Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A napisal to tu niekto? Ty si fakt lacny spammer...
Obrázek
Jak jsem předpokládal a samozřejmě taky doufal. Z Arizony vezeme dva body. :good: Kromě těch prvních třech minut ve druhý třetině jsme, myslím si, podali vcelku zodpovědný výkon.

Rozhodující gól Vorase přišel zrovna po asi dvouminutový pasáží, kdy jsme se nemohli vysvobodit z našeho pásma, což byla celkem haluz a štěstí v jednom. Ale zasloužil se o to hlavně Yandle krásným turnoverem. :cookies:
Jinak by IMO zápasu slušela asi nejvíc remíza...

Mason nás opět podržel a (konečně!) Hartnell se mi začíná líbit. Už nění tak jalovej jako na začátku sezóny, no a ten jeho gól - parádní trefa po ještě lepší přihrávce Streita. :kajo: Mj. Hartsy bodoval posedmé v řadě. :thumbsup:

A to hlavní, druhé místo v divizi je naše! :wave: :wave: Teď jen v těch výhrách pokračovat a do olympiády si vybudovat ještě lepší pozici..
Rono píše: Ale zasloužil se o to hlavně Yandle krásným turnoverem. :cookies:
Hruza no.. Poile si urcite spokojene prikyvuje a ma IMO castecne i pravdu (u Ryana, Orpika, Stepana je to uz o necem jinem, ale o tom jinde..). Dnes navic deravej Smith a zoufale chybejici OEL.
Atlantik píše:Hruza no.. Poile si urcite spokojene prikyvuje a ma IMO castecne i pravdu (u Ryana, Orpika, Stepana je to uz o necem jinem, ale o tom jinde..). Dnes navic deravej Smith a zoufale chybejici OEL.
Hned mě to napadlo, ale zase se musí nechat parádní Yandlův pas na třetí gól Kojotů.
Rono » Ned Jan 05, 2014 2:04 pm píše:
Atlantik píše:Hruza no.. Poile si urcite spokojene prikyvuje a ma IMO castecne i pravdu (u Ryana, Orpika, Stepana je to uz o necem jinem, ale o tom jinde..). Dnes navic deravej Smith a zoufale chybejici OEL.
Hned mě to napadlo, ale zase se musí nechat parádní Yandlův pas na třetí gól Kojotů.
Ale vieš, čo je základná úloha obrancu, gólom zabraňovať. Som zvedavý, či ešte stále aj po dnešku tu bude svoje zgrcky písať Wanic
Joe S. píše:
Rono » Ned Jan 05, 2014 2:04 pm píše:
Ale vieš, čo je základná úloha obrancu, gólom zabraňovať. Som zvedavý, či ešte stále aj po dnešku tu bude svoje zgrcky písať Wanic
No a základní úlohou útočníků je dávat góly. Proč teda nevzali Ryana? :D
Lebo na to Poillé nie je zvyknutý? :sarcasm:
dejf píše:No a základní úlohou útočníků je dávat góly. Proč teda nevzali Ryana? :D
Protože základní věc, co musí hokejista zvládat je dobře bruslit.
Hmm no dobre. Mame jasnu prvu lajnu, druha uz takisto pravidelne boduje a za plneho stavu je jasna aj tretia lajna. Lenze co teraz s Lecym :doh: :unsure:

Aby iba doplnal diery po zranenych tak to je ho skoda
:hmm: Ideální by bylo nějak trejdem získat toho TOP beka, ale to nám za Vinnyho a nějaký prospekty (asi) nikdo nedá. Takže taky nevím no.. :neviem: Každopádně zajímavá situace.. :giggle:
JA by som ho skusil na kridle vedla Girouxa, len tam je problem, ze on je RW rovnako ako aj Jake :x

Inak co vravite na B. Schenna? Je dost nenapadny, ale potichucky si zbiera body. V predbrankovom priestore ma asi najlepsi cuch na goly z nasho timu (so Simmerom, ale ten to skor uplatnuje na PP). Casto sa zvykne kritizovat, ale ked nazbiera tych 50 bodov, na ktore ma nabeh, ja s tym budem spokojny. Na ten nizky ice time to je velmi dobre :klobuk:

btw. Simmer v poslednych 10 zapasoch 9 golov.

az sa mi chce povedat, ze keby vtedy ten Weber vysiel, mohli by sme teraz utocit na :cup: :cry:
K B. Schennovi jsem se vyjádřil včera v chatu... Takže zopakuju, pokud si ty body sbírat bude, tak spokojenej budu taky. :giggle:

Simmerovi to teď pálí, což je taky dobře, imo má náběh na 30ti-gólovou sezónu, což se ale tak nějak od něj očekává. no... :yes:

S Vinnym, ať přemýšlím, jak přemýšlím, taky nevím kam s ním. :D :ninja:
A netreba zabudnut podakovat Rosehillovi..po tejto bitke sme ich zvalcovali

Co s Vinnym? Nesuhlasim s tym, ale myslim, ze ked budu vsetci zdravi, odskace to nejakym sposobom Raffl :neviem:
Nezabudnite ze Lecy ma NMC takze trejd tazko. Ale ja by som sa k nemu tak hnusne nezachoval ze ho podpiseme na nejaku dobu a hned by sme ho menili. Na zaciatku bola jeho hra :slintac: potom prisla plna prdel zraneni a pomaly kazdy zapas hra inde. Ja verim ze by sa mohol zase zdvihnut a hrat luxusne jak na zaciatku lenze fakt kam s nim. Je to mnohonasobne kvalitnejsi hrac ako ktokolvek z nasej druhej lajny. Len ked sa tym drevakom konecne nasla nejaka chemia a lajna zacala fungovat tak nema zmysel to burat. K hrdzavym takisto nemoze, na to LW je nepouzitelny a tretia lajna mi je zas pre neho malo a ked tam este musi hrat s rinaldom tak to je uz uplne zabity. Neviem, zatial sa to este hodi lebo sice nas zranenia docela obchadzaju (tuto situaciu si uz teda roky nepamatam) tak treba ratat s tym ze hraci budu vypadavat a vyplnat diery Lecavalierom je tada velky luxus. Len mi to pride pre neho take nedostojne :eek2:

Brayden......ja som z neho sklamany. Po jeho prvom play off a prvej polke minulej sezony som v neho videl srdciara Richardsa. Tvrdeho bojovnika, ktory si vzdy tvrdo pojde za pukom a vybojuje pre muzstvo vela pukov. Nakoniec je v tomto uplne poleno a vytvori ho*no a uz ho ani nevidim hitovat a z tohto dovodu som z neho sklamany. Na druhu stranu ma "killer instinct" a vie sa velmi dobre postavit kde treba (aj to je umenie a vela hracov to nevie) a ked tam dostane dobru prihravku tak to vacsinou nezahodi ale skusene premeni a v tom si myslim ze je u nas absolutne top. Takze osoh z neho je, akurat ja som teda z neho cakal iny typ forwarda, dufal som ze mi nahradi moju lasku Richardsa....No nevadi, moj zrak sa teraz upiera k Laughtonovi.

Ale inak na druhu stranu Braydena odsudzovat nebudem, boduje pravidelne a sice z neho nemam co som chcel ale ono to moze casom byt. Couts mi pil krv a potom hral zrazu velky hokej. Teraz je sice zase slaby a dokonca aj vzadu straca zbytocne puky ale neriesim, uz ho nebudem takto zatracovat. Takisto som neznasal Coburna a jak sa zdvihol, sice mal teraz kramy v poslednych matchov ale nevadi.
kajo píše:JA by som ho skusil na kridle vedla Girouxa, len tam je problem, ze on je RW rovnako ako aj Jake :x
On žiadne RW nie je :nervy:
U nas uz hrava vylucne na kridle :-P
Je nadevsi pochybnost, ze jak je nasim zvykem, zase jsme navrat po zraneni uspechali. Takze az se da po olympiade dokupy, tak to bude drtit, az budou goly litat..
:giggle: pokud je ten turnover jediný co si z Yandlova výkonu z toho zápasu pamatujete tak doporučim míň drog a když už tak lehčích... Yandle byl i v tomhle zápase náš nejlepší bek a dokazoval to počas celýho zápasu... většina z vás asi bere kvalitní založení útoku jako samozřejmost... potom s vámi ale hluboce soucítím :-D

jestli Poile viděl dnešní zápas, tak si trhal vlasy, že ho nakonec nevzal, protože bez něj by byl time in ofenzive zone o 80 % víc v náš nepoměr... a kdo tenhle fakt i nadále přehlíží, tomu doporučim si koupit nějakou knížku: "začínáme s hokejem" a možná bych jí doporčuil i Poilemu, ale obávam se jestli vůbec umí číst...

K zápasu celkově.. první dvě třetiny jsme byly lepší... vypadalo že máme zápas ve svých rukou, no nedokázali jsme to přetavit ve vyšší vedení.. třetí třetina byl oproti tomu obrovoskej propadák (si nepamatuju jedinou vážnější šanci... ta Masonava zázračná lapačka se mi teď mísí, jestli byla ve třetí nebo ve druhý...)... od vás celkově kvalitní road game.. mrzí ty první dva góly.. takový nemastný neslaný z ničeho... škoda no...
No, kdyby mi někdo před tím tripem řekli, že přivezeme 8 z 10 bodů, asi bych si poklepal na čelo po tom, co jsme venku předváděli v těch zápasech předtím. Ale tohle je velká paráda, jdeme pořád nahoru a je to fajn! Výkony sice nebyly leckdy ideální, ale při tom cestování se asi ani nelze divit. Takže teď se těším zase na domácí zápasy. :good:
kajo píše:U nas uz hrava vylucne na kridle :-P
Jo no, kúpte si centra ktorý má 33 rokov, nikdy nehral na inom poste a po 15zap ho dajte na krídlo.....
D§M píše:Jo no, kúpte si centra ktorý má 33 rokov, nikdy nehral na inom poste a po 15zap ho dajte na krídlo.....
Po 15 zápasech? Už tam hrál asi ve třetím zápase, možná dřív. Vinny se k tomu sám vyjadřoval a říkal, že s RW nemá problém, naopak by rád hrál vedle Gho. :nono2:
Rono píše:
D§M píše:Jo no, kúpte si centra ktorý má 33 rokov, nikdy nehral na inom poste a po 15zap ho dajte na krídlo.....
Po 15 zápasech? Už tam hrál asi ve třetím zápase, možná dřív. Vinny se k tomu sám vyjadřoval a říkal, že s RW nemá problém, naopak by rád hrál vedle Gho. :nono2:
Tých 15zápasov bolo od oka presný prehľad nemám, ale že tam hral už v 3zápase? :shock: o tom počujem prvý krát.

Ono je fajn že si zahrá s G, ale neverím že je na PW rovnako dobrý ako C
D§M píše:Ono je fajn že si zahrá s G, ale neverím že je na PW rovnako dobrý ako C
Takhle. Před zraněním mu to střílelo a bodoval víc než po zranění, ale teď hraje taky tak nějak všelijak mezi druhou a třetí lajnou. Před zraněním buď centroval druhé lajně nebo byl na křídle v prvním útoku, no... Nemá ustálené místo, resp. my nemáme ustálenou druhou a třetí formaci (pokud nikdo není zraněný).
Obrázek
Oficiálně:
Mark Streit (Švýcarsko) :serus:
Michael Raffl (Rakousko) :serus:
Jakub Voráček (Česká republika) :serus:
Kimmo Timonen (Finsko) :serus:
Andrej Meszároš (Slovensko) :serus:

Nebyli nominováni:
Claude Giroux (Kanada) :cry: :moj:
Nicklas Grossmann (Švédsko) :moj:
Erik Gustafsson (Švédsko) :moj:
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES