Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:
Popradcan píše:PRE CHORCHEHO!!!!!

CHORCHE,dnes hrame posledny zapas v sezone a je to proti Detroit Sucks :roll:,dostali sme sa do PO,po 7 rokoch,urcite si cakal ,ako ja na znovuzrodenie ,stalo sa ..SME TAM,vratili sme sa tam ,kde patrime,trvalo to roky,ale sme "IN" a mame byt naco hrdy...

Precital som si kazdy tvoj prispevok,som hrdy,ze mozem prebrat stafetu po tebe,ako die hard fanusik BLACKHAWKS a ver mi,na kazdom zapase HAWKS budem na teba mysliet.Prezivali sme tazke casy,chceli sme ,aby sa nasi jastraby prebudili a konecne vzlietli.Je to nadherny pocit,mame historiu,tradiciu,ktoru nam mozu zavidiet a zacina dalsia etapa,kde mame nastartovane na dalsie uspechy,nas tim je "set" na dlhy cas!

Dakujem za tvoje COMMITTED TO INDIAN ...

http://www.chicagotribune.com/sports/ho ... 7637.story

:coucou:
Cepi,dakujem za pozvanie na toto forum... :smile03:
neda mi nebyt OT..ja dakujem Majo za tento prispevok :poklona2: mam na mysli najmä spomienku na chorcheho, vedel som ze sa tam Juraj hore konecne docka :( :good:
Obrázek
Cepi,CHORCHE JE V NASEJ RODINE HAWKS :bye2: :bye2: :bye2:
Az tento rok som sa zacal zaujimat o NHL, a fandil som Detroitu, iba preto, lebo tam bol Hossa. Cez sezonu som si vsimal aj BLACKHAWKS, a ich hra, fanusikovia aj hraci sa mi pacili. A tak od polovice sezony som sa nevedel rozhodnut komu fandit a rozhodol som sa :D GO HAWKS GO !!
:fucker: Red Wings :fucker:
DIDI píše:Az tento rok som sa zacal zaujimat o NHL, a fandil som Detroitu, iba preto, lebo tam bol Hossa. Cez sezonu som si vsimal aj BLACKHAWKS, a ich hra, fanusikovia aj hraci sa mi pacili. A tak od polovice sezony som sa nevedel rozhodnut komu fandit a rozhodol som sa :D GO HAWKS GO !!
:fucker: Red Wings :fucker:
DIDI, zabudol si napísať, že predminulú sezónu si fandil Atlante a Pittsburghu, kde hral tiež Marián Hossa :frajer2: :frajer2: :frajer2: .

P.S. Ak fandíš Chicagu, tak si v profile zmeň "Obľúbený klub". Stále tam máš Detroit Red Wings :wink:.
nO FANDIL , ale to bolo tak, ze som NHl vobec nesledoval
nuž za dva roky 4 kluby, to nie je zlé... :D Ak budeš v tomto trende pokračovať stíhaš do 27 narodenín všetky kluby v NHL a to je slušné :smile03: To v rámci srandy...
Ja predpokladám, že v najbližšej sezóne sa už zorientuješ a budeš na 100% vedieť, ktorý klub ti je najbližší. Fandiť nejakému klubu kvôli jednému hráčovi je troška od veci. Tak dúfam, že si si vybral správne a zostane ti to čo najdlhšie. Chicago je skvelý klub s bohatou históriou :good:
Top Five Chicago Blackhawks Prospects to Watch in 2009

AKIM ALIU

Ma prezyvku Nigerijska Nocna mora/Nigerian Nightmare/.
Bol draftovany roky 2007 v druhom kole,je to silovy utocnik z dobrym zakoncenim.
Aj ked sa Aliu zlepsil vo vela veciach,stale este nema na NHL,su hraci,ktory su pred nim..
Obrázek

Shawn Lalonde

Lalondova sila je hlavne v rychlosti a schopnosti sa pridat do brejkov,niektory ho prirovnavaju k Campbellovi,maju podobny styl.Ked nas GM Tallon vytrejduje Campbella,co sa kludne moze stat,urcite ho budu mat na muske pre buducu sezonu a moze sa dostat do NHL...

Obrázek

Igor Makarov

Makarov ukazal,ze je velkym talentom na poslednom training campe v Chicagu,ale vtedajsi couch Denis Savard dal prednost Versteegovi a na par zapasov Jackovi Skillemu...Makarov dal jasne na javo,ze ked nebude hrat v prvom time Hawks,do US sa nevrati a radsej bude hrat v KHL.Scouti si myslia,ze ma na to uz teraz,aby hral v NHL tretiu lajnu..Ked nasi nepodpisu Havlata,ma velku sancu sa uz v najblizsej sezone dostat do Hawks..

Obrázek

Jack Skille

Skille si zahral v uplynulej sezone,ak sa nemylim 2-3 zapasy po boku Versteeg,Bolland v tretej lajne a pridal jeden gol,ale po zmene trenerskej stolicky,nenasiel pod velenim JQ miesto v zostave.Vratil sa na farmu,kde mal zranenia,ale ked bol zdravy,hral velmi dobre.Ked sa zase dokaze presadit na training campe v 2009,je celkom mozne,ze sa zase dostane do zostavy Hawks...

Obrázek

Kyle Beach

Beach mal uz v poslednej sezone velku sancu sa dostat da Hawks,ale Savard uprednostoval rychlost,ako velkost..Vela fanusikov BH si mysli,ze je pripraveny hrat v NHL a taktiez aj managment nasho timu,kedze ho podpisali na roky entry level contract.

"Just imagine a line that consists of both Dustin Byfuglien and Kyle Beach. That would be a line that many would fear and could be offensive gold".

Obrázek
zdravím ťa, tak ten Jack Skille (odohral za vás v tejto sezóne 8 zápasov) sa mi celkom pozdáva. Dúfam, že dostane viac času a ukáže čo v ňom je. Inak ako to vyzerá z vašimi hráčmi, ktorí sú UFA..?
UFA – Martin Havlát, Samuel Pahlsson, Tim Brent, Pascal Pelletier, Matt Walker, Aaron Johnson, Nikolaj Khabibulin
CAFFF... :)

No,Walsh,agent Havlata je v Prahe,pripravuju sa na jednanie z nasim GM,tak to vyzera,ze Tallon im uz dal navrh,aspon co sa tyka financii a dlzky ,bude jasne asi najskor pred draftom,ak nepodpise,je pravdepodobne out..

Khabi je tiez out na 90 %,Walker to ma tiez nahnute,Pelletier a Johnson velka neznama,co sa tyka Pahlssona,chcu ho podpisat,najprv je Havlat jednotka.Nasi sa vazne zaujimaju o Heatlyho,ale to by museli pravdepodobne pustit Campbella,alebo niekoho ineho,OTT potrebuje aj brankara ako sol,takze je to strasne tazke.Mame dobre talenty,ktore len cakaju na prilezitost a bolo by zle ich uz nezapojit do A timu,su to hotovy hraci a farma im uz nema moc co dat,to sa tyka aj nasho brankara Niemiho a dalsich...
tak Khabi by už mal naozaj odísť, takže predpokladám, že u vás sa stane jednotkou Huet a dvojkou zrejme Niemi alebo zabojuje Crawford..?
Pevne verím, že Havláta sa podarí podpísať a Hetley..? Neverím, že sa to podarí, záujem je aj inde a je drahý, tak načo...
A čo Versteeg..? Je síce RFA, ale... :hmm:
No,je toho strasne vela,takze musi podpisat hracov ktory zapadnu JQ do systemu,rychly, silovy hraci budu mat prednost,vyzera to velmi dobre,nase jaslabsie miesto bude urcite pozicia centra,nemame ani ziaden talent na farme,takze si myslim,ze v prvom kole zoberieme centra,ak sa nemylim ,vola sa Shore,american,ale nic neni iste :D ,bude zalezat ako podpiseme,len dufam,ze to Tallon nepomrvi,lebo ma slahne!!!.Vobec,ale vobec mu nezavidim,este dobre,ze mame Bowmana...uffff..

Aj by som chcel Havlata,ale musel by ist na 4.5 do 5 mil na sezonu maximalne...
fuha, tak centra a hneď z draftu, to by musel byť veeľmi dobrý a to asi nepôjde. Títo mladíci sú zväčša ešte málo ostrieľaní a orazení na takúto súťaž, to skôr v lete z výmien môžte niečo šikovné uloviť :yes:
napr. Brower, Eager :arrow: za Krejčího z BOS :idea:
Lenze my nemame ani dobreho centra na farme,preto som spomenul,ze by sme mali nzobrat centra z tohtorocneho draftu,ostatne pozicie mame pokryte a co sa tyka centra do 2hej lajny,tak dufam,ze Bolland sa ukaze ako kvalitny center,potom Pahlsson tretia..

Tak to ano,Krejci by nam sekol,po Versteegovi a Krejcim by som bol naozaj vdacny Bostonu Bruins za skvele trejdy .. :D

Tak Brouwer mne osobne vobec nesedi,kolko premrhanych istych golov mohol dat,am islo roztrhat,dufam,ze pojde,premrhal svoju sancu a to hral v prvych 2 lajnach...
mne sa Bolland zdá v pohode, urobil v sezóne 47 b a to nie je málo, podľa mňa to chce čas. Pahlssona dúfam podpíšete, takže jeden fakt dobrý center by sa vám veľmi zišiel. Fraser vyzerá, že pôjde na farmu, že..?
Fraser bude asi tiez na odchode,mne sa osobne velmi pacil,nechal by som si ho a tiez si ma ziskal Eager,aj ked nema tak lahke ruky ako iny hraci,ale ziskal si ma bojovnostou,stal sa jednym z mojich naj v nasom time...

Ja osobne by som sa lepsie pozrel co sa tyko zotrvania v nasom time na Havlat,Khabi,Brouwer,Johnson,Walker a Barker....,ostatnych by som nechal na pokoji a podpisal ich okamzite.Chcel by som aj Havlata,ale peniaze nepustia,caka nas podpisanie Toews,Kane a Keith....
Popradcan píše:Lenze my nemame ani dobreho centra na farme,preto som spomenul,ze by sme mali nzobrat centra z tohtorocneho draftu,ostatne pozicie mame pokryte a co sa tyka centra do 2hej lajny,tak dufam,ze Bolland sa ukaze ako kvalitny center,potom Pahlsson tretia..

Tak to ano,Krejci by nam sekol,po Versteegovi a Krejcim by som bol naozaj vdacny Bostonu Bruins za skvele trejdy .. :D

Tak Brouwer mne osobne vobec nesedi,kolko premrhanych istych golov mohol dat,am islo roztrhat,dufam,ze pojde,premrhal svoju sancu a to hral v prvych 2 lajnach...
Toews,Sharp,Bolland,Pahlsson,Beach popr. Fraser....to neni vubec spatne :wink:
leo píše:
Popradcan píše:Lenze my nemame ani dobreho centra na farme,preto som spomenul,ze by sme mali nzobrat centra z tohtorocneho draftu,ostatne pozicie mame pokryte a co sa tyka centra do 2hej lajny,tak dufam,ze Bolland sa ukaze ako kvalitny center,potom Pahlsson tretia..

Toews,Sharp,Bolland,Pahlsson,Beach popr. Fraser....to neni vubec spatne :wink:

Ano suhalsim,ale mal som na mysli skuseneho centra,ktory vie rozdavat puky,ako aj vyhravat dolezite buly,playmaker.Na face offs ma byt najlepsi Pahlsson,ale hral v PO zraneny a ani pred zranenim sa mi nepacil a vobec nie som nadseny jeho podpisanim u nas,ostatny centri na buly su slaby a nahanme puk a stoji nas to vela sil,Beacha daju na kridlo,nema rychlost,nestihal by sa vraciat,joho budu pouzivat ako power kridlo...
nuž ja budem veľmi zvedavý, ako to u vás v lete (a tiež v drafte) dopadne. Budem to pozorne sledovať :smile03:
Popradcan píše:Ano suhalsim,ale mal som na mysli skuseneho centra,ktory vie rozdavat puky,ako aj vyhravat dolezite buly,playmaker.Na face offs ma byt najlepsi Pahlsson,ale hral v PO zraneny a ani pred zranenim sa mi nepacil a vobec nie som nadseny jeho podpisanim u nas,ostatny centri na buly su slaby a nahanme puk a stoji nas to vela sil,Beacha daju na kridlo,nema rychlost,nestihal by sa vraciat,joho budu pouzivat ako power kridlo...
vsak se kukni na vasi stranku tam by meli byt nake spekulace jakeho hrace budete shanet ne?
Patrik Kane - tvář PC hry NHL 10
Obrázek
ivan23 píše:nuž ja budem veľmi zvedavý, ako to u vás v lete (a tiež v drafte) dopadne. Budem to pozorne sledovať :smile03:
Ja tiez,normalne sa zacinam bat,dufam,ze nic neposerieme,v minulosti sme pokaslali co sme mohli,od pustenie Haseka az po dlasich,len dufam,ze sa nam nevipomsti aj ten trejd Pahlsson-Kantiola ...
a ako sa to videla hra Matta Walkera v obrane..? U nás mu to posledne moc nešlo, u vás odohral pomerne veľa zápasov, dokonca je v plusových číslach v štatistike +/-
leo píše:
Popradcan píše:Ano suhalsim,ale mal som na mysli skuseneho centra,ktory vie rozdavat puky,ako aj vyhravat dolezite buly,playmaker.Na face offs ma byt najlepsi Pahlsson,ale hral v PO zraneny a ani pred zranenim sa mi nepacil a vobec nie som nadseny jeho podpisanim u nas,ostatny centri na buly su slaby a nahanme puk a stoji nas to vela sil,Beacha daju na kridlo,nema rychlost,nestihal by sa vraciat,joho budu pouzivat ako power kridlo...
vsak se kukni na vasi stranku tam by meli byt nake spekulace jakeho hrace budete shanet ne?
Neverim ,ze by na nejakej stranke uverejnili zoznam hracov,ktorych chce hocijaky manager brat z draftu :D ,su to vsetko iba dohady podla zostavy timu a farmy,ale nikto nema ani tusenia kto si kho vyberie.
Popradcan píše:
leo píše:
Neverim ,ze by na nejakej stranke uverejnili zoznam hracov,ktorych chce hocijaky manager brat z draftu :D ,su to vsetko iba dohady podla zostavy timu a farmy,ale nikto nema ani tusenia kto si kho vyberie.
presne tak, sú to také výstrely do prázdna, podobne to bolo aj pred Trade Deadline a všetci vieme, ako to nakoniec dopadlo...
aj keď niektoré špekulácie, sú celkom zaujímavé :yes:
Popradcan píše:
leo píše:
ale jo....na strance kosatek je treba clanek ze se na drafte zameri na obrance a je tam seznam kandidatu :yes:
Jeho by som trejdol,v PO hral dobre,ale v sezone vyrabal vela chyb,ma slabu rozohravku,aj ked je DD a nie offensive,lae po tom,ked som ho videl hrat v PO zo zlomenym palcom by mi bolo tazko ho trejdovat,ukazal vela charakteru pre tim,takze tazko povedat,ziskal si respekt..,som rad,ze nie som GM Hawks teraz..
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS