemôźme chváli´t, u vás to isté Souray... :D krátka, niekedy treba preplácať, ale ten risk za to vždy nestojí.
"Rumour has it that Calgary could trade Robyn Regehr to Buffalo for Mike Grier & Andrej Sekera plus picks..." :?: :!:
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS