Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vykúpiť môžete, ale započítava sa do stropu. Toto pravidlo o nezapočítavaní sa do capu platilo v lete 2013 a 2014. Teraz sa už každý buyout bude počítať do stropu. :wink2:
No ono je to jeste komplikovanejsi. Clowea, vzhledem k tomu ze bude LTIR, vykoupit bez jeho souhlasu nejde. Pokud by souhlasil, pak se pocita pomerove neco do capu, ale bez capgeeku nejsem schopen rict kolik ale pohybuje se to v zavislosti na tom jak byla napsana smlouva (pokud byla bez bonusu k podpisu a pod) tak nekde kolem 33%, pokud se to teda nemenilo. Navic vzhledem k tomu, ze jeho kariera dost mozna skoncila a s prostorem pod stropem a (pokud se nasel nekdo kdo ten kontrakt pojistil) a penezma z pojistovny, nas to vlastne ani moc trapit nemusi.

Myslim ale, ze adeptu na vykoupeni je vic a to hlavne Zubrus. Neumim si predstavit, ze mu budem platit 3,1 mega za tu cocku co hraje. Myslim ze mame bezpecne nejdrazsi 4 lajnu v NHL Ruutu - Zubrus- Ryder aneb jak utopit 10 mega.

K dnesnimu zapasu neni co dodat, nekoukal jsem a s TOI Tootooa ( 17 a VICE minut) jsem za to i rad.

Lou se zblaznil, je to oficialni.
Martin #27 píše: :rofl: :rofl:
Zabijacka je ta pasaz so zdvihnutim IT Larsa a benchnutim Gelinasa :lol:
Lou Lamoriello still thinks they can make the playoffs
1) Bud je Lou na drogach a/nebo nosi ruzove bryle - v tom pripade chci ten matros taky
2) Chce zvysit cenu tim, ze "jako neprodava" - v tom pripade nevim, jestli mu to nekdo zere
3) Lou lost it (ztratil drive, cit, dravost, mladi, rikejte si tomu jak chcete) - v tom pripade by mel odejit
megaton píše:
Lou Lamoriello still thinks they can make the playoffs
Ale ved nepovedal v ktorej sezone takze je to realne :lol:
megaton píše:[1) Bud je Lou na drogach a/nebo nosi ruzove bryle - v tom pripade chci ten matros taky
2) Chce zvysit cenu tim, ze "jako neprodava" - v tom pripade nevim, jestli mu to nekdo zere
3) Lou lost it (ztratil drive, cit, dravost, mladi, rikejte si tomu jak chcete) - v tom pripade by mel odejit
Bod 3 v kombinácií s bodom 1.
Mne už to je jedno. Už ma to nebaví dookola to isté. Po pravde povedané vôbec sa nebudem čudovať ak sa v lete na kempe u nás bude hlásiť jak jágr, či židla. Taký clowe, salvador...tých považujem už za samozrejmosť. Na TDL už nečakám nič a draft sa poserie jak vždy. Kašlem nato. Znechutili mi hokej.
ja vam tak nezavidim.....
Inde si aspon mozu povedat ze maju trocha nadraftovane, prospekty mozu byt za par rokov dobre a bude to lepsie. Dokonca aj v Deadmontone si mozu povedat, ze jedneho dna proste mladi uz musia zacat hrat a teraz si idu po mceichela.
Vy ani len prospekty nemate a neviem co mate za scoutov ale tahaju snad len grinderov. To je neskutocne, u vas je vo vedeni kazdy post obsadeny uplne zle.....
Finch182 píše:ja vam tak nezavidim.....
Inde si aspon mozu povedat ze maju trocha nadraftovane, prospekty mozu byt za par rokov dobre a bude to lepsie. Dokonca aj v Deadmontone si mozu povedat, ze jedneho dna proste mladi uz musia zacat hrat a teraz si idu po mceichela.
Vy ani len prospekty nemate a neviem co mate za scoutov ale tahaju snad len grinderov. To je neskutocne, u vas je vo vedeni kazdy post obsadeny uplne zle.....
uplne vse ne. treba trener brankaru docela ujde :D

zde clanek, ktery obsirneji popisuje to co rika Finch, a ktery bych podepsal

http://www.inlouwetrust.com/2015/2/19/8 ... lean-house" onclick="window.open(this.href);return false;
LW Cammalleri > C Cammalleri :thumbsup: mal som podanú plichtu, výhru som fakt nečakal, ale o to väčšiu radosť som mal ráno keď som uvidel štatistiky.

Larsson under PDB: 22 GP, 1 G + 3 A - Larsson under new coaches: 18 GP, 1 G + 10 A. plus neporovnateľne lepšie výkony zápas čo zápas, najvyššie IT v top páre spolu s Greenom.
Ešte raz ti patrí jedno veľké ďakujeme Pete. My ani len netušíme, čo sa obrancu sme tu už za tie 3 roky mohli mať vypestovaného. Ale radšej neskoro ako nikdy. Dúfam, že sa teraz cíti ako totálny idiot.

Inak dnes v bráne konečne Kinkaid, to bude paráda. :cookies: Tak ako povedal na jeho adresu Schneider, že on teraz každý zápas chytá akoby chytal o život a ja si ten jeho super svieži štýl v bráne fakt užívam. Aspoň, že bránkovisko máme teraz vyriešené k 100%tnej spokojnosti :yes:
Pochvala pre Oatesa :antry: ‪#‎Capitals‬ coach Barry Trotz isn't too fond with ‪#‎NJDevils‬ interim coach Adam Oates: “Last year's coaching staff gave bad advice to Alex Ovechkin at times, in how they wanted him to play. Ovi is a guy that will do what you ask. The whole team wanted structure, they wanted accountability. They wanted a lot of different things.”

Inak čo sa týka blížiaceho sa TDL, tak ako som napísal už dávnejšie od deda nečakám nič. Navyše do karát nám teraz nehraje síce pekná 4 zápasová séria výhier. Lebo takto je PO aspoň v matematickej rovine. Neni to nemožné, ale z posledných 20 zápasov musíme vyhrať aspoň 15, takže to je nemožné :giggle:
Odpadu máme veľa, ale len debil by za nich dal niečo teraz, keď v lete budú všetci UFA. Tak sa modlím nech sa v pondelok zbavíme aspoň jedného z dvojice Jágr/Židla :pray: a už to bude úspech lebo ako hovorím LL nakoniec z toho nevyťaží nič a zasa zostaneme za somárov. Taký židla má údajne dokonca ešte aj NTC klauzulu :hroza: Už mi to je aj jedno čo za nich prípadne dostaneme, len nech tu už nie sú v utorok ráno!
tak napriklad ja sa z vyhier tesim..dokonca dnes to zas po dlhej risknem, obetujem spanok cez tyzden a pozriem si zapas s flames.(doma mame posledne zapasy vybornu bilanciu).+ to moze byt 5 win v rade.
v pripade dnesnej vyhry, to moze byt v piatok s bostonom zaujimavy zapas,(co dokonca moze znamenat stratu 4 bodov na play off) a hned nasleduje columbus, takze sa mozme priblizit aspon na dostrel.. draftovu poziciu nam to nema ako zhorsit..max tak ponahaname dallas a colorado. vyhry su lepsie ako prehry. hlavne ked budu mat o co hrat aspon vzdialene :D

trejd jagra je podla mna isty..hrava 12 minut..myslim ze je jasne ze pojde.. urcite sa lou pokusi vymenit rydera a havlata..inych na odchode nevidim.(jedine ze by sme prehrali najblizsie zapasy, tak mozno zidla- ktoreho naopak chcem aj dalsi rok v time :neviem: ).

Na PO by sme museli vyhrat 17 z 22 zapasov..to v nasich podmienkach mozne nie je napriek tomu ze tim ukazal ze dokaze spravit winning streak opakovane. vedenie to ma urcite dobre zratane. takze prichod rentalov by som sa nebal :) mozno nejaky zly kontrakt s dlzkou aj na buduci rok by sme mohli zobrat, zalezi na cene a co ma lou v planoch.. naj by bolo za jagra dostat nejakeho mladeho utocnika(cital som v diskusiach napr. meno shaw z chicaga, tomu by som sa nepriecil)- a ked moze bergenheim priniest 3.kolo, tak jagr prinesie urcite viac. jedine co nas moze obmedzovat su jeho vykony a priblizenie sa k PO, a v takom pripade si nemyslim ze by sme ho menili na vychod pripadnemu ,,konkurentovi,, co asi zrazi moznych trade partnerov(aj pre havlata a rydera) a teda aj cenu..
kazdopadne ja sa tesim z vyhier..aspon to sledovanie zapasov bude mat nejaky naboj zas po dlhsom case..takze si vyhry zelam a uzivam. tak dufam ze to dnes dame, nech je aj vikendove zapasy o co hrat :)
dunim píše:draftovu poziciu nam to nema ako zhorsit..max tak ponahaname dallas a colorado. vyhry su lepsie ako prehry.
Nesúhlasím. Jak draftovú pozíciu nám to nemá ako zhoršiť?!
Veď už teraz by sme pravdepodobne draftovali až 8. A to nehovorím o tom, že nutne potrebujeme útočníka, najlepšie jedného z trojice marner/strome/crouse a ideálne centra. Ja dúfam, že skončíme do top 5 picku alebo sa tam nejakou výmenou prebojujeme, lebo neviem aký dobrý obrancovia sú tohto roku na drafte, ale keď by sme mali ťahať zo súčasnej pozície tak to sa nám ani jeden z tejto trojice útočníkov nezvýši na 99%.
dunim píše: Na PO by sme museli vyhrat 17 z 22 zapasov..to v nasich podmienkach mozne nie je napriek tomu ze tim ukazal ze dokaze spravit winning streak opakovane. vedenie to ma urcite dobre zratane. takze prichod rentalov by som sa nebal :)
no když člověk vidí jak o PO bojuje Boston,Phila a Florida (z posledních 30 zápasů dohromady devět výher), tak si řikám, že to možná bude i míň. na to osmý místo je to souboj o jednookého krále
dunim píše: mozno nejaky zly kontrakt s dlzkou aj na buduci rok by sme mohli zobrat, zalezi na cene a co ma lou v planoch.. naj by bolo za jagra dostat nejakeho mladeho utocnika(cital som v diskusiach napr. meno shaw z chicaga, tomu by som sa nepriecil)- a ked moze bergenheim priniest 3.kolo, tak jagr prinesie urcite viac. jedine co nas moze obmedzovat su jeho vykony a priblizenie sa k PO, a v takom pripade si nemyslim ze by sme ho menili na vychod pripadnemu ,,konkurentovi,, co asi zrazi moznych trade partnerov(aj pre havlata a rydera) a teda aj cenu..
kazdopadne ja sa tesim z vyhier..aspon to sledovanie zapasov bude mat nejaky naboj zas po dlhsom case..takze si vyhry zelam a uzivam. tak dufam ze to dnes dame, nech je aj vikendove zapasy o co hrat
Jarda má teď cenu, pozdního 2.kola, rohodně za něj nečekejte někoho nadějnýho.
‪#‎FlaPanthers‬ acquire Jaromir Jagr from ‪#‎NJDevils‬ for 2015 2nd round draft pick and a conditional 2016 3rd round draft pick :yahoo: :yahoo:

diki za všetko Jarda, s protihodnotou spokojnosť :klobuk: aj keď ja som mu želal vyložene tím istý v playoff, takto to budem priať panterom nech sa tam prehrýzu na úkor bruins
Ešte aspoň židla :pray:
Chlapci protihodnota vysoká, ale já jsem naprosto spokojený. Ta jeho střela, to je jedovka. Přesně ten typ hráče, co nám chyběl. Zkušeností, síla, střela a schopnosti hrát PP. letos se mu nevedlo, no snad se u nás zvedne. u něj nemám pochyb. To je chlap! :)
Parada! Go Panthers! Je fajn videt, ze to letos Florida mysli vazne.. Jagr potrebuje hrat v teamu, kde bude na nem odpovednost, v powerhousu by hral 3.lajnu a tam se nehodi. Floride rozhodne ma co nabidnout.
Letos zde sice moc nepříspívám ale k této výměně se vyjádřím. Jsem maximálně ale maximálně spokojen s protihodnotou čekal jsem ji menší. Jardovi děkuju za práci co u nás odvedl ale neodpustím si jeho brečení z posledních týdnů kdy mu začal klesat IT a začal si stěžovat na náš systém, že se mu u nás nelíbí už atd atd. Nikdy jsem Jágra jako ostatní čeští fans nebral za boha ( respektoval jsem ho za to co dokázal ) ale tím jeho brečením z posledního období se mi pořádně znechutil. Měl by si uvědomit že už se vše netočí kolem něj jako kdysi a jako profík by se měl přizpůsobit. Takový Cammalleri který jak sám přiznal se na centru nikdy necítil přijal roli centra až ve 3 lince a nestěžoval si a makal to je pro mě profík. Když to zaobalím na jájinky se u Devils nikdy nehrálo.
Co se týče Židlického tak souhlasím jednoznačně s dunimem... určitě ho ještě na příští rok podepsat. Umí sice udělat turnover ale když to zkrátím tak v poměru s tím co umí týmu dát je to akceptovatelné.
Obrázek

:serus: výborne Tallon a navyše ma potešil aj výber pôsobiska. Vďaka Jagsovi za všetko. Ak výber správne využijeme (vedel by som, ako s ním čo najlepšie naložiť, ale rád sa nechám znova sklamať našimi majstrami vo fachu :sarcasm: ), bude to výborný trejd, nehľadiac na ten podmieňený treťokolový.
Tak nášho 2. kola sa nebojím. Aspoň nie po tom akých obrancov sme stadiaľ vytiahli za posledných pár rokov. Môžem napísať, že keď ešte ani jeden sa na plno neukázal, že už teraz som s nimi spokojný, veď tých máme na rozdávanie: merrill, severson, gelinas, santini, jacobs, nebál by som sa niekoho meniť, najradšej Gelinasa.
Ale teraz nutne potrebujeme útočníkov. Hlavne neposrať 1. kolo. Musíme sa modliť, aby sa nám zvýšil nejakým zázrakom jeden z tých troch čo som písal vyššie.
Mohli s tou vymenou pockat az po zapase zajtra! Nepovedal by som ze Jagr bude stat az tak vela. Som zvedavy ako sa mu bude darit v teplom podnebi a najma v 3 zapasoch proti Bruins kde sa asi o vsetko rozhodne.
Lou Lamoriello talks Jaromir Jagr trade. "By no means are we feeling that we're out of the race."

Je Lou v poriadku ci sa zacina prejavovat starecka demencia a prestava vnimat realitu? :lol:
Kower píše:Lou Lamoriello talks Jaromir Jagr trade. "By no means are we feeling that we're out of the race."

Je Lou v poriadku ci sa zacina prejavovat starecka demencia a prestava vnimat realitu? :lol:
Obrázek
Jak si to tu tak pročítám, zřejmě budu asi jediný, kdo tomu trejdu moc nerozumí... :-D . Nejedná se mi ani tak o protihodnotu, zda je či není adekvátní - nerozumím samozřejmě tomu, proč Florida??? Vždyť neustále zaznívalo, že by rád do týmu, co má reálnou šanci na SC... A to, při vší úctě, pro mě Panthers rozhodně nejsou! Že by o něj nebyl jinde zájem nebo padaly mizerné protinabídky? Zřejmě jedna z těch možností to bude...
habs píše:Jak si to tu tak pročítám, zřejmě budu asi jediný, kdo tomu trejdu moc nerozumí... :-D . Nejedná se mi ani tak o protihodnotu, zda je či není adekvátní - nerozumím samozřejmě tomu, proč Florida??? Vždyť neustále zaznívalo, že by rád do týmu, co má reálnou šanci na SC... A to, při vší úctě, pro mě Panthers rozhodně nejsou! Že by o něj nebyl jinde zájem nebo padaly mizerné protinabídky? Zřejmě jedna z těch možností to bude...
Proc Florida? Je to urcite prekvapeni, ale kdyz nad tim premyslim tak to smysl dava. Jagr zrejme neovlivnil kam presne ho vytrejduji (tim nerikam ze na Floride to bude pro nej spatny, potencial tam je). Florida to chtela zkusit a tohle byla jejich sance. Devils jejich nabidku akceptovali protoze i kdyz ten 2nd rounder by dali i jini, tak u Floridy je prave sance na nepostup do PO a pak by to pro Devils byl early 2nd. Tedy 2nd rounder Panthers > 2nd rounder Hawks/Pens atd.. Jedno s druhym proste, logiku to dava pro obe strany. Pro Devils urcite solidni protihodnota, ale u Panthers je na miste se o neco pokusit kdyz je sance. Prospektu a mladych hracu maj v organizaci beztak dost.
habs píše: proč Florida???
Urcite dali najlepsiu ponuku ved povodne rumors boli ze za neho neziskaju Devils ani 2.kolo draftu a nakoniec maju 2. a 3. ako bonus. Podla jeho poslednych vyjadreni (ohladne ice time atd.) asi velmi dobre vztahy nemal s Oatsom a zrejme ani GM takze na Jagrove zelanie ist ku Cup contender nikto ohlad nebral plus vacsina top timov by nemohla ani zobrat cely 5.5 mil cap hit... hoci realne Devils mu vyplatia 2 mil. bonus. Dnesok je dobry priklad toho ze v NHL su timy co maju cash ale nemaju cap space a timy ktore maju space ale nie cash.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS