Tak toho urÄŤitephillipo_canya píše:Mali by siahnut na Esche-ho...ten je na odchode z Phily
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
NÄ›koho by ke spolehlivĂ© dvojici Kuba, Boyle mÄ›li dokoupit, tĹ™eba ještÄ› nÄ›jakĂ©ho defenzivnĂho beka kterĂ˝ umĂ vyvĂ©zt kotouÄŤ ze tĹ™etiny a dobĹ™e rozehrát.chorche píše:Nevysla mu sezona, ale mozno sa mu podari Tampu pozdvihnut, ak sa Bolts spamataju a zozenu aj nejakych obrancov.
Máme celkom dobrĂş obranu, Boyle Kuba O' Brien Ranger, potom farma Smaby a ešte nám treba nejakĂ©ho manĂka, nieÄŤo takĂ© akĂ˝m je Murphy z IFK Helsinky, na MS ukazuje Ĺľe je veÄľmi dobrĂ˝ aj keÄŹ je malĂ˝, vie dobre zaloĹľiĹĄ akciu a aj vystreliĹĄ a je rĂ˝chly
A ÄŤo sa tĂ˝ka Escha, radšej by som bol keby sme mali Birona ako jeho, lenĹľe to uĹľ nieje moĹľnĂ©. Ale je ešte veÄľa brankárov ktorĂ˝ch by sme mohli zĂskaĹĄ
Tampa Bay Lightning, Florida Panthers a Phoenix Coyotes jsou hlavnĂ kandidáti na zisk budoucĂch volnĂ˝ch brankářů, Nicklase Backströma (Minnesota) a J.S.Giguera (Anaheim).
nhlpro.cz
tak nÄ›koho z nich a byla by to paráda, oba golmani jsou skvÄ›lĂ a bylo by vybornĂ© zĂskat nÄ›koho z nich. Já osobnÄ› bych radÄ›ji Backströma, ale i s Giguerm bych byl spokojenĂ˝
nhlpro.cz
tak nÄ›koho z nich a byla by to paráda, oba golmani jsou skvÄ›lĂ a bylo by vybornĂ© zĂskat nÄ›koho z nich. Já osobnÄ› bych radÄ›ji Backströma, ale i s Giguerm bych byl spokojenĂ˝
Feaster musi makat a ziskat hociktoreho, ved obidvaju su skvelyLecavalier-number4 píše:Tampa Bay Lightning, Florida Panthers a Phoenix Coyotes jsou hlavnĂ kandidáti na zisk budoucĂch volnĂ˝ch brankářů, Nicklase Backströma (Minnesota) a J.S.Giguera (Anaheim).
nhlpro.cz
“Ani v nejhoršĂch snech jsem si nepĹ™edstavoval, Ĺľe to skonÄŤĂ takhle,” lomĂ rukama Feaster. “KdyĹľ jsem domlouval smlouvu, cĂtil jsem… věřil jsem, Ĺľe z nÄ›ho bude stabilnĂ, spolehlivá, jasná jedniÄŤka. PĹ™edchozĂ roky mÄ› k tomu opravĹ4Lecavalier4 píše:No to hej, on hovoril, ze dufal, ze Denis bude chytat spolahlivo, lenze ocakavania sa nenaplniliLecavalier-number4 píše:no to doufám, myslel jsem Ĺľe Feaster nám pĹ™ivede uĹľ v minulĂ© sezonÄ› spolehlivou jedniÄŤku, ale Denis tak rozhodnÄ› nepĹŻsobil.
tak som to supol tu, aj ked sa to riesilo v topicu PO
7,8 aj to je dost, na jedneho hraca az, az..aj ked nikto nepopiera jeho kvality, no neviem, ak by sa mal uz niekto z tejto 3jice porucat, mal by to byt prave on
dvojicka Leci vs. Frolo su jedno telo, jedna dusa..t ti musia zostat pokope
Lecavalier -) 7 167 000 $
St. Louis -) 6 000 000 $ (v jeho priapde je zaujimave, ze v sezone 08/09 bude na 5 melonoch a vo zvysnych 2 na 4 melonoch..)
tak tato hviezdna trojica "zatazuje" rozpocet klubu o rovnych 20 697 000 $
7,8 aj to je dost, na jedneho hraca az, az..aj ked nikto nepopiera jeho kvality, no neviem, ak by sa mal uz niekto z tejto 3jice porucat, mal by to byt prave on
dvojicka Leci vs. Frolo su jedno telo, jedna dusa..t ti musia zostat pokope
Lecavalier -) 7 167 000 $
St. Louis -) 6 000 000 $ (v jeho priapde je zaujimave, ze v sezone 08/09 bude na 5 melonoch a vo zvysnych 2 na 4 melonoch..)
tak tato hviezdna trojica "zatazuje" rozpocet klubu o rovnych 20 697 000 $
jen aby ho tam nechali jako dvojku, protoĹľe kdo vĂ koho jako jedniÄŤku angaĹľujou a pak KĹ™iĹľan skonÄŤĂ jako Holmqvist kterĂ˝ mÄ›l bĂ˝t taky dvojka. Ale nás dvojky nezajĂmajĂ, na tom postÄ› máme Holmqvista, my potĹ™ebujeme jedniÄŤku!chorche píše:V Phoenixe sa pekne chytil Tellqvist, ale ist po Giguerovi je pekna volovina. Tampa mala zaujem o Krizana a podla mna by tam bol ako dvojka priam idealny.
Zkušený Kanaďan Jason Ward prodloužil s Tampou Bay smlouvu o dalšà dva roky. V minulé sezóně působil podstatnou část sezóny v mužstvě "Jezdců", poté byl vyměněn do L.A. a sezónu končil právě na slunné Floridě.
Tak já jsem za podepsánĂ smlouvy s nĂm docela rád, musĂm ho pochavalit Ĺľe hrál dobĹ™e a to Ĺľe jsme jej podepsali beru jako dobrĂ˝ krok.
Tak já jsem za podepsánĂ smlouvy s nĂm docela rád, musĂm ho pochavalit Ĺľe hrál dobĹ™e a to Ĺľe jsme jej podepsali beru jako dobrĂ˝ krok.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé