Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:backtotopic:

Ja len nechapem ako :andy: mozes mat rad este stale Bryza, po tom co vidis tuto sezonu ako skutocny brankar vyzera. Ci uz sa nad nami zmilovali superi a nechytatelne strely uz na nasu branu nevysielaju? Ten :censored: nenazranec sa len nabalil a teraz sa mu chyta :grc:
kajo píše:Ci uz sa nad nami zmilovali superi a nechytatelne strely uz na nasu branu nevysielaju?
Pokud sis rozdilu v letosni sezone nevsiml, tak jses stejne marnej jako ten doktorskej.
Tehdy jsem chtěl Vokouna no ... byl to na tu dobu TOP golman, neměl ani zdaleka takový platový nároky a smlouvu by měl na 2 roky, takže bychom se ho případně rychle zbavili. Ta smlouva s Bryzem byl proste Edův senilní tah, jinak si to nedovedu představit. Věřím, že to byl Edův tah, protože pokud by byl Homerův, tak už náš GM rozhodně není.
Aha, takze pod Berubem by mal Bryz 95%? :klobuk:

edit: Co chcem povedat je to, ze Bryz pustil tolko lacnych golov, ze uz pri kazdej strele na nas branu som sa bal, ze bude gol. Aj pri tych najjednoduchsich. Co sa teraz u Masona povedat neda. A ak si si ty nevsimol v brane rozdiel, marny budes ty :bee:
kajo píše:Bryz pustil tolko lacnych golov,
Na to vzdycky rikam to samy. Link na lacinej gol z minuly sezony jinej, nez Kessel z uhlu... :dup:

Jinak pod Eakinsem ma statistiky lepsi nez Mason.. :bee:

Edit: Jinak samozrejme jsem rad ze Mason chyta dobre, a ze nebere takovy prachy, ale vy tady neustale delate z Bryze neschopu a navic se divite, ze vzal tu smlouvu, co mu nabidli...
AndyF píše:Jinak pod Eakinsem ma statistiky lepsi nez Mason.. :bee:
Vždyť chytal asi 1,5 zápasu ... u Oilers nemůže mít lepší statistiky ... on je golman co umí chytat za skvělou obranou, jako měl ve Phoenixu, u nás to byl výbuch, kromě jednoho měsíce co se mu fakt povedl ... na druhou stranu věřím že pod Berubem by jeho stats šly nahoru, protože on hraje trochu jiným stylem než Lavy. Ale nevěřím tomu že zrovna v Edmontonu se byť jen přiblíží tomu co předváděl ve Phoenixu. A to já jsem docela velký Bryzův zastánce, on nebyl až takový problém to JAK chytal, ale za KOLIK tak chytal. To prostě neodpovídalo.
Nikdo se nediví, že ji vzal. To ty to tady pořád píšeš. Vzal by ji každej člověk na světě.
Ty laciné góly jsme už řešili několikrát. Vždyť všichni viděli, co jsou jeho slabiny a jaké dostával góly. Nájezdy, pomalé přesouvání od jedné tyče na druhou a ''nechytatelné střely od kruhů''.
Logan píše:
AndyF píše:Jinak pod Eakinsem ma statistiky lepsi nez Mason.. :bee:
Vždyť chytal asi 1,5 zápas..
Na tyhle jeho jednoduchý věty nemusíš reagovat. On občas takovej nesmysl napíše jen, aby řeč nestála. :-D

tuto to Nash dobre trafil, ale to postavenie Bryzgalova :rofl:
znamy ducking
Je toho vela, ale youtube cita len par (nastastie). Uz by som nemal nervy a zaludok sa na to pozerat zas :grc:
Takze to mame jeden z predlonske sezony, jeden z najezdu pri propadu obrany (muj ty skutku :pray: ) z plne jizdy skvele k tyci od jedonoho z nejlepsich strelcu NHL, a jedna tecovana strela...
Obrázek
Ten první gol byl turnoverem celý série no :x
Myslel jsem spis neco jako:

nebo

pripadne

AndyF píše:Takze to mame jeden z predlonske sezony, jeden z najezdu pri propadu obrany (muj ty skutku :pray: ) z plne jizdy skvele k tyci od jedonoho z nejlepsich strelcu NHL, a jedna tecovana strela...
Paneboze, ty si tie zapasy asi fakt nepozeral :hroza: Co ja mozem za to, ze nikto nie je taky masochista, aby uploadoval na YT kazdy Bryzov kiks? Ja neviem, vy ste asi fakt nejaka vzdialena rodina, inak si to vysvetlit neviem :neviem:

edit: a vytahovat tu Kvika, Raska A Brodeura pri obhajobe Bryza :poklona:
Logan píše:Ten první gol byl turnoverem celý série no :x
Turnoverem bylo, kdyz pote, co Bryz vychytal prvni zapas s Devils (ach ta vase pamet, ze pratele, jen si to pripomente: ) Uz hraci nedokazali jeho vykony doplnit.
Jeden blbej gol, kterej navic byl na konci serie mnoha omylu, opravdu neni to, co tu serii otocilo.
kajo píše: Paneboze, ty si tie zapasy asi fakt nepozeral :hroza:
Ale pozeral... To spis ty si je nepozeral, a jen sis precetl statistiky.. Ale neni problem si ty goly prohlidnout na nhl.com vsechny.
Viem, ze to nie je problem, ale ako ta poznam, ty by si si pri kazdom gole, ktory by som ja povazoval za Bryzov, nasiel x vyhovoriek :D Tak ako tomu bolo s tebou a Ronom pocas celeho posobenia toho chlapa u nas. Cas stracat s tym nebudem, lebo viem, ze by to bolo len hadzanie hrachu o stenu.

edit: a uistujem ta, ze som videl urcite 95% zapasov minulej sezony. Ak nie nazivo, tak zo zaznamu. A oci pokazene nemam :fucker2:
kajo píše:ty by si si pri kazdom gole, ktory by som ja povazoval za Bryzov, nasiel x vyhovoriek
Takze ty opravdu ten Nashuv gol povazujes za Bryzovu chybu a co jsem napsal byla "vyhovorka" :evil:
Ale samozrejme to nehledej...
Necital si tu poznamku pri tom videu co som napisal? :dup: Nash to trafil dobre, ale pozri sa na to ako tam ten trpak stal. Ale uz ma to nebavi, s tebou je to stale o tom istom. A kludne ti necham to posledne slovo, lebo aj tak nemas pravdu.
AndyF píše:
kajo píše: Paneboze, ty si tie zapasy asi fakt nepozeral :hroza:
Ale pozeral... To spis ty si je nepozeral, a jen sis precetl statistiky.. Ale neni problem si ty goly prohlidnout na nhl.com vsechny.
Ale tady přece nejde o to jak chytal, ale za kolik tak chytal. Bryz samotnej by problem nebyl, nechytal až tak špatně, ale v kontextu s tím jeho kontraktem to prostě bylo absolutní fiasko, to přece musíš vidět.
A pro mě bylo to u Bryze mnohem horší než některý blbý goly (každej golman takový dostane) to, že nebyl schopnej udržet puk. Každá sebelehčí střela pomalu mu vypadla a byly z toho dorážky ze kterých dostal taky spoustu golů, nedávál tomu týmu jistotu, kdykoliv jel za bránu rozehrát puk, bál jsem se co provede, a to je samo o sobě horší než pár ušmudlanců co pustil. Protože za 6M na sezonu by prostě golman týmu ten pocit jistoty dát měl!
Ale jo, to ja beru. Rozehravka Masona to je nebe a dudy. A penize taky beru...
No ja videa vytahovat nebudu :) ale Bryze si pamatuju asi tak.Kazda lehci strela tak me polil pot protoze sem cekal ze to pusti.Kazda rozehravka se mi delalo mdlo protoze sem cekal jak to zase posere :)

Takove jsou moje vzpominky na Bryze :)
Bryz u mna strucne - pomer cena - vykon = odchytal jedno velke :ho*no:
Hoši, už bych to neřešil, pojďme se naladit na Dallas a na další (snad) výhru. :kajo: :cookies:

EDIT: Mase v bráně. :ciga:
Ste vsichni STBaci..
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES