Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

+ ja yb som nechala sediet aj Raska...a rovno dala lapat Svedberga, to by sa dajak snad dalo vybavit ak nie je emrgency recall :frajer2: coz netusim..
Kower píše:hoci aj cenou 'fingovanych' zraneni
Fingovat muzes, ale pokud chces pres cap, musis na LTIR a to znanmena tusim 4 tydny bez hry. Takze spanembohem :klobuk: :hehe:
Mate aktualne pres LTIR 2.7M space. To jsou tak 3 AHLeri
AndyF » sob dub 12, 2014 5:13 pm píše:
Kower píše:hoci aj cenou 'fingovanych' zraneni
Fingovat muzes, ale pokud chces pres cap, musis na LTIR a to znanmena tusim 4 tydny bez hry. Takze spanembohem :klobuk: :hehe:
Mate aktualne pres LTIR 2.7M space. To jsou tak 3 AHLeri
Neviem presne rules ale cez emergency recall sa dá ísť nad roster size 23 hracov a myslím že aj nad cap. Emergency recall je len pre prípad 'zraneni' a limitované na pár zápasov ale mám ide len o 1 zápas čiže tento spôsob som mal na mysli... uvidíme zajtra
Ako som cakal... je tu emergency :-D

B's recall Cunningham, Florek, Khokhlachev & Lindblad from Providence on an emergency basis. Takze okrem Pailleho a Kellyho budu pauzovat dalsi 3 utocnici.
aaa nasiel sa na chlapa chlap, konecne :thumbsup:

Uff caka nas nelahky super na prve kolo play off, ale podme pekne poporiadku.

Par riadkov venujem najprv vcerajseimu treningovemu zapasu.

Ako iste viete Devils vcera hrali posledny zapas sezony a preto sa dalo ocakavat, ze z nasej strany sa k tomu pristupi tak, ze budu pauzovat klucovi hraci a priestor dostanu hraci z farmy. Po uvodnych minutach som cakala na prvy gol supera, nakolko bolo ocividne, ze nasi hraju v totalne novej zostave a miestami sa hladali na lade. Myslela som si ze dostaneme taku vyssiu latu, ale bojovnost a srdnatost nasich hracov ukazala, to co je priznacne pre nas klub a to je medvedia sila.
Chlapci sa velmi snazili, necudo, ved to bola pre nich unikatna moznost zahrat si celkom slusny ice time a popinkat si puk v NHL. Mozno trosku skomolim meno, ale Chochlacev nebol zly, spolu s Lindbladom si vedeli vytvorit nejake sance, keby tam bola nejaka skusenost myslim, ze mozno jednu dve by premenili v gol, nic na tom, ze ryhclosne a korculiarsky sa ukazovali fakt dobre. Velmi pekna spolupraca bola Louiho so Soderbergom, najme ta golovka :slintac: to bolo prekrasne, koniec koncov ukazali, ze vcera mali byt lidrami a to bolo aj citit. Johnsonovi v branke niet co vytknut, hoci mozno jeden gol by som muc aistocne pripisala, skoda ze sme nedali lapat Svedberga, chcela by som ho vidiet ale nestalo sa tak.
Suma summarum, chlapci splnili to co sa od nich ocakavalo a prehra o jeden gol nie je nic strasne.

No a podme ku korenu mojho prispevku:

Caka nas vlemi tazky super na uvod, Detroit disponuje s mladymi utocnikmi, ktori v poslednej dobe tahali detroit az k branam play off a podarilo sa im to, co viaceri povazovali za nemozne.
Moje ocakavania napriek nasej ,doposial krasnej sezone, zostavaju skromne, a treba poznamenat, ze musime hrat mimoriadne disciplinovane najma v obrane, kedze mlade pusky nasho supera budu vyvijat velky tlak na obrannu membranu bostonskych medvedov. Moje obavy tkveju najma v Charovych zapasovych vypadkoch, dalej nevyspytatelnosti chyb u Boychuka a Kruga, ale hlavne ako nam zahraju Hamilton s Bartkowskim. Ha napadla ma este myslienka k vcerajsiemu zapasu - Bart ma neskutocne stval, robil velmi vela chyb a preto si myslim, ze Mesz by mal dostat prilezitost v zakladnej zostave, vcera hral fajn, napriek mensim chybickam si vyskusal vacsi ice time na lade, myslim ze mu to aj psychicky i kondicne prospelo. Ale podme naspat,
viem ze mnohi ci uz HF odbornici alebo ini, si myslia ze nasa obrana moze zlyhat, ja tvrdim ze moze, nechcem si davat zbytocne ruzove okuliare na oci, ale zostava dufat, ze psycholog Julien im vstepi zasady play off aj to, ze jednoducho treba hrat svoju hru, system, ktory sme doposial hrali.
V branke mame vybusneho Raska, ktory vie jeden zaaps vychytat aj nemozne a vzapati v dalsom pusti totalnu somarinu, takze snad chyti tu spravnu vlnu a nenecha sa zbytocne vzrusovat.
CO sa tyka nasho utoku, tak je jasne ze celu sezonu sa kladu velke ocakavania hlavne na Marchanda, ktory verim v PO potiahne ovela vaic ako doposial, to iste je kladene aj na Erikssona, ktory mierne ba aj viac, zaostava za ocakavaniami s ktorymi sem v lete prisiel. Mam citak ze to golovo opat rozbali Smith, ktory ma trosku mensi utlm co sa tyka golov, dalej je tam buldog Lucic ktory je playoffova masinka na goly, a takisto Bergy - nas zlaty talizman. Velmi ma zaujima ako zahra Sody v play off, urcite bude vacsim prinosom ako rok dozadu, ked prisiel prave v tomto case.
Otazkou teda zostava kto bude play offovy steal, kto naopak sklamanie a ci znova vzide z farmy nejaky nas tromf, tak ako v minulom roku Krug.

TAK LET´S GO BRUINS, dufam ze nesklamete :box: :box:
Cathy podľa tvojho príspevku by človek ktorý nesleduje NHL neuveril že Boston s prehľadom vyhral Presidents Trophy aj keď posledné 2 týždne oddychovali kľúčoví hráči a Detroit postúpil do PO s odretými ušami a vďaka epickemu kolapsu Toronta v záverečnom mesiaci.

Myslím že obrana Red Wings je slabšia ako tá naša a keď na nich nastúpime s 3. útokmi čo dokážu skórovať a merlot line 'otestuje' tvrdost mantinelov s mladíkmi ako je Tatar, Jurco a Nyquist tak táto séria nemusí byť vôbec dramatická ako to veľa ľudí očakáva. A to isto podstupi zatazkavaci test aj Dacjuk... samozrejme rovnako Detroit nebude setrit Erikssona ci Kellyho a Pailleho.
Dennis bude out do konca rocnika, podobne to vyzera aj s McQ
do PO naskocime s nezmenenou obranou
naopak s Danielom by to nemuselo vyzerat az tak hrozivo
A co teraz mam hrdelne vyhlasovat ze ideme na titul, ze rozbijeme vsetkych 4:0 na zapasy? resp. 4:2.....nie som trafena...to ze sa nam posledne rocniky darilo v PO neznaemna, ze sa nam bude darit aj vtomto, to vsak neznamena ze im neverim alebo co....jednoducho, zostavam skromna sa malymi cielmi, a tie s abudu postupne nabalovat....Detroit je nevyspytatelne muzstvo, avsak uvidime ako sa mladucki hraci popasuju s novou ulohou - a to ze hraju play off nhl, kde su naroky na ich hru o mnoho vacsie nez pocas zakladnej casti.
Cathy- súhlasím že to je test mladých hráčov ale keď si pozries vek hracov Detroitu tak oni musia mať ešte väčšie obavy... u nás nemáme minusoveho obrancu, u nich nikto nemá plus... naši mladíci zažili krst ohňom v minulom PO a obstáli viac ako slušne, ich mladíci budú mať PO premieru... bola by to fakt veľká zhoda náhod že práve naši mladíci zrazu začnú zmatkovat a tí ich začnú hrať ešte lepší hokej ako počas základnej časti.

Inak neviem prečo veľa ľudí argumentuje seriou v ZČ keď 3 zapasy sa hrali pred viac ako 4 a pol mesiacmi a ten posledný sme ich tlačili a prestrielali 35 ku 20 keď im šlo o život a nám už v podstate o nič a vyhraliho len vďaka Howardovi a jednej chybe Soderberga... ak bude táto séria takto vyzerať tak garantujem že 4 zápasy takýmto štýlom neprehráme.
Inak ja nehovorím že všetkých vyrazíme 4:0 na zápasy ale Detroit musíme zložiť 4:1 inak šanca na Pohár nebude veľká. Boston nie je team ktorý považuje za úspech postup do PO. Pri súčasnom zložení všetko menej ako finále SC bude neúspech. A to nehovorím ako fanúšik ale ako reálne hodnotenie ZC a toho že na východe okrem nás a Pens by všetky ostatné timy v ťažšej západnej konferencii o PO iba snívali.
Kower píše:na východe okrem nás a Pens by všetky ostatné timy v ťažšej západnej konferencii o PO iba snívali.
http://www.nhl.com/ice/standings.htm?ty ... v-stn-west" onclick="window.open(this.href);return false;
Vsetky timy, ktore na vychode postupili do PO maju proti zapadnym timom kladnu bilanciu. Vsetky! :matika:
Aj Wsh a Tor vyrazne lepsi proti super silnemu zapadu? :lol: Mozno aj Ovca bude proti zapadu v pluse :hmm:
kajo » úte dub 15, 2014 12:09 pm píše:
Kower píše:na východe okrem nás a Pens by všetky ostatné timy v ťažšej západnej konferencii o PO iba snívali.
http://www.nhl.com/ice/standings.htm?ty ... v-stn-west" onclick="window.open(this.href);return false;
Vsetky timy, ktore na vychode postupili do PO maju proti zapadnym timom kladnu bilanciu. Vsetky! :matika:
Hmmm... a Winnipeg, Calgary, Nashville majú kladnú bilanciu versus East, ešte aj Edmonton mal 14-14-4 East... takže treba tu štatistiku brať v sumare a musí byť každému jasné ktorá konferencia je ťažšia.
To nepopieram, ale napisal si, ze ostatne timy by v nej o PO len snivali.
kajo » úte dub 15, 2014 12:25 pm píše:To nepopieram, ale napisal si, ze ostatne timy by v nej o PO len snivali.
No to som vybral zle slovo....až teraz som si všimol...pointa mojho povodneho prispevku bola že Bruins a Pens musia mať len tie najvyššie ambicie, všetko ostatné bude neuspech a teda nevidím dôvod na 'skromnosť' ako písala Cathy
Cathy píše: avsak uvidime ako sa mladucki hraci popasuju s novou ulohou - a to ze hraju play off nhl, kde su naroky na ich hru o mnoho vacsie nez pocas zakladnej casti.
Cathy pozri moj prispevok v Play off topic na tuto temu.
Kowy, ale musíš uznať, že výhrou Prezidentského pohára sme na seba ušili veľmi silný bič, a je na nás momentálne vyvíjaný dosť veľký mediálny tlak, nie len zámori, ale takpovediac všade, a určite súboje Boston vs Detroit budú patriť medzi ostro sledované, preto mám určitú obavu aj o psychiku našich hráčov, predsa ten pohár sme získali po 23 rokoch (naposledy presne v sezóne po ktorej som sa narodila :D).

Ja viem ze Julien je výborný stratég a páčilo sa mi, že aj napriek nášmu winning streaku nedával oslavné ódy na hráčov a stále ich držal pri zemi, snáď to tak ostane.

Ináč v nedeľu hráme v parádnom čase o 9tej večer :wave:
Cathy: tlak urcite je a bude ale myslim ze v minulej sezone pocas PO to bolo este narocnejsie kedze Krug, Bart a Hamilton museli zaskakovat za zranenych. My mame kabinu ktora mladych podrzi a ten tlak na seba ma kto zobrat... Chara, Bergy, Iginla, Lucic, Krejci atd.

Inak dnes opat korculoval Seidenberg s kondicnym trenerom takmer 30 minut. Sice s nim do PO 'neratame' ale myslim ze sanca je vacsia ako pripustal GM... ak uz vyse tyzdna sam korculuje tak za take 4 tyzdne bez komplikacii nie je vylucene ze sa zapoji aj do plneho treningu.

Idealne by bolo keby sme ho nepotrebovali a nasa obrana slapala naplno bez zraneni ale PO je nevyspytatelne takze Seids je tak trocha aj poistka pre pripad zraneni.
Akurat som to chcela napiat ze zrejme Seid posilnuje koleno ale zaroven bude v zalohe keby fakt horelo., ono mozno my ten tromf v pravom case aj vytiahneme.

O Adamovi nie su ziadne spravicky? :( Je mi ho luto, taka smolna sezona :?
Cathy » stř dub 16, 2014 11:40 am píše: O Adamovi nie su ziadne spravicky? :( Je mi ho luto, taka smolna sezona :?
Nič nové, ale keďže dnes ani nebol na ľade tak jeho štart v PO je menej reálny ako u Dennisa.
Adam mi je sympatický hráč ale myslím že u nás skončí keďže Miller ho nahradil a je lacnejší a ešte Adam akosi priťahuje zranenia.
Dnesny trening:

Lines
White: Lucic-Krejci-Iginla,
Gold: Marchand-Bergeron-Smith,
Gray: Florek-Soderberg-Eriksson - toto kombo chcem vidiet v akcii...
Merlot: Caron-Campbell-Thornton

Bergeron, Eriksson, Meszaros all back on the ice for practice today. Paille, Kelly, Bartkowski, Miller not on the ice ^CS

Julien on Florek: "liked the way he played when he was with us...did a great job working hard down low, getting to the front of the net" ^CS
https://www.youtube.com/watch?v=O6yHtT6mp04" onclick="window.open(this.href);return false; It's Tuukka time,again! :cinka:
Seid + Pie absolvovali trening s timom
u Seida to na liliputanov este nevyzera, ale ak by sme sli dalej, jeho start v dalsom priebehu nie je vonkoncom vyluceny
Pie by mal byt proti Habs k dispozicii :good: a na nasej 4 lajne to bude hned poznat
"It feels good to be out there with the guys for a full practice."

Obrázek :petrik:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS