Tak dnes sa po 1x stretavame s utokom, ktory je rovnako silny ako ten nas, s obranou, ktora je momentalne rovnako silna, ako ta nasa (predsa im chyba Gonchar a Whitney), ale s brankarom, ktory je o 10 tried lepsi, ako ten nas. Dnes uz fakt neverim vo vyhru, bod berem vsetkymi 10.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Fleischmann si pochvaloval touhu Washingtonu po vítězství
Nevídaný obrat předvedli v NHL hokejisté Washingtonu na ledě finalisty posledního Stanley Cupu z Pittsburghu. Domácí Penguins v poklidu vedli po úvodní třetině 2:0. Když na začátku druhého dějství náskok ještě zvýšili, netušili, jakého hororu budou svědky. Celé drama se šťastným koncem pro Capitals odstartoval Tomáš Fleischmann.
17. 10. 2008 11:15 PITTSBURGH
Český útočník ve 26. minutě vsítil první gól Capitals, ve třetí části nahrál na vyrovnání z hole Michaela Nylandera. Zkázu pro domácí završil necelých pět minut před koncem Boyd Gordon. „Chtěli jsem vyhrát víc než domácí,“ radoval se kopřivnický rodák pro The Washington Times. „Proto jsme zápas dokázali otočit,“ dodal Fleischmann, jenž letos v NHL zahájil svou čtvrtou sezónu.
„Máme velkou vnitřní sílu,“ pochvalovala si největší hvězda hostujícího celku Alexander Ovečkin. „Každý bojuje za druhého, někdo dává góly, jiný zase hraje více do těla, ale každému z nás jde o vítězství,“ doplnil ruský útočník, jenž však v duelu gólem ani nahrávkou nepřispěl. „Stále jsme věřili, že zápas zvrátíme, protože nic není nemožné,“ přidal Švéd Nylander, jenž do třetí části nastoupil ve formaci s Fleischmanem a Sjominem.
Na straně domácích panovalo rozčarování. „Ve třetí dvacetiminutovce jsme si počínali jako školáci, to je neodpustitelné,“ rozčiloval se kouč Tučňáků Michel Therrien pro agenturu AP. „Mysleli jsem si, že to půjde samo, ale nepřistoupili jsme k tomu v závěrečné části vůbec dobře,“ smutnil kapitán domácích Sidney Crosby, jenž zaznamenal dvě asistence.
Malkin si stěžoval na hrubost Ovečkina
Jevgenij Malkin si po utkání stěžoval na tvrdou hru hostí. „Ovečkin je skvělý hokejista, ale neustále mě napadal, proč?“ ptal se dvaadvacetiletý rodák z Magnitogorsku. A co na to jeho krajan? „Vždyť je to hokej, hraji tvrdě na každého,“ vzkázal Ovečkin.
To bola parada vidiet Ovcu v akcii, ked mal Malkin puk, uz sa nanho valilo 100 kilo zivej vahy
, neviem, ale pripadalo mi, ze sa chlapci asi moc nekamaratia, fakt mu Alex nedal ani centimeter navyse. Inak Flesh odohral vyborny zapas, ten gol bol pekny, ale ta asistencia este lepsia - mala fakt oci..inak som rad ze to chlapci otocili, lebo mi to zo zaciatku pripadalo, ze ten pan v cierno-bielom je fanusikom Pens, az po 3 presilovkovych goloch sa to vyrovnalo, inak v hre 5:5 Pens nic moc, mi zase v presilovkach..
"Ovečkin je skvělý hráč, ale kdykoli mě zasáhne, nevím proč.“XruC píše:To bola parada vidiet Ovcu v akcii, ked mal Malkin puk, uz sa nanho valilo 100 kilo zivej vahy, neviem, ale pripadalo mi, ze sa chlapci asi moc nekamaratia,
Jevgenij Malkin komentuje tvrdost - které si všímají už i zámořští novináři - s níž proti němu při vzájemných setkáních pravidelně vyrukuje krajan a kamarád z reprezentace Alexander Ovečkin.
Tak dnes nas caka zapas s NJD, trochu sa nam komplikuje situacia s marodkou,budu nam chybat okrem Pothiera, aj Poti, Kozlov a Brashear, takze nastalo par zmien..Fedor sa vracia do obrany, bol povolany Bourque(syn Raya Bourqua)
O druhy utok Flesh-Nylet-Semin sa nebojim, ale ak budeme chciet dnes vyhrat, bude treba aj nejakeho bodoveho prispevku od Ovci s Backstromom, verim, ze sa ti dvaja prave dnes prebudia.
O druhy utok Flesh-Nylet-Semin sa nebojim, ale ak budeme chciet dnes vyhrat, bude treba aj nejakeho bodoveho prispevku od Ovci s Backstromom, verim, ze sa ti dvaja prave dnes prebudia.
jasne bude to riadny duel... New Jersey proti washingotnu... Hannu vs. XruC
sam som zvedavý ktorý tím bude lepší.. kedže disponujeme skvelou defenzívou a vy skvelým utokom... mate sice tam tie uvedene straty ale aj tak mate kvalitu ofenzivnu v tíme takže Caps bude neprijemným superom ale naša obrana na čele s Brodeurom vam vela nedovolí... očakavam dramatický zapas ktorý bude aspon na 50 percent že sa rozhodne v predlžení alebo až v najazdoch.. alebo sa prekvapím a jendoznačne nas rozdrvite na čele s ovečkinom... vysoku vyhru našich neočakavam vzhladom na to aku mame my ofenzívu
No co si pamatam, tak minuly rok padalo naozaj malo golov, a niesom uplne isty, ale tusim sa vzdy rohodovalo v predlzeni, Ovci sa proti NJD pravidelne nedari, tak uvidime, mate dobru obranu so skvelym utocnikom, bude to pre nasu ofenzivu dobry test, rovnako tak pre vas v defenzive
No..prehrali sme, ale musim povedat, ze zasluzene. Osobne som s bodikom velmi spokojny, NJ boli podla mna lepsi, ani tak nie v ofenzive, ale tu defenzivu maju prepracovanu teda paradne. Ja som v tom, ze mame jeden z najlepsich utokov v lige, ale moc sme sa dnes nechytali, Smarty Marty bol skvely, teda az na ten treti gol, ktory bol jednoznacne jeho, ale zase vela x zabranil jasnemu goliku. Najhorsie hodnotim nasu hru v presilovkach, kde sme boli uuuplne nulovi a jediny gol sme dali v 5:3, ked sme pri tych presilovkach a oslabeniach, tak musim povedat, ze rozhodcovia nam doost pomahali, az sa mi to zdalo prehnane a myslim ze fanusik NJ moze byt opravnene nastvaty. Aj preto ma ta prehra vobec nestve, hrali sme vela presiloviak a vsetky zle, je to len a len nasa chyba. V predlzeni sme mali sice viac zo hry, ale najazdy sme uuplne nezvladli, Ovca so Seminom isli na Brodeura ako na maleho chlapca, snazili sa ho obaja polozit a zakoncovat z ostreho uhla, neviem kto im taku kravinu poradil, ale na Brodeura to nemohlo fungovat. Inak som si vsimol ze Backstrom je uplne mimo mysu, neviem co je s tym chlapcom, osobne ho mam za skveleho hokejsitu, ale zaciatok sezony mu vobec nevychadza, co je horsie, takha zo sebou aj Ovcu, chlapci by sa mali spametat, lebo takto to dalej skratka nejde. Este ze mame Semina a Greena, ti momentalne tlacia cely team.
No tak to zhodnotim, trochu nestastna prehra, ale co sa da robit. V zapase som vsak nasiel aj niekolko pozityv, co ma tesia, hlavne opat dobry vykon brankarov, urcite sme neboli horsi tym ako Calgary a ked sa nam zlepsia presilovky (co je teraz primarna priorita), zacneme opat vyhravat.
A je to opat exkluzivne v pci, zas mozem ist nasraty spat. Dufam, ze do PO nepostupime, lebo si to vobec, ale vobec nezasluzime. Strasne vela hracov, co malo byt lidrami, lidrami niesu, mali by sa zamyslet, najhorsie je, ze sa nemozem vyhovorit na brankara, lebo Theo bol asi najlepsi hrac na lade, skratka v utoku to skripe a to riadne, uz druhy zapas, co sme dali iba jeden gol, takto sa hrat neda, cakam, kedy si to konecne uvedomia..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé