Salo je vyborny obranca ja nevidim problem.Podla mna takto zlozeny tim nie je zly, je v podstate podobny tomu co bol doteraz. treba brat do uvahy ze sedinovci boli velmi dobry, typicky prvy utok. Mozno by stacili iba dvaja hraci Gaborik + Gionta/Cammalleri a jeden slusny obranca na miesto ohlunda.
O Sedinovcoch sa naopak všeobecne mieni, že nie sú adekvátny prvý útok. Navyše ich detská potreba byť spolu za každých okolností....debil píše:Salo je vyborny obranca ja nevidim problem.Podla mna takto zlozeny tim nie je zly, je v podstate podobny tomu co bol doteraz. treba brat do uvahy ze sedinovci boli velmi dobry, typicky prvy utok. Mozno by stacili iba dvaja hraci Gaborik + Gionta/Cammalleri a jeden slusny obranca na miesto ohlunda.
Obrana rozhodne nevyvoláva rešpekt. Sami Salo je vynikajúci obranca, ale rozhodne nie je na úrovni "prvých" obrancov z radov divíznych súperov a najväčších konkurentov (Souray, Višňa, Regher, Phaneuf, možno Bouwee...)
Osobne by som to videl skôr na Gaborik/Cammalleri alebo Gionta + slušný obranca (možno Leopold by nebol zlý).