Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No Atlantiku nemyslím si že ho viděl , díval se komu to přihrát aby se toho zbavil co nejrychleji ... Pokud je hráč takhle rozjetej na toho druhého hráče u mantinelu tak co se asi stane ... likvidační faul a to mohlo bejt ještě o dost hůř :thumbsdown: šupák mladej :box:
Atlantik píše:Obrázek
Obrázek
:nechutne:
Brayden Schenn says he does not have a concussion. Got a text from Wilson this morning. :klobuk:
In Scott Laughton related news, TSN's Bob McKenzie tweets, "Now that CAN's National Junior team knows it's not getting Morgan Rielly from TOR, Scott Laughton (OSH-PHI) is strong contender to be team captain."
Mason vs. Bobrovsky :waa: :box:
Vsak Bobr je zraneny nie? :neviem:

edit: McElhinney confirmed
Hmmm... Já jen zahlídl na naší ofic. FB stránce fotku, kde bylo naznačeno, že se proti sobě postavěj. :neviem: Víc jsem to nekoumal, no.. :giggle: A jinak naložím dnes na Philly, nejlepší příležitost jak po víc jak roce konečně překonat těch 50% výher!! Doma jsme navíc už osm zápasů v řadě vyhráli, tak snad na to navážeme.. :petrik:
Je to sice NHL, ale proti zdecimovanym jackets by to veru mala byt vyhra. Chyba im uz spominany Bob, este stale Wisniewski a Gaborik a dlhodobo Horton.

B. Schenn hrat dnes bude :!: :sok:
Logan píše:In Scott Laughton related news, TSN's Bob McKenzie tweets, "Now that CAN's National Junior team knows it's not getting Morgan Rielly from TOR, Scott Laughton (OSH-PHI) is strong contender to be team captain."
http://www.tsn.ca/world_jrs/story/?id=439378" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:
kajo píše:
Logan píše:In Scott Laughton related news, TSN's Bob McKenzie tweets, "Now that CAN's National Junior team knows it's not getting Morgan Rielly from TOR, Scott Laughton (OSH-PHI) is strong contender to be team captain."
http://www.tsn.ca/world_jrs/story/?id=439378" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:
Richards byl tak kapitán. No tak to je jasný zlato. :ciga:
Laughton podle některejch fans je ve svým věku lepší než byl M. Richards. :hmm: Styl hry mají (téměř) stejný, tam není o čem pochybovat. Tak snad, jsem zvědavej...

EDIT: Každopádně když jsme šli tehdy na řadu, tak jsem taky chtěl Määttu, a když pak řekli Laughtona, kterej byl v mnoha rankings až ve druhý třicítce, tak jsem byl fakt nasranej a popsal i celej chat, naštěstí zůstalo jen u toho... :giggle: No, teď se ukazuje (a snad se potvrdí), že naše picky v prvním kole jsou fakt pokaždý (dobrý až) vynikající.
Joo jako Laughtonem jsme to nezkazili snad bude stejně řádit i v NHL ... u Morina to je horší ...
Esem píše:Joo jako Laughtonem jsme to nezkazili snad bude stejně řádit v NHL ... u Morina to je horší ...
Morin měl před draftem lepší výhlidky jak tehdy Laughton.. :petrik:
Nevím něják zrovna Morinovi nevěřím :| to spíš Hagg se mi líbí víc :thumbsup:
Nevěř. Já tě nenutím, abys věřil. :giggle: Ale já mu věřím, už jenom protože jsme ho vytáhli z prvního kola a my z tohoto kola větší průser vytáhli naposledy víc jak před 10 lety (tuším Woywitka v 2001). :petrik:
Uvidíme každopádně sem zvědavej na oba :)
Já jsem ještě zvědavej jestli překvapí ten Leier, kterýho jsme tahali před rokem až ze 117. místa a letos má hrát na WJC v první lajně a v juniorce mu to taky dost střílí, ale zase hraje v Portlandu, kde to má o dost lehčí, než by měl jinde. :hmm:
EDIT: Tak Leier letos ve 31 zápasech 22+21 :good: A je kapitánem Portlandu :shock: To jsem nevěděl..
A pak zatím hodně dobře se ukazuje Stolarz. Vloni odchytal prvních 20 zápasů v OHL v kariéře a 92% a letos zatím ve 26 zápasech 92,6% :thumbsup: Na WJC bude reprezentovat USA, ale nevím jestli jako jednička, nebo dvojka. :neviem:
To máš pravdu , každopádně si myslím že u nás šanci dostat se do kádru je pro něj hodně malá :thumbsdown: hodně taky napoví tedka WJC tak třeba ... e: to mě mile překvapili ty statistiky :sok:
Obrázek
Rono píše:Na WJC bude reprezentovat USA, ale nevím jestli jako jednička, nebo dvojka.
Stolarz bude s větší pravděpodobností dvojka, jedničkou by měl být Gillies. :)

Jinak ohledně Morina, mi přijde, že jste ho strašně nadhodnotili. Překvapilo mě, když jste ho vytáhli už takhle brzy, kor když pořád byli k dispozici Morrissey nebo především Pulock. Morin je takovej ten obránce 'good physically, but where is the skill' a podle mě je klidně možné, že by jste ho měli k dispozici ještě i pro tu volbu ve 2. kole, odkud jste brali Hägga. Čímž neříkám, že z něj bude špatný hráč, do NHL se prosadí a to spíš dříve, než později. Jen mi přijde, že jste promrhali tak vysokej pick. :slap:
Montreal isiel po Morinovi, takze do druheho kola by nevydrzal. To, ci sme nieco premrhali sa uvidi az o 4-5 rokov, teraz sa o tom bavit je dost mimo.
Kdyz jsem vedle psal o scoutingu Flyers na 1st roundery jako o absolutni elite za posledni dekadu, tak pro pick Morina se ta definice az tak nevztahuje.. Tezko rict co z neho bude, ale at to bude cokoliv (dobre ci spatne), tak jsem na 99% presvedcen ze to poprve pujde vicemene na zodpovednost Prongera.
Never gonna break .500 :hroza:

Rozhodla první třetina, tam jsme je drtili a měli vést min. 2:0, místo toho jsme tekli 0:1 a CBJ to dost nakoplo.. :?
Ja je*em na to, my hráme perfektnú tretinu a často dáme iba gól, vám stačí jedna na 4 góly :mad:

EDIT: Len čo som dopísal, tak 5:4. What the fuck is this :sok:
:sok: :klobuk:
Ještě že jsem nešel spát. :groupwave: 50% překonáno :wave: :jupi:
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES