Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Koukal jsem na vas jednim okem a musim rict ze moc zabavny zapas to nebyl :) Jsem rad za Larssona ze konecne hraje a dostava duveru , protoze to jak ho totalne topil PDB pro tak mladyho kluka muselo byt fakt utrpeni.

Jinak me prekvapilo jak Jarda vzhledem k veku a svoji mohutnosti se docela hejbal a snazil se kolikrat napadat.On se snazi ten vek prelstit co se da.
Prvý raz po rokoch podpíšeme slušného mladého voľného agenta a je to z OHL, kde máme hrozných skautov?

Čo to, čo to? :sok: :clap: Veľmi sa mi páčil vlani, keď som sledoval Gibla, Lemieuxa a Ekblada. Dobrý korčuliar, nevysoký no stabilný v postoji, má ruky, je to líder. Možno nebude hviezda, ale konečne slušný podpis.

Len pre ukážku.

Getzo5: a čo hovoríš na tohtoročný draft? Predpokladajme, že McEichel z toho nebude a my budeme ťahať od 4. do 8. miesta. Osobne si myslím, že určite pôjdeme po útočníkovi (ak pick nevymeníme) kedže v obrane sme "za vodou".
Čo myslíš koho by sme v takom prípade ťahali, kto by sa nám hodil. Alebo kto je tvoja voľba, po prípade vymenil by si náš pick za top forwarda?
Davvy píše:Getzo5: a čo hovoríš na tohtoročný draft? Predpokladajme, že McEichel z toho nebude a my budeme ťahať od 4. do 8. miesta. Osobne si myslím, že určite pôjdeme po útočníkovi (ak pick nevymeníme) kedže v obrane sme "za vodou".
Čo myslíš koho by sme v takom prípade ťahali, kto by sa nám hodil. Alebo kto je tvoja voľba, po prípade vymenil by si náš pick za top forwarda?
Najsilnejší od 2003 aj keď neradno prorokovať. Preto aj top4/top5 pick prinesie ktorémukoľvek tímu hráča s hviezdnym potenciálom. Hanifina automaticky vynechávam, toho sa naozaj nebojím (aj keď teda neviem, či po vyhodení DeBoera nešibne aj Contemu s Labraatenom a nepredstavia si v mokrých snoch dvojicu Larsson-Kylington). Ale Marner (Kane), Strome (Johansen) či Barzal (Giroux lite), prípadne Crouse (Perry lite) ten priestor skutočne majú. U Zachu si to tvrdiť nedovolím. Bodovo neoslnil, v zápasoch kde som ho mal možnosť vidieť ani herne. No nechám sa prekvapiť. Všetkých menovaných Kanaďanov poznám dôverne, aj som s nimi hovoril. Moja primárna voľba je Marner, aj keď by sme najviac potrebovali skutočného prvého centra (Strome). Je to hráč, na ktorého sa budú diváci chodiť pozerať, nemá však hviezdne maniere a vie ako a na čom ešte musí zapracovať. Moje požiadavky spĺňa aj Barzal. Oceňujem jeho technickú vyspelosť a ochotu ísť "do bránky". Akurát po zranení veľa zápasov neodohral a čísla nemá oslnivé. Ja tam však vidím stále slušný potenciál, pokiaľ sa mu tie budú vyhýbať. Ak by tím dokázal vymeniť pick za nižší a získať v balíku Barzala s Konecnym, o dva roky má o jeden útok postarané. Crouse by k Devils zapadol okamžite (čo tentoraz nehovorím položartom). Vo svojom veku je to už muž. Urastený, takticky vyspelý, tvrdá strela. V každom tíme bol platným underagerom, ako na klubovej, tak na reprezentačnej úrovni.

Na MSJ sa mi páčil aj Rantanen, ale to by bol už výraznejší reach. Našim skautom sa v úvode sezóny páčil Merkley, ten v drese Kelowny zbieral veľa bodov už vlani so Chartierom a pokračuje vo výborných výkonoch aj naďalej. Teraz mu navyše do tímu pre pribudli Draisaitl a Morrissey. Je to pracovitý typ ako Parise, skôr nahrávač ako strelec, solídny korčuliar, schopný rozdávať prihrávky v rýchlosti, navyše veľký sympaťák. Lenže znova, u neho by išlo o trade down (čo by som možno aj tak uvítal, lebo talentu je na rozdávanie aj na konci prvého a začiatku druhého kola a tentoraz ide o skutočný talent, nie len planý potenciál). Zaujímavým menom je aj Svečnikov, ktorý bol jediným underagerom ruskej 18tky na vlaňajšom šampionáte a po prestupe do Quebecu sa znova ukazuje v dobrom svetle. Z toho čo si pamätám je to taký mini-Kovy. Tam ale veľké šance nevidím, viď. Ničuškin...

Mohol by som hovoriť aj o hráčoch ako Connor (žiaril v USHL ako Schmaltz), Novak (jedny z najlepších rúk na drafte, dynamický hráč aj keď vychudnutý, no sniper ako vyšitý), Boeser, ktorého hra trochu pripomína Mikea Fishera alebo Harkins, ktorý hral veľmi zodpovedný hokej na Hlinkovom memoriáli a má vysoké percento tímovej produktivity v Prince George vo WHL, ale do tých vôd už nezalovíme. Iba ak by jeden z nich prekvapivo prepadol. Skôr by som sa sústredil na úvod druhého kola a prípadný zisk Nicolasa Roya. Vysoký, technicky výborne vybavený center neprežíva práve najlepší rok. Lámanou angličtinou mi toho veľa nepovedal, no ak si máme potiahnuť "riskantnú" investíciou, mal by ňou byť práve on. V obrane netrpíme, ale Vande Sompel vyrastal pod očami známeho v Oshawe a aj vo svojej draftovej sezóne má na beka skvelé čísla. Je to typický ofenzívny bek, no v defenzíve prepadá dokonca menej než Kylington. Najviac na ňom zaujme schopnosť balancovať na modrej pri presilovke a schopnosť dostať strelu cez blokujúceho hráča až na bránku. Postavou neohromí, ale to v našej obrane plnej dlháňov ani netreba (ešte stále ma z vlaňajška mrzí Hicketts, sakra). Nuž a sympatickou voľbou by bol aj Zachov spoluhráč Korostelev. Ten ako Rus nehrá na žiadnu výnimku ako tretí cudzinec v drese Sting nakoľko v Kanade pôsobí už tretí rok a späť za more sa nechystá... opäť si povzdychnem nad minuloročnou voľbou Quennevilla vs. Barbasheva (a v konečnom dôsledku aj Pepeho syna). :|

P.S.: želiezkom v ohni by mohol byť útly Soy... ale to je len gut feeling. No a ďalšie kolá, k obrancom či ponuku brankárov budem komentovať až v jari, pokiaľ budem mať chuť ako som náhodou mal teraz... :jn:
Vyhrať a streliť LA 5 gólov? :-O Dobre že som dal čistú 1...pozeral niekto? to sme hrali fakt tak dobre, či proste len nám to tam popadalo jak min sezónu proti STL (7:1) alebo zato môžu POVINNÉ (pozdravujem géniusa PDB) tréningy počas tých troch dní? :giggle:
A čo Larsson len jedna A a slušný IT a oni ho zvolia 2. hviezdou zápasu? Prečo kto vie?
len pekne porazajte timy zo zapadu :moj:
:thumbsup:
mel jsem sen, ze jsem vymenili Gelinase za Scrivense. Nedava to smysl z hlediska vymenenych hracu, ale tymy by to byt mohly.

co se draftu tyce, jsem pro centra. Z junioru jsem videl jen sestrihy na YTa MS a tedy eye -testem jich proslo jen malo, takze spis vychazim z toho co jsem nacetl, ale jsem pro Stromea. Silny centr, je to co nemame a potrebujem. Marner je takovy "sexy" pick a pokud by to byl on tak bych se taky nezlobil. Ostatne ja bych se nezlobil ani za jednoho z vyse uvedenych utocniku. Ale mam tuseni, ze s pickem nebudeme spokojeni, neb Contemu vubec neverim. To leda zebychom vyhrali loterii, pak neni co zkazit.
Tak teraz to už môžem napísať, že po náhodnom víťazstve na LA prišlo vytriezvenie v ANA a ani sme si neťukli. Štatistiky sú alarmujúce :!: 15 striel za zápas, dokonca len jedna jediná v 2. tretine :scare: to už je hardcore :hroza: Ale letci ešte 5. pick vyhratý nemajú, rozdáme si to s nimi na férovku :box:

Brána - ok,
Obrana - ok, tu by som sa ešte nebál trejdovať niekoho z mladých (gelinas, severson, merrill, larsson, santini, jacobs) lebo všetci pohromade hrať spolu nikdy nebudú
Útok - tak tu je to K.O, to je jedna veľká katastrofa, treba ho celý od začiatku prekopať a postaviť na nových základoch teraz síce aj tak vlastne žiadne nemáme, ale už musíme začleniť do tímu bouchera, matteaua a aj JJ natrvalo sakra + samozrejme trejdy
Furt jak dám 1ku vyhrajeme s prehľadom, jak v LA tak v SJ :eek2: 4 body z tohto tripu som fakt nečakal, po pravde som čakal jednu obrovskú nulu. JJ dva bodíky tak snáď mu to pomôže. Harrold konečne nehral takže zato :good: , ale čo si všímam Larsson už zasa nehraje presilovky :slap: prečo ako mu tak neveria? A dnes ďalší bod a 3. hviezda zápasu. Čo tam také stvára, že ho stále vyhlasujú za hviezdy zápasu, keď asistenciu dal iba jednu? Fakt hraje tak dobre od toho kolapsu v predĺžení s isles?
No čo tak čítam tak útočníci si čím ďalej tým viac začínajú pochvaľovať Oatesa a vedia si ho predstaviť ako HC. Henrique (mali radšej jeho zavolať na ASG ako pattyho) a hlavne Zajac sa rozpamätal. 8b z 10z a čo sa týka Stevensa tak ten vraj robí doslova zázraky z Larsson. Až si pozriem najbližší zápas čo je na tom všetkom pravdy. Neviem náhodou či sme nenašli nového L. Robinssona resp. Lemaira :lol2:

btw výhra poteší vždycky, ale hlavné je že vyhral CBJ aj CAR :sarcasm:
Vyborny vysledok new jersey !
co sa teraz deje u devils sa mi paci a javi pozitivne. od vyhodenia deboera to mame 5-5-1, (4-2-1 posledne zapasy), co je plus minus to na co si myslim realne mame. tie vybuchy s bostonom, ci ducks zamrzia, ale tam bol jednoznacny kvalitativny rozdiel, plus sme nic nehrali..

lou dost chvali trenerov: stevensa ako zvlada larssona, ako mladym dodava sebadoveru. oatesa ako pracuje s hracmi, aj foligna za fantasticku pk(kvoli zlemu zaciatku rebricky v % trhat nebudeme, ale dam ruku do ohna ze za poslednych 35 zapasov je niekde blizko topu ligy). larsson sa uz parkrat vyjadril, ze prenho je to po vymene trenera ako den a noc.. dalsi hraci si chvalia oatesa. spominaju to co sme uz vedeli, ako radi drobnosti(vieme ako clarkiemu poradil kratsiu hokejku+elias a zrazu to bolo 30 golov). ako hc si oatesa neviem a nechcem predstavit, ako asistenta bez mihnutia oka ano.

hraci tiez casto spominaju v rozhovoroch, mali sme kvalitny trening, alebo v pauze medzi zapasmi sme 3 dni vyborne potrenovali a podobne (cim to tak bude? :-D ). lou sam spominal tiez treningy a ze na nich makaju nadoraz, niektore zamerane aj na conditioning s hrozbou toho, ze sa to v zapase prejavi negativne. ale vraj to je nutne. to tiez o niecom svedci..

taky zajac sa zrazu prebral z letargie a konecne hra hokej. oates ho vraj nuti tvorit a okrem defenzivy prispievat aj ofenzivne. posledne zapasy je zajac ten co taha puk do tretiny a vedie utok.(poslednych 10z 4+4). este od henriquea ocakavam viac z hry, zas sa mi nepaci ako (ne)hra uz dlhsie. elias si pochvaluje ze hra znova kridlo. camm je profik, uci sa hrat centra a na to ze hra 3 lajnu nepipol nic negativne, naopak pozitivne, ze je prenho vyzva naucit sa lepsie hrat centra a pomoct timu(stale komunikuje s oatesom a fakt sa snazi zlepsit :thumbsup: -inak 15golov z toho 5 vitaznych, na tie ma patent. )

inak za 11 zapasov po zmene trenera strielame takmer o gol na zapas viac ako za poslednych 11 zapasov deboera.inkasovali sme za ten cas len o 2 viac.(neviem ci to je spravne, dakde som to len cital- ale strielanie golov nevedel deboer vyriesit posledne tri roky, len tak medzi recou- iste on nas drzal konkurencieschopnych).

cele to na mna posobi pozitivne, z toho co vidim a citam. ziadny tlak na vysledky, skor taky proces stabilizacie, navykov, treningov, ucenia, trpezlivosti, ziskania spet identity.. takto by to s novym hc asi fakt neslo(snaha vyhrat za kazdu cenu a z toho vyplyvajuce rozhodnutia). tento rok sa musi opravit to co sa za posledne roky zanedbalo a pokazilo..

ps: davvy, nestras s trenerom sharks.. mat v jednej vete, zbavte sa trapenia, poslite ho k nam je nieco co nahana hrozu :-D to skor nech arizona vyhodi tippeta a potom... :cert:
Ja som to tak nemyslel ako to možno vyznelo. Každopádne podľa mňa by ho tu bral každý, aj Tippeta a vlastne skoro všetkých zo západu by som tu bral ihneď :-D
Nechať Stevensa a Oatesa ako asistentov a priniesť k nim nového hc by bola paráda, ale pravda je taká podľa mňa, že či chceme či nie tak všetko smeruje k tomu, že novým hc bude Oates. Ani ja ho nechcem, ale keď nad tým popremýšľame radšej nech sa potom postupom času keď zasa nebudeme hrať nič bučí a vyhadzuje on ako legenda Stevens. Vieme predsa jak dopadol MacLean a tiež legenda...
http://novy.nhl.cz/zahadne-zraneni-brzd ... nu/5004315" onclick="window.open(this.href);return false;

:))))
Tak všetci vieme, čo je za tým :antry: zranením. No dobre nevieme, len sa domnievame. Nech je to tak, či tak dúfam, že za nás si už neťukne. Dosť bolo zbytočných, straých a preplatených corgoňov :hroza:

"Otřískaný rutinér Salvador podepsal v létě 2012 na základě skvělých výkonů v památné cestě Devils až do finále Stanley Cupu – na poměry hráče, jenž již dávno překročil svůj výkonnostní zenit – pohádkovou smlouvu."

Presne od tejto chvíle som vedel, že to bude fail ako prasa a to Céčko na hrudi tak tým sa to všetko ešte viac posralo :bitka3:

Ale po jednom sa ich pomaly zbavíme všetkých, z ufa "už" iba: židla, clowe, jágr, ryder, havlát, tooto, gomez a harrold no a ruutu so zubrusom síce zmluvu ešte majú, ale to už je tiež zrejme iba šliapanie vody na mieste
Legenda Marty ukončí kariéru :klobuk: a ide robiť asistenta GM do STL :scare: To je v prdeli toto :hroza: celé zle a najhoršie je na tom to, že keby chcel tak sa mohol vrátiť k NJ, ale on už ani sám nechcel :sok: fakt nechápem čo sa to tam udialo, ja som sa tešil že on bude náš nový GM postupom času a on už zarezáva u bluesmanov :slap:
davvy, ked uz nieco citas, tak to docitaj :D zbytocne sa rozculujes.. marty ide od buducej sezony k devils, nateraz ostava u blues. vsetko to bolo konzultovane aj s louom.

inak marty :klobuk: prave vdaka nemu som v 95tom zacal fandit devils..
Fakt? Fúúú. Ja som to nemohol dočítať do konca hneď ako som to videl tlak 200 na 300. No ale to je potom dobrý v pohode v klídku hele :-P

btw v piatok v noci zasa live na fandovi proti pens :) niekedy si hovorím, ešte dobre že tu máme toľko Čechov :-D komentátori síce tradične mimo, ale ten obraz je nebe a dudy v porovnaní so streamom :yes:
http://www.nj.com/devils/index.ssf/2015 ... _adam.html" onclick="window.open(this.href);return false;

O dva sezony na norrisa :-D nie ako ja som rád, že konečne začína hrať tak ako by sa na draft. 4ku patrilo a to má ešte len 22 rokov takže priestor na zlepšenie tam je obrovský. Zachvíľku mu rovesníci Brodin, či Hamilton nebudú stačiť. Dnes 1. hviezda zápasu. Vždy som vedel, že nato má to len ten idiot PDB by ho zničil úplne keby tu ostal dlhšie. Ale však teraz aspoň všetci vidia, čo to bolo za debila. Aj keď Tootoo 3 min PP IT to kto má na zodpovednosť, Oates však? :hroza:

Každopádne vedľa židlu evidente (ne)chýba salvador, tí dvaja to sú mašina góly (súperove samozrejme). Čím skôr sa ich zbaviť oboch!
transcript z martyho interview:
http://fireandice.northjersey.com/fire- ... -1.1260920" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek
Kdo to je? Kovalcuk?
dunim, po pravde neviem čo si myslieť po takomto vyhlásení, s tým čo sa v posledných rokoch u nás deje by som sa nečudoval keby to raz trvalo viac ako do konca tejto sezóny :?

"Mohol prísť aj k nám. Marty je však veľmi čestný a lojálny človek. Blues mu dali šancu, a preto im teraz pomôže. Ja však verím, že sa RAZ vráti do organizácie Devils," povedal Lamoriello pre periodikum NJ Advance Media

Celé je to čudné sakra. Mal sa tam vyprdieť na nejaké STL a začať makať s LL pre Jersey hneď teraz. Tie rečičky o lojalite sú len pre médiá. Nechcem byť neveriaci Tomáš, ale už to vidím po konci sezóny: Brodeur zostáva pri Blues..... Práca v STL sa mi páči, chcem tu zostať aj ďalej.....Splatím to čo ma Armstrong naučil....
Mne osobne príde až príliš romantické, že to po (úspešnej) sezóne u notárov len tak zabalí, vyvesí sa mu tu dres a už zrazu bude asistent/hlavný GM v Newarku. Rád by som tomu uveril, ale ako poznám tento klub tak také jednoduché to určite nebude :hroza:
tak co bude nikto nevie. len co som sa docital ako prve bolo vyjadrenie loua ze by bol sokovany, keby tu o rok marty nie je. teraz som cital ze lou ma v plane a snahu zapojit ho do organizacie. k tomu martyho vyjadrenie ze po sezone, nie je viazany nikomu. a tiez ze lou mu to u blues odobril ako vybornu sancu prenho, lebo taku sancu mu momentalne u devils dat nemohol.. asistent gm. ved nech sa uci od armstronga. to je vyborny gm. nech vidi ako to funguje aj v inej organizacii. k tomu sa vraj citi byt clenom timu a hraci blues ho vraj chceli naspet, takze nie je o com. je pochopitelne ze tam chce dokoncit sezonu, aj ked uz nie ako hrac. ci ostane u blues 1, alebo 3 roky je jedno:) to uz je ina kariera prenho. ved ani nevieme co za poziciu presne chce robit(mozno ani on sam este).

neber to negativne, ale skor pozitivne. napriklad, ze v buducnosti loua nahradi marty. a bude to gm s egom martyho, odchovaneho u devils(nasa typicka identita), lou stylom, vitazna mentalita, vysoka pracovna moralka a k tomu este x skusenosti nadobudnutych od armstronga a z inej dobre fungujucej organizacie, ktore raz vyuzije u nas.
Nevim, jestli vas chci uklidnovat, ale Hextall je pro vas dobry priklad.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES