K Zinovjevovi: ocakaval som, Ĺľe po jeho skvelych vykonoch sa mu naskytne NHLka, podla mna by to bolo dobra kupa
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hmmm...Samsonov naposledy hraval dobre prave v Bostone, co je asi dva roky dozadu. Je to trocha divne, ze nezapadol do ineho teamu ale moc by som nad nim palicu nelamal. Ak sa spamata, moze z neho byt este celkom solidny forward. Ale hlavne nech sa spamata okamzite, vcera bolo neskoro. Pripadne si zbali kufre a pojde domov. Ani takemu Morozovovi to neubralo na kvailtach. Skor naopak.
novinky od medvedovColumbus postoupil Bostonu práva na obránce Adama McQuaida, kterĂ©ho draftoval pĹ™ed dvÄ›ma roky ve druhĂ©m kole; vĂ˝mÄ›nou zĂskali Blue Jackets právo volby v pátĂ©m kole letošnĂho draftu.
Dvacetiletý McQuaid odehrál letos 65 zápasů s bilancà 9+22 za celek Sudbury v OHL.
(nhl.cz)

priznam sa, nemam sajnu co sa to k nam dokotulalo; zaujalo ma, ze do Columbusu siel v 2 kole draftu a teraz bol porieseny za 5 kolo..kvitujem vsak, ze ide o mladeho sarvanca = obrancu

tak konecne
priznam sa, ak by sa hlasovalo, ktora bola (doposial) tou "o nicom", uvazoval by som aj nad tou bostonskou..takto po novom je to uz konecne ine kaficko
foto dakovacka priaznivcom Bruins -) najdete prave na nej..
stránka vypadá celkem pÄ›knÄ›, rozhodnÄ› je to lepšà neĹľ to bylo. UrÄŤitÄ› je to vÄ›tšà kvalita, já bych taky chtÄ›l aby stránky Tampy trošku upravili, dali tam anketu, psali by tam o všem (tĹ™eba by jstre se na stránkách Tampy nedozvÄ›dÄ›li o odchodu Burka do LA) a uĹľ by tam od přÚtĂ sezony zmizet nápis Stanley Cup Champions 2004, protoĹľe do minulosti se nesmĂme pořád dĂvat. Stránka Bostonu tak došla k pokroku, kterĂ˝ by se hodil i njinĂ˝ch oficiálnĂch stránkách.
jinak pěkná je ta fotka kde Chára stojàs nějakou babičkou a je téměr dvakrát tak velký
jinak pěkná je ta fotka kde Chára stojàs nějakou babičkou a je téměr dvakrát tak velký
SOBOTKA SKUSĂŤ Ĺ TÄšSTĂŤ V BOSTONU
http://hokej.sport.cz/clanek/113753-sla ... stonu.html
NevěřĂm mu, tĂ©mĹ™ urÄŤitÄ› v nÄ›m máte max. hráče na farmu
NevěřĂm mu, tĂ©mĹ™ urÄŤitÄ› v nÄ›m máte max. hráče na farmu
tak tych 3 ceskych hracikov (Krejci, Kalus, Sobotka) ma na svedomi terajsi skaut L.A., slovakom dobre znamy Oto Hascak..
Oto pracoval pre Boston 4 roky, ako tzv. amatersky skaut na polovicny uväzok..
no a sk krala Draveckeho ma na svedomi taky tak on, ked zacal sledovat ako 15 rocneho..tak pod Oto, ako skautska spomienka
Oto pracoval pre Boston 4 roky, ako tzv. amatersky skaut na polovicny uväzok..
no a sk krala Draveckeho ma na svedomi taky tak on, ked zacal sledovat ako 15 rocneho..tak pod Oto, ako skautska spomienka
novinky od medvedovk medvedom zavitala finsk RW akvizicia Mikka Lehtonen..rocnik 87, pĂ´sobiaci vo finskom Espoo Blues

snad nadejny mladik, tak casom aj v 1 time..?
hehe, paci sa mi, ako sa uz na HFboards Bruins rozobera mozne zlozenie timu
Line 1: Bochenski-Savard-Murray
Line 2: Sturm-Bergeron -Kobasew
Line 3: Chistov-Kessel-Zinojev
Line 4: Axe-Krejci-Donovan-Kalus
Chara-Ward
Alberts-Wideman
Ference-Stuart
Lashoff
Thomas
Toivonnen
PP1: Murray - Savard - Bochenski - Kobasew - Chara
PP2: Sturm - Bergeron - Zinojev - Kessel - Wideman
PK1: Axe - Donovan - Ward - Chara
PK2: Kobasew - Sturm - Stuart - Ference
Kessel | Savard | Murray [1st scoring line]
Sturm | Bergeron | Kobasew [2-way/Hybrid line]
Kalus | Zinovjev | Bochenski [2nd scoring line]
Parker | Thompson | Donovan [Engery/Agitator line]
Mowers
Chara | Sutton
Ward | Stuart
Ference | Wideman
Alberts
Fernandez/Giguere (no, to asi tazko
Toivonen
Kalus-Primeau-Mair/S. Thornton/Dono
Reich
Som zvedavy kam to Bergeron dotiahne. Plat ma v 21 rokoch ja svina ale body tak isto. Na centroch ma Boston silu.
Problemom bude Chara aj s jeho 30 minutami. Prva vec, prec z presiloviek a to okamzite. Zmensit icetime a ked sa nauci aktivne korculovat a tesne napadat po celej vlastnej tretine tak sa mu moze zvysit. Statie a nacahovanie hokejkou polovicu zapasu musi skoncit.
Problemom bude Chara aj s jeho 30 minutami. Prva vec, prec z presiloviek a to okamzite. Zmensit icetime a ked sa nauci aktivne korculovat a tesne napadat po celej vlastnej tretine tak sa mu moze zvysit. Statie a nacahovanie hokejkou polovicu zapasu musi skoncit.
Chara je momentalne hlavny problem Bostonu podla mna a od toho ake vykony bude podavat od toho bude najviac zalezat postavenie Bostonu v tabulke. Chara nie je vyslovene dvojcestny obranca skor defenzivny. To ze ho stavaju na presilovky z neho nerobi ofenzivnu silu lebo je tam neefektivny. Na modrej s tou hokejkou pomaly manevruje strelu ma sice silnu ale nie pohotovu a presnu. Ked ho daju pred branu tak je tam jak slon v porcelane. Boston na nom stoji a pada to je pravda ale to pretoze hra 30 minut. A ked nehra dobre ako tuto sezonu tak skor pada. Ja to vidim presne opacne ako ty. Chara nedoplacal na Boston ale boston doplacal na Charu. Velmi zjednodusene povedane.
Tak potom nesledujes NHL. Bez Charu to Boston moze zabalit, rozpustit klub a pobrat sa za California Golden Seals a podobnou zberbou. Chara vie vsetko. Uplne vsetko. Teda co sa ocakava od hraca do pola. Ottawa spravila sice chybu, ale aj tak by musela jedneho z genialnych obrancov pustit, vyslo to na Charu a Boston si moze madlit ruky, ze urobil najlepsi obchod od prichodu Savarda - no a predtym tych dobrych obchodov vela nebolo.
Chara nema - 300 hadam ani za celu karieru, je to borec, bez ktoreho obrana Bostonu absolutne neexistuje a neexistuje tak ani tim, lebo utocnici nie su nijako slavni (mimo Bergerona a Savarda, mozno Murrayho) a o brankaroch v pripade Bostonu sa ani hovorit neda, Chara je Boston!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé