Ja sa vyjadrim k udalostiam u Macikovie rodinky takto:
Zaciatok sezony je pre kazdy tim velmi tazky, pretoze vsade su velke ocakavania, po predzesonnej pripave. Je velmiskoro na paniku, na tu mam ecas az v januari, ovsem verim, ze nebude vobec potrebna. V branke Svedberg ukazal svoje kvality, svojim stylom mi silno pripomenul Tima....na druhej strane sak sa treba vyvarovat toho co nas postretlo na jar po olympiade ked sa nam brutalne darilo a v play off to neslo..jednoducho treba najst ten spravny rytmus a to trva.
Ved Lucic je po operacii, Dennis je po velmi tazkom zraneni a operacii, pauzoval velmi dlho, Krejci je po mini zraneni, Smith a Krug mali take treningy, ake mali. Gagneho prichod vitam, dufam ze zapadne a bude prinosom...za tien peniazky to stoji. Navyse trejd Johnnyho narusil spolupracu obrany, nehovorte mi ze nie, ejdnoducho chlapcis i musia trosku zvykat an seba. Zapasove nasadenie v priprave a v lige je odlisne, a preto ja standartne davdam tak desat patnast zaapsov na zohriatie a tak si zacinam robit zakladny usudok o hre teamu.
Ano mame rozpocet napaty jak jeziskove huslicky, ale verim ze Julien s Chiaom vedia co robia. Pricom to co som videla, pozicne nehrame nejak extra zle, jednoducho nam chybaju goly od hracov, od ktorych sa to primarne ocakava. Sance sme mali, videla som cely zapas proti Coloradu aj par minut predchadzajuceho zapasu, nas zasadny problem je ten ze robime zbytocne veci naviac,.Velmi sa mi pacil vyrok trenera Slovana, Martikainena...ze im povedal, aby nerobili zbytocne obluciky a hrali jednoducho, a toto nam najviac hyba. Chceme vyspekrovat pekne goly, ale ti epridu az vtedy, ak dame jedno vreco skaredych golov, nech sa psychika uvolni. Navyse, tym, ze nemame stabilne utoky vytvara sa sanca pre mladikov z farmy dostat sa na jeden dva zapasy hore, co ich moze motivovat hrat co najlepsie za Providence. Preto nerobme z uvody sezony take tazke trable, hoci neskorsie sa na to mozme fakt pozerat s cervenymi ocami, ale ja verim nasim Macikom.....nie na darmo STRONG BOSTON, Bad boys from Boston