Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Patrik Eliáš má za sebou úspěšnou operaci v oblasti třísel. Útočník New Jersey podstoupil drobný zákrok, který ho má zbavit bolestí, jež Eliáše trápily na jaře. „Po skončení sezóny jsem zůstal tři - čtyři týdny ve Spojených státech právě i vzhledem k operaci. Mohl jsem sice s těmi poblémy hrát, ale cítil jsem bolest,“ vysvětlil Eliáš listu The Newark Star-Ledger.
Takže máme tu prvé špekulácie - rysuje sa niečo na úrovni Gionta > Calgary, Cammaleri > NJ (minimálne práva). Osobne by ma to potešilo.

BOMBA: Šepká sa o Gáboríkovi! :yahoo:

//: Moj tip: Kopecky by celkom zapadal do nasho systemu (UFA).
takových spekulací je tedka strašně moc ... uvidíme co z toho bude každopádně Gia bych fakt chtěl nechat : :)
Možno srdce piští za Giontom, ale Cammalleri je o 3 roky mladší, posledná sezóna mu vyšla a aj tá pred pred posledná. Vyzerá, že sa konečne etabloval ako hviezda ligy.
Gio dal síce raz 48 gólov, ale už nikdy pred ani po sa nedostal cez 25.

A Gáborík - tak snáď toho by neodmietol nikto :smile03:
Martin #27 píše:takových spekulací je tedka strašně moc ...
A tak chcel si diskutovať tak o čom teraz chceš keď nie o všelijakých drboch a špekuláciách :smile03:
já jsem to nemyslel zle jenom jsem tím chtěl říct že se to má brát na lehkou váhu :)
Veď pohoda, to je jasné.. :)

Ale keď sa hovorí o takom mene ako je Gabby v súvislosti s Devils (i keď len šu-šu-šu) tak to hneď zbystrím pozornosť :frajer2:

Čo sa týka Cammalleriho - doporučujem prebehnúť tento článok- je to priame porovnanie s Giontom a analýza možného trejdu.

Ako som spomenul, začína sa hovoriť aj o Koivu-ovi z Montrealu!

GIONTA: za posledné 4 sezóny 115 gólov a každú sezónu menej a menej...
CAMMALLERI: 4 sezóny 118 gólov a povedzme, že stúpa... (okrem predminulej - zranenie)
Koiva by jsem nechtěl ...Cammaleri je bezesporu kvalitní utočník ale já jsem srdcař a upřednostnuju hráče co patří do rodiny :)
Cammaleri by bol nepochybne dobrou akvizíciou a výmenou za Giontu by NJ podľa mňa získalo. :) Koivu ee.
ja bych byl rad za oba, jak Camo tak Koivu. hlavne za Koivu bych byl rad ale ten chce do minesoty, Co to rozhodne chce je centr a podepsat Oduyu. ale nebudme prekvapeni pokud v tymu zadne zmeny nenastanou a hraci budou spise odchazet nez prichazet v tom pripade bych to videl na novacky z farmy, coz muselo jednou taky prijit. Nezapomente ze po pristi sezone konci smlouva Martinovi a ten se podepsat proste MUSI
Oduya podpisal 3 roky za 3.5 mil na sezonu..
Popradcan píše:Oduya podpisal 3 roky za 3.5 mil na sezonu..
Ja som našiel, že podpísal za 9 miliónov, takže 3 mil. ročne.
Bohužiaľ ešte to nie je oficiálne.

Lou Lamoriello: "Nič ešte nie je oficiálne."
=> "Dohodli sme, ale ešte nepodpísal."
kanter píše:
Popradcan píše:Oduya podpisal 3 roky za 3.5 mil na sezonu..
Ja som našiel, že podpísal za 9 miliónov, takže 3 mil. ročne.

Oduya re-signs with New Jersey for $3.5 million per season for three years. That's a whopping raise from the $600K he made last season.

Lamoriello and agent Don Meehan are believed to be close to a multi-year contract at about $3 million per season.

"I think that's close," Lamoriello said Monday night about re-signing Oduya.

Takze je to okolo 3 mil na sezonu,moze byt kludne aj 3.5,ako napisali skor... :-P
tak Oduya je podepsaný oficiálně.... jinak to vypadá čím dál tim víc jasněji že bud Gio nebo Madden pujdou :-( :cry:
Ak si čítal, to isté čo ja...
Je to smutné, ale obaja to musia pochopiť, že je to dobré pre team ako organizáciu.
V NJ hrali dlho, zažili tam svoje vrcholy (48 gólov/Selke Trophy), pomohli nám k poháru/om...
Každý im je vďačný - ale miesto Giontu podpísať Cammalleriho by bola krása.
Dám ešte jednu špekuláciu:
Giontu + nejaký draft alebo prospect pustit za Kessela, Boston si vytvára priestor pre dvojicu Hossa - Savard.
tak kdybych si mě vybrat tak asi at zůstane Madden myslím že jeho defenzivní práce je vynikající + výborne buly....uvidíme no co z toho bude
Treba omladiť, to je cesta.
begbeee píše:Treba omladiť, to je cesta.
tak tak, pokud Madden tak za 1,5 m a Gio tak za 3 max. lepsi uz nebudou a mladsi taky ne.
tak Tony Romano odchází k Islel nevím kdo to je ... hrál vůbec na farmě?? díky za případné info za Bena Waltera který jak se dívám už v NHL něco málo odehrál a je to centr takže uvidíme co s nim bude (přiznám se že ho taky neznám :) )
Starý "kámoš" Gomez do Montrealu.
jj vyjádřil jsem se k tomu v topicu Habs....no tak aspon že je tam :)
Martin #27 píše:tak Tony Romano odchází k Islel nevím kdo to je ... hrál vůbec na farmě?? díky za případné info za Bena Waltera který jak se dívám už v NHL něco málo odehrál a je to centr takže uvidíme co s nim bude (přiznám se že ho taky neznám :) )
Romano na farme nehral, ale Walter áno (Providence a Bridgeport). V týchto tímoch si za štyri ročníky pripísal 223 bodov (80+143). V NHL odohral Walter 22 zápasov (4 v uplynulej sezóne).
kantere jj našel jsem si ho na eliteprospect tak podle mě celkem dobrý obchod uvidíme jestli se u náss chytne
Mali by sme trošku pohnúť s tými našimi centrami, chcelo by to pustit Maddena a Giontu a podpísať toho Cammalleriho + niekoho iného ešte (C)... Rolstona presunúť na krídlo, kde hral vždy najlepšie. Bolo by to fajn potom,
Parise _ Zajac _ Langenbrunner
Clarkson _ Cammalleri _ Elias
Rolston _ Zubrus _ Shanahan
Napriklad, alebo tak nejak podobne :)

Viacerí zvládajú hru aj na centri aj na krídle.
begbee Clarkson 2. lajna??? proč ne zaslouží si to !!! ... jinak Shanahan u náss skončil ne???
Shanny skončil, ale Lou vyjadril snahu o podpis na ďaľší rok. Je to určite posila čo sa presiloviek týka, skúsený hráč, ktorý sa rozhodne nestratil ako niektorí iní "starci".

Áno, som presvedčený, že Clarkson má na druhú lajnu.
17 gólov a poctivá tvrdá hra, platný na presilovke pred bránou a v rohoch... Za vyskúšanie to stojí. Je to dobrý powerforward-grinder.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: _The_Wolff_
2012 LOS ANGELES KINGS