Gross a Gusta u mna s otaznikom nie su, ked vidim, aku obranu Svedi mozu zlozit (OEL, Enstrom, Kronwall, Karlsson, Hedman, Brodin, Edler, Hjalmarsson
) tak ti dvaja nemaju velku sancu. Hlavne Gross by bol na velkom klzisku menej pouzitelny ako v NHL. Zas Giroux je (no dobre tak na 95%) podla mna lock. Mesz je pre mna najvacsi otaznik. V NHL hrava len v pripade zraneni top 6 a aj to velmi zle. Aj ked posledne zapasy to uz nebola taka katastrofa, ale neviem neviem. Velmi nemam slovenskych obrancov hrajucich v Europe zmapovanych, ale verim, ze sa najdu lepsi adepti ako Mesz. Beztak bude Chara so Sekerom hrat 30 minut na zapas
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Enstrom se tusim vyjadril, ze se chce soustredit na klub a nejede.. Coz ale na veci nic nemeni a Grosse a Guse tam necekam.kajo píše:Gross a Gusta u mna s otaznikom nie su, ked vidim, aku obranu Svedi mozu zlozit (OEL, Enstrom, Kronwall, Karlsson, Hedman, Brodin, Edler, Hjalmarsson) tak ti dvaja nemaju velku sancu. Hlavne Gross by bol na velkom klzisku menej pouzitelny ako v NHL. Zas Giroux je (no dobre tak na 95%) podla mna lock. Mesz je pre mna najvacsi otaznik. V NHL hrava len v pripade zraneni top 6 a aj to velmi zle. Aj ked posledne zapasy to uz nebola taka katastrofa, ale neviem neviem. Velmi nemam slovenskych obrancov hrajucich v Europe zmapovanych, ale verim, ze sa najdu lepsi adepti ako Mesz. Beztak bude Chara so Sekerom hrat 30 minut na zapas
Takze som si pekne nasral do huby. De facto je mi to jedno, pre flyers mozno aj lepsie ze G si oddychne a bude mat motivaciu ako nikdy. Ale prial som mu to..po tom otrasnom zaciatku sezony si to zasluzil. Aj vzhladom na to, co predvadzal posledne 3-4 roky. Ale tak co, takych hracov ako on ma Kanada dalsich 20kajo píše:Zas Giroux je (no dobre tak na 95%) podla mna lock.
Pak bych mohl říct, že i Stammer je nafouknutá bublina (což je samozřejmě nesmysl jako u Gho), když to není jen o bodech?Guddy.44 píše:Nic proti ale děláte tady z Girouxa poloboha. Co o tom, že má možná kupu bodů, to není jen o bodech. 20 takovejch (produktivních) Kanada nemá, ale 20 podobně hrajících má. Giroux je jen nafouknutá bublina. Zase bych se hodil do klidu.
No já musím za sebe říct.. Stamkos je v defenzívě dost podceňovaný. Je to neskutečně týmový hráč a i v defenzívě se hódně zlepšil, opravdu. Viděl jsem mnoho zápasů Tampy, hlavně derby s Floridou a on neskutečně vyzrál a dál vyzrává. Navíc má tu geniální střelu, což Giroux nahrazuje přehledem. Já třeba nemám problém s tím uznat, že G měl jet. Uznávám jeho kvality ale zároven si myslím, že hráči jako Marleau (má zkušenosti z OH 2010) či Kunitz (souhra s Crosbym) mají něco navíc, co dodaj tomu týmu. Carter a Nash.. Chlapi tady se shodneme, ti dva mi tam taky nesedí ale jak každý víme, každý by si rád udělal svoji nominaci.
http://video.flyers.nhl.com/videocenter ... 79&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
celkom dobre to zvladol, aj ked sklamanie je ocividne
celkom dobre to zvladol, aj ked sklamanie je ocividne
Told yafantomas píše:Nezapomínal bych ani na Oduyu do dvojice s Hjalmarssonem, v previews byl zmiňovanej poměrně často.
Jinak že se obecně z Girouxe dělá něco víc, než ve skutečnosti je, to už jsem si zvykl, ale že budete slepě jmenovat hráče, co by teoreticky mohli bejt o něco horší (viz kajo), to mě stejně docela překvapilo.
Marleau jede do čtvrtý lajny k Bergeronovi a na oslabení, to je docela tutovka, a nevidim, jak by mu v tom měl Giroux bránit. Nasher je kanadská stálice, čeká ho třetí olympiáda (dalo se čekat, že Yzerman na zkušenosti do značný míry dá), z Vancouveru se navíc dobře zná s Toewsem a počítám, že spolu se Sharpem utvořej jednu z nejproduktivnějších trojek turnaje. Kunitz jede kvůli Crosbymu, to je snad obvious. A Cartera berou jako snipera, protože nahravačů (jako je i G víceméně) má Kanada tradičně mraky.
Takže příště prosim vidět i ten kontext, ne se jen zaslepeně pohoršovat nad tim, že muj oblíbenec z mýho oblíbenýho týmu nejede.
Márty je skandál, jo, ale pro něj na rozdíl od Girouxe hovoří možnost vytvoření tandemu se Stammerem. Je třeba si tudíž nejprv uvědomit, že Kanada vždycky preferovala skládání mančaftu "po dvojicích", a že zároveň Giroux žádnou takovou dvojici nikdy vytvořit nemůže.
Nie, na toto uz reagovat nebudem. Flyers vzdy boli a aj budu vseobecne velmi nenavideni a samozrejme hraci (a kapitan este viac) takisto. Len je mi smiesne, ze hovoris o nejakych dvojickach a hned ta Marleau-Bergeron...no proste neviem akym zazrakom si sa k nej dopracoval. Ci uz ti BabCock poslal sms s tym ake utoky vytvori? A s kym bude tvorit dvojicu Benn? S kym Tavares? A Duchene? Uz som sa na tuto temu vyjadrovat nechcel, ale k takymto dristom sa nedalo byt ticho.
Mne je zas nejak u prdele ci je nominovany alebo nie a preto si ten topic s kanadou sice citam ale neprispievam tam. Prave naopak mi pride fajn ze niektori nasi sa nedostali, nemaju sa kde zranit.
Na druhu stranu toto
Na druhu stranu toto
je vylozene na bitchslap. Giroux genius je a ziadne precenovanie. V 10/11 ako center tretej lajny spravil 76b, dalej mal v sezonach viac ako bod na zapas a myslim ze ani tato nebude vynimkou aj napriek spatnemu zaciatku. A to ma na kridle Raffla (bez urazky voci nemu ale nie je to elitny hrac ligy)fantomas píše:Jinak že se obecně z Girouxe dělá něco víc, než ve skutečnosti je
Heh, tak tady je to hodně nervozní sebranka. To snad radši nechám bez odezvy. A tu dvojičku Marleau-Bergeron sem mimochodem "vzal" tam, kde se hledí na typologii hráčů (což je vám uplně ukradený očividně).. protože Paddy i Bergeron sou na rozdíl od G výborný volby pro checking line, pokud jeden z nich nebude sedět.
Jako sorry, uznávám tě (díky svým skvělým reportům, přehledu apod.), ale ohledně Girouxa má pro ně daleko větší váhu slova od fanoušků Pens než od týmu ze Západu, který vidí Gho možná 10x do roka, možná ani to ne...
Asi 4/5 Pens fans na různých fórech, včetně nhl.com, jednostraně píšou, že hráč jako Giroux na olympiádu jet měl, jestliže tam jede Carter, Nash...
That's all.
A jinak měl celkem rozesmál jeden koment ve stylu, že Holmy měl teda před dvěma a půl rokama asi trejdnout Girouxa do Columbusu a ne Cartera.
Asi 4/5 Pens fans na různých fórech, včetně nhl.com, jednostraně píšou, že hráč jako Giroux na olympiádu jet měl, jestliže tam jede Carter, Nash...
That's all.
A jinak měl celkem rozesmál jeden koment ve stylu, že Holmy měl teda před dvěma a půl rokama asi trejdnout Girouxa do Columbusu a ne Cartera.
Kanada potrebuje nejaku checking line?
Niekde som zaspal?
Ved oni mozu "forsirovat" nonstop cely zapas so vsetkymi utokmi a zavierat tak supera od zaciatku az do konca a este by takych dalsich formacii poskladali 10. Checking line sa tykaju vsetkych ostatnych muzstiev sveta, kde proste tych hracov nie je tolko aby sa hralo na nonstop v tlaku. Alebo mi nieco uslo a Kanada vazne bude posielat na lad nejakych udrzbarov to trocha ubetonit a odtrapovat supera, aby si na chvilu oddychli top6 hraci? 
Ale fantomas, tvoje prispevky si vzdy rad precitam tak ti toto prepacim ze aj majster tesar sa utne.
Este keby si hovoril cisto o PK tak by to vyznelo lepsie ale napriek tomu je tam plna prdel hracov kvalitnych dopredu aj dozadu
Ale fantomas, tvoje prispevky si vzdy rad precitam tak ti toto prepacim ze aj majster tesar sa utne.
Este keby si hovoril cisto o PK tak by to vyznelo lepsie ale napriek tomu je tam plna prdel hracov kvalitnych dopredu aj dozadu

B. Schenn
O něco později...
Tak setrvání B. Schenna v zápasu se nám nakonec vyplatilo. Parádní pas před našim druhým gólem.
Je neuvěřitelný, jak mu se mu teď body sypou po tak fakt příšerném začátku.Scott Hartnell had his assist taken away, so the point on that goal extends his career high point streak to eight games.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé