Koho zajímají jeho čísla loni, dokonce v jiném týmu? Mě letos u vás rozhodně nepřesvědčil, že by byl dobrý brankář. A soudě podle různých reakcí vás fans tady asi nejsem sám.FLYERS FAN píše:Ad 1: pozri si minulorocne statistiky Emeryho, potom sem vypustaj fantazie svojej chorej montrealskej hlavyParda píše:Píšu tady, protože jsme na hokejforu a s váma klukama od Phily je největší sranda.
Kdyby chytal Emery, tak to bychom fakt měli štěstí, protože on krom pěstních soubojů neumí nic, tedy dva body by byly naše i přes tu hrůzu, co jsme předvedliV normálním světě mimo Philu je totiž u brankáře nejdůležitější skill jak umí zastavovat puky, ale třeba na to někdy přijdeš
![]()
Dva hráči šli na Masona, protože on zbaběle zaútočil zezadu na hlavu a to na kapitána. Gallagher je týmový hráč a proti čučce jako je Mason on půjde vždy.
Ad 2: preco ten neskutocny montreal, v poslednych zapasoch 8-1-1, nedokazal dat tej cucke v B2B zapase viac ako jednu smudlu minutu pred koncom?
Ad 3: Mason zbabelo zautocil? Asi vas v tom meste hokeja s 1500ktore si uz nikto nepamäta a rybniky na ktorych ste ich vyhravali sa uz davno roztopili neucili, ze brankar, toboz v brankovisku je chraneny a hokejka sa nesmie drzat ani len obycajnemu protihracovi. A o zbabelosti sa prosim nevyjadruj, ved vy musite este aj na brankara ist v dvojici
Druhý bod nějak nechápu, kde tím míříš? Sám jsem několikrát uznal, že jsme hráli špatně a rozhodně jsem nás nenazval neskutečnými. Spíš se pozastavuji nad vaší radostí z dvou bodů, protože ani váš výkon nebyl nic extra a spíš jste byli tak trochu tím jednookým králem a mi ti slepí. Přeju vám vaší radost, protože jsem toho názoru, že dlouhého trvání mít nebude a pokud PO uděláte, tak to jen díky špatnému systému a stejně tím nic nevyřešíte. My jsme teď trochu pod dekou, nic víc. A tu čučku jsme překonali 2x
Ach ta závist, SC je pořád SC a my jich máme 24, slovně dvacet čtyři, kolik jich máte vy? Dva
Gallagher pouze bránil kapitána po zbabělém úderu zezadu. Držení hokejky je vcelku běžná věc, navíc když Gia žduchnul na Masona váš bek. Mohl ho přetáhnout po lýtkách nebo mu dát krosček, to by bylo ok, ale ten úder Gallyho tak naštval a proto bránil kapitána. A říkej si co chceš, Girouxe byste si bránili úplně stejně.