Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
prrrrrrrrrrrrrrr
jeho absencia v nasom time ma trapi asi tak, ako Kesselova = mf a kedze je Segedin upratany na Zapade mf na 2x
jedna vec je produktivna stranka, druha tzv.charakterova a ta mu u nas zjavne chybala.....jeho
excesy boli zname a ak k tomu priratame udajne pretiahnutie zeny jeho vtedajsieho spoluhraca (Hortyho je mi luto hlavne kvôli jeho dobrackej povahe a moznom konci kariery) adios amigos 
dnes proti trapacim sa Devils na cele s ich vysoko oblubenym DB, no uz s Calimerom+Havlatom, bodovu snuru by sme vsak predlzit mohli
Krejci do zapasu nezasiahne, Krug podla vsetkeho ano!
Seid-Dougie
Krug-McQ
Morrow-Trot
jeho absencia v nasom time ma trapi asi tak, ako Kesselova = mf a kedze je Segedin upratany na Zapade mf na 2x
jedna vec je produktivna stranka, druha tzv.charakterova a ta mu u nas zjavne chybala.....jeho
dnes proti trapacim sa Devils na cele s ich vysoko oblubenym DB, no uz s Calimerom+Havlatom, bodovu snuru by sme vsak predlzit mohli
Krejci do zapasu nezasiahne, Krug podla vsetkeho ano!
Seid-Dougie
Krug-McQ
Morrow-Trot
Bordel v kabine je jedna vec a je to urcite solidni argument. Solidni return je druha strana mince a tam se z toho mohlo a melo vykopat vic. Erikssonuv pokles v tom ale hraje taky svou roli, nerikam ze je ted uplne marnej, ale ocekavani zdaleka nenaplnil. Jinak by se na to divalo trochu jinak. Morrow a Rielly Smith jsou OK, ale meli byt predevsim jen na doplneni.
Druha moznost byla zkusit vydrzet dokud Seguinovi skonci puberta, myslim ze se to uz pomalu deje..
Druha moznost byla zkusit vydrzet dokud Seguinovi skonci puberta, myslim ze se to uz pomalu deje..
K teme Seguin sa skoda vyjadrovat,
inac vraj su celkom zaujimave sumy, ze vraj chceme nejakeho lepsieho obrancu, len rozmyslam, ako by sa to dalo spravit. Loui sa mi tuto sezonu vobec, ale vobec nepaci...ze by bola vo vzduchu nejaka vymena?
A koho by Chia teda mohol chciet? Lebo pokial sa potvrdi prognoza, ze Zdenov stav sa nelepsi a potrebuje operaciu, tak nejaka clekom zaujiava vymena...
inac vraj su celkom zaujimave sumy, ze vraj chceme nejakeho lepsieho obrancu, len rozmyslam, ako by sa to dalo spravit. Loui sa mi tuto sezonu vobec, ale vobec nepaci...ze by bola vo vzduchu nejaka vymena?
A koho by Chia teda mohol chciet? Lebo pokial sa potvrdi prognoza, ze Zdenov stav sa nelepsi a potrebuje operaciu, tak nejaka clekom zaujiava vymena...
Teamu co chtej beka je ale mnohem vic (Dallas, Colorado, RangersCathy píše:K teme Seguin sa skoda vyjadrovat,
Loui se ti letos nelíbí? To se divím. Bodově je to lepší jak minulý rok. Nicméně, Loui je pro mě charakter jak svi*a. A upřímně, on pořád ty kvality má, stačí se podívat na OH či MS, kde se správnými spoluhráči bodoval a střílel ty branky jako v Dallasu. Jo, teď si můžete rýpnout, že MS či OH není NHL, nicméně stojím si za svým a říkám, že on k sobě potřebuje prostě někoho, kdo mu to tam solidně hodí. Je to neskutečný hráč, co maká dopředu i dozadu a jeho 70ti bodové sezóny v Dallasu nebyly jen o Richardsovi či Ribeirovi. Na to jsem v té době měl Dallas nasledovaný dost.
A jen závěrem, také nejsem nadšený z té výměny. Jednak mi Boston není příliš sympatický (nic proti vám nemám!) a jednak i Louimu to u vás nejde. Takže asi tak abych se vyjádřil k diskuzi.
A jen závěrem, také nejsem nadšený z té výměny. Jednak mi Boston není příliš sympatický (nic proti vám nemám!) a jednak i Louimu to u vás nejde. Takže asi tak abych se vyjádřil k diskuzi.
Este doplnim, dnes sa tesne pred zapasom uvidi ci bude Krug hrat, asi po rozhovore medzi Krigom a Julienom, tkaze v zalohe sa pripravuje Bart
Ak bude Krug hrat,m musime jeho strelecke pokusy brat fakt s rezervou, nebude to este v plnej palebnej sile, ale dufam ze sa rozhodnu spravne...
Guddy,,...ak cchceme nejakeho poriadnejsieho obrancu, budeme musise tniekoeho obetovat...este tu vzostava otazka ake cary mary sa daju spravit s rozpoctom ak bude fakt Zdeno na operaciii...
Ak bude Krug hrat,m musime jeho strelecke pokusy brat fakt s rezervou, nebude to este v plnej palebnej sile, ale dufam ze sa rozhodnu spravne...
Guddy,,...ak cchceme nejakeho poriadnejsieho obrancu, budeme musise tniekoeho obetovat...este tu vzostava otazka ake cary mary sa daju spravit s rozpoctom ak bude fakt Zdeno na operaciii...
nehodnotim to az tak dramaticky, ja si totiz stale spomeniem na nas megalol trejd BigJoe a spol; to bol trejd trejdovAtlantik píše:a tam se z toho mohlo a melo vykopat vic.
u Erikssona mal zrejme kazdy z nas asi väcsie (bodove) ocakavania, po vykonoch ake predvadzal v Dallase, ale v tejto sezone je to daleko lepsie, ako tomu bolo po jeho prichode k nam; uz pocas minulorocneho PO sa celkom solidne chytal, spolahlivy hracik
treba vziat do uvahy fakt, ze u nas riesi 3.lajnu, v DAL to sotva bola 3.lajna:) a nebolo by tomu ani teraz inak
toto je inak velmi zaujimave - vsetci 4 vytrejdovani hraci z DAL su momentalne u nas v zaklade.....mimo Louia ,Smith (1.lajna, v minulej sezone 20+31), Fraser (3.lajna), Morrow (3D par).....a ako dopadla nami zvysna vytrejdovana 2jica smer DAL Peverley? Button??
vek ako bonus Smith 23, Fraser 24, Morrow 21....su v zaklade, skusenosti na nezaplatenie,su na ociach zvysnych GM´s, co sa môze v blizkej buducnosti celkom hodit
btw, ked si spomeniem na taky trejd Forsberg-Erat, panboh zaplat za Chiu
SalvadorCathy píše:K teme Seguin sa skoda vyjadrovat,
Cathy uz x-krat sa tu opakujem nebyt Louiho a jeho skvelej spoluprace s Carlom tak riesime priecku v spolocnosti s Buffalo... neviem kolko zapasov si videla ale aj cisla hovoria nieco ine ako ty pises...Cathy píše: Loui sa mi tuto sezonu vobec, ale vobec nepaci...
Carl: 4+8; plus/minus: plus 2
Loui: 3+6; plus/minus: plus 5 a je spolahlivy v defenzive a na oslabenia ci presilovky
Zatial kto su najvacsim sklamanim (oproti tomu co sa od neho ocakava) v uvodnych 15 zapasoch su:
1) Bergy: 2+7; plus/minus: plus 2 a mizerna 4.3% uspesnost v strelach, z tych co dali aspon 1 gol je horsi len Seidenberg s 3.7%; a uz ma na konte 12 trestnych minut... ano v poslednych 3 zapasoch jeho hra sla rapidne hore ale ja tu hodnotim uvodnych 15 zapasov
2) Lucic: 3+6; plus 1
K Seguinovi sa uz vyjadrovat nebudem ale pri citani statistik treba ist aj dalej a velka 0 co svieti v +/- kolonke znamena ze za kazdy gol v hre 5 na 5 ma aj 'asistenciu' (teda aspon ucast na lade) pri gole do brany Dallasu.
Je ironiou osudu ze prave ked po dlhych rokoch chcel Julien od hracov aktivnejsi forcek a viac rizika od obrancov pri snahe udrzat puk na utocnej modrej ciare tento jeho plan zrusili zranenia a od vypadku Charu hrame hokej ktory sa tazko pozera a nechcem byt zlym prorokom ale s nastupom lepsich superov sa treba pripravit aj na tazko pozeratelne vysledky.
Je ironiou osudu ze prave ked po dlhych rokoch chcel Julien od hracov aktivnejsi forcek a viac rizika od obrancov pri snahe udrzat puk na utocnej modrej ciare tento jeho plan zrusili zranenia a od vypadku Charu hrame hokej ktory sa tazko pozera a nechcem byt zlym prorokom ale s nastupom lepsich superov sa treba pripravit aj na tazko pozeratelne vysledky.
+/- je ale hodne osemetna statistika a o to vic v Dallasu, ktery ma jednu z uplne nejhorsich obran ligy a zatim trapiciho se Lehtonena, resp. kdyz na to prijde tak uplne komickeho Lindbacka. Taky meli nepomerne tezsi schedule nez napr. vy a Benn je zraneny. Seguin JE ABSOLUTNI ELITA lity a zadne argumenty proti tomu neobstoji. Dallas jako takovy je pak jine kafe, velke zklamani prozatimni sezony a nebyt Seguina, tak prave oni jsou za Buffalem (ne vy bez Erikssona, s tim zas souhlasit uplne nemuzu).Kower píše:K Seguinovi sa uz vyjadrovat nebudem ale pri citani statistik treba ist aj dalej a velka 0 co svieti v +/- kolonke znamena ze za kazdy gol v hre 5 na 5 ma aj 'asistenciu' (teda aspon ucast na lade) pri gole do brany Dallasu.
si ho nasralKower píše:Zatial kto su najvacsim sklamanim (oproti tomu co sa od neho ocakava) v uvodnych 15 zapasoch su:
1) Bergy
malo by to byt v suchu, Devils s vynimkou 1.lajny neskodni a to si neviem predstavit, co za hokej to produkovali, ked im 6 zapasov absentoval ich najviditelnejsi hrac Cammalleri...
Griffithova golova zadovka http://gfycat.com/CloudyJauntyCoot" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé