Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:-O omgwtf :D viac k tejto prestrelke nemam co dodat :scare: ta uvodna 9 golova tretina to musela byt riadna haluska :cool:
a ako spomina painki nestava sa casto, ze si v jednom zapase :uvodzovky: zachytaju :uvodzovky: vsetci 4 brankari :wave:

"Jako bychom byli zpět v 80. letech, kdy měli všichni kníry pod nosem. Góly padaly zleva, zprava, zprostředka,“ komentoval výhru Blesků 8:7 Steven Stamkos (3+2)
Co to bylo za zápas toto? :D My jsme dostali 7 branek a vyhráli? Tož to se jen tak nevidí....
Zatímco my jsme dali i nějaké pěkné góly, ale Flyers dali ŠEST gólů po dorážkách z brankoviště nebo jinak z oblasti kolem branky. A to ten poslední Mezsárošův byl možná taky tečovaný. Jestli tohle už není důrazné varování, tak já už nevím co...se mi zdá, že sem tohle píšu každý zápas.
Ale nutno vyzdvihnout i týmový výkon - dostávali jsme samé takové blbé branky po chybách, celý zápas jsme pořád prohrávali, ale dokázali jsme několikrát vyrovnat a nezabalit to. To je veliké plus.
Ty góly z toho brankoviště mě ale fakt leží v žaludku. Kolik bysme měli bodů, kdyby jsme v tomhle nebyli tak tragičtí?
Ta poslední třetina byla nudná, jinak ale parádní zápas. 3x dotáhnout dvojgólové vedení soupeře po tom, co jsme konečně srovnali, dobrý výkon. Jenom škoda, že hrajeme bez obrany
Nádhera. Včera jsem se v chatu malinko rozepsal o Gretzkym a dneska ráno vidím na teletextu výsledek jako z jeho éry :cool: 7:8 :cool: Jinak Stamkos má ted 19 in 19 :-O Jak daleko se dostane? Hmm Ovečkin, to je kdo :hmm: Taky nezapomenme na Martyho St.louise a jeho pět asistencí.
Jee to byla sranda ten zapas :) fakt vic takovych :) i kdyz jsem fanda philly nejak moc me to nemrzi byl to fakt zajimavej uplne jinej zapas nez vsechny v tehle sezone. Vic takovych zapasu :)

Ale priste uz by to chtelo vyhrat ted to byli dve prohry v rade a to nechceme :)

Jinak gratuluju ze jste prestrelku vyhrali :)

Chvile mi taky Stamkos hodne pripominal Bretta Hulla napr ten jeho hatrickovy gol strela bez pripravy ..tvrda presna.Hodne mu preju at vyhraje bodovani daleko vic nez Oveckinovi a nebo uz vubec nepreju Crosbymu.
4Anger: Podle mě ste si zasloužili minimálně bod. Když to 6:7 tušim, tak sem si řikal, že by mi snad ani nevadilo kdybysme prohráli, protože takový hokej se jen tak nevidí a já se vážně bavil :D
To len mne tak vadilo ze moj tim prehral? :hmm: Ale Tampa zasluzene, ako som pisal ani ten bod sme si nezasluzili
Kubina nestíhá absolutně nic, zdá se, že to byl krok vedle... Ohlund v poslední době taky slabota. Roy vůbec neměl hrát, hned v 1.třetině ''zařídil'' opravdu kvalitní turnover z něhož Flyers asi o 30 sekund později skorovali... Hedman,Lundin,Clark OK, většinou z mého pohledu dopláceli na slabou hru jednoho z výše napsané trojky, ale je možné (obvzlášt při 7 inkasovaných golech) že i někdo z nich měl prsty v brance v naší síti. Tady prostě musí přijít upgrade jako prase, Jones a Smaby pryč, místo nich nejlépe Wisniewski (pravák,rychlej,tvrdej,dobrá střela) klidně mu dát i 4 M bude-li to třeba... pokud se zbavíme Malonea, uvolníme 4,5 M cap hit, plus Gagne 5,25, Smith okolo 2, Jones 1....
A klidně poslat do řiti i jednoho z dvojice Kubina-Ohlund, roli,kterou mají plnit neplní,místo nich tady může být daleko lepší bek... prachy za jednoho z nich se dají využít mnohem lépe. Prostě pouze Clark,Hedman a Lundin to mají v obraně jisté.... zbytek je s hodně velkým otazníkem. Jones se s Smabym jsou jasní...
V útoku bych vyzvihl Mártyho,Stammera a Thompsona... bez těchto 3 bychom to dneska nevyhráli. Ale to platí prakticky každý zápas.... Thompson je náš 3.nejlepší útočník. Downie se už do toho taky dostává, je zápas od zápasu lepší :)
Prostě ta obrana... neuvěřitelné. Doufám,že na nás na draftu vyjde někdo kvalitní (nejlépe asi Murphy...) protože depth v obraně je slabý. Snad jedině od Wisharta se očekává,že bude hrát NHL. Zbytek může jen překvapit...

EDIT: Ohlund v poslední době.... to asi ne, od něj se i loni čekalo mnohem víc. Opravdu zajímavé,že na HFboards neřekne NIKDO ani křivé slovo na Malonea či Ohlunda.... tam jsou tak zaujatí lidi,že to až bolí. Malone je vlastně Američan a jeho fotr pracuje pro scouting... :roll:
Jones není tak špatný. Po tom, jaké hrůzné reference tady na něho kolovaly hned po tom podpisu, tak takové scénáře nenaplnil.
Není to sice žádná slává, ale to není v obraně jediný. Chyby dělají skoro všichni beci, i ti o 3M dražší, on v tomhle nijak nevyniká. Jako #6 to stačí, je lepší jak Smaby a v obraně stejně nemáme kde brát. Uvidí se, jak to dopadne s MA Bergeronem, potom už by to asi jisté neměl.
Větší problém je, že jak říkáš Kubina s Ohlundem nenaplňují svoji roli lídrů obrany. Že momentálně nehraje úplně ideálně třeba 20letý Hedman se dá zkousnout, ale ti top beci za takové prachy prostě dobře hrát musí.
Je to tady! Dlouho očekávané hajlajty z včerejšího akčního filmu pod názvem: Tampa vs. Philly, se objevily na internetu! :D

Však já netvrdím,že Jones je špatný. To vůbec ne. Ale pokud se chceme někam hnout, zařadit se mezi top kluby,chce to ještě někoho lepšího. Randyho minuty může dostat Clark a na Clarkův flek může přijít např.Wisniewski nebo Beauchemin.
Ale souhlas, jako #6 či #7 zůstat (zatím dle výkonů) klidně může. Nicméně s jeho finálním hodnocením bych ještě počkal. Nějaké důvody prostě být musí, proč ještě ve svých letech neodehrál jedinou kompletní sezonu v NHL... plus jeho výkony v PO jsou katastrofální.
O MA Bergeronovi začínám pochybovat, jestli při našich problémech v defenzívě nebude spíš na škodu. Přeci jenom se jedná o jednoho z nejhorších bránicích beků ligy a PP nám klape. Marty se role PP quaterbacka zhostil na výbornou, dokonce se mi tam líbí i víc jak Brad.
MA Bergeron může hrát i křídlo, ne? :)
Ty highlighty stojí za prd, když je tam každý druhý gól :D
PainKiller píše:MA Bergeron může hrát i křídlo, ne? :)
No ano,může... ale to by znamenalo,že by jeden z našich útočníků seděl. Boucher by nešel do hry s 5 beky a MABem imho.
Tím by se prakticky rozpadla naše doposud úspěšná checking line, nejvíc by to schytal asi Tyrell, což by byl ( i když se to nezdá) citelný zásah.

Vsetky goly
Jn, beka, který bude hrát prakticky jenom PP a posouvat puk Stammerovi nepotřebujem. To může dělat každý druhý a aby hrál pak 5v5 křídlo....to je na prd takový systém. Naše PP nestojí na tom bekovi. My potřebujem spolehlivého a důrazného defenzivního beka.
Beauchemin, Komisarek (oba TOR), Sarich (CGY)... v Torontu jich par mají :thumbsup: Jj, kdyby Malone neměl NTC, tak uz je dávno pryč :D

EDIT: James Wright poslán zpět do Norfolku.
Komisarka bych teda za 4 mice + vazne nechtel spis bych zkusil Jamese Vishnevskeho.
Myslíš Wisniewskiho :) Ten má plat tušim 3.25 mega, nechápu, proč se ho Ducks zbavili, nám by se náramně hodil.
No jasny :) on ma takovy americko-rusky jmeno :) jsem presne nevedel z hlavy jak se pise :)
Highlighty jsou sice pěkné, ale šťávu to má až s pořádným komentářem: http://twaud.io/qsDZ
by Dave Mishkin, jak jinak :frajer2:
:cool: výsledok... ako, Stammer jede, 19 - 19 :shock: ale obdiv si zaslúži najmä Marty... proste a jednoducho, fantázia. Nič viac k tomu... :good:
Asi tak..ako Stamkos je urcite unikatny, ale chcel by som ho vidiet hrat v utoku bez Martyho.
kajo píše:Asi tak..ako Stamkos je urcite unikatny, ale chcel by som ho vidiet hrat v utoku bez Martyho.
:yes: :good: Podobne. Takto mi to stále príde, že bez neho by nebol ani z polovice dobrý. Ovechkin ťaží z Backstroma, ale je schopný vziať to na seba úplne. Nuž a Crosby nemusí nikdy ťažiť z nikoho za čo ho ja veľmi v tomto smere uznávam. Zo Stammera zatiaľ taký pocit nemám, ale ukáže sa časom. Raz bude hrať aj bez neho dlhšie obdobie...
Getzo: suhlas. Hlavne ta cast o Crosbym. Ako ja som ho nikdy v laske nemal (vsak ako by som aj mohol, ze ?), ale to, ze dokaze predvazdat vykony ake predvadza s drevakmi (co sa utocnej fazy tyka urcite) ako Kunitz ci Dupuis, ma moj obdiv :thumbsup: Vlastne suhlasim aj s tou castou o Oveckinovi :)
Ale k teme: pravda, Marty uz dlho hrat hokej nebude, toboz na takej urovni (aj tak nechapem, kde sa to v nom berie :shock: :good: ), takze skor ci neskor si bude musiet Stammer poradit aj bez neho. To by bolo pre Tampu, keby si vtedy nechali B. Richardsa... verim, ze by sa Stamkos ochotne presunul na kridlo, keby mu centroval hrac ako Brad :)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS