Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Gratulujem. Teraz cakaj, ze tri zavini :giggle:
kajo píše:Gratulujem. Teraz cakaj, ze tri zavini :giggle:
Zlaty voci.. :bee:
Meszarosa asi zamorske media nemaju rady. Ani vo fotogalerii na nhl.com ho nenajdete :lol2:

Vcera s Charom, ja som mal strach, ze spravia blbost. Mesz spravil dost chyb, ale je vidiet, ze si len zvyka. Jeho aktivita pri strelbe bola superna, ale smerom dozadu su rezervy, snad sa to napravi.
„Myslím si, že bol dobrý na to, že hral prvý zápas,“ pochválil svojho nového zverenca Claude Julien. „Ofenzívne urobil niekoľko naozaj dobrých vecí – v presilovkách sme jeho strelu videli často. Defenzívne, kde sa o puk staral so Zdenom (Chárom), bol dosť dobrý. Boli tam však aj momenty, kde ste mohli vidieť, že rozmýšľal a snažil sa prispôsobiť novému hernému systému.“

„Cítim, že náš defenzívny systém mu pravdepodobne pomôže viac ako, keď musel naháňať hráčov okolo spôsobom jeden na jedného. Určití hráči excelujú v určitých systémoch. Spôsob, akým hrá, ukazuje, že by mu náš systém mohol sedieť. Dúfam, že to tak bude,“ dodal Julien.
powerforward píše: Vcera s Charom, ja som mal strach, ze spravia blbost. Mesz spravil dost chyb, ale je vidiet, ze si len zvyka. Jeho aktivita pri strelbe bola superna, ale smerom dozadu su rezervy, snad sa to napravi.
Na uvod to nebolo zle a to hral ako lavak na pravej strane. System sa musi naucit najskor z videa lebo pri nabitom marci vela plnych treningov mat nebudeme. Ja si spominam na 2-3 nahravky do neznama v obrane ale to sa dalo cakat. Prijemne som bol prekvapeny v utocnej faze a presilovke kde to vsetko slo super, ani by som nepovedal ze to bol jeho 1. zapas.
Ale netreba zabudat ze sme hrali s Panthers cize riadny test bude v inych zapasoch.
Hral dobre, chybam sa nevyhol, ale ziadnu zasadnu som nespozorovala...vsetko vyplynulo z nezohratosti...pokial si ich nakuka ..ich styl hry ...podla mna celkom zapadne, so zdenom hrali fajn, Zdeno spravil viac chyb....clekovo je totalne v lese...nemozem si pomoct,a el jeden healthy scratch by mu pomohol....alebo pobyt na samotke
Obrázek

:ciga: :rev:
Ojlalaaa pri tomto gole slintam...nadhera, kalapcok dolu :klobuk:

ctenych fanusikov Brumikov upozornujem na skory match v sobotu, o 01:00 pm miestneho casu odohrame suboj s Hurikanmi, do konfrontacie sa dostanu trja slovenski obrancovia, od Brumikov to budu Mesz s CHarom, ktori sa postavia proti Andrejovi Sekerovi. V kase bude mozno stat byvala dvojka Brumikov, a to Anton Khudobin. Celkom zaujimava konstelacia hracov.

Davam aj do pozornosti fakt, ze zapas sa bzacne uz o 6stej nasho casu, nakolko za morom sa uz posunul cas :frajer2:

v rovnakom case sa bude hrat aj velky suboj pens vs philla, cize tri asi najcastejsie zastupene kluby na tomto fore budu hrat v rovnaky hraci cas, cize to tu bude zit :oslava:
No vyborne a ja budem od rana do noci vo volebnej komisii :-D

Asponze si pozriem Caps vs. Leafs v nedelu o osmej na Slovaksporte.
To ta co napadlo ist do volebnej? to je totalne zabity cas :giggle:

ale co ma tesi, tak Chara sa nam golovo cyhtil, snad aj herne je to lepsie...uvidime zajtra, dam info do topicu, snad budes mat aspon nejaky net :)
Ppower, prepac ze som nepisala, ale nevidla som cely zapas suvislo:

Hrali sme tak ako zvykneme hravat, mat svetle a krizove pasaze atd, ale v tretej tretine sme v zavere spustili golovu smrst a to rozhodlo.

Velmi ma zaujima ci je Boychuk ok, utrpel tam taky neprijemny hit,...a vyzeralo to na bedro/ alebo ten stehenny klb
Cathy píše:Velmi ma zaujima ci je Boychuk ok, utrpel tam taky neprijemny hit,...a vyzeralo to na bedro/ alebo ten stehenny klb
Co?! To mi neříkej ani ze srandy! To byl můj improve před TDL ve fantě, ten se nemůže zranit! Moc se mi zatím líbil, dneska 6 bloků a 4 hity :nervozny:
Bolo to tesne pred 3 golom co sme dali.....snazil sa to rozschodit, snad len narazene...
Cathy píše:Ppower, prepac ze som nepisala, ale nevidla som cely zapas suvislo:

Hrali sme tak ako zvykneme hravat, mat svetle a krizove pasaze atd, ale v tretej tretine sme v zavere spustili golovu smrst a to rozhodlo.

Velmi ma zaujima ci je Boychuk ok, utrpel tam taky neprijemny hit,...a vyzeralo to na bedro/ alebo ten stehenny klb
snad bude v poriadku, vraj nenastupil ani Mesz :scare:

a co mi to napadlo? chcem byt pri porazke Fica a peniaze a nejake tie gastrace sa tiez zidu :frajer2:
JB55 by mal byt ok. Hned ako sa vratil do hry tak blokoval strelu nohou co tiez zanechalo bolest... zapas dohrat a potom siel na RTG vysetrenie... snad vsetko bude OK, jeho si fakt nemozeme dovolit stratit.

Co sa tyka zapasu, napriek skore sa 1.tretina hrala v podstate na 1 branu- skoda ze sme nadali viac golov... potom prisla 'oddychova' 2.tretina kde to par krat vyzeralo otazne ale Chad chytal spolahlivo. V 3.tretine sme opat pridali... v niektorych zapasoch my to prichadza az 'neferove' ze utok po utoku supera tlacime a drzime v pasme.
V uvodnych zapasoch sezony bolo pocut aj hlasy ze Iginla uz nema na top line... ale myslim ze vsetkym ukazal opat a pokial takto pojde dalej aj v PO, myslim ze GM nebude mat na vyber a predlzime ho na dalsie 1-2 sezony... Nemam cas sledovat ostatne teamy ale aj podla nazorov na nete ziaden tim nema nic podobne ako nasa KIL (Krejci, Iginla, Lucic) line... od pripravy hraju spolu a teraz uz mozu aj na slepo. Iginla je oproti Hortonovi jasny upgrade a urcite patri do TOP 3 hracov ktorych timy podpisali v lete ako free agents.

Meszaros je OK, myslim ze ak budu vsetci v zadu zdravi tak trener bude striedat na tribune Andreja, Kruga a Hamiltona a v zavere sezony dostane oddych aj Zdeno a JB55. Osobne ma v poslednych zapasoch velmi potesil Bartkowski- od deadline ked sa zvysila konkurencia tak hra viac s prehladom a aj viac do tela.

Inak Hamilton mal vcera super hit- myslim ze toto bolo take preview ako sa jeho hra este doplni ked s vekom naberie viac svalovej hmoty a vacsiu odvahu.

Ja si scratch mesziho vysvetlujem tym, ze my potrebujeme tocit vsetkych obrancov pred play off, aby mse ich mali zabehanych, a navyse nech mozno trosku sleduje este nasu hru....nic vazne si nemyslim.....ale Chara vcera ceeelkom ok, aj ked som nesledovala hru uplne podrobne.
9 vyhra v rade :wave: to je proste parada jak ted Boston hraje. Iggy odehral 1300. zapas v lize :klobuk: ktery ozdobil 2 brankami, vubec posledni dobou to prave Iginla neskutecne vali. V poslednich 10 zapasech se trefil hned 8x k tomu pridal 3 acka. Navic momentalne figuruje na 4. miste v +/- s +30 (v kariere nemel snad nikdy vic), navic jsou v prvni 6 teto statistiky nasackovani hned 4 hraci Bruins :cool:

Na zaver bych chtel pozdravit vsechny zde na hokejforu, ale hlavne fanousky medvedu :) snad tu nebudu moc zaclanet a stanu se plnohodnotnym clenem mistni komunity.
priznam sa, ja som uz pomaly od zaciatku sezony myslou v PO :-D aspon u mna zacina sezona az vtedy :neviem:
live zapasy v tejto sezone som zhliadol asi tak na prstoch jednej ruky :eek2: ale samozrejme, dianie v klube stale intenzivne sledujem a momentalna snura tesi

„Nehráme tak, ako by sme mohli. V defenzíve to nie je ešte ono, ale v útoku hráme skvele,“ Rask
Fínsky gólman je mesiac pred koncom základnej časti favoritom na Vezinovu trofej.
„Verte mi, nehráme najlepšie a pričasto robíme chyby, určite sa musíme zlepšiť. V mnohých momentoch nás podržal skvelý Tuukka,“ povedal pre Boston Herald tréner Claude Julien.

„Je skvelé byť súčasťou tohto tímu. Páči sa mi, ako hráme tvrdo a s intenzitou,“ Iginla.
som rad, ze kower opomenul Iggyho sagu u nas
toto je môj post z jula po jeho angazovani k nam
cepi píše: :taptap:
Chia nesklamal :klobuk: Iggyho tah s 1,8 zakladnym platom + bonusmi, ktore sa daju bez problemov poriesit, great
tak predsa sme sa ho dockali, parada
Ohlund » 06 Júl 2013, 04:03 píše:aj ked pár týždňov dozadu mali na neho iný názor a pekne sa bavili
tak je, ale toto bola v jeho pripade totalna trefa mimo, v Pens sice toho vela nepredviedol, no bol tam strateny, doslova zabity rok u tucniakov, nutene riesil lave kridlo, u nas dostane podstatne viac priestoru, nas system hry mu bude pasovat viac, presunie sa na svoj tradicny post praveho kridla a ku Davidovi a Milanovi zapadne ako rit na serbel; diera po Hortym dokonale zaplatana
done
triumf v Konferencii by sme uz mohli dokopat, no potom zaciname prakticky odznova, takze skromne a pokorne :)
Julien.. nesnasim ho. Ale pri pohlede na ty komentare me jen frustruje ten rozdil v trenerech mezi Pens a Bruins. Bruins hledaji perfekcionismus, my hledame ani nevim co. Nulova odpovednost.. Navic ten rozdil mezi Bruins a nama je drastickej. Videl jsem neco ze zapasu s Wild (a nekterych predchozich) a Bruins jsou proste nekde uplne jinde :cry: Na Vychode asi neni co resit..
to si vystihol, niekto pri snure 9 vitazstiev lieta v oblakoch ale tu to nehrozi, ani hrozit nebude
v D nedostatky su, proti Wild nehral ani JB, no podarilo sa to tak ci tak zmaknut na vybornu
Bruins jsou pro me etalon. Mame je jeste dvakrat, tak uvidime, jestli mame nejakou sanci. Vetsinou ne. :?
Pozerala som ze nehral JB, napriek tomu sme to zvladli :hop:
dnes dalsi zapas proti devils...pak dva dni volna a zas b2b zapas colorado a phoenix.

a Chief, vitaj medzi nami, dufam ze v Medvedikovskej obyvacke sa budes citit prijemne a pohodlne :salute:
Valcujeme ďalej! Soderberg za milion tak to opäť nášmu GM vyšiel super ťah a Kelly na ľavom krídle sa tiež ukazuje parádne.
Ak budú všetci zdraví tak s tromi útokmi bude mať každý súper v PO problém. A to aj merlot line často drží puk v útoku.
Radosť sa na taký hokej pozerať... žiaľ nemám na to čas.
#26. Tridsiatka padne po jedenastykrat v rade.
Na to ze Sody hra s hendikepom na oku tak hra paradne - kto netusi, ani byn nespoznal ze ma problem, rozohral sa, konecne risiel na chut zamorskemu hokeju a predvadza fakt krasny hokej, velmi mu fandim :)
OT: Reporter: "What's Bobby Orr's best move?" Gordie Howe: "Putting on his f***ing skates,"

:king:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO