Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ten plat mi pride trochu vysoky...6,75 by bolo ok podla mojho nazoru (je to len pol mega, ale vyzera to opticky lepsie :-) ) Okrem toho zmluvy na 3+ rokov mi vzdy pridu nezmyselne. Hodnotim podpis neutralne - ani nadsenie, ani sklamanie.
Mám otázečku pro zasvěcené...Jaké šance na A-tým má David Pastrňák?
Dawe4 » stř zář 17, 2014 10:22 am píše:Mám otázečku pro zasvěcené...Jaké šance na A-tým má David Pastrňák?
Vzhľadom k okolnostiam že pravých krídel veľa nemáme a veľkému talentu má reálne šance ostať. Kemp by mal začať v top útoku s Krejcim a Lucicom (keď bude 100% fit).
Tak ono pokial bude dobre pripraveny na Kempe a sa ukaze dobre v zapasoch verim ze sancu dostat moze, pricom ak sa mu podari dostat do acka, bude zaujimave sledovat co spravia s nim po 9 zapasoch.
Ale sancu ma :)

Kowy nesuska sa nieco v miestnych mediach? ohladom nejakej vymeny a tak?
Pastrnak dnes po kolizii s Bartkowskim odisile z ladu a nedokoncil trening... nepoznam detaily ale ked ho Bart vyradil tak asi na 2 metrovych obrancov v NHL este tento rok Pastrnal nebude mat dost sily a svalovej hmoty.

Co sa tyka vymien tak GM jasne povedal ze musi vymenit 1 az 2 obrancov. Podla mna ak chceme ist vazne na Pohar tak Boychuck musi ostat aj za cenu ze ho stratime po sezone bez nahrady... z toho vyplyvaju 2 kandidati- Adam McQuaid a Bartkowski ktori mozno pojdu obaja. Cisto divoka spekulacia je ze v kempe Gagne, Leino resp. mladici ukazu taku formu ze sa budeme moct rozlucit aj s niektorym z utocnikov (Marchand, Kelly, ci Smith).

Neviem ako daleko su od seba v rokovaniach Smith a Krug s GM ale cim dalej budu 'strajkovat' tym sa to moze pre nich skoncit zle lebo Warsofsky ma velmi podobny styl ako Krug a je lacnejsi a takisto po 2 dnoch sa vraj velmi dobre ukazuje Seth Griffith po boku Marcha a Bergyho cize ani Smith nie je nenahraditelny... hlavne ked mu vysla len jedna sezona aj to v nej mal hluche obdobia a v kempe su aj skuseni Gagne ci Leino.

Rozhodne po dlhych rokoch toto je najzaujimavejsi kemp kde je vela otazok a pripravne zapasy by mali mat vacsi naboj lebo vyse 10 hracov bude hrat o svoju sancu ostat v 1.time.
Forward Reilly Smith and defenseman Torey Krug signed one-year contracts with the Boston Bruins on Monday. Each player will receive $1.4 million.
Po minulej sezone aj tento rok ide GM do sezony s jasnym cielom :cup:
Smithov a Krugov 1-rocny kontrakt s "rodinnou zlavou" len za 1,4 mil. vytvara idealne podmienky udrzat najlepsiu obranu pokope aj s rezervou na nejake zranenia a po vymene Bartkowskeho nam este ostane 600-800 tisic na podpisanie Simona Gagneho. Samozrejme buduce leto bude velmi velmi narocne a s najvacsou pravdepodobnostou hraniciacou s istotou tato sezona je posledna ked jadro timu ostava pokope.... tak snad nam to vyjde aby bolo v juni 2015 co oslavovat.
Tu je zoznam konciacich zmluv po tejto sezone:
UFA: Campbell, Paille, Soderberg, Boychuck, McQuaid, Bartkowski (ten asi bude vymeneny)
RFA: Svedberg, Krug, Hamilton, Caron, Florek, Smith, Spooner, Fraser, Warsofsky plus asi dalsi 10 mladici z farmy
Vcera som pozeral pripravny zapas a Spooner svojou hrou na lavom kridle (prvy krat sme ho pouzili na kridle) dost zamotal hlavy takze aj na dnesny zapas sme ho povolali z farmy kedze Spooner bol uz "oficialne" uvolneny z campu na farmu.

Dalsim velmi pozitivnym javom bol vykon Subbana v brane. Ak mu to takto pojde aj nadalej tak by mal byt medzi top brankarmi AHL a kedze mame dlhodobo podpisaneho Raska a tiez v zalohe kvalitneho Svedberga tak bud Subban alebo Svedberg by mohli byt casom dolezitym prvkom pri ziskani nejakych posil.

Dnesny zapas s Red Wings bude velmi dolezity aj z pohladu Simona Gagneho ktory sa pocas kempu zlepsoval od zapasu k zapasu a myslim ze ma blizko k podpisu zmluvy na rolu 13. utocnika lebo zranenia su len otazkou casu a jeho skusenosti sa nam este mozu zist. Jeho kamaratstvo s Bergym (ktory ho v podstate do kempu doviedol) tiez jeho sanciam na zotrvanie v drese Bruins nemoze uskodit :)
Napriek dobremu kempu sme dnes dali na waiver Carona tak myslim ze je mozne ze si ho niekto zoberie a este vacsie riziko vidim pri Warsofskom ktory je tiez na waiver listine spolu s Cunninghamom... vsetko to svedci ze Gagne zrejme ostava a mozno aj Pastrnak dostane sancu v 9 zapasoch ukazat ci ma na NHL a potom bud pojde spat do Svedska alebo na farmu. Dnes sa 1.krat trener vyjadril ze u Pastrnaka je mozne aj zaradenie na farmu, doteraz sa hovorilo len o NHL alebo navratu do Svedska na tuto sezonu takze uvidime.
vdaka za updaty. Poslednych par rokov som nejak nemal cas sledovat zapasy a dianie okolo, tak snad sa mi to tento rok zlepsi... :|
Breaking: #Isles have acquired D Johnny Boychuk from the Bruins for a 2015 2nd, a 2016 2nd and a conditional 2015 3rd round pick.
Kdo to za něj tuhle na draftu vyhodil nákých 6 doláčů? :giggle:
fantomas píše:
Breaking: #Isles have acquired D Johnny Boychuk from the Bruins for a 2015 2nd, a 2016 2nd and a conditional 2015 3rd round pick.
Kdo to za něj tuhle na draftu vyhodil nákých 6 doláčů? :giggle:
Som v soku ze sme takto skoro vymenili JB55... ale zase tie drafty sa nam mozu hodit okolo deadline na vystuzenie kadra pre PO... jedna z blaznivych uvah je aj znovuziskanie JB55 kedze to uz budeme v lepsej situacii pod platovym stropom.

Teraz sa uz len musime modlit aby Dennisove koleno vydrzalo ako spravna nemcka masina a ze Adam McQ. bude konecne tiez zdravy pocas celej sezony... a vlastne cele to je velky velikansky risk lebo sme jedno vazne zranenie v defenzive od potencialneho kolapsu... a to este neviem ako nahradime 30 golov ktore sme stratili oproti minulej sezone odchodom Iginlu... We believe in Chiarelli! Let's Go Bruins!
Aj ja som v soku, ze sme sa zbavili Johnyho...pre mna je vobec prekvapenie ze sme si Adama udrzali a nesupli s nim prec, nakolko bol v posledny rok ako porcelanova babika. Nuz uvidime. Dennisovo koleno musi trimac...ked ne, kupim mu magnety :lol2:

Hm bude to zaujimava sezona, ale tak predpokladam ze Chia vie co robi...ale ja citim, ze bude nejky trejd v utoku, mozno ma klame instinkt...ale neviem no..

zostava len popriat Johnnymu vela stastia u ostrovanov a dakujeme za sluzbicky :klobuk:
Odjel jsem v pátek pryč, byl jsem bez netu... a teď je to pro mě celkem šok no :-D Škoda Johnyho, byl to velký sympaťák, ale bylo jasné, že někdo bude muset jít dřív nebo později z kola ven. Na sezónu už se nesmírně těším, jsem zvědavý jak se popasujem se ztrátou Iginly, respektive kdo ho ze současného kádru nahradí. Pevně věřím, že to Loui zvládne.
K vcerajsku este doplnam, i to co Kowy povedal ale pre prehlad :)
Boston Bruins General Manager Peter Chiarelli announced today, Saturday, October 4, the following nine roster transactions: Jordan Caron and Craig Cunningham have been placed on waivers; David Warsofsky has been placed on waivers for purpose of assignment to the Providence Bruins; Chris Breen, Justin Florek, Seth Griffith, Alex Khokhlachev, Malcolm Subban and Zach Trotman have been assigned to the Providence Bruins.

tu je link na reakcie hracov na trade Boychuka:

http://bruins.nhl.com/club/blogpost.htm ... L|BOS|home" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thescore.com/nhl/news/596869" onclick="window.open(this.href);return false;
snad sa mi podari
sformatovat natolko, aby som z tejto sezony aj nieco mal

ocakavania?
po odchode Iggyho a JBho triezvy pohlad na vec, postup do PO berieme
"roky rokuce" ako samozrejmost, tato sezona by nemala byt vynimkou ani
po odchode tychto 2 dôlezitych hracov (+nezabudajme na Thortyho)
mrzi najmä strata JB, pan obranca, ktory to po strate Seida
paradne ustal a bol nasou spolahlivou oporou, od Seida sa ocakava
podobny, ak nie vyssi level
ako bolo spominane vyssie, modlime sa, aby to Seid + McQ zdravotne
ustali, Seid bude ok, skôr mam obavy o porcelanovejsieho McQa, cas
resp., hned uvodne zapasy ukazu:P
ten platovy strop mame naslapany, Chia mal v tomto smere zviazane ruky,
ale je to GM na ktoreho je spolah a tie NYI drafty nemusia byt v
konecnom uctovani na zahodenie

nase D lajny by mohli vyzerat nasledovne

Z-Dougie
Seid - Bart (Miller)
Krug - McQ

co sa tyka utoku, po Iggyho odchode, jeho miesto v 1.lajne zaujima
Eriksson, od ktoreho ocakavame viac, tak snad mu to bude po boku
Krejciho a Loocha klapat
2 tradicnu lajna s tradicnou pupocnou dvojickou March-Bergy doplna opät
Smith, ktoremu to po boku M+B vyborne slapalo
March pôjde hore, tu katastrofu z uvodu min.sezony sotva zopakuje, priestor bude dostavat aj na pp tolko to k top 6, ocakava sa sig Gagneho, jeho skusenosti a schopnosti
hadam pomôzu a predpokladam, ze v time dostane skôr ci neskôr sancu aj Pastrnak

este by som rad upozornil na C Bobbyho Robinsa, nejedna sa o ziadneho
novonarodeneho medveda, rocnik 81, ktory by mohol v priebehu sezony dostat sancu ak nam z kadra vypadli tvrdasi Thorty, Iggy, potrebujeme
tam nieco "neposlusne":)

jeho bohata :hit: nadielka proti Isles

tak hrrrr do novej sezony, v ktorej budeme v ociach nasich superov
urcite hratelnejsi, no s kvalitou nasho kadra sa musi stale pocitat :yes:

:cepi:
Tak uvod sezony bude zaujimavy... Krejci ktory nedohral posledny pripravny zapas kvoli "minimalnemu zraneniu" sa dnes nezucastnil treningu, rovnako ako Pastrnak a Campbell len korculoval sam s kondicnym trenerom... takze este nic a uz sa nam viac ako zide nas "zalozny" center Chris Kelly ktoreho vacsina fanusikov chcela vymenit alebo dokonca vykupit. Claude Julien nezvykne menit utoky no vzhladom k absencii Krejciho a Lucicovmu zapastiu (po operacii to isty cas potrva kym bude 100% fit; Krejci sa po operacii zapastia vracal do formy polovicu sezony) to dnes vyzeralo takto:

Kelly-Soderberg-Eriksson
Marchand-Bergeron-Smith
Lucic-Spooner/Caron-Fraser
Paille-Cunningham-Gagne/Robins

Ked odratame nepodpisaneho Gagneho a Carona ktory urcite centra hrat nebude tak snad nikto nesnival o tomto zlozeni utoku na 1. zapas sezony...

Obrana:
Chara - Hamilton
Seidenberg - McQuaid
Krug - Miller
extra: Bartkowski

Som zvedavy na prvy mesiac lebo myslim ze po minulej sezone mozme zakladnu cast podcenit a setrit sily na PO ... len aby sa nam to potom nevymklo z ruk.
Rovnako ako vcera aj dnes ranny trening v rovnakom zlozeni... som zvedavy na nas 3.utok... v ofenzive to moze byt prijemny pohlad no mam trocha obavu ci zvladnu defenzivne ulohy... ale ani Lucic- Soderberg - Eriksson a Spooner - Kelly - Fraser nie je zle zalozna kombinacia.

Ocakavane zlozenie na uvodny zapas:

Marchand-Bergeron-Smith
Kelly-Soderberg-Eriksson
Lucic-Spooner-Fraser
Paille-Cunningham-Robins

Chara-Hamilton
Seidenberg-McQuaid
Krug-Miller
cepi píše:este by som rad upozornil na C Bobbyho Robinsa, nejedna sa o ziadneho
novonarodeneho medveda, rocnik 81, ktory by mohol v priebehu sezony dostat sancu
a netrvalo to dlho, na pomarancovych sa bude hodit
zlozenie nasich utokov vyzera oproti predoslej sezone velmi zaujimavo :ninja:

Obrázek
:good: uvod

vychadzal som len z hajlajtov z ktorych som mal pocit, ze sme si to vitazstvo zasluzili, najmä co sa tyka tlaku resp. sanci v uvodnej casti hry
boli to pozeratelne hajlajty okorenene zaverecnou Kellyovkou

Obrázek

na Rinalda sa nezabuda

Obrázek :klobuk:
Par dojmov po JEDNOM zapase... iba jednu tretinu sa Julien vydrzal pozerat na Dougieho zmatky v obrane vedla Zdena a zrazu nasim top 2 obrancom sa stal Adam McQuaid! Dufam ze vsetky tie chvalospevy a (prehnane) ocakavania ktore sa pisali v novinach nebudu mat dlhotrvajuci efekt a Hamilton sa zbavi nervozity z nasadzovania na top utoky vedla Zdena.

Kazdy kto kritizoval Juliena za defenzivny styl za posledne roky musel byt vcera v miernom soku ked zrazu obrancovia viac aktivne a hlavne riskantne sa snazili udrzat puk okolo utocnej modrej ciary... bolo z toho par brejkov ale tie Tuukka nastastie kryl... dufam ze tento styl budeme hrat aj nadalej a casom sa pocet chyb bude minimalizovat.

Carl pokracuje v style ako skoncil minuly rok, bol nasim snad najnebezpecnejsim hracom v ofenzive... s Kellym a Erikssonom si fakt velmi dobre rozumeju... otazka znie koho dame do 1 utoku vedla Krejciho a Lucica na ktorom bolo vcera dost vidiet ze rekonvalescencia po operacii zapastia este nejake tie tyzdne ci skor mesiace potrva.

Novozlozeny 4. utok nicim nesklamal, ak to takto odohraju aj nadalej tak vsetko bude OK. Asi najviac neviditelny bol Spooner, Lucic a Fraser ale zatial spolu mali len zopar treningov takze uz sa mozu len zlepsovat.

P.S.: K Rinaldovi: vcera mal par drzych hitov na Seidenberga a Kruga takze bolo len otazkov casu kedy po nom vyjde Robins ale double hit s Cunninghamom bol este lepsie riesenie.
Jo to jsem chtel rict, omlouvam se Cathy a odchazim zpatky do kuchyne...

Obrázek

// si v tej kuchyni aj nejako omladol:D c.
Obrázek :kajo:

budem ako poniektori nemenovani vagonisti, ideme si po McDavida :lol2:
no, tato sezona bude daleko zaujimavejsia.....

Obrázek :rofl:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO