Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kajo píše:Ja dufam, ze nejako v druhom kole dostanete habs :modlenie:
Tak som to trosku upravil. Preco by nemohli mat habs v 7zapasovej serii sancu? :giggle: Ved ak sa nemylim, v ZC vyhrali viac zapasov...niekedy tie matchupy su divne. Trebars flyers porazaju pens, ti zas devils a devils s prstom v nose flyers :neviem:
kajo píše:
kajo píše:Ja dufam, ze nejako v druhom kole dostanete habs :modlenie:
Tak som to trosku upravil. Preco by nemohli mat habs v 7zapasovej serii sancu? :giggle: Ved ak sa nemylim, v ZC vyhrali viac zapasov...niekedy tie matchupy su divne. Trebars flyers porazaju pens, ti zas devils a devils s prstom v nose flyers :neviem:
Mozna misto Devils by se tam z blizke historie hodili Rangers.. My totiz s Devils hrajeme tak 50-50 a ja ty zapasy nesnasim..

Ale jinak ano, matchupy jsou VELMI ZASADNI a dokazou casto vymazat i vyraznejsi kvalitativni rozdil. Opet se jen potvrdilo ze Habs proti Bruinum vzdycky slapou naplno a ukazuji svou nejlepsi tvar. Naopak Bruins se nechavaji timhle souperem tak nejak rozhodit a nehrajou proti nim s takovou lehkosti jako jindy. Pro me je proto serie Bruins-Habs to same jako bych si mel hodit minci. Tvrdit ze Habs proti Bruins nemaj sanci je drzost, protoze tohle je celkem dlouhodoba zalezitost a je evidentni ze ten problem s nima Bruins maj..

Problem je ale i v tom, ze Montreal pres Tampu vubec nemusi do 2.kola projit, podobne jako to predvedli loni s Ottawou.
Sice tady píšeme ve špatném topicu, ale i tak mě docela udivuje, jak už tu někteří vidí Habs v play-off, dokonce tu někdo zmínil snad i 2.kolo... :-O . Ne, že by mě to netěšilo, ale já jako jejich věrný fanda zdaleka tak optimistický nejsem - podle mě ještě budeme mít co dělat, abychom se do PO dostali. Dál nekoukám!
A co se zápasů s Bostonem týče - ano, dlouhodobě s nimi máme, kupodivu, velice solidní bilanci, ale třeba včerejší zápas byl o jejich veliké převaze a naší skvělé defenzívě v čele s Budajem. A tohle štěstí nemusíme mít zdaleka každý zápas...
Kower píše:Zapas som nevidel ale podla toho co som pocul a cital tak Subban opat svojim hereckym vykonom aspiroval na Oscara.

To ze sme sa v 1 zapase zakladnej casti nechali vyprovokovat (plus otrasny vykon rozhodcov- na obe strany) a len vdaka presilovkam a oslabeniam nechali Habs sancu na vyhru este nezmanema ze maju proti nam sancu v 7 zapasovej serii play offs. Ved pri podobnom tempe (2 zraneni hraci Kevanom Millerom za par sekund) by Habs na pripadny 7. zapas museli povolat celu farmu.

Z videa je tazko posudit ci Lucic Emelina naozaj pichol alebo mu len dal 'priatelske' tuknutie hokejkou... ale rozhodne ta oneskorena 'bolest' tiez vyzera zo Subannovskej skoly. Milan toho rusaka po zapase slovne nesetril: “Whether it’s fair or legal or whatever you want to call it, if he wasn’t scared, he’d want to stand up and hit me and not go after my knees,” Lucic said. “It just shows how big of a chicken he is that he has to go down like that to take me down. It shows what kind of player he is. On my end, you know you need to keep your guard up at all times.”

Myslim ze Emelin by si mal na nas davat pozor lebo svojim stylom na hrane je blizko dalsiemu testu pevnosti kovovych dosticiek v tvari.

Inak zapas mal super entertainment level... skoda ze som to nemohol sledovat v TV ale len cez radio a twitter.
Subban se jen choval chytře, nenechal se vyprovokovat a my z toho vytěžili 5 na 3 PP, takže když jsi ten zápas neviděl, tak blbě neplkej.
Nechám tě při tom, že bysme na vás neměli šanci. Labilní Rask už vás v zápasech s náma nejednou potopil, takže já bych si na vás věřil. Ale to se tady bavíme v teoretické rovině, uvidíme, jak se letošní PO vyvině. Miller knocoutoval Moena, o tom žádná, s Weisem to byla smůla, zas si tak nevěř.
Lucice jsem i přes špatný dres na hrudi uznával jako top powerforwarda ligy, ale po dnešku? Ubrečenec level Crosby, ten hit byl naprosto čistý jako horská studánka, prostě open ice hit. Měl by se naučit také rány přijímat, ubožák. A to že zazdil to své očividné píchnutí Jemelina do koulí je vrchol. Každý chlap včetně fandů medvídků by mohl tuhle bolest chápat. Chárovu reakci na Jemelinův hit s mlácením zezadu do hlavy netřeba komentovat, o tom chlapovi nemám žádné dobré mínění a nejen tím mě v mém názoru utvrdil.
Moc se mi líbilo, jak útočníci Ruins byli v třetí třetině zoufalí z naší obrany a to jim sudí daroval několik přesilovek a byli schpni využít až tu čtvrtou ze závěrečné třetiny. Škoda, že to nebyla výhra s nulou :giggle:
neviem preco mi Subban pripomina exhabs korytnacku Komisareka :v_hajzli:
zakrok JB na hrane, no problem, ale ak ma zhodit rukavice ja nic, ja neviniatko, posera priposraty, aby to v zapäti blbecek skusil nepozorovane, reakcia JBho :wave:

narazit na Habs v PO :petrik:
Nevidim nic zle na tom, co urobil Subban :neviem: A preco by sa mal bit s nejakym Boychukom a sediet tak 5min na trestnej lavici? Je to mozno ich najdolezitejsi hrac, tak preco by sa outoval?
mne sa vôbec nejednalo, ze nechcel zhodit rukavice, to by som mu este toleroval, ale najprv dviha tymi priposratymi rukami, aby sa v zapäti od boku o nieco pokusil (01:00) je to komediant
Subban je jeden z najnesympatickejších hráčov v lige, hrá sa na obrovitánskeho frajera a myslí si o sebe, že popapal celý svet a chýba mu rešpekt voči ostatným, aspoň tak to vidím ja. Proste namyslený drzý fracek, dúfam, že časom mu to niekto "vysvetlí". :box:
Je to v lize jeden z nejméně oblíbených hráčů, což je naprosto v pořádku, naši fans ho ale milují. Pasha, je v lize 4. rok, hraje pořád stejně a zatím se nikdo neukázal :giggle:
cepi, tvoje řeči beru jako rivalitu Habs vs. ruins, za mě mnohem raději mít v týmu provokatéra Subbyho než uplakaného Lucice, který neumí přijmout ránu a sám Jemelina píchá hokejkou do koulí a nepřizná to, o bezpáteřním haj*lovi Chárovi nebo Marchandovi ani nemluvě.
Na samotném zákroku nevidím nic špatného, nešel do žádných větších akcí a následně využil naštvanosti JB k možnosti mít PP. Good job.
Celkom zábavné je čítať že Lucic je uplakanec... veď ten by vašich skriatkov prizabil jedného po druhom... jedine co povedal bolo že Emelin namiesto hitu v stoji šiel po jeho kolenách... je to veľmi podobné ako kedysi predviedol Marchand... ak chceš vidieť čistý hip check tak pozri Boychucka na youtube... všetko ostatné low hits hlavne od nižších hráčov sú na hrane spinavosti a len od (ne)šťastia hráča záleží či sa pri tom zraní alebo nie.
cepi » úte bře 25, 2014 2:27 pm píše:mne sa vôbec nejednalo, ze nechcel zhodit rukavice, to by som mu este toleroval, ale najprv dviha tymi priposratymi rukami, aby sa v zapäti od boku o nieco pokusil (01:00) je to komediant
Marna snaha... oni asi nevidia ako "hrdinsky" najprv udrel Johnnyho do hlavy a potom tam niečo skúšal od boku... fanúšikovia a vedenia Habs a Bruins majú iné kritériá...u nás Marchy za divadelné predstavenia pár krát musel na koberček... u nich asi spravia Subbanovi čoskoro odtlačky do chodníku ako v Hollywoode.

P.S.: Vie si niekto predstaviť mladého Subbana v bráne Bruins? Ja určite nie, bez ohľadu na jeho talent, myslím že pri jeho mene by mu fanúšikovia dali 10-nasobne viac pocítiť každý slabší výkon...
Kower píše:Celkom zábavné je čítať že Lucic je uplakanec... veď ten by vašich skriatkov prizabil jedného po druhom... jedine co povedal bolo že Emelin namiesto hitu v stoji šiel po jeho kolenách... je to veľmi podobné ako kedysi predviedol Marchand... ak chceš vidieť čistý hip check tak pozri Boychucka na youtube... všetko ostatné low hits hlavne od nižších hráčov sú na hrane spinavosti a len od (ne)šťastia hráča záleží či sa pri tom zraní alebo nie.
Co má společného jeho fyzická síla s tím jak se vypořádal s Jemelinovým hitem? :doh: Zbytek konverzace nemá smysl, jestli chceš přirovnávat Marchandovy předklony před hity soupeře s Jemelinovým naprosto čistým open ice hitem, tak to běž někam. Zas fanouškové ruins vidí, něco, co tam není :giggle: Co přijde příště?
Obrázek
Kower píše:Celkom zábavné je čítať že Lucic je uplakanec... veď ten by vašich skriatkov prizabil jedného po druhom... jedine co povedal bolo že Emelin namiesto hitu v stoji šiel po jeho kolenách... je to veľmi podobné ako kedysi predviedol Marchand... ak chceš vidieť čistý hip check tak pozri Boychucka na youtube... všetko ostatné low hits hlavne od nižších hráčov sú na hrane spinavosti a len od (ne)šťastia hráča záleží či sa pri tom zraní alebo nie.
Zřejmě jsi ještě nepochopil, že nejsme v boxerském ringu, ale na hokeji - proč tady vytahuješ takové "dětské" argumenty, jak by kdo koho přizabil a podobné nesmysly...? To, že se Lucic umí poprat, mu nikdo nebere a ani nezávidí - to, že už se kolikrát zachoval jako ten, co neumí přijmout a šel do oplácení zezadu, je ale taky stará známá věc! Tím píchnutím Jemelina holí mezi nohy to opět jen dokázal, Jemelinův bodyček byl čistý... Nevím, co tady chceš rozebírat, jestli mu šel údajně po kolenech, má je tedy zatraceně vysoko... :-O . O Chárově reakci se ani zmiňovat nebudu.
V sobotnajsom zapase proti Washingtonu od 17:35 na nova sport :wave: :wave: :wave:
No parada. Slovaksport pre istotu nedava ziadne NHL prenosy uz dva tyzdne. Ako mohli podpisat UPC tak tragicku stanicu nepochopim! :bitka3:
Dneska s Hawks.Jsem zvědav na Teravainena, co jsem četl, tak debut se mu vydařil. Bude to určitě dobrý hráč, ale ne dnes :-D doufám v plný bodový zisk, i když v posledních 4 vzájemných zápasech jsme prohráli. Už se moc těším a věřím, že tu nepříznivou bilanci dneska trochu vylepšíme.
Edit:

Opakujem, zajtra hrame o 17:35 na nova sport :wave: :wave: :wave: (Kaslem ja na Kosice)

V nedelu hrame az 18:30..NAKOLKO SA U NAS POSUVA CAS O 1H DOPREDU!!! warning :!:
Obrázek

:rofl:
Obrázek
Obrázek

:)
Ten Claudův byl lepší :frajer2:
Logan píše:Ten Claudův byl lepší :frajer2:
.... nez ten Smithuv.. Jinak dost brutalni zapas, az se mi chtelo rict, ze jsme proti temhle teamum v PO predem vyrizeni (overreaction, ale neco na tom bude)
proc lezes Bostonu do hnedky? vzdyt tento tym nemá v 1.kole na vic nez vydrit dve vyhry a budou radi
lol
poniektori flyers cryers fan´s dokazu neskutocne pobavit :D bud je to
to tradicne plackovanie nad :ref: (ze Rono) alebo
naznaky nad tym, ze Rask je precenovany? (ze :andy: vid.
posledne posty vo fly topicu)

:hroza:

rozoberat do detailov kazdy jeden (ne)zakrok, ktory z nich je super,
obtiaznejsi, ci rutinny :roll: spoza PC su vsetky chytatelne ze ano
:giggle: (take tie flyers rutinne-Bryzgalove boli vsetky
chytatelne
:sarcasm: v predstihu vyhlasujem, ze ak na
seba nahodou v PO natrafime,, tak do PO topicu nielenze neprispejem, ale
don radsej ani nenahliadnem
:giggle:

Rask nemusi nikomu nic dokazovat, tobôze nejakym kvazi odbornikom na G,
ze bude patrit medzi horucich adeptov na Vezinu (o tom, ze v
nominacke bude, sa bavit nemusime)
, ak sa to vezme z pohladu
stats, papier nepusti - pri pocte 54 odchytanych Z riesi % uspesnosz
zakrokov 93,14....
to, ze z casu na cas pusti nejaky softak (uprimne nespominam si
kedy naposledy)
no boze, nie je bezchybny stroj, chyta sice v
time, ci za obranou, ktora slape, no dokazal to bez problemov ustat aj v
case, ked sme mali mimo hru dôlezitych zadakov, este pred par dnami,
ked sme boli na vitaznej vlne sa Julien vyjadril
„Verte mi, nehráme najlepšie a pričasto robíme chyby, určite sa
musíme zlepšiť. V mnohých momentoch nás podržal skvelý Tuukka,“
takze :psst:

Obrázek :-D btw, ak toto bolo cele myslene inak, ci som to nepochopil? tak nerieste :P
Tak idem si poplakat trochu aj ja :D

Obrázek
Co je toto? Keby to niekto urobil im, Julien by praskol :giggle:
Koukam ze slewfoot na Coutse je ted takovy narodni sport..
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS