Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No vyborne, Lupul mel po olympijske prestavce naskocit do zapasu, ale do jeho zad se dostala infekce takze nyni je jeho cas navratu nejisty, ale tak brzy to urcite nebude. Udajne by vsak mel v letosni sezone jeste nastoupit.
Takze tomu rozmumim tak ze letos s Lupulem uz moc pocitat nemuzeme :x :? Me z tech zraneni snad klepne :bitka3:
4.zapas v rade uz jsem nedal a ted toho lituju, to musel byt moc dobry hokej. Teda az na tu nasi obranu, bych jim vycistil zaludky. Abyjsme dostali 3 goly z najezdu po jejich chybach to je na me moc. Jesteze ve 3.tretine predvedl Hiller nekolik vybornych zakroku, jinak bychom tezko vyhrali. Zato utocnici delali zazraky: Bodie 1.gol v NHL ( brusli, ale pocita se :D ), Artukhin solo pres cele hriste ala Paul Coffey a jeste jednou Bodie, ktery krasne uklidil jednoho borce z Calgary na stridacku. A aby toho nebylo malo tak se ujistil jestli je poradne pritlaceny k zemi :lol:
Skoro me slak trefil :x Vstanu si pekne v 5, mrknu na vysledky a po 1.tretine vedem 4-0 :oslava: Ale nez se mi rozlepily oci uz bylo 4-2, za par minut 4-3 a Sabres nas jasne prehravali. 3.tretinu uz jsme branili celkem dobre a po ukazkovem turnoveru Pominvilla se trefil Bodie. V powerplay jeste Savle snizily, ale pote uz se ani nedostaly do naseho obranneho pasma. Hiller 41 zakroku, osma vyhra v rade na domacim lede :clap:
Ted nas ceka 6ti zapasovy trip, kde nas ceka pres 7500 mil. Ja bych se spokojil tak se 7,8 body, kdyz bude vic nebudu se zlobit.
Tak koukal jsem včera Selly do 4., škoda, mohl jsem ještě vychytat 1. tř. Any, stála by za to :) . No pak už to asi bylo horší, každopádně posledních 8 matchů - 7 výher a 1 jediná porážka :good: :good: . Ty poslední 2 domácí zápasy byl hodně divoké, ale zvládli jste je, i při těch absencích :good: :good: !!!!
V noci rezba v akvarku, s bodama teda nepocitam, ale kdyby kluci prekvapili a neco tam urvali byl bych nebetycne stastny. Zapas zrejme vynecham, leda by me nocni mury budily ze spani :lol2:
Skoda te dnesni tesne prohry, alespon ten nas jediny gol stal za to :) Parros nastoupil po delsi dobe a dostal narezano od Clowa,coz myslim ani bitkar neni :? Posledni dobou ty nase bitky, to je des, maximalne to obcas skonci remizou, ale vetsinou dostanem narezano :D Hlavne ze bodove se posledni dobou celkem dari.

EDIT: Tak jsem se na tu bitku podival este raz a o vitezi nepochybuju. Ale ze by to Parrose bolelo pochybuju, to bylo jak par facek od maminky :lol:
Selly8 píše:Skoda te dnesni tesne prohry, alespon ten nas jediny gol stal za to :) Parros nastoupil po delsi dobe a dostal narezano od Clowa,coz myslim ani bitkar neni :? Posledni dobou ty nase bitky, to je des, maximalne to obcas skonci remizou, ale vetsinou dostanem narezano :D Hlavne ze bodove se posledni dobou celkem dari.
áno, presne to som si všimol, Parros už žiaľ nie je to, čo býval a to je škoda. Aj v tejto bitke bol veľmi pasívny a pôsobil, akoby si neveril.
Škoda, dneska jsem věřil že se vyplní sellyho avatar a to Sushi time :D
neis píše:Škoda, dneska jsem věřil že se vyplní sellyho avatar a to Sushi time :D
:lol: To si zas nechame na plejof. Pokud se tam teda dostanem :roll:
To by bylo krasné, kdyby jste z 8. místa vydrtili žralůčky :D
Výkony Artyukhina mě Selly vůbec nepřekvapují.Já ho měl jako hráče docela v oblibě.U něj byl jediný problém TM.Ale vypadá to,že Carlyle Artymu důrazně promluvil do duše,letos trestné minuty evidentně omezil :thumbsup: on nikdy nebude hráčem do top6,ale jako 4th line agitator může být jedním z nejlepších v lize.10 minut na zápas jsou pro něj tak akorát ...
dnes u nás kačičky dúfam "pustia perie" a pekne im naložíme... :D
Skoro vo všetkých vzájomných zápasoch za posledných pár rokov sa v týchto vzájomných zápasoch potvrdilo - môj dom, môj hrad a domáce prostredie bolo vždy výhodou, tak to dúfam mienime dodržať. Teraz body veľmi potrebujeme a keďže sme sa dúfam z najhoršieho už dostali, verím, že dnes vyhráme. :yes:
Lets Go Blues..!
Jo kisine kdybe hral tak jako proti Sabres tak by to byla parada... 5:27 na lede a 1+1 :good: Musim rict ze me prekvapil hlavne dobrym bruslenim, necekal bych od takoveho hromotluka tak slusne brusleni.

Ja naopak verim ze v St.Louis vyhrajem, nic jine mi nezbyva. Ac to vypada nyni max na 1 bod, kdyz uz jsme porazili nedavno Hawks i Sabres, nejake Blues nam problemy delat nebude. Hodime tam poradny punkrock a blues pude ke dnu :D :lol:
Selly8 píše:Jo kisine kdybe hral tak jako proti Sabres tak by to byla parada... 5:27 na lede a 1+1 :good: Musim rict ze me prekvapil hlavne dobrym bruslenim, necekal bych od takoveho hromotluka tak slusne brusleni.

Ja naopak verim ze v St.Louis vyhrajem, nic jine mi nezbyva. Ac to vypada nyni max na 1 bod, kdyz uz jsme porazili nedavno Hawks i Sabres, nejake Blues nam problemy delat nebude. Hodime tam poradny punkrock a blues pude ke dnu :D :lol:
tak na toto sa dnes rád pozriem... :)
No každopádně oba týmy hrají o hodně, defacto o 4 b - doufám že to Any dá :good: :good: !!!!
:good: :good: , kurňa, tak toto mě mrzí, že jsem tu posl. tř. neviděl. Neskutečné vyrovnání na 3:3 z prohraného matche, navíc v posl. min. Tak toto jestli nejsou ty naprosto zlaté 2 bodíky které posunou na konci ZČ Any do PO tak pak již fakt nevím, naopak Bluesmani si můžou rvát pačesy !!!!
nuž poviem ti, kačeny nás prestrieľali, to áno, ale ten gól v závere, to bolo šťastie jak hrom a nepozornosť Masona, ktorý neudržal puk a obrana totálne zaspala. Naviac nebolo hráča, ktorý by zahral troška viac do tela získal puk a vedel ho vyhodiť, to by bolo stačilo, nakoľko času už do konca veľa nezostávalo. Ešte teraz tomu nemôžem uveriť, čo sa stalo... :ee: :doh:
Philly kez by byly :) Chtel jsem se divat, bohuzel mam mozillu a pres ni to nejelo, ale hlavni je nase vyhra a i to ze se mi ma velkohubost nevymstila :D

ivane ten vas 2.gol byl skoro stejny, tak nevim vo co go :roll: Podle tebe mame ve vzajemnych zapasech stesti jen my, troska objektivity by neskodila chlape :wink: I pres to ze Anaheim rad nemas.
A ve finale stacila troska punkrocku jen ve 3.tretine, bud rad ze ho Ducks nehrali cely zapas :lol2:
ale nie, ja som bral stav 3:2 pred poslednou minútou ešte ako veľmi lichotivý...
vôbec som nemal pocit, že som výkon ANA nejako znižoval, alebo niečo podobné, tak nerozumiem tvojej reakcii. Písal som o tom, že to vyrovnanie bolo o šťastí a našej nehoráznej chybe pred brankárom. Hádam je to teraz zrozumitelnejšie.
Každopádne akceptujem, že sme prehrali, stačí si pozrieť náš topic. :)
Ja jsem netvrdil ze by jsi nas vykon nejak snizoval, ale uz v minulem zapase jsi vitezny gol Ducks oznacil jako hodne stastny jako dnes, zato o tech vasich si se nezminil :) Na druhou stranu se musim priznat ze ani jeden z nasich 3 vzajemnych zapasu jsem nevidel :-( a soudil jen z highlits.
Tu poznamku ze Ducks rad nemas neber nejak spatne, ja jsem jen konstatoval co jsem vycetl z tvych prispevku tu na HF. A je to v poradku, kazdy ma rad jine kluby, vsiml jsem si ze ty spis tihnes ke klasice jako Habs ci Hawks :) Jinak tve prispevky maji hlavu a patu a jde videt ze deni u Blues hodne sledujes ( urcite vic jak ja Ducks ) a v klubu se vyznas, jen jsem vypichl ty poznamky o stesti :) Nikdo ale neni 100% objektivni, holt poste mam nekdy malinko rypavou a chytnu se kazde malickosti :wink:
to je v pohode, myslím si, že sa snažím nebyť zaujatý a napísať vec, tak ako som ju vnímal, ale patriotizmus k Blues sa nezaprie...
Dnes v Atlante uz by mohl nastoupit Saku Koivu :thumbsup: Koivu odcestoval na trip a rano se pripravoval na lede. O jeho startu se jeste rozhodne, nicmene to vypada nadejne. Leceni jeho partaka Selanneho take probiha celkem dobre a je jista sance, ze se zapoji do tripu, ktery nyni Ducks podnikaji. Otazkou je ale kdy a jestli vubec...

Dnes v Atlante hrajou oba tymy o hodne, obema chybi 3 body na 8.misto v konferenci. Anaheim ma ale Atlante co oplacet, ten 8mi golovy debakl si pamatuju este ted, Kovalchuk nam tehdy dal tusim 5 golu :roll: Doufam tedy v poradnou vendetu se Sakem na lede!
Pěkně nám je Selly načněte, my si je podáme ve Čt :) . Saku, to je good že se pomalu vrací, ale že by se Teemu měl vrátit takhle brzy ?? Každopádně Any by dnes měl vyhrát, Atl hraje oproti začátku ZČ kulový a Vám se budou tyto 2 případné bodíky hodit !!!!
Bohuzel Philly nenacli :thumbsdown: Zapas jsem nevidel, stejne jako neuvidim ten dnesni s Caps, ale podle highlits jsme mohli klidne vyhrat. Bohuzel mizerna koncovka + skvely Hedberg nas o ni pripravili. No a kdyz v posledni vterine trefil Getzlaf brevno bylo vymalovano :x
Hmm, škoda že něco nevezete z Atl, dalo se počítat že následně ve Was to nevyjde, i když rozhodla až 3. tř. Jelikož Pho a LA k mému překvapení stále sbírají body (snad je to již pustí), tak to asi fakt bude boj, a to řádně tvrdý, o to PO !!!!
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS