yzy19 píše:Tak toto musel byť jeden z naj zápasov Phoenixu v sezóne. Síce prehrali, ale to som očakával, no v highlighte bolo vidno, že chceli a snažili sa o čo najlepší výkon.
K útoku Washingtonu, k tomu napíšem asi to, že si robili exibíciu z našej obrany a potom si Ilja spravil exibíciu z nich. Čo ten chlapík v tejto sezóne pochytá je nenormálne číslo a to už aj strely na hrane gólu. Aj dnes dal dáke dva amazing savy.
Slniečko sa usmialo skoro na Lauriho, ktorý dal 2 góly a chýbalo mu málo od hetriku, ale čo narobíš. Škoda, toho úniku Fiddlera, no vo väčšine pripádov majú navrh hráči Kojotov, ako brankár, keď idú súboj jeden na jedného. Dnes môžem povedať, že mladík Neuvirth mal neskutočné šťastie.
Dnes sa potvrdili aj moje slová, keď som písal, že naši hráči sú schopní predvádzať také finty, ako Ovechkin a spol. Dnes to bolo krásne vidno, že ani útok sa nenechal zahanbiť a robil si tiež exibíciu z obrany, ale pri koncovke nám chýbalo to šťastíčko, ktoré sa pridalo ku gólmanovi.
Zbyneka bolo počas zápasu vidieť, podľa mňa veľmi obetavý obranca, nechcem, aby od nás odišiel, kebyže má. Po Doanovi by som mu dal asi Céčko.
K útoku Washingtonu, bolo pekné sa naň pozerať, ale trochu mi vadil Ovechkin (nie som na neho zaťažený), ktorý bol v každej riti. Ale všimol som si, že už nahráva viac, ako zvykol a tiež veľmi kvalitné nahrávky. Avšak to je pán strelec, keď čaká pri odvolanom brankárovi na modrej čiare súpera?
Ilja nemohol dnes za žiadny gól, škoda toho, kedy hráč Washingtonu trafil nášho obrancu do nohy a Ilja už bol vybehnutý z brány a on to len dorazil.
Ale neskutočné tie finty v útoku, naši sa nechceli zahanbiť a veru im to vyšlo, neskutočné sťahovačky, ale škoda koncovky. Musel to byť cool zápas.
Ešte dodám, že aj napriek prehre som veľmi, ale veľmi šťastný a spokojný, ako sa naši vysporiadali s takými menami ako Green, Ovechkin, Semin, Backstrom a pod. Bavili sa hokejom a to sa mi páčilo. Označil by som to za naj výkon polky sezóny.
Mno nevim jestli si z nás nebo my z nich dělali exibiciu.... podle mě jsme to po obraný stránce zvládli dobře..... Největší naše chyba moc vyloučených!! Proti týmu kterej má 48% úspešnost přesilovek z posledních 25 hraných (12 gólů - 2 proti nám) prostě nesmíme hrát 6 oslabení a jedno dokonce 5:3.... nedisciplinovanost nás dneska stála body a je to škoda, protože na ty body jsme měli.... bohužel Washingtonu přálo štěstí v koncovce... Semin ten doteď neví kudy to tam prošlo.... kua taková malá mezírka a von se tam trefí :ja_neviem: , druhej gól jaks napsal přesně Lepisto zblokoval přihrávku zpátky k Fehrovi a Ilya už se přesouval, škoda toho .... Mohli jsme vyrovnat... ale s ofenzívou jsem dneska nespokojenej (výjmečně) nebyl, byla to nedisciplinovanost co nás stála body.... chvilku jsem měl taky pořádný nervy na rozdhočí, když nás poslali do 3 a potom (myslim že to byl Laich) za evidentní hrubost nic, naštěstí jsme pak přesilovku hráli (za podle mě mnohem menčí faul), čímž si toto odčinili, takže ve výsledku jsem nadávat nemohl, byly jsme to my, kdo nevyužil přesilovku 6:4.....
btw. nechápu proč dávaj toho Muelllera na post beka v přesilovce..... dneska zkoušel střílet 4x... 3x nikdo neclonil před golmanem a ten to chytil bez jakýchkoliv problémů a jednou mířil kamsi na plexisklo.... kua takovýhle střely jsou k ničemu, Aucoin, Jovo nebo Yandle střílí alespoň když už dobře zakombinujou, když je šance na gól... tohle bylo bez jakýkoliv šance ...... kua mě se ten Mueller prostě nelíbí..... Doufam že na sobě v létě hodně zapracuje....
Jnk. trošku o budoucnosti
Když sem se koukal jak by naše soupiska mohla vypadat příští rok.... vznikla mi zajímavá varianta druhé řady Boedker - Turris - Mueller (všechno hráči z 1. kol draftů).... Kdyby takhle řada byla úderná.... a udrželi jsme U-L-D + Czech line a naší supr checking line.... máme manšaft na prezident trophy..... bohužel hodně pochybuju že tahle lajna úderná fakt bude... takže by to asi vypadalo stejně jako tenhle rok....
Phoenix zvolil strategii že si vychová vlastí dobré hráče.... Jistě že je ještě brzo hodnodit... ale na těhdle hráčích stojí budoucnost Phoenixu... né jenom pro tento či příští rok... ale na hráčích jako Turris, Tikhonov, Boedker, Mueller, Yandle, Ahnelov, Schlemko a pod. by se měl v budoucnu budovat kádr... nyní máma skvělou 1st line.... to je ideální čas na to, aby se mladíčci postarali o to, od čehou jsou tu..... aby se postarali o úderonu 2nd line (pro mladíčky ideální... nebude stát zodpovědnost jenom na nich, protože 1st line máme a můžou předvest co v nich je)... bohužel očekávání zatím plní tak nějak jenom Yandle (i když jak říkam všichni jsou ještě mladí... nikdo z těch co jsem jmenoval neni starší 24 let... ) mno jdeme správným směrem.... Don Maloney zatím odvedl opravdu kus práce... nicméně jestli mladíčci brzy nezačnou plnit roli jež mají, nemáme nikdy šanci na úspěch ...
I tak zatim to šlape dobře a oproti minulým sezónem je naše současná sitace ráj... letos je potřeba udělat play off, najít nového majitele a po očku koukat jak se na farmě daří našemu mládí...
these are the only things which matters now......