Atlantik píše:![]()
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hmmm... Já jen zahlídl na naší ofic. FB stránce fotku, kde bylo naznačeno, že se proti sobě postavěj.
Víc jsem to nekoumal, no..
A jinak naložím dnes na Philly, nejlepší příležitost jak po víc jak roce konečně překonat těch 50% výher!! Doma jsme navíc už osm zápasů v řadě vyhráli, tak snad na to navážeme..
http://www.tsn.ca/world_jrs/story/?id=439378" onclick="window.open(this.href);return false;Logan píše:In Scott Laughton related news, TSN's Bob McKenzie tweets, "Now that CAN's National Junior team knows it's not getting Morgan Rielly from TOR, Scott Laughton (OSH-PHI) is strong contender to be team captain."
Richards byl tak kapitán. No tak to je jasný zlato.kajo píše:http://www.tsn.ca/world_jrs/story/?id=439378" onclick="window.open(this.href);return false;Logan píše:In Scott Laughton related news, TSN's Bob McKenzie tweets, "Now that CAN's National Junior team knows it's not getting Morgan Rielly from TOR, Scott Laughton (OSH-PHI) is strong contender to be team captain."
Laughton podle některejch fans je ve svým věku lepší než byl M. Richards.
Styl hry mají (téměř) stejný, tam není o čem pochybovat. Tak snad, jsem zvědavej...
EDIT: Každopádně když jsme šli tehdy na řadu, tak jsem taky chtěl Määttu, a když pak řekli Laughtona, kterej byl v mnoha rankings až ve druhý třicítce, tak jsem byl fakt nasranej a popsal i celej chat, naštěstí zůstalo jen u toho...
No, teď se ukazuje (a snad se potvrdí), že naše picky v prvním kole jsou fakt pokaždý (dobrý až) vynikající.
EDIT: Každopádně když jsme šli tehdy na řadu, tak jsem taky chtěl Määttu, a když pak řekli Laughtona, kterej byl v mnoha rankings až ve druhý třicítce, tak jsem byl fakt nasranej a popsal i celej chat, naštěstí zůstalo jen u toho...
Já jsem ještě zvědavej jestli překvapí ten Leier, kterýho jsme tahali před rokem až ze 117. místa a letos má hrát na WJC v první lajně a v juniorce mu to taky dost střílí, ale zase hraje v Portlandu, kde to má o dost lehčí, než by měl jinde. 
EDIT: Tak Leier letos ve 31 zápasech 22+21
A je kapitánem Portlandu
To jsem nevěděl..
A pak zatím hodně dobře se ukazuje Stolarz. Vloni odchytal prvních 20 zápasů v OHL v kariéře a 92% a letos zatím ve 26 zápasech 92,6%
Na WJC bude reprezentovat USA, ale nevím jestli jako jednička, nebo dvojka.
EDIT: Tak Leier letos ve 31 zápasech 22+21
A pak zatím hodně dobře se ukazuje Stolarz. Vloni odchytal prvních 20 zápasů v OHL v kariéře a 92% a letos zatím ve 26 zápasech 92,6%
Stolarz bude s větší pravděpodobností dvojka, jedničkou by měl být Gillies.Rono píše:Na WJC bude reprezentovat USA, ale nevím jestli jako jednička, nebo dvojka.
Jinak ohledně Morina, mi přijde, že jste ho strašně nadhodnotili. Překvapilo mě, když jste ho vytáhli už takhle brzy, kor když pořád byli k dispozici Morrissey nebo především Pulock. Morin je takovej ten obránce 'good physically, but where is the skill' a podle mě je klidně možné, že by jste ho měli k dispozici ještě i pro tu volbu ve 2. kole, odkud jste brali Hägga. Čímž neříkám, že z něj bude špatný hráč, do NHL se prosadí a to spíš dříve, než později. Jen mi přijde, že jste promrhali tak vysokej pick.
Kdyz jsem vedle psal o scoutingu Flyers na 1st roundery jako o absolutni elite za posledni dekadu, tak pro pick Morina se ta definice az tak nevztahuje.. Tezko rict co z neho bude, ale at to bude cokoliv (dobre ci spatne), tak jsem na 99% presvedcen ze to poprve pujde vicemene na zodpovednost Prongera.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé