Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

uplne skvela sezona, skoda len, ze clovek uz riesi PO mod hned v jej uvode :-( :D o par dni to vsak konecne vypukne, zakladna cast sa neguje, zaciname odznova, nikto nebude lietat v oblakoch, toto je NHL, PO NHL kde môze kazdy potrapit kazdeho, ak vsak udrzime sucasny mod, bude radost sledovat PO zapasy

Obrázek
no a ja uvidim z toho jedno hnede velke vdaka spolocnosti UPC. :evil:
preto mam Skylink :frajer2: ale tak snad nejake streamy urcite budu :)

teraz trip minny a jets....nemam velke oci, nechame isto oddychovat najvytazenejsich, a chcela yb som Svedberga asponna alvicke :)

jooo aby som nezabudla,..buduci vikend, zakoncime zakaldnu cast b2b opat v paradnom case, tak jak som to spominala v nedavnom velkom prispsevku :))
Samozrejme v PO sa zacina od nuly ale nemyslim si ze mladici v obrane zrazu zabudnu hrat. Ved Krug aj Bartkowski v minulom PO ako uplny novacikovia zahrali viac ako dobre. Vsetko menej ako finale konferencie bude pre mna totalne sklamanie. Nemyslim si ze Columbus ci Devils nas mozu vyrazne potrapit v 1.kole a potom Habs ci Tampa budu po vzajomnej serii viac vytazeni.... osobne sa tesim na pripadnych Habs ked za nasho vedenia 2-0 ci 3-1 budu silne zvazovat nasadenie Budaja... nemam tu statistiky ale myslim ze Budaj ma s nami o dost lepsie statistiky ako Price.

Uz nech zacne to PO lebo fakt tie zaverecne zapasy nemaju ten potrebny adrenalin.
Kower píše:...osobne sa tesim na pripadnych Habs ked za nasho vedenia 2-0 ci 3-1 budu silne zvazovat nasadenie Budaja... nemam tu statistiky ale myslim ze Budaj ma s nami o dost lepsie statistiky ako Price.
Spíš si nastuduj statistiky Raska proti Habs :giggle: Budaje začal Therrien nasazovat proti vám, protože loni dobře odchytal to legendární utkání u vás, které jsme vyhráli 6:5 SO a kde Price střídal. Tah se mu vyplatil, letos a vlastně i loni jste proti nám v ZČ nic nepředvedli, ale rozhodně bych neřekl, že na vás Price nějak neumí. V případném PO by chytal samozřejmě on.
V základnej časti vam často naletime na provokácie ale myslím že v PO budeme hrať disciplinovane takže nemám veľké obavy...

Čo ma teraz napadlo je filozofická úvaha či nový systém PO tak trocha 'netresta' prvé dva tímy v konferencii cize top timy v diviziach za ich úspech... v podstate všetky timy na 2.a 3. mieste v divízii majú jasného súpera aj viac menej určené kto z nich začne sériu na domácom ľade čiže majú dostatok času na scouting a pripravu na konkrétneho súpera.

Tiež sa mi veľmi nepáči predstava ze v podstate aj nebudú veľké prekvapenia tak stále sa napr. v našej divízii vo finále budú stretávať Boston, Montreal poriadne Tampa, Detroit.. podľa mňa ten starý systém prinasal viac zaujimavych možnosti... napr. seria Rangers ci Flyers - Boston bude úplne zriedkava
Kower píše:Tiež sa mi veľmi nepáči predstava ze v podstate aj nebudú veľké prekvapenia tak stále sa napr. v našej divízii vo finále budú stretávať Boston, Montreal poriadne Tampa, Detroit
Ano, to byl prave cil tech, co to zavedli.
Taky se mi to nelibi. :-/
AndyF píše:
Kower píše:Tiež sa mi veľmi nepáči predstava ze v podstate aj nebudú veľké prekvapenia tak stále sa napr. v našej divízii vo finále budú stretávať Boston, Montreal poriadne Tampa, Detroit
Ano, to byl prave cil tech, co to zavedli.
Taky se mi to nelibi. :-/
nápodobně, taky z toho nejsem nadšený
Obrázek :rofl:
cepi píše:Obrázek :rofl:
Konečně někdo pochopil, že si stačí před zápasem pustit sestřih nájezdů Pariseho.. používá podobně jako Huberdeau jen dva druhy zakončení..
Neviem čo je ti smiešne cepi. Koivu používa len jeden a tam vyzeral Rask ako amatér. :psst:
ze mu to tam polozil ako na policku a Tuukka si mohol pri tom najazde aj zabafkat:D

ale ani toto nebolo zle

Obrázek
Zla sprava:Kelly sa vraj včera zranil, malo by to byť malé zranenie...dnes bol zavolany Spooner a zajtra by mal hrať

Dobré správy: Adam McQ a Dennis Seidenberg včera začali korčuľovať... zatiaľ je otázka ich možného návratu nejasná, hlavne u Dennisa je to stále veľmi otázne a skôr ako finále konferencie je vylúčené.
:-O waw, tak obaja korculuju co je vyborne znamenie :hop: jasne ze u Dennisa ide o dlhodoby vypadok, po tazkom zraneni, kde musi tu nohu a sval poriadne vypiplat ale vsetko sa da ked sa chce :cool:
Adam snad nastupi skor resp. aspon na striedacku s niekym, nech sa opat dostane do rytmu, ale nakolko unho to bolo tiez viacnasobne zranenie, radsje nech este vytrime, kazdopadne hrozne ma to potesilo, a urciet aj cely team najma psychicky.

Snad je Kelly len DTD...nepozerala som este aky ma status..ale nastastie teraz tie zvysne tri zapasy do konca zc mozme lepit zostavu, pak uz nie :)
kto ze to bude :petrik:
cepi » čtv dub 10, 2014 3:29 am píše:kto ze to bude :petrik:
Flyers by boli najlepší súper, zápasy by boli zaujímavé. Myslím že cez každého postúpime z 1.kola a bude celkom zaujímavé či Flyers, CBJ a Red Wings nebudú taktizovat... ale myslim ze si moc nemajú z čoho vyberať lebo my, Pens aj NYR budú pre každého z nich ťažký oriešok.
Vy ste nam to otoceni oplatili sweepem. Ted je zase rada na nas. To stesti nemuzete mit vecne.
@News1130Sports:
Just talked with #Bruins assistant gm Jim Benning who would be high on Trevor Linden's wish list for gm.

@WCHockeyNews:
WCHN has information that the Vancouver Canucks are speaking to Jim Benning, Boston Bruins Asst. GM as candidate for vacant GM position.
:hmm:
To by som bral, former Canuck :thumbsup: .
Brumíci nezabudnúť na back to back zapas zajtra a v nedelu :wave:

zajtra o pol siedmej nasho vecerneho casu Buffalo

a v nedelu o deviatej vecer :yahoo: s Devils
Dnes nejdeme v tv, zajtra ide az od desiatej asi relive na nove

novinka z nasho tabora: http://bruins.nhl.com/club/news.htm?id=714101" onclick="window.open(this.href);return false; Podpisali sme Briana Ferlina novacikovskym kontraktom.

:wave: Hlavnym heslom nasledujucich dvoch dni ze nezranit sa :!: :!: ale fandime ostosest :povzbudzovanie:

Dnesne obranne dvojicky: Likely defense pairs: Chara-Hamilton, Bartkowski-Boychuk, Krug-Miller :
Utoky: Line rushes: Lucic-Krejci-Iginla, Marchand-Bergeron-Smith, Paille-Soderberg-Eriksson, Caron-Campbell-Thornton

RASK v klietke
Meszaros and Potter not taking warmups, look to be the scratches on defense
z toho ako odchadzal z ladu Pie asi na urcity cas dohral (to bude velka PO strata)
kazdopadne nic spatneho zo strany Mc som tam nepostrehol, smola ako tresol Pie hlavou o lad....no opät sa mi ratalo, ze tam nasi hned nabehli a sli sa mstit, v tomto smere sice "nepravom", ale aj toto sa pocita :thumbsup: lebo ked vidim, ze pri niektorych nesetrnych zakrkokoch poniektori spoluhraci inych timov len necinne postavaju :roll:

Obrázek
Obrázek

podobne ako o par minut BUF Hackett, toho vyniesli na nosidlach

Obrázek

Obrázek
09:58 Chára, Zdeno - Boston Bruins (hra vysokou holí ), 4 min.
09:58 Scott, John - Buffalo Sabres (osobní trest), 10 min.
09:58 Scott, John - Buffalo Sabres (nesportovní chování), 2 min.
09:58 Scott, John - Buffalo Sabres (hrubost), 2 min.

16:20 Scott, John - Buffalo Sabres (osobní trest), 10 min.
16:20 Chára, Zdeno - Boston Bruins (osobní trest), 10 min.

čo to čo to? :sarcasm:
FUUUH, ten zakrok na Paiilleho nevidim nic zakerneho jednoducho cisty strom a tresol hlavou o lad...bohuzial mal hlavu dole...podobne jak chara na satana, toto vsak bolo halvne blizko mantinelu, no nastastie do nej hlavou netrepol..ale aj tak nam zrejme bude chybat :(

Ta kolizia s Hacketta s Krugom to bola suhra nestastnyhc okolnosti....Krug mal ryhclost ked ho McBain jemne nohou zbrzdil, pricom krug v zadkovej piruete prisadol nohu prave sa prsuvajuceho Hacketta tak nestastne ze ma to az zabolelo...bolo mi ho luto :cry: a vzapati si Knapp dal sam prvy gol do siete....toto ma hrozne mrzi, lebo urcite si takto prvy start v NHL nepredstavoval, chudak chlapec, ja si osobne toot meno zapamatam, kto vie, mozno o par rokov si bude moct povedat zly zaciatok dobry koniec.

Zajtra sa uz nesmie nikto zranit :!:
powerforward píše:09:58 Chára, Zdeno - Boston Bruins (hra vysokou holí ), 4 min.
09:58 Scott, John - Buffalo Sabres (osobní trest), 10 min.
09:58 Scott, John - Buffalo Sabres (nesportovní chování), 2 min.
09:58 Scott, John - Buffalo Sabres (hrubost), 2 min.

16:20 Scott, John - Buffalo Sabres (osobní trest), 10 min.
16:20 Chára, Zdeno - Boston Bruins (osobní trest), 10 min.

čo to čo to? :sarcasm:
Nebolo to az take horuce ako to vyzera v statistike... demen* Scott siel po Lucicovi (ktory pred tym trocha 'pohladil' hraca Sabres za co bol zasluzene vyluceny na 2 minuty) hned ako sa vratil z trestnej lavice na lad... Scott siel priamo zo striedacky za Lucicom a atakoval ho, myslim ze ho udrel hokejkou v oblasti oka... Zdeno tam nabehol aby predisiel zbytocnej bitke Lucica... v podstate sa len objali... v tej tretej tretine to bolo cisto preventivne vylucenie... Zdeno sa so Scottom rozpravali pri postaveni na vhadzovanie... podla ich reakcie a zaznamu v tomto pripade slo fakt len o normalny rozhovor (asi si vysvetlovali tu predchadzajucu situaciu) ktory vsak rozhodca vyhodnotil ako zbytocne riziko v zapase v ktorom uz o nic neslo.
Zbytocna strata Pailleho... pri jeho historii (toto je 3. otras v tejto sezone) je minimalne na 1.kolo mimo... mozno viac... Kelly (chrbat) je tiez otazny cize z nicoho nic sa nasa silna stranka- vyrovnane 4.utoky- stava nasou slabinou... Ak bude Kelly mimo tak 3.utok bude velmi otazny- Caron je totalny prepadak pocas celej karieri v nasom drese a v time bol pocas celej sezony len preto aby sme ho nestratili zadarmo cez waiver...

Inak Bergy tiez preventivne siel do sprch po 2.tretine cize tiez nie je 100% a neverim ze zajtra bude hrat... keby som bol Julien a bolo to v ramci pravidiel mozne (hoci aj cenou 'fingovanych' zraneni) tak zajtra dam pauzu Bergy, Krejci, Iginla, Chara, Boychuck a uplne idealne by som k nim pridal aj Lucica a Erikssona
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE