Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Uvodne 3 zapasy ukazali to coho sme sa vsetci obavali... ofenziva je neskodna ked tim nema aspon jedneho cisteho strelca. Vzhladom k tomuto vyvoju bola vymena Johnyho zrejme spravny tah lebo usetrene dolare do platoveho stropu a ziskane drafty skor ci neskor budeme musiet pouzit na zakoncovatela.

Dnes by sme mali nastupit v novom zlozeni, aj s uzdravenym Krejcim a povolanym Griffithom tak uvidime... Oktober mame narocny a hlavne doma nesmieme stracat body. Colorado zatial neskorovalo takze oba timy budu hrat pod tlakom.

Predpokladane zlozenie utokov:

Lucic- Krejci - Griffith
March - Bergy - Smith
Kelly - Carl - Loui
Paille - Spooner - Caron
no comment

Obrázek

Obrázek

Obrázek :rofl:
Mate co mate mit, kdyz tam takoveho lempla davate na posledni vteriny. Trejd Boychuka sucks, specialne kvuli nemu. Ale jeste vetsi problem je v utoku, 4 zapasy - 4 goly, z toho 3krat doma a ne zrovna proti defenzivnim powerhousum (PHI, DET, WSH, COL v brane s Berrou).

Jinak to byla karma za ten neuznanej regulerni gol Avs. Uplnej joke a nonsense. Jasnejsi gol to uz byt nemohl, nevim co tam videli.. A navic to zduvodneni, ze prej call on the ice stands, we have no goal, pricemz call on the ice byl puvodne goal. Nastesti to mrzet nemusi, osefovat se neda vsechno a Bartkowski uz vubec ne :lol2:
Bruins have signed Simon Gagne to one-year, $600k deal

Z nouze cnost..aneb..horsi to uz byt nemuze.
Simooooon Gagneeee :wub: :wave: :serus:
Atlantik píše:Mate co mate mit, kdyz tam takoveho lempla davate na posledni vteriny. Trejd Boychuka sucks, specialne kvuli nemu. Ale jeste vetsi problem je v utoku, 4 zapasy - 4 goly, z toho 3krat doma a ne zrovna proti defenzivnim powerhousum (PHI, DET, WSH, COL v brane s Berrou).

Jinak to byla karma za ten neuznanej regulerni gol Avs. Uplnej joke a nonsense. Jasnejsi gol to uz byt nemohl, nevim co tam videli.. A navic to zduvodneni, ze prej call on the ice stands, we have no goal, pricemz call on the ice byl puvodne goal. Nastesti to mrzet nemusi, osefovat se neda vsechno a Bartkowski uz vubec ne :lol2:
Tiez som nechapal preco prave Bart bol na lade v zavere zapasu a este aj so Seidenbergom na pravej strane ked aj slepy vidi ze sa Dennis po dlhej pauze trapi a jeho vykon na 'slabej' strane je este viac poznaceny dlhou pauzou.

Boychuckov trade som nechapal ale s kazdym zapasom to chapem viac a viac... museli sme ho vymenit lebo potrebujeme prave kridlo do top utoku... davam nam maximalne do konca oktobra cas na 'experimenty' z vlastnych zdrojov a potom bude musiet GM siahnut po vymene.

K neuznanemu golu: samozrejme mal platit lebo vysoka hokejka tam zrejme nebola... ale hoci rozhodca za brankou ukazal na gol po porade sa vyrok na lade zmenil na "no goal" cize video zaznam uz nic nemohol zmenit. Este som nevidel video review po ktorom by zmenili rozhodnutie ohladom vysokej hokejky - z tych uhlov sa to neda posudit.

Ako perlicka na zaver: doteraz sme dali 4 goly... 1 bol bez asistencie (Bergeron) a zvysne 3 po asistencii Soderberga... Carla mam rad ale ked nasa ofenziva bude lezat hlavne na jeho pleciach tak to v tejto sezone daleko nedosiahneme.
Kower píše: K neuznanemu golu: samozrejme mal platit lebo vysoka hokejka tam zrejme nebola... ale hoci rozhodca za brankou ukazal na gol po porade sa vyrok na lade zmenil na "no goal" cize video zaznam uz nic nemohol zmenit. Este som nevidel video review po ktorom by zmenili rozhodnutie ohladom vysokej hokejky - z tych uhlov sa to neda posudit.
Hmm, zajimave :hmm: Takze o duvod vic na konspirace :sarcasm: A videozaznam to rozhodnuti samozrejme zmenit muze (jinak by ho mohli rovnou zrusit, ze?), uz jsem to videl, kvota je na to tak cca. 5% ze se to stane, hrubym odhadem. Tohle mel tedy byt jeden z tech pripadu, kazdopadne prohrali jste bez bodu a tak je vsechno v poradku a je to jen detail, so let it be.
Atlantik píše:
Bruins have signed Simon Gagne to one-year, $600k deal

Z nouze cnost..aneb..horsi to uz byt nemuze.
Dalo sa to cakat... zaroven Robins a Caron boli poslani na farmu... mame 1 miesto na supiske volne takze mozno sa coskoro dostane z non-roster injury reserve aj Campbell ktory uz nejaky ten cas korculuje a mozno v blizkej dobe zacne aj trenovat s kontaktom.
Atlantik píše:Hmm, zajimave :hmm: Takze o duvod vic na konspirace :sarcasm: A videozaznam to rozhodnuti samozrejme zmenit muze (jinak by ho mohli rovnou zrusit, ze?), uz jsem to videl, kvota je na to tak cca. 5% ze se to stane, hrubym odhadem. Tohle mel tedy byt jeden z tech pripadu, kazdopadne prohrali jste bez bodu a tak je vsechno v poradku a je to jen detail, so let it be.
Jasne je to detail a hlavne vdaka koncovke uplne nepodstatny ale este dodam ze oficialne vysvetlenie bolo ze situacia bola posudzovana ako 'scoring sequence' cize slo o hru hokejkou nad urovnou branky (nie uroven ramien ktora je vyssia) a podla ciaroveho rozhodcu resp. druheho rozhodcu ten puk zasiahol hrac Avs nad urovnou brvna. Musis uznat ze z tych zaznamov sa nedalo urcit ci bol dotyk puku nad brvnom alebo nie... dokonca by som povedal ze so 100% istotou nebolo ani vidno ci sa toho puku vobec dotkol alebo nie.

To je vsak len taka debata na zabitie nudy... no my mame o 'zabavu' na dalsie 4 dni postarane ked nas cakaju 3 zapasy vonku.... a medzi nimi aj nas 'najoblubenejsi' super ktory po vcerajsom vyprasku tiez bude dobre motivovany a po 2 dnoch aj dobre oddychnuty.
No ty kravo... ligovy minimum bysme urcite Gagnemu loni dali taky.
AndyF píše:No ty kravo... ligovy minimum bysme urcite Gagnemu loni dali taky.
Ja som prave cital jeho vyjadrenia ze sa citil minuly rok 'oklamany' zo strany Flyers lebo napriek ustnym prislubom nakoniec nikdy ziadnu ponuku od Vas nedostal a preto sa rozhodol rok pauzovat.
Kower píše:
AndyF píše:No ty kravo... ligovy minimum bysme urcite Gagnemu loni dali taky.
Ja som prave cital jeho vyjadrenia ze sa citil minuly rok 'oklamany' zo strany Flyers lebo napriek ustnym prislubom nakoniec nikdy ziadnu ponuku od Vas nedostal a preto sa rozhodol rok pauzovat.
No a ja zase slysel, ze jeho pozadavky byly nerealny.
Co ale len napoveda, ze jeho varianta bola ta pravdiva. A nenormalne ho urcite nakrkla pozvanka pre Clearyho.
Drzim mu palce nech este aspon trochu restartuje svoju karieru.
hadam oblubenec tu pritomnych pomarancovych restartuje nielen seba, ale hlavne cely tim, lebo tragickejsie to uz byt asi nemôze
ocakavat v nom nejakeho spasitela to zas nie, na strane druhej, v momentalnej situacii jeho angazovanie vitame
(az teraz som zaregistroval, ze sracko ma 34, pohoda, tych vrasok nemôze mat na sebe vela)
je to trapenka no, Looch, March, Smith, Loui akoby sa prepadli pod zem, casu vsak dost, stop stres panika:D
najblizsie mesiace budu z nasho pohladu kazdopade zaujimave, najmä z pohladu GM a osobne si myslim, ze TDL bude z nasej strany tuto sezonu veelmi zivy :petrik:
Finch182 píše:Co ale len napoveda, ze jeho varianta bola ta pravdiva. A nenormalne ho urcite nakrkla pozvanka pre Clearyho.
Mas to s logikou trochu sejdrem.. :matika:
cepi píše:az teraz som zaregistroval, ze sracko ma 34, pohoda, tych vrasok nemôze mat na sebe vela
jeho problem je, ze je jeden uder do hlavy od konce kariery..
Ako pise cepi... nikto necaka od Gagneho ze zrazu bude nas top ofenzivny pilier ale za 600 tisic mat na vyber Gagneho, Carona, Cunninghama ci dokonca Robinsa tak 999 z 1000 fanusikov hokeja by bralo Simona.

Nase momentalne trapenie ma vela pricin a ako som cital minule snad jedine pozitivum je ze sa nemusime obavat ze sme dosiahli vrchol formy uz v oktobri :-D

Nepatrim k extra fanusikom Erikssona ale myslim ze je voci nemu neferove ze zatial nedostal sancu ukazat ako by zapadol vedla Lucica a Krejciho... nemam tu presne cisla ale Iginla s nimi stravil cely kemp a aj tak mu trvalo mozno aj 2 mesiace kym zacal byt efektivny v koncovke.... no na druhej strane je mozno za tym aj uvazovanie Juliena ze momentalne by vedla Lucica s drevenym zapastim a pomalymi nohami nevynikol ani Stamkos... takze mozno este Louiho cas v 1. utoku pride za par tyzdnov ked sa Milan da viac dokopy a Krejci sa tiez dostane do herneho rytmu.

A ked uz tu vytykam slaby start Lucica po operacii zapastia tak na Smithovi a Krugovi tiez este vidno zmeskane 2 tyzdne v kempe.

Rozpis mame tazky, z 3 zapasov musime mat aspon 2 body (este ze tu je Buffalo) ale pri troche stastia a nakopnuti ofenzivnej sebadovery ani 3 zapasova vyherna snura nie je uplne vylucena.
Ja sa vyjadrim k udalostiam u Macikovie rodinky takto:

Zaciatok sezony je pre kazdy tim velmi tazky, pretoze vsade su velke ocakavania, po predzesonnej pripave. Je velmiskoro na paniku, na tu mam ecas az v januari, ovsem verim, ze nebude vobec potrebna. V branke Svedberg ukazal svoje kvality, svojim stylom mi silno pripomenul Tima....na druhej strane sak sa treba vyvarovat toho co nas postretlo na jar po olympiade ked sa nam brutalne darilo a v play off to neslo..jednoducho treba najst ten spravny rytmus a to trva.

Ved Lucic je po operacii, Dennis je po velmi tazkom zraneni a operacii, pauzoval velmi dlho, Krejci je po mini zraneni, Smith a Krug mali take treningy, ake mali. Gagneho prichod vitam, dufam ze zapadne a bude prinosom...za tien peniazky to stoji. Navyse trejd Johnnyho narusil spolupracu obrany, nehovorte mi ze nie, ejdnoducho chlapcis i musia trosku zvykat an seba. Zapasove nasadenie v priprave a v lige je odlisne, a preto ja standartne davdam tak desat patnast zaapsov na zohriatie a tak si zacinam robit zakladny usudok o hre teamu.

Ano mame rozpocet napaty jak jeziskove huslicky, ale verim ze Julien s Chiaom vedia co robia. Pricom to co som videla, pozicne nehrame nejak extra zle, jednoducho nam chybaju goly od hracov, od ktorych sa to primarne ocakava. Sance sme mali, videla som cely zapas proti Coloradu aj par minut predchadzajuceho zapasu, nas zasadny problem je ten ze robime zbytocne veci naviac,.Velmi sa mi pacil vyrok trenera Slovana, Martikainena...ze im povedal, aby nerobili zbytocne obluciky a hrali jednoducho, a toto nam najviac hyba. Chceme vyspekrovat pekne goly, ale ti epridu az vtedy, ak dame jedno vreco skaredych golov, nech sa psychika uvolni. Navyse, tym, ze nemame stabilne utoky vytvara sa sanca pre mladikov z farmy dostat sa na jeden dva zapasy hore, co ich moze motivovat hrat co najlepsie za Providence. Preto nerobme z uvody sezony take tazke trable, hoci neskorsie sa na to mozme fakt pozerat s cervenymi ocami, ale ja verim nasim Macikom.....nie na darmo STRONG BOSTON, Bad boys from Boston :wink2:
Ja len strucne. Gagne je dobry hracik, pamatam este ked som bol v puberte tak mu sla karta, uz mozno neuvidime ani 50% jeho hernej vtedajsej kvality, no stale lepsie ako skusanie fourth liners, ktori nic konstruktivne nevymyslia. Prichodu sa tesim. Ale jednu vec GMovi neodpustim, a to odchod Johnyho. Teraz ked ho vidim davat goly od modrej u Isles, tak ma to skutocne hneva. Pan obranca :cry:
konecne naplno :roll: creeper dik za report
Gagne (IT 12:13) na uvod vo 4 lajne po boku Pieho a
Spoonsa kolko mu chybalo na premierovu bos trefu

Obrázek

Looch to ako keby som hodil nejake poleno do pahreby :lol2: chce to s nim trpezlivost

Obrázek
:hroza:

Rask (Howard tam mal tiez zopar vystavnych)

Obrázek

dnes navsteva u hobbitov :petrik:
cepi píše: Gagne (IT 12:13) na uvod vo 4 lajne po boku Pieho a
Spoonsa
kolko mu chybalo na premierovu bos trefu
Len doplnim ze v 3. tretine sa Gagne prepracoval az do 1. utoku a prave vedla Krejciho a Lucica mal 2 vyborne sance na gol. Uvidime ako nastupime dnes ale u Griffitha je vidno jasny deficit v sile a vzraste co zase na Habs by mohlo stacit.

Inak nebyt nasej koncovky tak skore mohlo vyzerat uplne inak... najma tie precislenia ked Smith aj Eriksson namiesto strely na branu chceli nahrat do 'perfektnej' pozicie co v oboch pripadoch skoncilo u obrancu Red Wings.
fuha 4 goly :-O Gagneho premierova trefa
malo platne, do rozboru sa pustat nebudem, kedze som zapas neriesil,
kazdopadne derby co sa tyka emocii opät nesklamalo

fan´s Habs :serus: (za stavu 3:2 pre nas)

Obrázek

Obrázek
:fucker2:

Bubban (jasne ze v tom mal prsty March :giggle:

Obrázek

tesime
na domacu odvetu
Zapas bol v pohode az do casu ked nam zacali odchadzat sily a aj koncentracia a robili sme chybu za chybou... pohlad do rozpisu naznacuje ze podobne scenare mozme cakat aj v dalsich zapasoch s Habs...

Dalsie zapasy:

13. november: Bruins opat back to back zapasy s cestovanim... Habs pred zapasom den volna bez cestovania

22. november: Bruins back to back zapasy s cestovanim... Habs pred zapasom den volna

8. februar: Bruins back to back zapasy bez cestovania... Habs back to back zapasy s cestovanim

Zrejme je to len hlupa zhoda okolnosti ale myslim ze ovela atraktivnejsie zapasy z oboch stran by boli po dni volna na oboch stranach... inak nas caka v tejto sezone vysoky pocet back to back zapasov z coho pri pohlade na vek Zdena a doterajsie vykony Hamiltona, McQuaida a Millera nemam prilis dobry pocit. Vykon Seidenberga (zatial) nespominam lebo verim ze jeho chybovost sa odstrani do par tyzdnov ked sa dostane do zapasoveho rytmu nielen jeho koleno ale aj intuicia a rozhodovanie v zlomkoch sekund.

Pozitivne je ze teraz nas caka ta casovo a aj superovo lahsia cast oktobra (2x Buffalo plus Toronto) a tak bude viac casu nielen na oddych ale aj na treningy co nam moze len a len pomoct.

P.S: Dufam ze experiment s Griffithom sa skoncil resp. skonci co najskor... ja by som tam skusil Frasera a ked bude kondicne pripraveny Gagne tak zrejme sa z "nechceneho" stane top line kridlo.
na to, ze sme mali zapas v nohach, solidne vyrovnana particka to bola
nemohol naskocit radsej Svedberg ako Rask?
ono to bude este velmi zaujimave, ak sa nam pritrafia D zranenia, s cim pri tak nahustenom programe treba pocitat
nejake farmarske experimenty s Griffitom, Faserom stop radsej knihu! (casom) nevidim najmensi problem zaradit Gagneho ku Krejcimu a Loochovi
cepi píše:na to, ze sme mali zapas v nohach, solidne vyrovnana particka to bola
nemohol naskocit radsej Svedberg ako Rask?
ono to bude este velmi zaujimave, ak sa nam pritrafia D zranenia, s cim pri tak nahustenom programe treba pocitat
nejake farmarske experimenty s Griffitom, Faserom stop radsej knihu! (casom) nevidim najmensi problem zaradit Gagneho ku Krejcimu a Loochovi
Ja som skor myslel ze dame Svedberga na Detroit ale vzhladom k jeho vykonom v priprave (aj s Coloradom dostal lacny gol) asi nema velku doveru Juliena... no myslim ze v Buffalo by sme ho mali pouzit.

O Obranu mam obavy aj ja ale vacsi problem vidim v ofenzive... chyba nam top prave kridlo, idealne strielajuce z pravej strany... pohlad na Lucica a jeho drevene ruky ma tiez dost desi... cit a presnost v zapasti sa zatial ani zdaleka nevratili... Gagne zatial v svojej ulohe obstal ale pri dlhsom pobyte na lade je na nom vidno ze kondicne teraz urcite nema na 15-18 minut na zapas proti top utokom a obranam supera.
Lucic dostal pokutu $5000 za primitivne gesto divakom po jeho vyluceni... kazdy hrac by si mal uvedomit ze sa moze zivit hokejom len a len vdaka platiacim divakom!

Pokial Lucic a Marchand konecne nedostanu rozum a nezacnu koncentrovat svoje emocie a energiu len a len na hru na lade tak mozme na nejaky uspech zabudnut. Zaujimalo by ma co si o tychto ich tahoch myslia hraci ako Bergeron, Krejci, Soderberg, Eriksson, Kelly ci Chara...a celkovo aka je teraz atmosfera v kabine.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS