Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

FLYERS FAN píše:
Parda píše:Píšu tady, protože jsme na hokejforu a s váma klukama od Phily je největší sranda.
Kdyby chytal Emery, tak to bychom fakt měli štěstí, protože on krom pěstních soubojů neumí nic, tedy dva body by byly naše i přes tu hrůzu, co jsme předvedli :giggle: V normálním světě mimo Philu je totiž u brankáře nejdůležitější skill jak umí zastavovat puky, ale třeba na to někdy přijdeš :wink2:
Dva hráči šli na Masona, protože on zbaběle zaútočil zezadu na hlavu a to na kapitána. Gallagher je týmový hráč a proti čučce jako je Mason on půjde vždy.
Ad 1: pozri si minulorocne statistiky Emeryho, potom sem vypustaj fantazie svojej chorej montrealskej hlavy

Ad 2: preco ten neskutocny montreal, v poslednych zapasoch 8-1-1, nedokazal dat tej cucke v B2B zapase viac ako jednu smudlu minutu pred koncom?

Ad 3: Mason zbabelo zautocil? Asi vas v tom meste hokeja s 1500 :cup: ktore si uz nikto nepamäta a rybniky na ktorych ste ich vyhravali sa uz davno roztopili neucili, ze brankar, toboz v brankovisku je chraneny a hokejka sa nesmie drzat ani len obycajnemu protihracovi. A o zbabelosti sa prosim nevyjadruj, ved vy musite este aj na brankara ist v dvojici
Koho zajímají jeho čísla loni, dokonce v jiném týmu? Mě letos u vás rozhodně nepřesvědčil, že by byl dobrý brankář. A soudě podle různých reakcí vás fans tady asi nejsem sám.
Druhý bod nějak nechápu, kde tím míříš? Sám jsem několikrát uznal, že jsme hráli špatně a rozhodně jsem nás nenazval neskutečnými. Spíš se pozastavuji nad vaší radostí z dvou bodů, protože ani váš výkon nebyl nic extra a spíš jste byli tak trochu tím jednookým králem a mi ti slepí. Přeju vám vaší radost, protože jsem toho názoru, že dlouhého trvání mít nebude a pokud PO uděláte, tak to jen díky špatnému systému a stejně tím nic nevyřešíte. My jsme teď trochu pod dekou, nic víc. A tu čučku jsme překonali 2x :bee:
Ach ta závist, SC je pořád SC a my jich máme 24, slovně dvacet čtyři, kolik jich máte vy? Dva :giggle: A pokud nechceš brát v potaz SC někde z roku 1970, protože si to nikdo nepamatuje, tak to vy potom nemáte už vůbec nic, neb my dokázali něco vyhrát i později. Kde se rodí nejlepší hráči? Kde je nejslavnější klub na světě? Ano Montreal, resp. Quebec. Ale chápu, že na některé duchem slabší to působí jako rudá na býka a ne každý se s tím vyrovná, což je tvůj případ.
Gallagher pouze bránil kapitána po zbabělém úderu zezadu. Držení hokejky je vcelku běžná věc, navíc když Gia žduchnul na Masona váš bek. Mohl ho přetáhnout po lýtkách nebo mu dát krosček, to by bylo ok, ale ten úder Gallyho tak naštval a proto bránil kapitána. A říkej si co chceš, Girouxe byste si bránili úplně stejně.
kajo píše:Parda :cool: :lol2:

Len Parda tam vidi utok zozadu na hlavu, len on nechape, ze to cele zacal Gionta drzanim Masonovej hokejky (a dokonca aj po zazneni klaksonu) za co mu Mase jednu vrazil a ked sa hobit otocil mohli si to rozdat rucne strucne, ale bol tam hrdina Gallagher a tomu zabranil. Ked uz vecne pokojny Matt Read sa takto rozculi, asi to o niecom svedci. A skoda, ze rozhodca mu neumoznil zbit Gallaghera, lebo dokym sa nanho nehodil, daval mu pekne na prdel :klobuk:

A tie reci ako ste hrali priserne si strc niekde. My sme mali b2b a ked sme taki mizerni, mali by ste nas porazat s prstom v nose za podobnych okolnosti. Ibaze nie ste taki dobri, ako si naivne myslis :wink2:
Už jsem to tady jednou psal, že z toho videa, které je tady, to vidět není, protože to kamera zaznamenala pozdě. Pokud máš GCL, dej si feed Phily a tam to je vidět dobře. Nevím co je na tom tak těžkého k pochopení. Kontakt s brankářem na hraně brankoviště je běžná věc, tuplem v 60 minutě, i tak to není důvod k úderu do hlavy. Read byl naštvaný, Gallagher o nic méně, proč asi?
Vy jste měli B2B, my jeden den volna a taktéž jsme cestovali, to je vážně rozdíl. A poněkolikáté říkám, že jsme hráli špatně, jsme teď po dekou a nejde nám to, to neznamená, že jsme špatný tým. Pokud jsi zápas viděl, tak musíš uznat, že to žádná přehlídka hokejových skills nebyla a body má ten méně horší tým. Kdo je tady naivní nebo není, tak o tom se můžem hádat donekonečna.
:sypaniehrachunastenu:

AndyF píše: Dneska musime jeste zkusit zabrat. Nic slabsiho nas uz snad potkat nemuze!

Parda píše: Dobrý pokus :giggle: (10 posledních zápasů 8-1-1 :wave: )

Parda píše: jsme teď po dekou a nejde nam to
Kontakt s brankářem na hraně brankoviště je běžná věc, tuplem v 60 minutě, i tak to není důvod k úderu do hlavy.
Tak este raz, ale fakt uz naposledy, lebo je to ozaj ten hore spomenuty hrach. Si to asi nevidel ty, ked stale tocis o udere do hlavy. Prekristapana, tak mas to GCL, tak si to pusti ty a nesir tu sra*ky. Ja tam vidim uder do chrbta a nic pohorsujuce, co by som u inych brankarov uz nevidel nespocetne vela krat. To len hobiti nerozdychali prehru, tak sa museli pustit dvaja do brankara :giggle:

edit: tak vies, keby neboli pod dekou, mali by 10-0-0 :wink2:
FLYERS FAN píše::sypaniehrachunastenu:

AndyF píše: Dneska musime jeste zkusit zabrat. Nic slabsiho nas uz snad potkat nemuze!

Parda píše: Dobrý pokus :giggle: (10 posledních zápasů 8-1-1 :wave: )

Parda píše: jsme teď po dekou a nejde nam to
Došly argumenty k věcné diskuzi? Tohle jsme napsal, protože jsem doufal, že zápas s Kings byl náhoda, další zápas ukázal, že nebyl. Ale tak hlavně, že vy válíte a máte plno SC, které si každý pamatuje :giggle:
kajo píše:
Kontakt s brankářem na hraně brankoviště je běžná věc, tuplem v 60 minutě, i tak to není důvod k úderu do hlavy.
Tak este raz, ale fakt uz naposledy, lebo je to ozaj ten hore spomenuty hrach. Si to asi nevidel ty, ked stale tocis o udere do hlavy. Prekristapana, tak mas to GCL, tak si to pusti ty a nesir tu sra*ky. Ja tam vidim uder do chrbta a nic pohorsujuce, co by som u inych brankarov uz nevidel nespocetne vela krat. To len hobiti nerozdychali prehru, tak sa museli pustit dvaja do brankara :giggle:

kajo píše:

To je jak u blbých na dvorku. Viděl jsi to vůbec? Nebo zeptám se jinak, víš kde končí záda a kde má člověk týl? Očividně ne, když tady motáš takové nesmysly.
Hobiti :hmm: Nevím kdo byl loni na golfu, když my hráli PO jakožto vítězové divize a pohled do letošní tabulky je taky zajímavý. Broad street bullies mimo PO :sok: Ale jasně, hobiti nestojí za nic a nejdůležitější je mít brankáře, co to umí i bez rukavic :giggle: Jak jsem už řekl, je tady s váma kucí fakt sranda.
S tebou argumenty? Ty mas argument jeden, uder do hlavy ktory vidis ty. Ja tam nevidim aby sa pri tom "udere" hobit co i len pohol o milimeter do predu, zeby sa mu posunula prilba, zeby mu prilba spadla, nebodaj sa skacal k zemi. V topicu Thornton vs Orpik hovoris o sile uderu. Vies co znamena uder lapackou zozadu do hlavy? Asi teda ano, lebo pisat s tebou je ako pisat s niekym kto udery do hlavy dostava relativne casto. Zato pri utoku na Masona uz urcity pohyb vidim.

To je vsetko z mojej strany na tuto temu, lebo pisat si s fans montrealu, to radsej ist fandit penguins
Hovna, hovna ,hovna.Ze to vubec nekdo cte.Parda diky za prispevky.
Jinak vyhra mi samozrejme dela radost :)
FLYERS FAN píše:pisat s tebou je ako pisat s niekym kto udery do hlavy dostava relativne casto.
Toto tu je uplne vystizne a myslim, ze nie je treba viac dodavat :thumbsup:
Ja zapas nevidel, ale myslim, ze jsme je prejeli jak maly holky :yahoo:
Za posledních 5 let se vám podařila tak 1 sezóna ... tak co tu hážeš SC najednou? Úplně hloupě změníš téma :tired:
Esem píše:Za posledních 5 let se vám podařila tak 1 sezóna ... tak co tu hážeš SC najednou? Úplně hloupě změníš téma :tired:
:cup: prvni vytahl kajo
wtf? senilita strikes again? :(
AndyF píše:Ja zapas nevidel, ale myslim, ze jsme je prejeli jak maly holky :yahoo:
S tebou je tady aspoň pořádná sranda, Andy, nekorunovaný král trollingu :king: :lol: Tedy, když už nemáš velkou konkurenci v Marovi, který se nějak vytratil :giggle:
kajo píše:wtf? senilita strikes again? :(
Tak mu odporucam, nech si kupi Geriavit :lol2: alebo Ginko Prim :cookies:
Obrázek
Subbanov dive (a neznalost pravidiel) vyvolali toto
kajo píše:wtf? senilita strikes again? :(
Tak to byl FF. Sorry
Tak jsem si tu dnes pročetl "plodnou" diskusi k našemu vzájemnému zápasu a musím říct, že styl vyjadřování některých jedinců zde absolutně nechápu - nebudu konkretizovat, nezaujatý člověk si po přečtení udělá obrázek sám. A musím souhlasit, že AndyF je se svým osobitým pojetím humoru asi jediný, jehož příspěvky si přečtu vždycky rád, byť jsou někdy řádně rýpavé :-D , ale rozhodně nenudí a hlavně nikoho vulgárně nenapadá.
Jinak k zápasu - vaše zasloužená výhra, doufám, že se z posledních dvou zápasů poučíme. Už jsem si za ta léta tady zvykl, že Habs, i kdyby hráli nevím jak, tak tady prostě nikdy oblíbeným mužstvem nebudou, takže mě ty kecy o náhodách apod. moc nepřekvapujou. Vůbec ale nevím, kde a proč se tohle vzalo... :neviem: .
Habs jsou moje oblibene muzstvo (to vis).
Me nedelalo problem nekoho urazit, ale uz mi to za to nestoji. Navic uz vas tu znam moc dlouho, tak vas pozvazuju tak trochu za pratele..
Jak mám Brendu rád, tak tohle po*ral. Co to jako zkouší jít ve 2 na golmana? :neviem: Hlavně je dobře že se vyhrálo, teď před Vánocema je důležitý nahrát co nejvíce bodů z těch zápasů, tak uvidíme ... Hartnell by zasloužil trejd, nevím kterej idiot mu nabídnul tu jeho smlouvu?? :slap:
AndyF píše:Habs jsou moje oblibene muzstvo (to vis).
Me nedelalo problem nekoho urazit, ale uz mi to za to nestoji. Navic uz vas tu znam moc dlouho, tak vas pozvazuju tak trochu za pratele..
Ano, není problém někoho urazit, ale mě spíš zaráží, proč a jakým způsobem to někdo dělá... Můžu mít svůj názor, který bude diametrálně odlišný od mého oponenta (což se tak nějak u fanoušků dvou různých mužstev předpokládá), a můžu ho NORMÁLNĚ obhajovat - od toho tady to fórum je, že jo... Ale termíny třeba jako "vy*ebaný montrealský mozek" (nebo jak to bylo) mi přijdou nemístné a už docela za hranou... :-( .
na jednej z našich diskusných stránok sa objavil rumor o možnom trejde medzi Blues a Phily, spomína sa viacero mien, asi najviac Stewart a Berglund, atd.
Ja tieto šumy zväčša neberiem vážne, ale v tomto prípade mi to príde celkom reálne, tak sa chcem opýtať či sa neobjavili podobné šumy aj u vás..?

tu je link, aby ste nemysleli že som si to vymyslel...
http://interact.stltoday.com/forums/vie ... &t=1001124" onclick="window.open(this.href);return false;
Walt píše:na jednej z našich diskusných stránok sa objavil rumor o možnom trejde medzi Blues a Phily, spomína sa viacero mien, asi najviac Stewart a Berglund, atd.
Ja tieto šumy zväčša neberiem vážne, ale v tomto prípade mi to príde celkom reálne, tak sa chcem opýtať či sa neobjavili podobné šumy aj u vás..?

http://interact.stltoday.com/forums/vie ... &t=1001124" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jsem teda žádný šumy nezaznamenal, nicméně mi přijde nepravděpodobný, že bychom chtěli Berglunda, jelikož pozice centra zrovna není ta, kde by nás tlačila bota ... a pokud bychom měli někoho chtít, tak určitě jednoho z obránců ... (čti Shattenkirk :clap: )
Logan píše:
Walt píše:na jednej z našich diskusných stránok sa objavil rumor o možnom trejde medzi Blues a Phily, spomína sa viacero mien, asi najviac Stewart a Berglund, atd.

Já jsem teda žádný šumy nezaznamenal, nicméně mi přijde nepravděpodobný, že bychom chtěli Berglunda, jelikož pozice centra zrovna není ta, kde by nás tlačila bota ... a pokud bychom měli někoho chtít, tak určitě jednoho z obránců ... (čti Shattenkirk :clap: )
:lol: Shatty ? ten nie je k máni
ak je na tom niečo pravdy, tak spolieham na Armyho vyjednávacie schopnosti, neraz už dokázal predať doslova "vrece pukov" za solídneho hráča... :wink2:
Walt píše: :lol: Shatty ? ten nie je k máni
ak je na tom niečo pravdy, tak spolieham na Armyho vyjednávacie schopnosti, neraz už dokázal predať doslova "vrece pukov" za solídneho hráča... :wink2:
To je to čeho se bojím, na druhou stranu Homer v tomhle taky není zrovna amatér, v Columbusu by mohli vyprávět :wave: Samozřejmě, že Shatty je spíš takový sen, nicméně je to jeden z mála hráčů, u kterých by dávalo opravdový smysl s vámi jednat a i pro něj dost obětovat. :)
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG