Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mno Doanova dorážka byla na naší hře jediný pozitivum..... bohužel soupeř měl víc štěstí jak my... nám padali tyčky jim padali góly :/ ..... Nehledě na 3. gól, při kterym nevim co Bryz dělal..... Buffalo mělo jednu nacvičenou akci, z který nám dalo 3 góly !!!! Sem si jistej, že kdyby jsme je měli v divizi tak tuhle jejich silnou stránku dokážem eliminovat a porazit je.... bohužel takhle body putujou do Buffala....

V moment, kdy se zdálo že svitla ještě naděje, všechno zase pohřbil Pomiville.... Mimochodem, možná bych to LaBarberovi trochu připsal na hruť..... střela na bližší tyč, sice hezky trefená no nevim .... Hroznej zápas, 3. třetina bylo jenom trápení.... dokoukal jsem to už jenom ze setrvačnosti.....

Tippet to řekl pěkně:
I když sem si poslední dobou myslel, že hrajeme hodně dobrý hokej, tak nehrajem... tohle byl přesně příklad....

Mno chce to zlepšit... určitě to chce zlepšit.... jeden zápas nedělá sezónu, ale v poslední době jsme jich prohráli nějak moc.... chce to zase udělat nějakou šňůru 4 vítězství!!! Nejlépe začít za dva dny proti Nashvillu.... myslim že ti hráči co pamatujou loňskou sezónu už se trochu začínají bát, aby nedopadla stejně...... nějaká alepoň malá šnůra výher by mohla dodat klidu v kabině.. ale to je jenom můj pocit... jsou to profesionálové.... máme lepšího trenéra, snad tam takovýhle myšlenky nejsou
Možno svitla nádej, že sa asi znovu prebúdzame. Vyhrali sme 4:2 nad Nashvillom, ktorý je určite dobrý tím a body, ktoré sme získali nám pomôžu aj na tú 4.priečku, keď boli Predators. :biglol: :biglol:

Highlight si pozrem až po škole, ale v stats vidím, že môj najobľúbenejší hráč Kojotov, Scottie Upshall 3+0 a Doan 0+3. Bryzgalov tiež zachytal bravúrne a to som myslel, že je z formy. 43 striel z toho 2 góly :doh:

Ale ten hetrik a dokonca čistý a dokonca môjho najobľúbenejšieho hráča padne vhod pred školou. Som na neho pyšný. :biglol: SCOTTIE RULE
No tak zhliadol som highlight a čo k tomu dodať. Scottie umí. Najviac sa mi páčili prvý a tretí gól z jeho hetriku. Je ťažké ho obrať v súboji jeden na jedného, pretože vie také kľučky ako Ovechkin, no nepoužíva ich tak často ako on (predsa len má po ruke Lombardiho). S nájazdom proti gólmanovi sa vysporiadal bravúrne, nahrávku dostal fajnú.
Potešila ma aj vážnejšia akcia, ktorej strojcom bol Paul Bissonnette, ktorý nahrával tuším Laurimu Korpikoskemu. Tiež parádna nahrávka na to, že je pokladaný hlavne za mlátiča.
Scottie sa z tých gólov tešil fakt úprimne a veľmi ma potešila aj Doanova radosť, ktorý to prežíval rovnako ako on. Tiež ho tešil ten hetrik. :good:
Neni mozne nenasiel som ziaden Stream na ten zapas tak som kukal chicago-lames :ja_neviem:

NSH - 43 PHX - 23

tak som si kukol aspon highlights a za stavu 2-2 mohol dat Erat do prazdenj brany gol ale brankar mu to vychital :doh:

No co uz :scare:
blackhawks88 píše:Neni mozne nenasiel som ziaden Stream na ten zapas tak som kukal chicago-lames :ja_neviem:

NSH - 43 PHX - 23

tak som si kukol aspon highlights a za stavu 2-2 mohol dat Erat do prazdenj brany gol ale brankar mu to vychital :doh:

No co uz :scare:
Iljovi išlo. Druhý gól bol určite Jovov, prvý neviem posúdiť. Ale tá oslava Upshallovho hattricku, radosť a všetko okolo toho vo Phoenixe fakt dlho nebolo. Veľmi ma teší aspoň takýto menší úspech, keďže je to jeho prvý hattrick v kariére. Nájazdík, ktorým spečatil hattrick bola fakt parádny.
:cry: kua a já byl zrovna na soustředění tak jsem ten zápas neviděl :/ ... Mno i když jestli nebyl stream, tak mě to mrzet nemusí.....

2 body jsou důležitý... dneska máme Washington.... velká výzva....
Wanic píše::cry: kua a já byl zrovna na soustředění tak jsem ten zápas neviděl :/ ... Mno i když jestli nebyl stream, tak mě to mrzet nemusí.....

2 body jsou důležitý... dneska máme Washington.... velká výzva....
Nieže by som naším neveril, no viacmenej očakávam prehru. Remíza alebo výhra by fakt stačili na zbláznenie :D . Dnes by si mohol zastrielať z chuti Lombardi a asistovať by mu mohol Upshall :D
Tak toto musel byť jeden z naj zápasov Phoenixu v sezóne. Síce prehrali, ale to som očakával, no v highlighte bolo vidno, že chceli a snažili sa o čo najlepší výkon.
K útoku Washingtonu, k tomu napíšem asi to, že si robili exibíciu z našej obrany a potom si Ilja spravil exibíciu z nich. Čo ten chlapík v tejto sezóne pochytá je nenormálne číslo a to už aj strely na hrane gólu. Aj dnes dal dáke dva amazing savy.
Slniečko sa usmialo skoro na Lauriho, ktorý dal 2 góly a chýbalo mu málo od hetriku, ale čo narobíš. Škoda, toho úniku Fiddlera, no vo väčšine pripádov majú navrh hráči Kojotov, ako brankár, keď idú súboj jeden na jedného. Dnes môžem povedať, že mladík Neuvirth mal neskutočné šťastie.
Dnes sa potvrdili aj moje slová, keď som písal, že naši hráči sú schopní predvádzať také finty, ako Ovechkin a spol. Dnes to bolo krásne vidno, že ani útok sa nenechal zahanbiť a robil si tiež exibíciu z obrany, ale pri koncovke nám chýbalo to šťastíčko, ktoré sa pridalo ku gólmanovi.
Zbyneka bolo počas zápasu vidieť, podľa mňa veľmi obetavý obranca, nechcem, aby od nás odišiel, kebyže má. Po Doanovi by som mu dal asi Céčko.
K útoku Washingtonu, bolo pekné sa naň pozerať, ale trochu mi vadil Ovechkin (nie som na neho zaťažený), ktorý bol v každej riti. Ale všimol som si, že už nahráva viac, ako zvykol a tiež veľmi kvalitné nahrávky. Avšak to je pán strelec, keď čaká pri odvolanom brankárovi na modrej čiare súpera?
Ilja nemohol dnes za žiadny gól, škoda toho, kedy hráč Washingtonu trafil nášho obrancu do nohy a Ilja už bol vybehnutý z brány a on to len dorazil.

Ale neskutočné tie finty v útoku, naši sa nechceli zahanbiť a veru im to vyšlo, neskutočné sťahovačky, ale škoda koncovky. Musel to byť cool zápas.

Ešte dodám, že aj napriek prehre som veľmi, ale veľmi šťastný a spokojný, ako sa naši vysporiadali s takými menami ako Green, Ovechkin, Semin, Backstrom a pod. Bavili sa hokejom a to sa mi páčilo. Označil by som to za naj výkon polky sezóny.
yzy19 píše:Tak toto musel byť jeden z naj zápasov Phoenixu v sezóne. Síce prehrali, ale to som očakával, no v highlighte bolo vidno, že chceli a snažili sa o čo najlepší výkon.
K útoku Washingtonu, k tomu napíšem asi to, že si robili exibíciu z našej obrany a potom si Ilja spravil exibíciu z nich. Čo ten chlapík v tejto sezóne pochytá je nenormálne číslo a to už aj strely na hrane gólu. Aj dnes dal dáke dva amazing savy.
Slniečko sa usmialo skoro na Lauriho, ktorý dal 2 góly a chýbalo mu málo od hetriku, ale čo narobíš. Škoda, toho úniku Fiddlera, no vo väčšine pripádov majú navrh hráči Kojotov, ako brankár, keď idú súboj jeden na jedného. Dnes môžem povedať, že mladík Neuvirth mal neskutočné šťastie.
Dnes sa potvrdili aj moje slová, keď som písal, že naši hráči sú schopní predvádzať také finty, ako Ovechkin a spol. Dnes to bolo krásne vidno, že ani útok sa nenechal zahanbiť a robil si tiež exibíciu z obrany, ale pri koncovke nám chýbalo to šťastíčko, ktoré sa pridalo ku gólmanovi.
Zbyneka bolo počas zápasu vidieť, podľa mňa veľmi obetavý obranca, nechcem, aby od nás odišiel, kebyže má. Po Doanovi by som mu dal asi Céčko.
K útoku Washingtonu, bolo pekné sa naň pozerať, ale trochu mi vadil Ovechkin (nie som na neho zaťažený), ktorý bol v každej riti. Ale všimol som si, že už nahráva viac, ako zvykol a tiež veľmi kvalitné nahrávky. Avšak to je pán strelec, keď čaká pri odvolanom brankárovi na modrej čiare súpera?
Ilja nemohol dnes za žiadny gól, škoda toho, kedy hráč Washingtonu trafil nášho obrancu do nohy a Ilja už bol vybehnutý z brány a on to len dorazil.

Ale neskutočné tie finty v útoku, naši sa nechceli zahanbiť a veru im to vyšlo, neskutočné sťahovačky, ale škoda koncovky. Musel to byť cool zápas.

Ešte dodám, že aj napriek prehre som veľmi, ale veľmi šťastný a spokojný, ako sa naši vysporiadali s takými menami ako Green, Ovechkin, Semin, Backstrom a pod. Bavili sa hokejom a to sa mi páčilo. Označil by som to za naj výkon polky sezóny.
Mno nevim jestli si z nás nebo my z nich dělali exibiciu.... podle mě jsme to po obraný stránce zvládli dobře..... Největší naše chyba moc vyloučených!! Proti týmu kterej má 48% úspešnost přesilovek z posledních 25 hraných (12 gólů - 2 proti nám) prostě nesmíme hrát 6 oslabení a jedno dokonce 5:3.... nedisciplinovanost nás dneska stála body a je to škoda, protože na ty body jsme měli.... bohužel Washingtonu přálo štěstí v koncovce... Semin ten doteď neví kudy to tam prošlo.... kua taková malá mezírka a von se tam trefí :ja_neviem: , druhej gól jaks napsal přesně Lepisto zblokoval přihrávku zpátky k Fehrovi a Ilya už se přesouval, škoda toho .... Mohli jsme vyrovnat... ale s ofenzívou jsem dneska nespokojenej (výjmečně) nebyl, byla to nedisciplinovanost co nás stála body.... chvilku jsem měl taky pořádný nervy na rozdhočí, když nás poslali do 3 a potom (myslim že to byl Laich) za evidentní hrubost nic, naštěstí jsme pak přesilovku hráli (za podle mě mnohem menčí faul), čímž si toto odčinili, takže ve výsledku jsem nadávat nemohl, byly jsme to my, kdo nevyužil přesilovku 6:4.....

btw. nechápu proč dávaj toho Muelllera na post beka v přesilovce..... dneska zkoušel střílet 4x... 3x nikdo neclonil před golmanem a ten to chytil bez jakýchkoliv problémů a jednou mířil kamsi na plexisklo.... kua takovýhle střely jsou k ničemu, Aucoin, Jovo nebo Yandle střílí alespoň když už dobře zakombinujou, když je šance na gól... tohle bylo bez jakýkoliv šance ...... kua mě se ten Mueller prostě nelíbí..... Doufam že na sobě v létě hodně zapracuje....

Jnk. trošku o budoucnosti
Když sem se koukal jak by naše soupiska mohla vypadat příští rok.... vznikla mi zajímavá varianta druhé řady Boedker - Turris - Mueller (všechno hráči z 1. kol draftů).... Kdyby takhle řada byla úderná.... a udrželi jsme U-L-D + Czech line a naší supr checking line.... máme manšaft na prezident trophy..... bohužel hodně pochybuju že tahle lajna úderná fakt bude... takže by to asi vypadalo stejně jako tenhle rok....

Phoenix zvolil strategii že si vychová vlastí dobré hráče.... Jistě že je ještě brzo hodnodit... ale na těhdle hráčích stojí budoucnost Phoenixu... né jenom pro tento či příští rok... ale na hráčích jako Turris, Tikhonov, Boedker, Mueller, Yandle, Ahnelov, Schlemko a pod. by se měl v budoucnu budovat kádr... nyní máma skvělou 1st line.... to je ideální čas na to, aby se mladíčci postarali o to, od čehou jsou tu..... aby se postarali o úderonu 2nd line (pro mladíčky ideální... nebude stát zodpovědnost jenom na nich, protože 1st line máme a můžou předvest co v nich je)... bohužel očekávání zatím plní tak nějak jenom Yandle (i když jak říkam všichni jsou ještě mladí... nikdo z těch co jsem jmenoval neni starší 24 let... ) mno jdeme správným směrem.... Don Maloney zatím odvedl opravdu kus práce... nicméně jestli mladíčci brzy nezačnou plnit roli jež mají, nemáme nikdy šanci na úspěch ...

I tak zatim to šlape dobře a oproti minulým sezónem je naše současná sitace ráj... letos je potřeba udělat play off, najít nového majitele a po očku koukat jak se na farmě daří našemu mládí... these are the only things which matters now......
wow, tohle byl asi nejinfarktovějších zápasů, co jsem kdy viděl, naštěstí se šťastnym koncem....... Yandle, Jovo.... supr práce..... Doan jako kapitán rozhodl.... kluci když se semknou, tak je to radost koukat.... :clap: :clap: :wawe: :wawe:
Doan poslednú dobu dáko moc boduje, čo sa mi moc páči. Hlavne zbiera asistencie. Dnes 1+3 ak sa nemýlim, čo je fakt paráda. A aj predným zápasy bodoval, takže to vyzerá, že by mohol mať na zápas cez bod. Aspoň v poslednom období. Highlight si pozriem, keď sa vrátim. Detroit musím uznať, že aj napriek zraneniam je nepríjemný súper a body, ktoré sme získali sú veľmi ale veľmi cenné. Zatiaľ to vyzerá v tomto mesiaci na 50% bilanciu, pol na pol výhry a prehry a jedna prehra po predĺžení. Ak si to udržíme takým kľudným tempom, tak sa v Play Off uvidíme. Tam to bude už úplne o niečom inom a síce tam pôjdeme možno ako outsider, tak môžeme len prekvapiť a na tím nebude vyvíjaný taký tlak a to by nám mohlo pomôcť.
Tak pozrel som si ten highlight a čo k tomu dodať. Toto musel byť fakt parádny match s kvalitným súperom a nervák až do úplného konca. Detroit podával tiež pekné góly, to musím uznať, že sa mi páčili. Aj ten Filppulov prienik, parádne sa pohral s našim obrancom. Detroit musel hrať pekne. Phoenix ten rovnako, škoda toho Fiddlerovho úniku, poslednú dobu aj s Muellerom mu takéto veci idú, že vypichne puk hráčovi a dostane sa do brejku. Na jeho mieste by som asi nahral nabiehajúcemu hráčovi, ale je dosť možné, že ho nevidel.
Pri góle Yandleho Jovo veľmi dobre clonil, čo sa mi nesmierne páčilo. Ale koľko obrancov tam bolo? Alebo Jovo sa dal pred bránu a na jeho post išiel napr. Pyatt alebo Doan, čiže dáky zdatnejší útočník? Lebo sa mi zdalo, že tam bol vyslovene na to clonenie.
Nesmierne sa mi páčila reakcia po tom góle a už mi to pripadalo ako postup po 1.sérií v play off, kedy sa Jovanovski fakt tešil. A radosť po góle v predĺžení mi pripomenula tešenie sa po postupe do finále. Lebo hráči sa tešili pri mantineli a skackali tam na seba. Dá sa toto nazvať aj vymanenia sa z biedy? Lebo Detroit je fakt kvalitný súper! Bodaj by sme sa takto tešili aj v play off.
A ten Doanov gól, pekne!
WHAT A GOAL, WHAT A SAVE? DOGS RULE! :clap:
No byl to neuvěřitelnej zápas... kvůli takovemjhle na to NHL koukam ;)))) ...... Jovanovski šel po odovolání golmana jako 6 hráč clonit před bránu (byl tam jenom od toho, stejně jako na přesilovkách poslední dobu a odvedl supr práci).... obránci tam byly Aucoin - Yandle (33 - 3 ;))) .... na buly Lang a Doan s Upshallem....

Mno minulej rok se nám proti Detoritu zlomila sezóna.... nechtěl jsem to nějak přivolávat, ale dneska to vypadalo podobně.... s jednou vyjímkou.... letos jsme tu v Joe Louis Aréně možná zachránili sezónu..... :wawe: :wawe:

Když zahloubam trochu hloubějí do dění zápasu, tak Detroitu nakonec zápas prohráli rozhodčí, ač se to nezdá... protože kdyby Doana nevyloučili za crosschecking při tý mele před bránou, asi by v sobě nenašel tolik vůle aby otočil zápas..... ale to už jsou jenom maličkosti, který dělaj hokej tak krásným, ještě spíš, když máme v týmu hráče jako je Shane DOAN!!!! :cool: dneska to byla jeho noc....

mno mimochodem, když Aucoin trefil tu tyčku, myslel jsem že je konec.... naštěstí Yandle hned potom napřáhl a provlnil.... :clap: :clap:

takovýhle utkání kdyby se hrálo v Praze, tak se na tom stadionu asi zbláznim.....
JJ, tá tyčka mrzela aj mňa, no keď dali vzápätí gól, tak to ľahko prešlo. :D :biglol:
Proti Calgary čakám viacmenej výhru. Zranenia nás už obchádzajú, videl som, že zranený je len Kurt Sauer. Calgary tiež zužujú problémy, ale herné, tak by sme ich mohli poraziť. Snáď sadne niekomu puk na hokej a nastriela tam hattrick. Teraz sa nám rozstrielal hlavne Yandle, alebo vlastne obrana, čo ma teší. Od Bryzgalova čakám jeho štandart, čiže to čo chytá po celú sezónu. Je dôležité nezlyhať počas zápasu a snáď nás aj tento match nakopne do dákej série, ktorú sme mali napr. pred dvoma mesiacmi tuším. Bodovo sme na tom veľmi dobre ale chcelo by si to ešte upevniť si postavenie a nebojovať o play off v posledných zápasoch.
naprostej souhlas.... dneska by to chtělo body.... pak vyválčit alespoň 2 z back to back zápasů a můžem se pustit do poslední porce před OH
Yandle nesklamal a zas tam šupol gólik. Síce sme vyhrali až po samostatných nájazdoch, no dva body máme, čo je veľmi dôležité. Highlight pozriem po škole.
Yandle teď hraje se strašně moc zvednutou sebedůvěrou... dovolí si hodně a hodně mu vychází.... líbí se mi jak hraje... jednou z něj bude druhej Green... Bohužel pořád je v jeho hře hodně chyb (jako dneska za bránou, když tam upad či co což... stream se mi zrovna na chvíli sekl když ukazovali záznam, ale z prvního pohledu to vypadalo tragicky)... teprve až je dokáže odstranit, stane se platným TOP 4 bekem....

Tippet už ho letos zkoušel dát k Aucoinovi... mno podle mě to moc neklapalo.... přitom tohle je naše obrana budoucnosti (alespoň té blízké)...... Yandle potřebuje ice-time.... jsem spokojenej s porcí kterou letos dostává... né příliš moc, ani né příliš málo.... zkrátka kolik si zaslouží......

Kdyby se mu ale příští sezónu povedl kemp..... tak by tu šanci ve 2. řadě dostat měl... otázka je, jestli je Aucoin k němu ten pravej.... Adrian se mi líbil s Vandermeerem.. kdyby vytvořili 3. lajnu a do 2. přišla buď posila nebo někdo z našich dalších mladíků, nezlobil bych se.... pravděpodobnější to je ale zatim s tim Auocinem

Jovo - Z
Yandle - Aucoin
Lepisto (Schlemko.. kdokoliv komu se povede kemp) - Vandermeer

K dnešnímu zápasu.... První třetina byla hodně nemastná neslaná... 0:0 bylo myslim spravedlivý pro oba kluby... Ve druhý části jsme začali aktivnějš, což nakonec vyústilo v mimochodem hodně šťastnej gól Yandla, když prostě zavřel oči a vypálil... Kiprovi to prošlo mezi nohy... mno velké štěstí... ale po tomto góle jsme začali ovládat hru.... Odměna za dobrý hokej přišla formou Doanova gólu.... bohužel pak přišla tvrda rána a nádherná akce Giordana, když si obhodil Jova, vyhnul se padajícímu Aucoinovi a poradil si i s překvapeným Bryzem.... Tenhle gól nás srazil a celou třetí třetinu jsme hráli druhý housle.... Calgary bylo jasně lepší a za prodloužení můžem bejt rádi.... V nastavenym čase nepřišla žádná změna, Calgary nás přehrávalo a druhej bod si zasloužilo, naštěstí se tak nestalo a v nájezdech jsme prokázali kvalitu :wawe: :wawe:

2 body dobrý..... zatim plníme plán kterej sem tu nedávno načrtl na výbornou..... teď jsou na řadě Rangers
Tak ten gól Giordana sa mi nenormálne páčil. Cez Jova prešiel so šťastím, ale šikovne mu to tam šupol. A povedal by som, že Bryzgy to určite nečakal, ako si ty spomenul. Obranca, ktorý sa tam hodil tiež dobre spravil, keďže si asi myslel, že hneď vystrelí, alebo sa bude snažiť nahrať. Ja by som nečakal, že sa aj s ním pohrá a aj ten jeho gól bol trochu so šťastím, pretože boli všetci viac menej prekvapený, no dalo by sa povedať, že pekne vyškolil našich bekov. Dávam 10 bodov z 10, muselo to byť oživenie zápasu.
Teraz som sa tak zamyslel aj vďaka Iľjovi, ktorý špekuluje o prestupe z Atlanty. Som veľmi zvedavý na Doana, ktorý by mal ísť viacerým hráčom asi príkladom, keďže s Phoenixom nedosiahol žiadny väčší úspech, prežil s ním veľa krutých ale aj celkom príjemných chvíľ, no nikdy som nepočul, že by chcel odísť. Je veľmi príjemné mať v tíme takého hráča ako je on, určite, keď mu vyprší zmluva, tak sa mu pohrnú ponuky, tak som zvedavý, čo spraví ďalej. Vo Phoenixe odohral 12 sezón, momentálne hrá 13., plus ešte svoju prvú odohral za Winnipeg, čo je podľa mňa dosť veľké číslo, skoro 14 sezón! A nepočul som, že by sa chystal odísť, narozdiel od Kovaľčuka, ktorého láka vidina Stanley Cupu.
Čím to môže byť, že sa nikam nehrnie? Má asi výhodnú pozíciu v tíme, no zatiaľ nemal blízko k žiadnemu väčšiemu úspechu. Sranda by bola, kebyže hráč, ktorý je verný svojmu klubu by vyhral Stanley Cup, napr. taký bol aj Yzerman a hráč, ktorý vymýšľa o prestupoch do iných tímov, napr. Marián Hossa po prípade Kovaľčuk (avšak ten hral zatiaľ len v Atlante) by nezískal Stanley Cup.
Mno protože Doan je srdcař :!: :!: :!: Což se o hráčich jako Kovalchuk nebo Hossa říct nedá... Už jenom kvůli Shaneovi ten Stanley Cup tomu Phoenixu přeju.... zasloužil by si ho mnohem víc než 3/4 všech hráčů NHL.... Letos se nám blízká po dlouhé době na lepší časy..... tak uvidíme jak se budem vyvíjet v přístích 5 letech.....

btw. kua jako bych to neříkal..... :evil: Scottie Upshall se zranil a na jeho brzkej návrat to nevypadá... dneska jsme povolali z farmy Boedkera......

Já bych byl jednoznačně pro.... hráči jako Boedker potřebujou příležitost ukázat co v nich je.... jenom doufam, že nás to nebude stát důležité body..... :hroza: Play off je sice blízko, ale během pár zápasů může bejt všechno jinak :/
Kuva, akurát som čítal len nadpis, že bol povolaný ale vôbec by ma nenapadlo, že sa zranil Upshall :verysad: :verysad: . Kedy, kde a ako? :bitka3: :bitka3:

Ešte k tomu dodám, že je to smutná správa a dosť nepríjemná, no myslím si, že zranenia Lombardiho alebo Upshalla nám môže pomôcť zistiť, ako na tom sme aj s iným hráčmi, ktorí nehrávajú v NHL, ale na farme a pod. Celkom sa aj teším na Mikkela, som zvedavý, čo predvedie a dá sa povedať, že Upshalla asi aj bude vedieť nahradiť.
Na nhlpro.cz je ďalší článok, ktorý sa im podaril, ako jeden z mála. Musím povedať, že teraz pekne napísali o Scottiemu.

http://www.nhlpro.cz/clanek/16459-scott ... ce-coyotes

Toto sa mi najviac páčilo:

Svou rychlostí, houževnatostí a tak trochu „bláznivým“ stylem hry skvěle doplňuje svého parťáka Matthew Lombardiho, se kterým strávil na ledě většinu této sezóny.

„Pokud nemáte kolem sebe dobré spoluhráče, nemůžete být úspěšní. Po boku Matthew Lombardiho jsem se hodně naučil. Je to skvělý kamarád a také výborný spoluhráč,“ řekl Upshall na adresu Lombardiho.
Na azcentral je zaujímavý článok. Kojoti ževraj vedú v počte gólov strelených obrancami :biglol:. Vidno, kto je naším trénerom :biglol: . Sme na prvom mieste pred Vancouverom o 4 góly.
Obrancovia nasúkali 31 gólov. V týchto štatistikách vedie Jovanovski s deviatimi gólmi, za ním Yandle s ôsmimi a potom Aucoin so siedmymi. Myslím si, že Jovo bude čoskoro Keithom predbehnutý.
Na konci článku je aj niečo o Doanovi a to, že v posledných 5 zápasoch nazbieral 10 bodov za 3 góly a 7 asistencií! :biglol:

A ešte, nevieš o tom Upshallovi niečo? Nikde o ňom nič nie je.
Už som našiel, tak Scottienko má problém s kolenom, ktorý sa mu prihodil v zápase proti Calgary, jeho štart je otázny, čiže určite nenastúpi. No napriek tomu som veľmi zvedavý na Mikkela.
Dnes sme získali znovu 2 cenné body v boji o Play Off a to proti NY Rangers, ktorým poslednú dobu moc nejde. Vyhrali sme 3:2 aj so šťastím, no to k hokeju patrí. Doanov gól bol šťastný, ale aj také potrebujeme, keďže na väčšinu sa hráči nadrú rôznymi kombináciami a pod.
Vidím a aj som si ho pozrel, že gól dal aj Mikkel Boedker po Langovom passe. GOOD JOB :cool:
Lepisto strelil svoj prvý gól v NHL a pripísal nám ďalší gólik patriaci k streleným obrancami. GRATULUJEM
Labarbera dnes zachytal spoľahlivo a som rád, že mám takú dvojku, ako je on. Lebo aj keď nechytá pravidelne, dá sa povedať, že chytá fantasticky, čo sa dnes aj potrvdilo a dokonale zastúpil Bryzga. Ku koncu nám zachránil aj jasný gól. :frajer:
Škoda, že Doan nezaznamenal ešte asistenciu, alebo gól, aby mal priemer dva body za posledné zápasy, ale to je len detail.
K hre Rangers musím povedať, že hrali dobre, hlavne, čo sa útoku týka, keďže ste nás dosť často skoro prečíslovali a ťažili z ich rýchlosti. Parádna bola Gabbyho akcia s Christensenom, vychutnali si Jasona. Dobrá bola aj Averyho strela, ale tá akcia Rangers bol asi najkrajší gól zápasu. Zas máme cenné body a bilanciu zápasov 7-5-1, čo je priam fantastické!
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES