Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jo, ty jeho hity na hlavu s výskokem jsou křišťálově čistý. Nesnáším tu jeho hnusnou hru, podobně jako celý Dýtrojt ... nicméně Detroit jako takovej nemám rád fakt hlavně kvůli němu.
Neskutečně čistý hity na hráče, kteří o něm nemají ani tuchu a přímo na hlavu :good:
https://www.youtube.com/watch?v=Dwjl_Z7LUCE
Hagg ok lenze ten ma cas, u neho to myslim potrva nez bude full bek na nhl
No Homer bude mít s těma smlouvama co dělat. Strop se sice zvedne, ale zvedne se taky plat pro Girouxe. Víc určitě bude chtít Mason (AVV 4,5M?). Backup bych řešil Heeterem. Odpadnou smlouvy pro Kimma a Mesze (nepředpokládám prodloužení, jestli jo tak o mnoho levnější) ... Uvidíme co Morin, jestli už ho zkusí a dostane šanci nebo ne. Hagg má ještě spoustu času. Laughtona bych určitě zkoušel na křídle, Schenn tam hraje o 30% horší hokej (teď už tam nepustil ani Vinnyho) ... léto bude krušný :|
Jinak ten zbytečnej luxus mít Laughtona nebo Coutse v 4. lajně ...... Ono když nebudem trejdovat, tak ten luxus prostě mít budeme... Ať už tam bude kdokoliv z Hartnell, G, Voras, Vinny, B. Schenn, Simmonds, Downie, Read, Couts, Laughton.. :giggle: Jenom tím chci říct, že máme 10 útočníků do TOP9 minimálně + Raffl.
Jsem zvědavej na Straku, jestli se u nás někdy prosadí :) a taky nezapomínejme na Cousinse ...
Logan » 08 Jan 2014, 15:58 píše:Jo, ty jeho hity na hlavu s výskokem jsou křišťálově čistý. Nesnáším tu jeho hnusnou hru, podobně jako celý Dýtrojt ... nicméně Detroit jako takovej nemám rád fakt hlavně kvůli němu.
Neskutečně čistý hity na hráče, kteří o něm nemají ani tuchu a přímo na hlavu :good:
https://www.youtube.com/watch?v=Dwjl_Z7LUCE
Hej hej, hlavne, že Voráček po hite sám priznal, že mal hlavu dole a že hit bol absolútne čistý, že si za to môže sám, lebo mal dávať pozor :wink2:
Gho navýšení se pokryje Meszárošovým + Gillovým odchodem (v cap hitu), Mason v podstatě dostane půlku od Timonena, druhou bude mít Read, takže tyto dva odchody už máme "pokrytý". A to ještě se právě bude navyšovat Couts, B. Schenn, víc si zaslouží i Gustafsson a ještě je tam ten Downie, ale ten by měl brát cca stejně.

Když budu počítat, že B. Schenn s Downiem i Gustou se vejdou do cca 7 mega, tak budeme mít v červnu asi 9 milionů volných, což není zrovna málo..
Logan píše:Jsem zvědavej na Straku, jestli se u nás někdy prosadí :) a taky nezapomínejme na Cousinse ...
Obávám se, že tady z toho pro NHL nic nebude. Mají sice šikovné ruce, přehled, dobří bruslaři, a tím pádme hráči do TOP6, kde ale máme teď plno. :neviem: A určitě tam radši dají při nějakém zranění třeba Reada nebo Coutse než zelenáče.
Pasha píše:Hej hej, hlavne, že Voráček po hite sám priznal, že mal hlavu dole a že hit bol absolútne čistý, že si za to môže sám, lebo mal dávať pozor :wink2:
Ale já tyhle hity neuznávám, je to hnus, on vyloženě čeká až bude moct někoho zabít ... a dokud zrovna nikomu nic neudělá, tak se to neřeší, ale už měl i hity, který byly pěkně zákeřný a pro mě to není nic než jedno velký prase, stejně jako Edler, nemám ho rád a nic na tom nezmění
Logan neries, my sme tu zase mali Carcila, mame tu este Rinalda (ale ok uz je lepsi) a Brayden mal v minulosti takisto par zaujimavych hitov. Niekto proste rad hra tvrdo a zrovna ako fanda flyers by si to mal brat, kedze my sme znacka tvrdeho hokeja a preto som flyers zacal fandit. Kym je to iba tvrda fyzicka hra tak je to ok. Horsi su pacienti ako Kaleta alebo osekavac Kessel, u nas je to este v poriadku. Popripade este konikar oveckin.
Já tvrdou hru beru, nic proti ní nemám, ale zákroky na hlavy, podotýkám cílené, prostě rád nemám a Kronwalla nemám rád odjakživa ... :) ale to je jedno, to byla jen vsuvka že Edlera nechci.
No co me ale tesi je to ze mame na to sestavit 3 opravdu nebezpecne lajny a 4 hodne slusnou to je urcite moc dobra vec hlavne pro play off.A Berube zacina mit vysledky tak treba nebude tak spatnej trener.

Jinak taky me docela udivuje ze si tady mistni fandove stezujou na nekoho tvrdou hru.Ja byl vzdycky velkej fanda tvrdy hry i kdyz je pravda tvrdy hry ale ne praseciny nebo zakernosti.
Steve Mason gets the start tonight against Montreal.
Podle očekávání, tak snad zase zabodujem. :frajer2:
Rono píše:
Steve Mason gets the start tonight against Montreal.
Podle očekávání, tak snad zase zabodujem. :frajer2:
No jo my dneska hrajem s Montriolem :) tak se tesim a zrovna jsem na nemocensky takze zadny vstavani :) Doufam ze bude zaplej chat :)
Anger píše:No jo my dneska hrajem s Montriolem :) tak se tesim a zrovna jsem na nemocensky takze zadny vstavani :) Doufam ze bude zaplej chat :)
Nebude. :ee:
Ked sa bavime o nahrade za Kimma..mne by sa najviac pacil z realnych moznosti Ehrhoff z Buffala. Sabres su ocividne v rebuilde, v obrane maju slusnych prospektov ako Pysyk, Zadorov ci Risto+ Myers, takze jeho strata by ich tak boliet nemusela. Christian je velmi dobry ofenzivny bek, v defenzive podcenovany. Moze trochu odradzat dlzka jeho zmluvy, kedze je podpisany az do roku 2021, no zas za slusne prachy (4M). Otazne je, co pri trade deadline zanho? :hmm: Sabres by asi pytali 1st pick, ktory ale tento rok menit urcite nebudeme, kedze draft je vo Philadelphii. Nieco ako druhe kolo+prospect? :neviem:
Ehrhoff? :neviem: Ale zase je asi fakt, že furt lepší něco v top D pairu mít než jenom díru po Kimmovi. Koneckonců úplně top beka (a lá Weber, Keith, pro mě už i OEL, atp.) nejspíš asi nezískáme.. :neutral:
Rono píše:Ehrhoff? :neviem: Ale zase je asi fakt, že furt lepší něco v top D pairu mít než jenom díru po Kimmovi. Koneckonců úplně top beka (a lá Weber, Keith, pro mě už i OEL, atp.) nejspíš asi nezískáme.. :neutral:
Nie nejspis, ale urcite. Alebo takto, ziskat sa to da, ale musel by si :censored: preplatit. Taki obrancovia sa netrejduju povacsinou, takych si musis nadraftovat (Morin, Hagg, Ghost :pray: ). No dovtedy, pokial budu ready, sa mi zda Nemcur ako idealna volba. V 1st PP unit s Girouxom by tych 40+- bodov za sezonu dal s prstom v nose. Vzdy lepsie ako preplatit takeho Girardiho :scare:
kajo píše:Nie nejspis, ale urcite. Alebo takto, ziskat sa to da, ale musel by si :censored: preplatit. Taki obrancovia sa netrejduju povacsinou, takych si musis nadraftovat (Morin, Hagg, Ghost :pray: ).
Pravda :jj:
kajo píše:No dovtedy, pokial budu ready, sa mi zda Nemcur ako idealna volba. V 1st PP unit s Girouxom by tych 40+- bodov za sezonu dal s prstom v nose. Vzdy lepsie ako preplatit takeho Girardiho :scare:
Uvidíme, ale když už beka takového kalibru, tak bych ho spíš uvítal tak na max. tři sezóny.. :neviem:
Ma 31 rokov. Pre obrancu v pohode vek a moze tych 5-6 rokov odohrat na vysokej urovni. Nikdy nemal vaznejsie problemy so zraneniami, v kariere ma takmer pol boda na zapas. V defenzive ma svoje muchy, ale ako som napisal, myslim, ze tam je podcenovany. Ved uvidime, no ja by som s nim bol max. spokojny :jj:
A co třeba Del Zotto nebo Gardiner? Oba jsou neustále zmińovaní v tom smysle, že by je Leafs/Rags mohli uvolnit a oba splňují kritéria, které požadujem ...
Jo chtel sme rict, pristi sezonu uz by mohl zacit Ghost :hiding:
Niekde som cital, ze Ghost chce najprv dokoncit skolu....
to Logan: moje reakce na MDZ směrem k finchovi
Rono píše:Nejde o to, že strašně nemusím. Ale jde o to, že my fakt potřebujem TOP beka a toho v MDZ, při vší úctě, nevidím, on se hodí do role, kterou momentálně u nás hraje Streit. A takovej typ ti stačí v týmu jeden. Takže toho asi nepotřebujem. :ee:
No a to sem myslel bude prave letos ;-)
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE