Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mali by siahnut na Esche-ho...ten je na odchode z Phily :D

phillipo_canya píše:Mali by siahnut na Esche-ho...ten je na odchode z Phily :D
Tak toho urÄŤite :D

Lec4: Denisa vykupovat zo zmluvy, Preco? Typicka dvojka. Tampa si za to moze sama, ze angazovala dve dvojky miesto poriadneho brankara. Esche by nemusel byt marny.

Já bych Escheho tak marně neviděl, kdyby nikoho jiného nesehnali, tak bych ho klidně vzal.

Nevysla mu sezona, ale mozno sa mu podari Tampu pozdvihnut, ak sa Bolts spamataju a zozenu aj nejakych obrancov.

chorche píše:Nevysla mu sezona, ale mozno sa mu podari Tampu pozdvihnut, ak sa Bolts spamataju a zozenu aj nejakych obrancov.
Někoho by ke spolehlivé dvojici Kuba, Boyle měli dokoupit, třeba ještě nějakého defenzivního beka který umí vyvézt kotouč ze třetiny a dobře rozehrát.

Cullimore! :lol: :idea:

chorche píše:Cullimore! :lol: :idea:
ten už u nás byl a ten rok jsme vyhráli Stanley Cup!

Hej, ale hral len tolko, aby ho superi triafali, je to defenzivny obranca, berte si ho!

chorche píše:Hej, ale hral len tolko, aby ho superi triafali, je to defenzivny obranca, berte si ho!
To ho tak nechceš? Vím že v Chicagu nepředváděl nijak skvělé výkony ale kdo ví co by dělal v Tampě, taky po něm nijak netoužím

No, viem si predstavit aj kvalitnejsieho defenzivneho zadaka, napriklad McLarena....

Máme celkom dobrú obranu, Boyle Kuba O' Brien Ranger, potom farma Smaby a ešte nám treba nejakého maníka, niečo také akým je Murphy z IFK Helsinky, na MS ukazuje že je veľmi dobrý aj keď je malý, vie dobre založiť akciu a aj vystreliť a je rýchly :) A čo sa týka Escha, radšej by som bol keby sme mali Birona ako jeho, lenže to už nieje možné. Ale je ešte veľa brankárov ktorých by sme mohli získať

Tampa Bay Lightning, Florida Panthers a Phoenix Coyotes jsou hlavní kandidáti na zisk budoucích volných brankářů, Nicklase Backströma (Minnesota) a J.S.Giguera (Anaheim).
nhlpro.cz

tak někoho z nich a byla by to paráda, oba golmani jsou skvělí a bylo by vyborné získat někoho z nich. Já osobně bych raději Backströma, ale i s Giguerm bych byl spokojený

Lecavalier-number4 píše:Tampa Bay Lightning, Florida Panthers a Phoenix Coyotes jsou hlavnĂ­ kandidáti na zisk budoucĂ­ch volnĂ˝ch brankářů, Nicklase Backströma (Minnesota) a J.S.Giguera (Anaheim).
nhlpro.cz

tak někoho z nich a byla by to paráda, oba golmani jsou skvělí a bylo by vyborné získat někoho z nich. Já osobně bych raději Backströma, ale i s Giguerm bych byl spokojený
Feaster musi makat a ziskat hociktoreho, ved obidvaju su skvely :)

4Lecavalier4 píše: Feaster musi makat a ziskat hociktoreho, ved obidvaju su skvely :)
ještě aby na ně sehnal Feaster peníze :!:

Musí ich zohnať :!: Veď ak su taký brankári voľnými hráčmi, tak sa bude snažit veľmi, určite :)

4Lecavalier4 píše:MusĂ­ ich zohnaĹĄ :!: VeÄŹ ak su takĂ˝ brankári voÄľnĂ˝mi hráčmi, tak sa bude snaĹľit veÄľmi, urÄŤite :)
no to doufám, myslel jsem že Feaster nám přivede už v minulé sezoně spolehlivou jedničku, ale Denis tak rozhodně nepůsobil.

Lecavalier-number4 píše:no to doufám, myslel jsem Ĺľe Feaster nám pĹ™ivede uĹľ v minulĂ© sezonÄ› spolehlivou jedniÄŤku, ale Denis tak rozhodnÄ› nepĹŻsobil.
No to hej, on hovoril, ze dufal, ze Denis bude chytat spolahlivo, lenze ocakavania sa nenaplnili :?

4Lecavalier4 píše:
Lecavalier-number4 píše:no to doufám, myslel jsem Ĺľe Feaster nám pĹ™ivede uĹľ v minulĂ© sezonÄ› spolehlivou jedniÄŤku, ale Denis tak rozhodnÄ› nepĹŻsobil.
No to hej, on hovoril, ze dufal, ze Denis bude chytat spolahlivo, lenze ocakavania sa nenaplnili :?
“Ani v nejhorších snech jsem si nepĹ™edstavoval, Ĺľe to skonÄŤĂ­ takhle,” lomĂ­ rukama Feaster. “KdyĹľ jsem domlouval smlouvu, cĂ­til jsem… věřil jsem, Ĺľe z nÄ›ho bude stabilnĂ­, spolehlivá, jasná jedniÄŤka. PĹ™edchozĂ­ roky mÄ› k tomu opravĹ

tak som to supol tu, aj ked sa to riesilo v topicu PO

7,8 aj to je dost, na jedneho hraca az, az..aj ked nikto nepopiera jeho kvality, no neviem, ak by sa mal uz niekto z tejto 3jice porucat, mal by to byt prave on

dvojicka Leci vs. Frolo su jedno telo, jedna dusa..t ti musia zostat pokope

Lecavalier -) 7 167 000 $
St. Louis -) 6 000 000 $ (v jeho priapde je zaujimave, ze v sezone 08/09 bude na 5 melonoch a vo zvysnych 2 na 4 melonoch..)

tak tato hviezdna trojica "zatazuje" rozpocet klubu o rovnych 20 697 000 $ :roll:

Taky si myslím že když tak, tak už Richardse, ale chtělo by to aby Tampa vyhrála v loterii velké prachy a platový strop by byl dost vysoký:roll:
Kéž by Tampa postavilo nejsilnější mužstvo v lize, ve kterém by byli všichni tři :roll:

V Phoenixe sa pekne chytil Tellqvist, ale ist po Giguerovi je pekna volovina. Tampa mala zaujem o Krizana a podla mna by tam bol ako dvojka priam idealny.

chorche píše:V Phoenixe sa pekne chytil Tellqvist, ale ist po Giguerovi je pekna volovina. Tampa mala zaujem o Krizana a podla mna by tam bol ako dvojka priam idealny.
jen aby ho tam nechali jako dvojku, protože kdo ví koho jako jedničku angažujou a pak Křižan skončí jako Holmqvist který měl být taky dvojka. Ale nás dvojky nezajímají, na tom postě máme Holmqvista, my potřebujeme jedničku!

Zkušený Kanaďan Jason Ward prodloužil s Tampou Bay smlouvu o další dva roky. V minulé sezóně působil podstatnou část sezóny v mužstvě "Jezdců", poté byl vyměněn do L.A. a sezónu končil právě na slunné Floridě.

Tak já jsem za podepsání smlouvy s ním docela rád, musím ho pochavalit že hrál dobře a to že jsme jej podepsali beru jako dobrý krok.

Obrázek

No to je dobré, Ward hral celkom dobre :)
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS