Ono Tampe by mali vyrásť Pánik a Connolly ako dangler a shooter, ale kvalitného nahrávača to tak bude teda chcieť dvojnásobne. To už je otázka na Paina a kisina, či tam niekto taký rastie. Dokým ale Marty skončí, ešte nejaký ten rok ubehne a ako poznám jeho hru, on sa proste nezhoršuje. Pokiaľ bude zdravý, prečo by nemohol hrať tak dlho a ešte k tomu významnejšiu rolu než Recchi? Ja to nereálne vôbec nevidím. Pravda, uvažovať čo bude o 7 rokov je príliš. Zatiaľ ako fans Tampy, tak Stamkos sám musí byť nadmieru spokojný koho po svojej pravici má, nič lepšie si totiž hráč ako on želať nemôže.
Vyhoďme Chiefa a na jeho pozici dejme Mishkina. Duo Peckham+Mishkin, to by byla fantazie... :frajer2:mountain píše:Highlighty jsou sice pěkné, ale šťávu to má až s pořádným komentářem: http://twaud.io/qsDZ
by Dave Mishkin, jak jinak :frajer2:
Wisniewskiho jsem zmínil o pár postů výše... ten by do Boucherova sedl opravdu parádně. Byl k mání skoro zadarmo
Ano, Márty je náš nejlepší hráč a Stammer na něm je do jisté míry závislý, ale někteří to zas až příliš přecenují. Je mezi nimi 9ti bodový rozdíl! Stammer dokáže zařidit branku i bez Martyho. A není to pouze o Martym, v poslední době to na PP velmi dobře servíruje Purcell, který má potenciál v budoucnu sbírat okolo 40 asistencí za sezonu (to je ten playmaker Getzo
A Marty by určitě nebyl tak produktivní, kdyby hrál např. s Vinnym. Se Stammerem si prostě neskutečně sedl a úplně omládl po bodově né příliš úspěšné sezoně 08/09. Ale souhlas, zatím není hráčem, který by vzal puk, přejel 2 hráče a skoroval... něco podobného se mu občas povede, ale tak pravidelně jak Alex to určitě nedělá. A s Crosbym taky souhlas, ten je prostě neskutečný no... trošku v jiném směru než Stamkos.
S Panikem se určitě počítá do top6, od Connollyho Steve očekává, že bude top hráčem. I proto trošku překvapivě vzal na letošním draftu Bretta. Ashton je klasický power-forward, já si ho dokážu představit v áčku už příští rok místo Malonea. Z této trojky je jednoznačně nejvíc NHL ready. Pak tady je ještě Tyrell, který se zatím motá ve 4.lajně,ale je důležitou součástí teamu. Bez puku se mi zdá imho i rychlejší jak Stammer s Martym... musí zlepšit střelu a nahrávku, jinak se s ním taky počítá do top6. Pak tady je Harju, toho asi není třeba představovat... zatím si zvyká na styl hokeje v zámoří,skills rozhodně má. A poslední koho bych zmínil je Mitch Fadden... ten si s pukem neskutečně rozumí, neuvěřitelnej playmaker, letos se trošku nepochopitelně motá v ECHL... uvidíme za pár let.
Ještě jsem zapomněl na Wrighta. Tak to je hráč použitelný ve všech situacích, neustále se zlepšuje, loni jako 4th round pick z roku 2008 (117.celkově) udělal áčko! V něm obecně všichni vidí kvalitního defenzivního centra do 3.lajny...
Škoda,že podobný depth není i v obraně,tam není kromě Wisharta prakticky nikdo...
EDIT: Tak Stammerovi odebrána assist při Malonově brance. Má tedy ''jen'' 34 bodů v 19 zápasech