Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Je to škoda toho zápasu no, vedli jsme 2:1, měli jsme možnost dát na 3:1 a když už se to nepovedlo, tak bysme to měli být schopní na konci ubránit. Ale zase taková katastrofa to není, jak se tohle nestává každý zápas....aspoň bod máme a navíc když už jsme letos prohráli, tak vždycky jenom o jeden gól (když nepočítám ten kolaps na Floridě).
Teďka bude dobrý test v LA, pokusím se na to mrknout. Pokud Smith vyloženě nepropadne, tak máme určitě šanci.
Smith in net tonight vs. the Kings. St. Louis may not play tonight after taking a shot in the foot last night.
Dneska chytá cedník tedy... St. Louis mimo? :shock: Po čtyřech sezonách vynechá zápas? To nám ještě scházelo, aby se zranil skoro náš nejlepší hráč :?
Márty jen tak zápas nevynechá...takže to asi opravdu bolí.Ale mám pocit,že včerejší zápas dohrál. Snad tedy ta absence nebude delší jak 1 zápas...
Marty odehrál 401 zápasů v řadě... byla by velká škoda, kdyby zápas vynechal. Snad to nebude nic vážnýho a dnes nastoupí :modlenie:
Megis píše:Patrick Roy je jeden z mých nejméně sympatických hokejistů, ať si mele co chce... Ze synáčků dělá zákeřné rváče, provádí domácí násilí a pak rozumuje? Takový člověk by se měl vrátit zpátky do nory :thumbsdown:
:yes: There`s only one goalie legend and Martin Brodeur is his name :wave: Športovec-človek-osobnosť. Chvalabohu už ho dávno prekonal, to je pre mňa najväčšie zadosťučinenie aj keby Devils tie SC nevyhrali. Pokiaľ sa nemýlim, ešte stále je čo prekonávať. Čím viac, tým lepšie, na toho ***** spomínam fakt nerád.

Na tento váš zápas sa veľmi teším a nakoľko zajtra mám frei-tag, budem rozhodne pozerať. U tak zaujímavých tímov ani nemôžem inak. Navyše som zvedavý na Doughtyho návrat. Priať ale budem LA, sorry chalani :oops:

EDIT: Ugh, tak ten Marty ma štve, nemal náhodou nejakú dlhú šnúru? Som čítal nedávno. Každopádne zápas tým stratí dosť :-( a Smith...no, myslím, že dnes fandím víťazom :-P
Marty St. Louis told me he's confident he'll play "I always feel good at 7:30" his toe is bruised, but assumes walking harder than skating''
Tak Marty nakonec vážně hraje,ale Hedman je out. K tomu Thompson není 100% fit (koleno), Downie (záda) a Ritola (nemoc)
+ samozřejmě marodi Gagne,Moore,Smaby. A navíc hrajeme back-to-back se Smithem v bráně, proto je docela zázrak,že po 40.minutách držíme nerozhodný stav 0:0.
Vyměnte Vinnyho za garbage do NYR nebo Montrealu,to je hrůza toto!
Kings byli lepší,ale žádný extra výkon zas nepředvedli. Chyba Roye nás stála zápas.

Edit: Tak ta přihrávka na Tyrella byla tečovaná, to Roye částečně omlouvá. I tak ale měl před sebou dostatek prostoru a mohl puk vyvést a nahodit. Místo toho zbytečně zariskoval :-(
Nakonec jsem nevydržel a nedíval se, ale podle popisu bysme si zase aspoň bod zasloužili. Škoda, v PO bude takových zápasů víc a bylo by dobré umět je vyhrávat. Kdybysme měli pořádnou druhou lajnu, která umí taky dávat branky, tak věřím, že nějaký gól dáme a ten zápas dopadne líp.
Ale z tripu máme zatím 3 body ze 6 a dostali jsme jenom 4 branky a dali jich 5. Boucher říkal před tím tripem, že se budem soustředit na defenzívu a zatím to vychází. Pokud porazíme Sharks, tak budu s tím tripem spokojený. Máme den volno, tak hlavně se pořádně doléčit.
Nj, zaspal sem a koukám, že jsem o nic nepřišel :D Útok jako by se poslední dva zápasy hledal. Naopak Smith mě překapil, s jednou brankou sme měli vyhrát. Stříleli sme nejvíc branek v lize, a poprvý, kdy Smith zachytá, tak nedáme nic :thumbsdown: Lecavalier strejná tragédie jako loni, z 50 golovýho střelce máme 3rd linera za 10 mega. Proti Sharks musíme vyhrát, získat tři body z osmy možných, to bych byl hodně nespokojen. Celkem paradox, když sme před zápasem kritizovali SMitha, že dostanem kotel, a nakonec Smith zachytal a útok byl kdesi na pikniku...

EDIT:
TAMPABAY.COM: Damian Cristodero reported Lightning GM Steve Yzerman was expected to meet Thursday with Steven Stamkos' agent to commence negotiations for a contract extension. Stamkos will be a restricted free agent next summer. Agent Mark Guy acknowledged both sides want to get going on this and talks could start within the next week or two. Cristoder reports speculation has Stamkos getting a five year deal worth $7 million per season.
Tampu zas tolik nesleduju.Muzete mi rict to je na tom Lecavalier opravdu tak zle ? Co ze to mel za zraneni co ho zbrzdilo?

Jinak nechcete zpatky Meszarose nebyl by drahej Sada hokejek a pytel puku by stacil.
Bylo to tušim rameno, pak zápěstí. Do tý doby měl Vinny jednu z nejlepších střel zápěstím, ted je rád, když trefí golmana. Nic moc už nedokáže vymyslet, podle mě, by mu hodně pomohla výměna.

Mesze vážně zpět nechcem :D Mi neřikej, že je tak tragickej i u vás :roll: Sem čekal že se po boku Prongera nebo Timonena ve Phile zvedne, a jak koukám, tak asi nic.
Tak tragickej prijde mi ze jediny v cem je slusnej je strela ten zbytek je takovej prapodivny.

Na to ze to neni zadnej prcek mi prijde hrozne mekej jako naslehanej dort nekdo se do nej opre a on se pomalu posere do kalhot.V rozehravce mi prijde chvilema hrozne zmatenej.

Jedine na ty presilovce ma obcas svetlej okamzik ale jinak co jsem videl fakt nic moc ten proste po skonceni smlouvy uz si nhl nezahraje.
ad Vinny) asi tak, hlavní problém jsou ty ruce. Když vyhrál Maurice Richard Trophy, tak to byl někde úplně jinde. Ty střely byly mnohem lepší, vedení a kontrola puku taky. Teďka (a loni) je to přesně naopak - puky mu odskakujou od hokejky, ztrácí je a ty střely jsou taky špatné. Ruce prostě....a ani už nehraje s takovou lehkostí jak dřív, je to někdy dost křečovité. Věřím, že by chtěl být lepší a snaží se, ale zatím to prostě nejde a pomalu začínám pochybovat, jestli to někdy lepší bude. Sice se mu v zápase třeba sem tam něco povede, ale to je na hráče jeho formátu a za 10M žalostně málo.
ad Mezs) už je to tady :D Ani ty puky vám nedáme :-)
Meszaros, jedine co sa mi na nom paci je strela. Ale on samozrejme nestriela, len O Donnell ma menej striel a ten nehra vobec presilovky, zatial co Mesz ano. S tou mäkkou hrou to nie je tak celkom pravda, ved ma najviac hitov z nasich obrancov, v celom time ma viac len Hartnell. Ale v com vidim najväcsie nedostatky, je rozohravka, rychlost, a (ne)blokovanie striel. On sa postupne dostal z prveho obranneho paru az do tretieho, ked uz sme ho brali s takym platom, tak ho kua dajme vyssie, nech zacne hrat a ked mu to nepojde, az sa uzdravi Walker treba sa ho snazit vymenit alebo ...
No ja myslel spis ze mi prijde ze neumi moc prijmat rany a casto ho rozhodi.Ale treba je to jen muj pocit ja ho zase tolik nesledoval.

Ale je pravda ze strelu ma dobrou kdyz uz nic tak strelu ma jako z kanonu a chtelo by ho zkusit vyuzit :)
Joe Thornton dostal dvouzápasovou suspendaci, proti nám si tedy nezahraje :thumbsup:
Steve Downie je na příští zápas mimo hru, kvuli bolestem zad, nemělo by jít ale no nic vážného.
If Tampa Bay general manager Steve Yzerman has his way, star forward Steven Stamkos will be locked into a long-term contract before the season concludes. Stamkos and agent Mark Guy are ready, willing and able to talk about a deal that will keep Stamkos in a Lightning uniform for years to come.

“Both sides want to get going on this,” Guy told Damian Cristodero of the St. Petersburg Times. “We’ll get something started in the next week or two.”
Lightning, Stamkos to begin contract talks
FLYERS FAN píše:Meszaros, jedine co sa mi na nom paci je strela. Ale on samozrejme nestriela, len O Donnell ma menej striel a ten nehra vobec presilovky, zatial co Mesz ano. S tou mäkkou hrou to nie je tak celkom pravda, ved ma najviac hitov z nasich obrancov, v celom time ma viac len Hartnell. Ale v com vidim najväcsie nedostatky, je rozohravka, rychlost, a (ne)blokovanie striel. On sa postupne dostal z prveho obranneho paru az do tretieho, ked uz sme ho brali s takym platom, tak ho kua dajme vyssie, nech zacne hrat a ked mu to nepojde, az sa uzdravi Walker treba sa ho snazit vymenit alebo ...
Já si myslím,že Meszároš má v podstatě vše,co bek má mít - důraz,střelu a ani rychlost s rozehrávkou nemá špatnou.
Pouze to nedokáže prodat a dělá zbytečně moc chyb,což ho sráží psychicky. Dokonce bych řekl,že má daleko větší potenciál jako např.Kaberle. Uvidíme,třeba Mezzovi vyjdou bodově 2-3 zápasy a bude vše jinak.
kisin píše:Já si myslím,že Meszároš má v podstatě vše,co bek má mít - důraz,střelu a ani rychlost s rozehrávkou nemá špatnou.
Pouze to nedokáže prodat a dělá zbytečně moc chyb,což ho sráží psychicky. Dokonce bych řekl,že má daleko větší potenciál jako např.Kaberle. Uvidíme,třeba Mezzovi vyjdou bodově 2-3 zápasy a bude vše jinak.
:thumbsup: Nemám čo dodať, je to naozaj tak. Btw. čo čítam v zámorí, tak tam sú s ním aj napriek zmluve fanúšikovia spokojní, nie ako tu tí naši ****** :D
Je to zlý pánové, marodka se nám pěkně rozšiřuje. Nedivil bych se, když dostanem od Sharks kotel.

• Left wing Marty St. Louis, whose bruised left big toe was so swollen with blood before Thursday's game, he twice had it drained by a needle through his toenail so he could get into his skate.
• Center Nate Thompson, limping with a knee problem.
• Left wing Sean Bergenheim, limping with a left-foot bruise.
• Defenseman Matt Smaby, bruised right foot.
• Left wing Mattias Ritola, ill.
• Center Dominic Moore, who has missed four games with a groin strain.
Jn, je to špatné. A zrovna když máme tenhle měsíc tak našlapaný program (15 zápasů a z toho 10 venku) :?
Aspoň že nic z toho nevypadá na nějakou dlouhodobou absenci, to jsou takové zranění, které týden klidu většinou vyřeší. A když je to jeden-dva hráči, tak to docela v pohodě nahradíme hráčema z farmy, tam je kde brát, ale jak se to začne jako teďka scházet a máme zraněných 8 hráčů naráz (na Painově seznamu chybí Gagne a Downie), tak už je to blbé :evil:
Ještě ti ve výčtu chybí Downie (+Gagne),ale toho jsi vlastně zmiňoval o pár postů výš. Můžeme být rádi,že většina zraněných/marodů je day-to-day a dnes nastoupí. Ritola s nemocí hrál i proti LA,čili dnes by měl hrát 100%. To samé platí i o Thompsonovi,Bergenheimovi a Martyho jen tak něco nezastaví. Smaby se snad dá dohromady do středy at' můžeme poslat Roye dolů,čímž Smaby zaujme svou klasickou pozici 7.beka. Moore pokud nenastoupí už dnes,tak proti Maple Leafs už určitě ano. Gagne už trénuje...

EDIT: Ještě Hedman, ten je taky DTD.
Yep, toho Downieho a Simona sem tam zapomněl dopsat. Gagne zatím žádná ztráta není, "diky" jeho hře. S Moorem se už proti Leafs počítá :thumbsup: S Downiem by to nic vážnýho naštěstí být nemělo, vynechá tak 1-2 zápasy, víc určitě ne. Pokud se zraní hráči, kteří se dají nahradit, pak to takový problém neni. Na farmě se hodně daří Pouliotovi a Harjuovi. Marc-Antoine v 10 zápasech nasbíral 4+13, Harju zase 6+8 :thumbsup:

Proti Sharks musíme vyhrát, třetí prohra v řadě by nebyla zrovna ideální. Loni sme San Jose porazili s Tocchetem na lavičce a Smithem v bráně 5:2. Útok bude muset začít proměnovat šance, páč nás to stálo poslední dva zápasy. Kvuli času se nejspíš dívat nebudu, takže shlídnu až hajlajty ráno :D
PainKiller píše: Harju zase 6+8 :thumbsup:
Harju by v příští sezoně měl nahradit Malonea. Johan se na pozici,kterou Bugsy momentálně zastává hodí (3.lajna,ice-time okolo 14:00 minut) a navíc by nežral 4.5 M cap hit. Nemluvě o Harjuově potenciálu do top6.
Malone není v Boucherově systému plně využit,to high-tempo mu vůbec nesvědčí, 5 on 5 moc nehraje a místo v 1.PP taky nemá. Své klasické garbage goals přestal dávat od 2.poloviny lonské sezony,od té doby sbírá akorát asistence a mínusky. Nelze mu upřít bojovnost,důraz,ale s Ashtonem a Harjuem v systému je jeho další setrvání na škodu...
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS