Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Gelinas? asi nie nejak valnu( mozno osvedceny 3 lajner maximalne, kus za kus). ale zas na druhej strane ma 23 a robi konstantne takmer pol bodu na zapas od vstupu do nhl uz 2. rok. prave niekomu kto sa chysta na rebuild by sa mohol zist..taktiez niekomu s problemom so stropom. lacny, na body a pp efektivny, moznost z neho nieco urobit aj v obrane, ci medzihre. v balicku s vysokym draftom a nejakym dalsim prospectom by mohol byt zaujimavy v off season pre timy na hrane cap space, alebo na tdl pre tych co sa chystaju to rozpustit..ktohovie..
jagr na pripadny vyhadzov deboera: “That would be one of the biggest mistakes they could make,” the 42-year-old future Hall of Famer told The Record. “To be honest with you, without our coaches and the system we play, it would be a lot worse.”
jagr na pripadny vyhadzov deboera: “That would be one of the biggest mistakes they could make,” the 42-year-old future Hall of Famer told The Record. “To be honest with you, without our coaches and the system we play, it would be a lot worse.”
Někdo tady vypisoval jak moc ušetříte až skončí veteráni a jak bude dobře, ale můžete mi říct kdo bude dělat body? Vždyť tedka bodují jen veteráni. Co by jste dělali bez Jardy, Židly a spol..Docela mě překvapuje jaky tady panuje optimismus, ale myslím ze je hodně smutné, když suverenem týmu je 42lety hráč, to rozhodně o něčem svědčí. Zarazilo mě to právě když jsem viděl upoutávku na Ott vs njd alias Karlsson vs Jarda. Zraněných máte moc, ale i tak, kde jsou všechny ty vaše stars? Jak to vidíte reálně do budoucna? Neberte to jako rypani, fakt by mě to zajímalo..
dnes to uz nebola tough building, asi si uz o tom vypocul svoje. takze miesto rozmyslanim nad taktikou a co zlepsit, opäť raz rozmyslal nad novou vyhovorkou na najblizsi mesiac..najblizsie dni nas caka pocasie: We knew we were going to have to weather some storm areas against this team at home ...( a samozrejme sa posledne zapasy nevyhovara vobec na zranenia, niee.. to len po zapase s capitals mal slabsiu chvilku a tvrdil ze na to sa nemozme vyhovarat a musime zacat hrat a zbierat body).vyhovarat na rozpis sa moze..11 zapasov doma, 21 vonku odohranych..este po 10 zapasoch tvrdil ako sme lepsi vonku.. teraz sa tesi konecne ze budeme hrat doma(co by malo logiku ale nech sa pozrie na nasu home bilanciu)..
inak 4 prehra v rade
za poslednych 15 zapasov mame 3 vyhry( ano jaromir, vdaka nasmu trenerovi to nie je horsie-len potom nechapem preco este devils nepodali prihlasku do ebel ligy). ci to nebude tým, ze o 2 mesiace bude stvrtina timu u contenderov, tak naco si kazit sviatky nejakym bojom o pozicie pod novym trenerom.. od finalovej ucasti to je 64-97. pohodicka.
kinkaid in, super..posadenie harrolda? super(helgeson skoncil zapas benchnuty, takze nie na dlho)
gomez poslednych 5 zapasov 2+4
samozrejme sestito in
samozrejme strateny 2 golovy naskok
ultra samozrejma prehra na najazdy
=“I was proud of our effort,” said Devils coach Pete DeBoer
inak 4 prehra v rade
za poslednych 15 zapasov mame 3 vyhry( ano jaromir, vdaka nasmu trenerovi to nie je horsie-len potom nechapem preco este devils nepodali prihlasku do ebel ligy). ci to nebude tým, ze o 2 mesiace bude stvrtina timu u contenderov, tak naco si kazit sviatky nejakym bojom o pozicie pod novym trenerom.. od finalovej ucasti to je 64-97. pohodicka.
kinkaid in, super..posadenie harrolda? super(helgeson skoncil zapas benchnuty, takze nie na dlho)
gomez poslednych 5 zapasov 2+4
samozrejme sestito in
samozrejme strateny 2 golovy naskok
ultra samozrejma prehra na najazdy
=“I was proud of our effort,” said Devils coach Pete DeBoer
neis:
boduju len veterani, lebo inych hracov nemame
nase stars ,,válí,, v petrohrade u wild a blues..
snad aspon jedna buduca star sa zauca v obrane..
na buducu sezonu to vyzera:
utok:
cammalleri-zajac-rw
henrique-elias-rw
ruutu-josefson-zubrus
lw-gionta-rw (matteau by 4ku zvladol, clowea uz ani neratam, boucher je momentalne uplne mimo)- talenty do utoku co maju na top six nemame..
obrana: greene- larsson(rfa)
merrill- severson
gelinas(rfa)- helgeson(rfa)
(uvidime co santini o rok)
brana schneider- kinkaid(rfa)
platovy strop by mal byt plus minus 73m. toto vsetko podpisane je aj s penalizaciou za ilju takmer 42 mil..k tomu treba priratat pripadne rfa zmluvy a bonusy za jagra a zidlickeho(co neviem ako sa rata, mohli by to byt dake 3 mega). ak sa pokusi vratit clowe tak to bude + dalsich 4,85, ktore sa rychlo odpisu skor ci neskor pri jeho zdravi..
to nam dava dakych 28 mega na 4 lacne rfa a potrebu doplnit utok o 4 hracov a obranu minimalne o jedneho.. to je celkom dost si myslim.. takato je situacia..
co sa realne udeje si nedovolim hadat. utok z vlastnych zdrojov nedoplnime, obrana by sa dala ak by to bolo nutne.. z ufa utok nedoplnime, tam je to bieda, stewart, foligno?(sakra tata je u nas asistent trenera). tam sa to da do bottom six, obrana na ufa uz vyzera lepsie, to by sa dal jeden poriadny obranca zaplatit( mozno aj 2ja ak vytrejdujeme nejakeho nasho).
utok mozme spasit len tradeom(ale to zalezi aky bude tento rok draft a co lou vymysli). urcite potrebujeme 2 top six rw.. na ich platy bude, len ako si ich zaobstarat.. o tom to bude..ako to lou zvladne.. a co nakoniec urobi. sance su zoskat hracov tradeom vdaka stropu. my prachy aj priestor budeme mat. take chicago da 65 mil na 8 utocnikov 4 obrancov a 2 brankarov len buducu sezonu. la 56 m(neratam vojnova) na 7 utocnikov, 5 obrancov a 1g z toho pearson, toffoli su rfa a zhltnu dost.. a par timov na tom bude podobne. tam je nasa sanca, inak fakt neviem ako nahradit tu ciernu dieru v utoku.
este ubehne par mesiacov kym si povieme ci to je pozitivne alebo ze to mozme rovno zabalit..
boduju len veterani, lebo inych hracov nemame
snad aspon jedna buduca star sa zauca v obrane..
na buducu sezonu to vyzera:
utok:
cammalleri-zajac-rw
henrique-elias-rw
ruutu-josefson-zubrus
lw-gionta-rw (matteau by 4ku zvladol, clowea uz ani neratam, boucher je momentalne uplne mimo)- talenty do utoku co maju na top six nemame..
merrill- severson
brana schneider- kinkaid(rfa)
platovy strop by mal byt plus minus 73m. toto vsetko podpisane je aj s penalizaciou za ilju takmer 42 mil..k tomu treba priratat pripadne rfa zmluvy a bonusy za jagra a zidlickeho(co neviem ako sa rata, mohli by to byt dake 3 mega). ak sa pokusi vratit clowe tak to bude + dalsich 4,85, ktore sa rychlo odpisu skor ci neskor pri jeho zdravi..
to nam dava dakych 28 mega na 4 lacne rfa a potrebu doplnit utok o 4 hracov a obranu minimalne o jedneho.. to je celkom dost si myslim.. takato je situacia..
co sa realne udeje si nedovolim hadat. utok z vlastnych zdrojov nedoplnime, obrana by sa dala ak by to bolo nutne.. z ufa utok nedoplnime, tam je to bieda, stewart, foligno?(sakra tata je u nas asistent trenera). tam sa to da do bottom six, obrana na ufa uz vyzera lepsie, to by sa dal jeden poriadny obranca zaplatit( mozno aj 2ja ak vytrejdujeme nejakeho nasho).
utok mozme spasit len tradeom(ale to zalezi aky bude tento rok draft a co lou vymysli). urcite potrebujeme 2 top six rw.. na ich platy bude, len ako si ich zaobstarat.. o tom to bude..ako to lou zvladne.. a co nakoniec urobi. sance su zoskat hracov tradeom vdaka stropu. my prachy aj priestor budeme mat. take chicago da 65 mil na 8 utocnikov 4 obrancov a 2 brankarov len buducu sezonu. la 56 m(neratam vojnova) na 7 utocnikov, 5 obrancov a 1g z toho pearson, toffoli su rfa a zhltnu dost.. a par timov na tom bude podobne. tam je nasa sanca, inak fakt neviem ako nahradit tu ciernu dieru v utoku.
este ubehne par mesiacov kym si povieme ci to je pozitivne alebo ze to mozme rovno zabalit..
Až dnes ráno som si uvedomil, že už aj Buffalo je pred nami
toto je hard core....
Inak Kinkaid opäť potešil, aspoň zaňho som rád
Ale captain fantastic Salvador ma fascinuje. Máme tu situáciu spred roka, kde nehraje už x zápasov po sebe a nikomu nechýba. V iných tímoch by sa o tom všade rozprávalo, že hrajú bez kapitána, čakajú na jeho návrat a tu nikto ani pol slova. Nie že by som sa zato hneval, skôr naopak, ale aspoň vidíme čo za lídra sme si to zvolili
toto je hard core....Inak Kinkaid opäť potešil, aspoň zaňho som rád
Ale captain fantastic Salvador ma fascinuje. Máme tu situáciu spred roka, kde nehraje už x zápasov po sebe a nikomu nechýba. V iných tímoch by sa o tom všade rozprávalo, že hrajú bez kapitána, čakajú na jeho návrat a tu nikto ani pol slova. Nie že by som sa zato hneval, skôr naopak, ale aspoň vidíme čo za lídra sme si to zvolili
Tomu snad nevěříš, že ne?dunim píše:utok:
cammalleri-zajac-rw
henrique-elias-rw
ruutu-josefson-zubrus
merrill- severson
to pochybujem....vraj tam je pravidlo, že zvyšných 29 tímov bude musieť dať súhlas nato, aby sa vrátil a byť takým Rangerom, nedám súhlas už len z princípuAndyF píše:Vzhledem k geopoliticke situaci, poklesu ceny ropy a padu kursu rublu je sance, ze nekdo mozna brzy zaklepe na vratka..dunim píše:nase stars ,,válí,, v petrohrade
suhlas daju jednohlasne. inak pojdu do horucich pekiel! ehm ruska
vader, comu neverim? lebo nechapem. to su vypisani hraci co maju zmluvu minimalne aj na buduci rok(alebo rfa) a vyratany cap space na 28mega bez clowea.. bez zmien pocas sezony to bude realny stav nasej zostavy po poslednom zapase sezony
vader, comu neverim? lebo nechapem. to su vypisani hraci co maju zmluvu minimalne aj na buduci rok(alebo rfa) a vyratany cap space na 28mega bez clowea.. bez zmien pocas sezony to bude realny stav nasej zostavy po poslednom zapase sezony
Navrat Kovalchuka nehrozi. Hrack terého ukradli a udelali z nej tvar KHL se nemuze vratit do USA, pokud nemel plat v dolarech, tak mu to jiste dorovnavaj. To ze by neprosel tim souhlasem si nemyslim: NHL by to mohla velmi dobre marketingove vyuzit, a precejen Kovy na vrcholu patri mezi top 10 na svete.
tomu, že by to PDB takhle postavildunim píše:vader, comu neverim? lebo nechapem. to su vypisani hraci co maju zmluvu minimalne aj na buduci rok(alebo rfa) a vyratany cap space na 28mega bez clowea.. bez zmien pocas sezony to bude realny stav nasej zostavy po poslednom zapase sezony
Devils' Damon Severson out 4-5 weeks with fractured left ankle
Smutné, ale je to viac-menej aj tak jedno lebo Larsson si PP nezahraje
Dnes prehra s OTT takže spokojnosť nadovšetko a popravde povedané, ja už len každým navštívením stránky nj.com/devils čakám nato kedy bude na prvom článku na fotke PDB, a bude tam písať, že devils coach fired.....bez toho aby som si prečítal celý nadpis moje srdce už začalo na sekundu plesať kedže videlo kľúčové slová, ale na konci potom ten otáznik
Does DEVILS COACH PDB FEAR for his job?
Do Vianoc musí byť vonku...
Smutné, ale je to viac-menej aj tak jedno lebo Larsson si PP nezahraje
Dnes prehra s OTT takže spokojnosť nadovšetko a popravde povedané, ja už len každým navštívením stránky nj.com/devils čakám nato kedy bude na prvom článku na fotke PDB, a bude tam písať, že devils coach fired.....bez toho aby som si prečítal celý nadpis moje srdce už začalo na sekundu plesať kedže videlo kľúčové slová, ale na konci potom ten otáznik
Do Vianoc musí byť vonku...
I think what keeps me optimistic on a daily basis is the way we’re playing. I really think we’ve played well in probably eight of our last 10 games, well enough to pick up points and a lot of those games better than the other team. It hasn’t resulted in results, but if we keep doing that and get some people back I know it will.”
dalsi z deboerovych klincov do mojej rakvy.. no neľúbte ho..
Larsson do Albany, údajne rozohrať sa
poznáme také rozohrávania sa, aj minule sa tam bol rozohrať a nejako ho tam zabudli na dlhšiu dobu
nie som doktor, neviem ako na tom kto bol, ale zaujímavé že do AHL sa pravidelne chodí rozohrávať len on
A Sestito povolaný do 1. tímu, dnes má hrať miesto Josefsona vraj
ak za tým nie je zranenie tak voči tomu debilovi na lavičke už mám normálne averziu idiot jeden, nie aby sme JJ tlačili čím viac hore (min. 3 formácia) a urobili z neho aspoň MoJoa z WSH tak ho aj v tej tretej lajne nahradíme giontom a zo štvrtej tiež ho vysánkujú
toto už fakt nemá obdobu čo sa tam deje, ja si normálne neprajem už len prehry ale debakle si pre nás želám, totálne zosmiešnenia lebo nič iné si nezaslúžime a dopredu sa s tak mladučkým a perspektívným kádrom len ťažko dostaneme, my si ani mceichela nezaslúžime, nič, to sú nervy toto....
A Sestito povolaný do 1. tímu, dnes má hrať miesto Josefsona vraj
tak po dnesku spokojnost
iste, naroky klesli,ale keby to je aspon takto tak fajn.
vyborne sme branili.tampe sme nedali priestor a sami sme boli na nase pomery nebezpecny.( do 3 tretiny nebezpecnejsi). za stavu 2:0 mal 2 ciste golovky elias, neskor zajac 2 tycky a na 3:1 mohol dat ryder a na zaciatku tretej tretiny henrique. co mala tampa kinkaid kryl.. ryder mal zase gala predstavenie a predviedol 8 pim. stvorminutovu oslabovku v zavere sme vyborne ubranili... no a potom klasika. powerplay supera, na lade elias jagr harrold.. po zabojovani jagra v utocnej tretine, nedal gol, puk ma super a ked som videl ze ani elias ani jagr sa min pred koncom nezobrali striedat, tak som vedel ze je zle..harrold nevyhodil cisty puk, elias (hral opet dobre) je pri tlaku v obrannej tretine nepouzitelny. k tomu s k nim pridal sa mi zda tuomo(wtf combo na zavrecnee branenie). na najazdoch kinkaid vsetko chytil(co je u nas unikat) a elias sa po 2 rokoch trafil. myslim ze zasluzena vyhra.
dnes celkom fungoval system tampu sme brzdili, nepustali do goloviek, naopak sami sme sem tam nieco vytvorili (sice malo,ale na nase pomery, veru dost). na takuto hru som min rok nadaval, ze to je na nahodu a neefektivne, tak po tohtosezonnych vykonoch som aj za to vdacny. terazbudeme hrat castejsie doma ako vonku vyrazne, tak by smemohli zbierat viac vyhier. hraci hrali s ovela vacsim nasadenim. uvidime ci to nebol len taky nas tradicny jedno-dvojzapasovy zachvev na zachranu deboera na dalsi mesiac a zas sa neulozime na zimny spanok. lebo proti tampe sa nam dari vzdyhrat ten system a nevedia na nas.. dnes s capitals uvidime. snad vykon aspon zopakujeme. pome devils
vyborne sme branili.tampe sme nedali priestor a sami sme boli na nase pomery nebezpecny.( do 3 tretiny nebezpecnejsi). za stavu 2:0 mal 2 ciste golovky elias, neskor zajac 2 tycky a na 3:1 mohol dat ryder a na zaciatku tretej tretiny henrique. co mala tampa kinkaid kryl.. ryder mal zase gala predstavenie a predviedol 8 pim. stvorminutovu oslabovku v zavere sme vyborne ubranili... no a potom klasika. powerplay supera, na lade elias jagr harrold.. po zabojovani jagra v utocnej tretine, nedal gol, puk ma super a ked som videl ze ani elias ani jagr sa min pred koncom nezobrali striedat, tak som vedel ze je zle..harrold nevyhodil cisty puk, elias (hral opet dobre) je pri tlaku v obrannej tretine nepouzitelny. k tomu s k nim pridal sa mi zda tuomo(wtf combo na zavrecnee branenie). na najazdoch kinkaid vsetko chytil(co je u nas unikat) a elias sa po 2 rokoch trafil. myslim ze zasluzena vyhra.
dnes celkom fungoval system tampu sme brzdili, nepustali do goloviek, naopak sami sme sem tam nieco vytvorili (sice malo,ale na nase pomery, veru dost). na takuto hru som min rok nadaval, ze to je na nahodu a neefektivne, tak po tohtosezonnych vykonoch som aj za to vdacny. terazbudeme hrat castejsie doma ako vonku vyrazne, tak by smemohli zbierat viac vyhier. hraci hrali s ovela vacsim nasadenim. uvidime ci to nebol len taky nas tradicny jedno-dvojzapasovy zachvev na zachranu deboera na dalsi mesiac a zas sa neulozime na zimny spanok. lebo proti tampe sa nam dari vzdyhrat ten system a nevedia na nas.. dnes s capitals uvidime. snad vykon aspon zopakujeme. pome devils
Chlapi jak se vede Havlátovi? Bodove sem koukal a nic moc, trapi se v komcovce, nedari se tymu nebo je proste uz za zenitem? Vcera sem koukal na Detroit a koukal na zbytek vysledku a na livesportu byl napsan ve druhe lajne, takze sance asi dostava. Ty body jsou vsak pro me zklamani i kdyz vim, ze posledni roky se mu nevede..
Odo mňa to objektívne nebude lebo ja už som zaujatý voči tým Louovým ne-zmysleným ťahom ala podpisovanie starých hráčov za zenitom, ktorých nikto nechce a my nemáme čo stratiť takže Havlát zato nemôže, ale za seba ti poviem tak, že už aby tu nebol. Nemá to vyznám stavať na takýchto hráčov plus keď ich máme v tíme väčšinu (on, ryder, clowe...)Guddy.44 píše:Chlapi jak se vede Havlátovi? Bodove sem koukal a nic moc, trapi se v komcovce, nedari se tymu nebo je proste uz za zenitem? Vcera sem koukal na Detroit a koukal na zbytek vysledku a na livesportu byl napsan ve druhe lajne, takze sance asi dostava. Ty body jsou vsak pro me zklamani i kdyz vim, ze posledni roky se mu nevede..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé