Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MartinFC píše:Hmm, tak dnešní prohra mě opravdu naštvala. Ale na druhoi stranu o nic nejde, takže je potřeba si vybrat tu smůlu v této sezóně a do příští sezóny jít s malým množstvím této záludné věci :D aspoň, že už o nic nejde. Jinak dneska proti Chicagu
Marťas,snad mi nechceš říct,že sis brousil zuby na body z Nashvillu? Tam nebyl nárok,Preds stále živí teoretickou naději na PO a tak jejich výhra byla doma povinná. Dnes už by ale Jackets,mohli proti Jestřábům něco uhrát(i když tomu moc nevěřím). :roll: :frajer2:
Výborná výhra!!! Jasdně jsme přejeli Chicago, což mě dnes naopak potěšilo!!! Skvěle zahrál Clay Wilson, z něho by mohl být šikovný hráč!! Odpoledne zde napíšu víc. Teď mám ale jeden dotaz, nevím co mám od této doby používat sem do recapu:

Jestli tento znak: Obrázek a například Obrázek

Nebo: Obrázek a Obrázek

Vůbec nevím. :hmm: Prosím tak všechny na tomto fóře aby mi zanechali Soukromou zprávu, jaký z¨působ znaku by zde viděli raději. Děkuji moc všem kdo napíší :poklona:
Obrázek 0 :yahoo: 4 Obrázek
Dnes jsme vyhráli proti Chicagu vyhráli jasným rozdíle a nutno říct, že zaslouženě!!! Výborně zahrál Clay Wilson, ze kterého by mohl vyrůst opravdu dobrý hokejista!! Spolehlivě zachytal také Freddy Norrean, který si připsal na své konto svůj druhý shootout v sezóně, když pochytal všech 17 střel.

Obrázek
Kapitán Columbusu Rick Nash a brankář Nikolaj Chabibulin.

Obrázek
Fredrik Norrena a jeden z jeho 17 zákroků.

Obrázek
Opět Freddy a jeho zákrok lapačkou ve třetí třetině.

Obrázek
Jan Hejda si plní své obranné povinnosti před Jamesem Wisniewskim.

Obrázek
A zatleskáme Clayi Wilsonovi, který právě vstupuje na led ke své premiéře v NHL.

Obrázek
A právě Wilson si nyní vychutnává svou gólovou radost.

Obrázek
Jiří Novotný právě pořádně přišpendlil Jasona Williamse k mantinelu.

Obrázek
Rick Nash zprostředkovává neposedného Brenta Seabrooka.

Obrázek
Clay Wilson právě oslavuje svůj první gól v NHL.

Obrázek
Rostislav Klesla hlídá útočníka Hawks Andrewa Ladda.

Obrázek
A ještě jednou gól Claye Wilsona.

THREE STARS OF THE NIGHT
:winner1: Clay Wilson - předvedl vynikající výkon, když jeden gól vstřelil a na jeden nahrál
:winner2: Jiří Novotný - český útočník byl v zápase velmi aktivní a také si připsal svou 13. asistenci
:winner3: Fredrik Norrena - brankář Jackets si na své konto připsal svou třetí nulu v sezóně, když chytil všech 17 střel.
No konečne sa Novotný spamätal a predviedol defenzívnu hru (a nielen to), akú od neho očakávam :good: . Martin vie, čo som o ňom napísala a ak to takto bude pokračovať, moja predpoveď sa splní 8) . Veľmi ma prekvapil Gilbert Brulé, 5 striel, 2 zblokované (jeho) a 3 hity. Tvrdím to od začiatku... treba mu dať väčší ice-time. Ešte tak streliť nejaký ten gólik, aby z neho spadla nervozita pri zakončení a bude to super :good: . Ale aj tak si myslím, źe pre neho by bol lepší návrat na post centra. Čím ďalej tým viac ma prekvapujú (pozitívne) Alexandre Picard a najmä Aaron Rome :thumbsup: . Alex by si zaslúžil vyšší ice-time. Taký útok Picard - Brulé - Žerdev v tejto sezóne by bol podľa môjho gusta :cool: .

Dnes nás čaká Nashville, tak im snáď oplatíme prehru aj s úrokmi :box: .
Zismarja, to co za smejdov nam dalo goly?! Nepoviem, keby obstaral vsetky 4 Nash.... Strasny vykon, Hawks boli asi myslou niekde uplne inde, taky vykon je fakt vysmechom, ale na druhej strane: Dnes je sanca na odvetu, verim tomu, ze aj za Hawks sa presadia pomerne netradicni strelci a ze tentoraz budeme dominovat 4:0 my, JASTRABI Z CHICAGA!
chorche píše:Zismarja, to co za smejdov nam dalo goly?! Nepoviem, keby obstaral vsetky 4 Nash.... Strasny vykon, Hawks boli asi myslou niekde uplne inde, taky vykon je fakt vysmechom, ale na druhej strane: Dnes je sanca na odvetu, verim tomu, ze aj za Hawks sa presadia pomerne netradicni strelci a ze tentoraz budeme dominovat 4:0 my, JASTRABI Z CHICAGA!
Blahpřeji chorche k vítězství! Byli jste lepším týmem, takže ste si zasloužili vyhrát. Pro nás je však bod velmi dobrý, který beru všemi deseti!! :yes: Zvlášť když máme marodku jako hrom:
Obrázek

Pacal Leclaire Day to day
Dick Tarnström Day to day
Dan Fritsche Out for season
Ron Hainsey Day to day
Fredrik Modin Day to day
Ole Tollefsen Out Indenfinite
:| :eek2:
Columbus uzavřel nováčkovskou smlouvu s obráncem Nickem Holdenem, který doposud působil v juniorské soutěži WHL v týmu Chilliwack Bruins. Myslím, že rozhodně zjímavý hráč, který by pro tým mohl být v budoucnu přínosem. Jenom připomínám, že tohoto hráče Jackets nedraftovali.

Nick Holden Obrázek

Výška: 191 cm
Váha: 91 kg
Datum narození: 15.5. 1987
Sezóna 2007-08: 70z, 22g 38a, 60b, 54tm, 5
MartinFC: Dakujem! No, bolo to aj 1:3 a vtedy to nebolo Jastrabom vsetko jedno, nastastie mame bojovnikov, co vedia davat goly v presilovkach! :yahoo:
chorche píše:MartinFC: Dakujem! No, bolo to aj 1:3 a vtedy to nebolo Jastrabom vsetko jedno, nastastie mame bojovnikov, co vedia davat goly v presilovkach! :yahoo:
Zato my sme v presilovkách a najmä nájazdoch padlí hrdinovia :thumbsdown: .

Len tak na okraj, prečo musel odísť Alexandre Picard a hral David Výborný? Ak sa nemýlim, do play-off nepostúpime, tak snáď dáme príležitosť mladým. Alebo mi niečo ušlo? Hitch urobil hlúposť na nekonečno. :thumbsdown: Je to síce dobrý tréner, ale mám pocit, že nie pre mladé družstvo, ktoré sa má budovať.
Couch modrokabatnikov Ken Hitchcock bude hlavnym trenerom kanadskej hokejovej repre na MS v Halifaxe a Quebecku 8)
mt-svk: Vyborny je etablovany hokejista v NHL a snad ho nenecha Hitch za tie prachy sediet.
cepi píše:Couch modrokabatnikov Ken Hitchcock bude hlavnym trenerom kanadskej hokejovej repre na MS v Halifaxe a Quebecku 8)
Jojo, tak Kene přeju hodně štěstí :clap: na MS a ať (téměř) každého porazíte. Uvidíme jestli ho stihne Rick, kterej jde 14. dubna na operaci mandlí.
Hehe, včerejší prohra si mi zdála nějak podezřelá. Nepřipadlo mi, že když tým prohrávali, že by se nějak snažil výsledek obrátit. :wink: Ale tak to dává rozum že jo :D Však teď už na výsledkách nazáleží, dneska hrajeme poslední zápas :thumbsup:
Zo srdca vam prajem, aby ste rozbili Blues na padrt!
Tak poslední zápas jsme prohráli, ale s herním projevem jsem spokojený. :good: Hlavně jsme doplatili na zbytečné vyloučení, ale o výsledek už mi vůbec nešlo. S tím, že půjdeme na losování draftu ze 6. místa jsem velmi spokojený, tohoto bychom nedosáhli kdybychom v tuto chvíli zbytečně vyhrávali. Už se na los těším :clap: Pokud v létě dobře draftujeme, udržíme své dobré a potřené hráče a získáme nějaké posily, tak to vidím s Jackets velmi dobře :clap: :yahoo:
Musíme sa zmieriť s tým, źe k nám veľké ryby neprídu a priemer nepotrebujeme. Z toho mi vychádzajú dve veci:

1. Konečne začať pracovať s mladými hráčmi, ako to robia v Edmontone, Phoenixe, alebo v Buffale.
2. Výmena. Bohužiaľ, budeme musieť obetovať Žerdeva a niekoho z trojice Brulé, Brassard a Fritsche, prípadne Krisa Russella + miesto v drafte. Pre mnohých je to lákavé, ale Brulé, Brassard, Fritsche a Russell sú hráči, ktorí majú fantastický potenciál. Treba ich správne podchytiť. Čo sa u nás nedeje.

Moje návrhy:

1. Trejdnúť niekoho z dvojice Malhotra-Novotný (preferujem Novotného, Manny je lepší v defenzíve a namä na vhadzovaní).
2. Nepodpísať Pecu, Tanstromaani Výborného.
3. Začať pracovať s mladými aj úo mentálnej stránke.
4. Nerobiť s hráčmi pokusy a postaviť ich na ich posty.
5. Udržať Brassarda, Brulého, Voráčka, Fritscheho, Bolla, Masona, Legeina, Majorova a Russella.
6. Začať pracovať s mladými hráčmi
7. Posilniť obranu aj za cenu výmeny Rostislava Kleslu, čim by som nadšená nebola.

Leclaire

xxx, xxx (preferujem Volčenkova a Whitneyho)
Russell, Hejda
Rome, Methot

Nash - Brassard - xxx
Modin - Brulé - Voráček
Chimera - Fritsche - Pineault
Murray - Malhotra - Boll

Keď môže hrať Mueller prvého centra v Phoenixe, prečo by ho nemohol hrať u nás Brassard.
:) Děvče ty jsi nepolepšitelná,ty už zase měníš!!!! :D
Náhodou mě tvoje nová sestava zaujala!!Hlavně jak dáváš přednost mladým hráčům!!!Touto cestou jde i Montreal ,na nás jsi trochu zapoměla ve svých příkladech!!! :D
Dokonce jsi zařadila do sestavy 18 letého Voráčka,kterého jsem sledoval na MS a moc se mi s Frolíkem líbili.A to hned do druhé lainy,což je určitě risk!!!Ale také v Montrealu riskují viz. risk s golmanem Price,tak proč nezariskovat s Voráčkem?
Šanci by, v každém případě dostat měl!!!!Spíš reálně dostane krátkodobou šanci na otrkání v NHL.Tak se to obvykle dělá!! Novou sezónu pak odehraje na farmě v Syracuse,kde se musí sžít s dospělým hokejem.
Letos jste mě mile překvapili a sezónu jste odehráli víc než důstojně.Máte skvělého golmana Leclaire a vynikajícího Nashe.V Montrealu jste nás bezva rozebrali 0-3 a výborně tam zahráli Malhotra a Nash.K mé malé radosti hrál výborně pozičně Ron Hainsey ,náš bývalý hráč!!Kupodivu ti vypadl ze základní sestavy.Sledoval jsem ten zápas Montreal - Columbus!!!!!
Pokud bych mohl něco říct,tak si myslím,že Malhotra má navíc než hrát vě čtvrté řadě.Můj názor!Výborného ráda nemáš a letošní sezonu měl nebývale mizernou!!!Proti tomu se nedá nic argumentovat!!
Přísný trenér Hitchcock pracuje koncepčně a je to znát!!Jde to pomaleji než přímými nákupy,ale podle mě to přinese dlouhodobější efekt!!!Letos to ještě nevyšlo,ale už se začíná s vámi počítat.Pro mě bylo velkým překvapením,že jste pustili bitkaře Shellyho!!Není to jenom bitkař a v západní konferenci je řada mužstev,která hodně drsných můžů vlastní viz Minnesota,Anahaim Calgary. Zřejmě se Hitchcock chce ubírat jinou cestou,tak ať vám to vyjde!!!!!
Hainseyho osud nie je istý, ak by bolo na mne, nechám ho tu. Výborného som zobrala na milosť :D po rozhovore s ním (link prihral cepi). Ako človek zistí, že ani naši hokejisti nie sú svätci :twisted: . Bohužiaľ, David ide výkonnosťou dole a my máme plno pravých krídiel. Zostavu len prispôsobujem podmienkam. Ale dvojice xxx-Brulé-Voráček sa nepustím :D , bol by to perfektný útok. Áno, na Montreal som zabudla, prepáć :wink: . V Columbuse štvrtý útok neznamená najmenej času na ľade :) . Na druhú stranu, Manny je perfektný v defenzíve, silový hráč a srdciar ale v jeho hre mi chyba moment prekvapenia a tvorivosť.
Hehe, neubyli ani dva dny a já už se nemůžu dočkat příští sezóny :D Důvodů je hned několik. Nejdříve to jsou určitě mladí hráči, kterých by c příští sezóně mělo být požehnaně v sestavě Jackets :) Poté určitě draft. No určitě taky těch 20 milionů, které by Jackets chtěli utratit na nové hráče a určitě nový herní systém. Na ten se opravdu hodně těším. :D A samozřejmě nesmím zapomenout na trh volných hráčů :yahoo:
MartinFC píše:Hehe, neubyli ani dva dny a já už se nemůžu dočkat příští sezóny :D Důvodů je hned několik. Nejdříve to jsou určitě mladí hráči, kterých by c příští sezóně mělo být požehnaně v sestavě Jackets :) Poté určitě draft. No určitě taky těch 20 milionů, které by Jackets chtěli utratit na nové hráče a určitě nový herní systém. Na ten se opravdu hodně těším. :D A samozřejmě nesmím zapomenout na trh volných hráčů :yahoo:
martin, nie si sám :D . Ale na kvalitných voľných hráčov zabudni.
Moje srdecne prianie nevyslo, skoda, ale ukazalo sa, ze ti vajcaci nemaju dokonca ani na CBJ!!! (Daniel, mate 2 body, to je dokonca o 0,5 bodu menej, nez ma chorche! :lol: ) Hm, Pecu by som nechal, +/- ma pekne, nahrava vyborne, je platnym hracom. A odpalit Novotneho je kravina, je to jeden z lepsich hracov CBJ. Hm, Klesla, ten nech pekne ostane v divizii, pripadne nech ide na JV, nech si ho najde spravodliva odplata od Ruutuho!
V týchto dňoch zomrel vo veku 84 rokov vlastník Columbusu John McConnell.

Obrázek

ĎAKUJEME ZA VŠETKO
Upřmnou soustrast jak jeho rodině, tak i klubu. :cry: Podle toho co jsem četl tak udělal pro Columbus mnoho dobrého. Mám na Tebe evko jed u otázku. Podle toho co jsem četl tak mají Jackets více vlastníku, co to tedy pro klub znamená? :?:
Mám tu jednu horkou novinku z kanceláře Columbusu. :!: Jan Hejda podepsal nový tříletý kontrakt :!: , podrobnosti o výši smlouvy přinesu v době zveřejnění kontraktu. samozřejmě jsem rád, že jsme si takového výborného obránce pojistili i na příští léta :yes: :clap: :yahoo:

Edit: Tak podle nhlnumbers.com by Hejda měl každý rok 2 mili. USD a celkově tedy 6 mil. dolarů, což si myslím je hodně výhodné :yes:
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES