Do prdele, toto mě dostalo.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Radsej vaz slova a podobne veci ani nespominajRono píše: Captaina trejdovat nebudem
Realne.. naskocil by pan Gill, k nemu Mesz, prinejlepsim pak nejakej GreatDane a spol, ja ti nevim cloveceFinch182 píše: Mozno to co vy, cize s ahl obranou daleko lepsie vysledky jak s full zostavou
Mně by ten trejd absolutně nedával smysl - Bergevin podepíše za skvělý peníze na delší dobu našeho vlastně jediného solidního střelce a teď by ho měl měnit, navíc třeba podle tebe za centra, kterých máme na rozdávání...? Doufám, že takovou hovadinu nikdo neudělá a to navzdory tomu, že Therrien ho prý zrovna v lásce nemá - v tom případě bych já osobně byl všemi deseti, ať vypadne Therrien! Pacioretty je hráč, na kterém by se měla naše hra stavět!Rono píše:Tak prej vážně jdeme po Paciorettym.Bral bych ho. LW prostě nám chybí. Hartnell, Raffl vlastně jediné LWs v týmu.
Osobně bych v trejdu asi obětoval B. Schenna, na centru máme prostě přetlak (G, Vinny, Couts a příp. od příští sezóny Laughton) a Captaina trejdovat nebudem, Coutse (snad) taky ne a Vinnyho, když jsme ho teprve teď létě podepsali, taky ne...
a tymto to aj konciRono píše:Tak prej vážně jdeme po Paciorettym![]()