Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:
No Chara, No Boychuk and now maybe no Dougie Hamilton? Hamilton took puck of hand today, no word yet how bad injury is.
To už by bylo i na Boston až příliš kruté..
Chiarelli said there are no plans for Chara to have surgery and the captain's return "might be a little bit earlier than four weeks, but a conservative time frame would be 4-6 weeks."

vyzera to tak, ze operacia nebude potrebna :pray:

snad s tym Hamiltonom je to len hlupy zart
Cathy píše:Chiarelli said there are no plans for Chara to have surgery and the captain's return "might be a little bit earlier than four weeks, but a conservative time frame would be 4-6 weeks."

vyzera to tak, ze operacia nebude potrebna :pray:

snad s tym Hamiltonom je to len hlupy zart
Pri Zdenovi to vyzera celkom optimisticky ale stale nie je vylucene ze po par tyzdnoch sa prognoza zmeni a nakoniec bude musiet pauzovat dlhsie resp. ani operacia nie je 100% vylucena. Takisto jeho "liecba" spociva v znehybneni kolena takze za mesiac jeho kondicka pojde dost dole.

Co sa tyka Hamiltona, nejde o ziaden vtip. Inak dovodom ze sme povolali hned 2 obrancov bolo ze start dalsieho obrancu (pred treningom sa spekulovalo o McQuaidovi ktory v zapase zblokoval nejaku strelu) zajtra je tiez otazny... ak by k tomu pribudol este aj Dougie tak to mozme rovno zavolat celu obrany z Providence.

Inak teraz ma napadlo ze sikovnymi tahmi ohladne LTIR by sme mohli Zdenove a Millerove zranenie vyuzit na zvysenie rezervy do platoveho stropu a cisto teoreticky za stastnych okolnosti (ak nikto z klucovych hracov nebude zraneny) z toho pred deadline vytazit zaujimave posily.

Som realista a vdaka nasej polohe na vychode mame realnu sancu byt na konci Novembra resp. v polovici decembra na potupovom mieste resp. stracat na PO menej ako 8 bodov.
A nešlo by sa nejak zbavit Bartkowskeho? Tam by sa uvolnila docela pekna sumicka, ktoru ked by sme zaradili zdena a Kevina (neviem ci ten uz aj nie je na LTIR) na LTIR tak by sme ziskali dost dobru sumu pod stropom. Ano viem, zbavovat sa v sucansje situacii obrancu je blbe ale zas ked som videla tie jeho chyby proti ISLES pred brankou...och ....slabulilinky je. Dnes v noci chcem mrknut zapas s Torontom.

Inac, nemal Zdeno dlshie problemy s Kolenom? lebo ten stret s Tavaresom nebol nijak zvlastny, ani nespadol no... :|

A kto bude kapitanom teraz? :-D Acka mali Bergy, Kelly a Krejci..
Bruins v tuto sezonu
Obrázek
Zapas s torontom bol velmi zaujimavy, prvu tretinu nehodnotim kedze som nevidela ale zobudit sa do vedenia 1:0 je fakt prijemne.

V podstate cely zapas sme hrali dobre, zacali sme vyssie forcekovat co nam miestami akoby neslo, ale ked si osvojime trosku tento styl hry myslim, ze by sme mohli uhrat slusne vysledky. Goliky boli fakt pekne, myslim ze aj Krejciho, Campbellov ale aj Hamiltonov, pricom prav eten posledny bol asi najkrajsi, sprvoti som myslela ze je to Bergeron :D.
Obrana hrala velmi slusny zapas, samozrejme vzdy ked vidim Barta tak sa mi jezia chlpy a inak tomu nebolo ani teraz. Hamiltons a mi pacil uz v druhejt retine, zrazal sa a bolo na nom vidno chut do hokeja, a ten golik bola len ceresnicka, nech takto pokracuje dalej a budem spokojna. Krug s Adamom hrali svoj standart na ktory sa nemozem stazovat, akurat Bart no....nemehlo, to uz lepsie hral Trotman.
Celkom sa nam darili aj protiutoky ale nemozem si pomoct Loui je strasne slabucky, neviditelny...,Bergy to aspon vynahradza na vhadzovaniach, a inou pracou...ale Loui...no neviem neviem....Lucicovi to s hokejkou vlemi nejde, pokusa aj stastie, ale niekedy mam pocit ze menej by bolo viac, ale toto je len otazkou casu kedy mu to zacne padat, sance na to ma :)
Najvacsi problem nam robilo podla mna prechod z utoku do obrany, a aj naopak, tam to bolo dost kostrbate, budeme musiet hrat jednoduchsie a nie na niekolko mikroprihravok, tu bude potrebne zapojit aj obranu, ale snad to casom zvladnu.
Viemze Toronto neni bohvieaky super, ale pokial budeme stavat na tejto hre a vyvarujeme sa hluposti, bodiky budeme zbierat pravidelne...

Vyzdvidnem dnes vynikajuci vykon Raska...ten gol dostal pri signalizovanej pp hre...ked Panik bol sma nekryty pred branou, nevadi Risovi gol doprajem, pretoze ho potrebuje, takze v tomto pripade nic nevycitam Raskovi, naopak dnes bol mimoriadne pokojny, velmi malo pukov vyrazal, bol isty, mal niekolko klucovych zakrokov a vlastne vdaka nemu sme si vytvorili pohodlny naskok. :klobuk: :klobuk: :klobuk:

Najblizsie hrame s Minny az v utorok, dovtedy treba dobre oddychnut a potrebnovat sucinnost obrany s utokom...netrufam si odhadnut aky to bude zapas, dnes sa Minny golovo utrhla z retaze :lol2: ...ale celkovo dnes nejake plodne zapasy
Obrázek

:lol2:
hura konecne doma :cepi:
na nejake eposy to sice nebude ale od zaciatku sezony budem mat konecne moznost sledovat nase zapasy a pocinanie si nasej D :angel:
takto si pojebabrat zapas :hroza:
minimalne bod sme si zasluzili, i ked po tak odrbanom obrate asi ani nie, aj ked skoda toho zaveru, vyrovnanie viselo vo vzduchu
pozdaval sa mi Looch, zaskakujuci Griffith 2+1, ale tie nehorazne straty pukov ake cca v 14min. IItr. predviedli v kratkom slede Hamilton+Smith nonsens, tam podrzal Rask, aj ked tie nahadzovacky Wild :roll:
no tazko sa budeme posuvat smerom dopredu, ked nasimi 2 a 3 najproduktivnejsimi hracmi, su hraci 3 lajny Yeti a Kelly
vyuzivanie presiloviek potesi, v tejto discipline dominujeme v ramci celej ligy
nasleduju tragikomicki maselnici, ktori na lade listov vystrelili dokopy 10x........megalol

no na Chiu caka pocas TDL horuca linka, okrem spolahliveho zadaka, budeme urgentne potrebovat powerforda do top6
Ted jedete do Buffala (free points for everyone, opet vas to uz podruhe vrati na 50%), pak mate doma Floridu, Ottawu, Edmonton a New Jersey. Pak v Torontu, ktere by prohralo i kdyby v dresech Bruins nastoupili Japonci, tak jsou z vas posrani. Mate stesti, ze mate takovou divizi, vzdycky kdyz je nejhur tak prijde Buffalo, Florida, Toronto a vsechno je hned lepsi.. je to sice jen zastirani pravdy, ale body to jsou.
tak v momentalnej situacii nam ide hlavne o body srat na krasu
:wf: :wf: :wf:

Dnes povolani Morrow a Warsofsky... nechcem byt zlym prorokom ale Krug vcera koncom 3.tretiny zblokoval strelu a uz sa na lade neobjavil ani v poslednej minute ked sme odvolali brankara... a niekde na twitter som zachytil spravu ze po zapase sice odisiel po svojich ale vyrazne krival.

Este par viet k zapasu... Bartkowski je otras, bez Zdena nemozme mat v zostave obrancu ktoreho sa trener boji dat na lad co i len na jedno striedanie v zaverecnych 14 minutach 3. tretiny.... ALE keby som mal stratu zapasu dat na zodpovednost 1 cloveku tak to bol idiot Marchand ktoreho hlupy faul v utocnom pasme nastartoval Wild k obratu zapasu... myslim ze je uz najvyssi cas a najvhodnejsi super- Buffalo aby Marchand stravil cas na tribune a tiez Fraser nemoze sediet bez zapasu dlhe tyzdne.

Je lahke sa navazat na nas 3. utok a najma Erikssona ale nebyt ich tak je Chiarelli v stave nudze lebo pri vsetkej ucte k Bergymu, plat nedostava len za vyhrate vhadzovania ci defenzivu (o tej by sa dalo tiez co to popisat) ale aj za produkciu vpredu ktora je mizerna... ale je pravda ze Smith a Marchand mu v tom vobec nepomahaju.
Atlantik píše:Ted jedete do Buffala (free points for everyone, opet vas to uz podruhe vrati na 50%), pak mate doma Floridu, Ottawu, Edmonton a New Jersey. Pak v Torontu, ktere by prohralo i kdyby v dresech Bruins nastoupili Japonci, tak jsou z vas posrani. Mate stesti, ze mate takovou divizi, vzdycky kdyz je nejhur tak prijde Buffalo, Florida, Toronto a vsechno je hned lepsi.. je to sice jen zastirani pravdy, ale body to jsou.
Myslim ze prave tento pohlad do kalendara posobi aj na Chiarelliho ako ukludnujuce prasky a zatial vyckava. Bez prehnaneho optimizmu, pri plnom zdravi a vydarenom trade deadline budeme povazovani medzi play off favoritov Vychodu aj keby sme sa mali do samotneho play off predriet cez wild card.
Torey Krug To Miss 2-3 Weeks With Broken Finger Weeks With Broken Finge

:hahano:
Tak dnes to Claude dobre premiesal... uz bolo na case:

Lucic-Krejci-Griffith
Kelly-Bergy-Gagne
March-Carl-Eriksson
Paille-Campbell-Smith/Fraser
Tak ide nam karta dalej... akurat citam ze Marchand nedokoncil trening a jeho start zajtra je zatial otazny...

Za Marcha potom nastupil v utoku Fraser vedla Soderberga a Erikssona
Parise dobre sekol Kruga

Obrázek

Vysledok:

Obrázek
AU, musis tu davat take nechutnosti? ...chudak... ked mi pipla sprava ze alert, Krug out for 2-3weeks tak ma zamrazilo :(
Snad si vsetku smolu vycerpame do konca mesiaca a Haloween vyplasi zlych duchov z nasej satne ....toto uz neni mozne :(
Sekera to bola fajná, ale doprdele ako mu mohol takto roz*ebať prst? To už aby boli rukavice chránené pennou aj so spodnej časti.
prsty su chranene iba zhora. Spredu a z bokov nemas nic. Pravdepodobne ho trafil spredu. ked ho tak rozsekol :-(
Prinášam pár noviniek od medvidků:

1, Miller zacal korculovat, logicky predpokladam ze zatial bezkontaktne a kondicne, ale dobra sprava.

2, Julien sa rozhodol ozivit nasu hru a poskadal uplne nove utoky:

Milan Lucic – David Krejci – Seth Griffith

Chris Kelly – Patrice Bergeron – Simon Gagne

Brad Marchand – Carl Soderberg – Loui Eriksson

Daniel Paille – Gregory Campbell – Reilly Smith

Obranne páriky:

Dennis Seidenberg – Dougie Hamilton

David Warsofsky – Adam McQuaid

Matt Bartkowski – Zach Trotman

Utok vyzera viac nez zaujimavo, ale treba vyuzit Griffithovu formu, prajem mu aby mu to vydrzalo co najdlhsie :)
Ja len poopravim info... podla toho co som cital je tak Miller este len zacne korculovat v pondelok cize jeho cesta do zostavy je este minimalne niekolko tyzdov vzdialena... a pri ramene a silovom obrancovi ma vobec neprekvapi ked skor bude fit Krug aj Chara ako Miller.... Horton aj Bergy mohli hrat s vyskakujucim ramenom ale Miller bude bez spolahliveho ramena skoro ako Bartkowski v plnej sile...

Dnes opat Svedberg... no tusim ze Buffalo po fiasku v Toronte nebude az tak odovzdany super ako minule... ale nic ine ako presvedcivu vyhru necakam aj tak.
Haha, 3 beci (+Boychuk) ze zakladu out a Bartkowski je presto scratched.. Zajimave ze kdyz jste byli komplet tak se mu ten flek nasel. Julien asi uz mel toho fakt dost.. Warsofsky, Trotman, Joey Morrow in, lol.
presvedcive to sice nebolo, ale ide o body a tie su chvalabohu nase
na to, ze March bol pred zapasom ? nam ten parchantik zabezpecil plny pocet jeho winner ot - http://gfycat.com/SimilarWelcomeBlackandtancoonhound" onclick="window.open(this.href);return false;
fuha sable sa polepsili, tentokrat golmana ohrozili 15 :-O maselnikmi, co som vsak omrkol hajlajty slo o slusne pozicie, Svedberg zatial vyborny http://gfycat.com/LittleWeeklyGermanspitz" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvladol som pozriet prve dve tretiny. Hned na uvod ma potesil suboj Stewarta s Loochom, kde si to chlapci pekne tvrdo rozdali, ale potom nenastalo nic, co by stalo za zmienku. Nevidel som ani naznak Bruins, bez Z, Toreyho, odisleho Johnnyho, Tuukku v branke sme taki nijaki. Neviem ci je to len zraneniami, ale v poslednej dobe mam pocit, ze akosi zaciname stracat na sile aj co sa tyka vedenia. Pustit Seguina (nech uz mal zivotospravu akukolvek, to je TOP 10 player), Boychucka (kto ho nahradi? Miller mozno tak agresivitou), a nemame enforcera. Z Bruins sa stava iny team nez na aky som bol roky zvyknuty. Verim, ze typologia stavania kadra zostane rovnaka ako zo sezony ked sme vyhrali SC.

A na otazku co bude ked Z skonci sa ani radsej nepytam. Len aby sa z nas nestal team sleciniek.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS