Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja mam toho dost :thumbsdown: po case som to znovu riskol vstat na zapas v noci.(po tych muceniach predtym). zapas predtym vraj hrali s blues dobre. v polke zapasu som to vypol. sme tam kde sme 3 roky vkuse.
uz som to skoro vypol po druhom gole, ale nakoniec sme mali este pp, ale ked clovek vidi za stavu 0:2 ist na prvu presilovku cislo 18( bernier), tak si povie, ze to nema cenu sledovat ako niekto umyselne nici tím.. prvy gol co neplatil na lade giontov utok versus tarasenko..to iste pri druhom, ked po zraneni clowea deboer pri prvej prilezitosti vyskrtol josefsona a supol giontu a berniera spolu ako 3 utok.(jeho reci pred sezonou o tom, ze su dobri, ale hrali viac minut a vtedy neboli efektivni proti silnejsim matchupom, ze su efektivni, ked hraju menej a ze to berie na seba(cbg), boli hned pri prvej prilezitosti zabudnute).reci k josefsonovi ze hraca co hra dobre treba odmenit za vykony, ked ho presunul do 3. utoku boli pokrytecke uz vtedy. ale aky vyznam naberaju v pripade situacie berniera nema cenu rozoberat..

inak hra slaba.. tie nase netreningy.. cital som od tg ze to je takticky zamer, ze mame stary tim a setria sily na neskor(asi na majstrovstva sveta). ale potom to tak aj vyzera.. presilovka? dnes som sice nevidel(cisla mame dobre), ale tych par poslednych bolo humusnych. oslabovka? dnes dalsie 2 goliky(gio je tam na chuja aj ked on za to nemoze). to nas zraza absolutne dolu.. hra 5 na 5? zla.. hra v obrannom pasme? vacsi kolotoc a problem vyhodit ci rozohrat ako za cias motaka a hlavne hraci nezvladaju zaklady. rozohrat, nakorculovat spracovat a tajming na to vsetko. nielen zajac je ako ten atlantikov gif vyssie.. furt sme pol kroku pozadu, popredu, ak spravne tak ostatni su pozadu, a ked sa to podari tak sa puk odraza od hokejky na dva metre miesto spracovania. mali sme dost moznosti 2 na 1, kym som sa pozeral. z ani jednej nevytvorili ani polosancu! to su veci co sa daju spravit len treningom! ved nasi hraci su rozohrati ako keby prisli prvy den do kempu. nas genius si mysli ze hrat zapasy staci?? tí hraci upadaju! su uplne mimo a to sa tymto sposobom bude len zhorsovat. 3. tretina nepriaznivy stav a znova len 5 striel! minuly zapas v zavere vraj uz nevladali a super bol kvalitny(dnes neviem co to bolo aj ked sa dotiahli a 3 gol bol lahodka, ale predpokladam ze to iste)..

hracov nejdem hodnotit ale clowe, ach boze, pri prekladani vyzeral ze sa potkne a ze ma jednu nohu o 30cm dlhsiu ako druhu.. minuly rok sa tiez rozohraval prve zapasy a potom bol v pohode, teraz je to uz 12 a on je stale horsi ako ked bol najhorsi minuly rok. teraz zranenie..ktohovie ake..ale mozno nam pomoze(a ruutu musi ist vyssie-aj ked samozrejme ze bol uprednostneny bernier).

no uz sa tesim ne deboer pozapasove reci.. uz pocujem tie iste vyhovorky ako furt. ze mame zranenia(kto nema), ako nevieme premenit sance, ale ako sme sa dokazali vratit do zapasu a na tom musime stavat.. my uz 3 roky staviame na nejakych utrzkoch zo zapasov ked sa nam zadarilo a stale nemame ani len zaklady...
To bude dneska v JLA pokoukáníčko. Devils sleduji jen okrajově, ale jestli hrají tak "dobře" tak to dneska vidím na oboustranný rybníkový hokej. :lol2:
Bernier vážně v 1. PP :lol: :lol: :hroza:
dnes dal gol, takze flek do vianoc ma isty..

prva tretina za nami.. prve 4 striedania sme boli aj dobri, potom sa do toho dostal detroit a uz je to z nasej strany klasicky chaos.. bordel na lade. neviem ci sme mali 2 kompletne prihravky po sebe po 5tej minute.. sh hnus, pp hnus. snad sa pozbierame cez pauzu.
Dunim, teším sa na tvoje hodnotenie po zápase (snáď bude negatívne)...po vašom včerajšom s Blues som sa na tvojom review riadne zasmial :lol2:

Ako píšeš, vašu hru ani neviem pomenovať nejakým systémom, nesúrodé, veľmi zvláštny hokej z vašej strany, k tomu všetkému 3 strely :neviem:
Hmmm, zase hotovo. Jak dlouho ještě tohle bude trvat? Je to sice jasný už dlouho, ale při sledování snad každýho zápasu mě to znovu na*****, a to nejsem žádnej fanoušek Devils, jen se o ně trochu zajímám a přeju jim. Vždyť to je absolutní hnus, Devils neměli třeba ve druhý třetině jedinou kloudnou akci, natož pár přihrávek za sebou. Ten tým je prohnilej, starej, pomalej, bez systému... A když se objeví někdo, kdo z tohohle modelu vybočuje, tak ho ten tragéd na střídačce odstaví. To to ten senilní dědek vážně nevidí? :evil: :scare:
Už dajte preč toho neschopáka na lavičke a začnite prestavbu. Tím starý, prospect pool márne slabučký, Larsson utláčaný a ignorovaný. Medzi mladíkmi žiadna potencionálna hviezda. Hlavne, že Lou a Pete sú spokojní :lol2:
hodnotenie asi ani nebude. ved nie je ani co hodnotit :) pokracujeme v tom co bolo uz napisane. chaos. nezvladame zaklady, az tam sme to dopracovali.ked proste trener(vedenie) vymysli ze treningy nam netreba,tak nam ich netreba.. osobne neriesim ze sme stary tim, uz ani konkretne vykony hracov.. mna hlavne zerie deboer. od zaciatku co tu je, ale o nom som sem v hodnoteniach popisal stohy.. gelinas vyzeral zraneny, snad naskoci(aj ked dnes je katastrofalnejsi ako zvysok bekov). lebo ak nie tak je jasne ze povolaju tretieho deboerovho syna harrolda a v pondelok proti bostonu by som neprezil 1. pp harrold-bernier..

tuto tretinu mozme ocakavat deboerov takticky majstrovsky tah ako vzdy ked je uz neskoro, kridla viac do sirky a vysunut a mozno znizime ak nedostaneme daco z brejkov..
Tak a sme späť v plnej paráda. Larsson IT 11 min (to bola otázka času) keby nebol Merrill zranený tak už je na tribúne, Clowe otras mozgu (kto by to čakal) škoda, že sme mu nedali dlhšiu zmluvu s vyšším caphitom.
Spasiteľ Tootoo konečne v zostave (strašne nám "chýbal").
3 prehry v rade, najbližšie 3 zápasy s BOS, MIN a WSH, to by teoreticky mohla byť séria 6 prehier v rade, ale aby to znamenalo, že PDB skončí? Zabudnite...
No nič neboli sme v playoff 2x v rade s PDB a nebudeme 3x v rade, koho to zaujíma...
So what has gone wrong?
I don’t know. There were probably a bunch of reasons. We’ll have to figure it out,” DeBoer said. “Tough building. Tough coming in here with this lineup. Three (games) in four (nights). There are no excuses. We have to find a way to compete. Tonight they were the better team.”
:-D :hroza:
Larsson ukážkový vlastňák :yes:
Jsem zvedavej co bude s Clowem a jeho potencionalni nahradou. Clowe vypada, ze mel dalsi otres mozku a spekuluje se, neprekvapive, ze to muze znamenat i konec kariery. Osobne si myslim, ze se povola Matteu, ktery hraje podobny styl. Gomez, ktery stale trenuje s tymem neni podle me odpoved.
ze ja som este neprestal citat rozhovory s deboerom na gulittiho blogu :hroza:
okej, dozvedel som sa ze sme trenovali prechod z obranneho pasma a pk..(sice uz minuly tyzden bolo neskoro, ale konecne si to nas genius uvedomil a maka sa na tom. v tom ze to dokaze fixnut mu celkom verim, lebo ked uz odhali problem s cim on ma problem, tak vie byt sikovny. len to znamena ze klasicky opravi jedno a nevenuje pozornost dalsim veciam, ktore sa mu medzitym pokazia. to uz sme videli milionkrat).

ale co ma dostava su jeho reci. blabotal nieco o tom ze oba zapasy proti blues sme hrali dobre a mali sme na body(prvy vraj ano, druhy som teda pozeral a to ani nahodou.. na body sme mali ak by sme nejakym zazrakom supli prve 2 goly z nicoho my.a o tom to je. potrebujeme sakra stastie aj ked hrame podla trenera dobre aby sme vobec vyhrali. preto nevieme vyhrat 3 zapasy po sebe. tolko stastia nema nikto).

ale co ma dostalo z rozhovoru je jeho: I look at some of the other teams that have dealt with significant injuries, like Columbus," he said. "They’ve lost seven or eight in a row. That’s what we have to avoid.”
to uz je i jeho i don t know lepsie :D
ten chlap si uz dopredu chysta vyhovorky. po prvej serii prehier to bolo: minuly rok sme mali horsi zaciatok, teraz sme na .500 ..po druhej serii prehier(nevieme aka dlha bude ale moze sa natiahnut podla vykonov a superov) to akoze bude, columbus prehraval viac?? :) zvladli sme to lepsie ako columbus? porazi ma :sok:

inak cammaleri a havlat cestuju s timom, takze ofenziva by mohla byt lepsia. zapas s bostonom mam v plane si pozriet. budem verit v uspech. nejak vyvijat tlak na ich rozbitu obranu, donutit ich k chybam a vydriet vyhru. to proste potrebujeme.

clowe je pre nas hrozna situacia.. ak mu na otras staci taky tuk, tak chlapik je v pr*eli. iste chapem, este ma zazmluvnenych skoro 15 milionov. ale nam nepomaha, ked sa nedokaze uz ani rozohrat a hned maroduje..
som zvedavy, ci ho doktori vobec pustia do hry. mal by vziat prachy za tento rok este a skoncit to, kym nebude mat z hlavy salat.
Salvador pri góle R. Smitha :rofl: to nepotrebuje komentár, ja som tvrdil ešte minule, že on v kombinácií so židlom to je smrteľné duo :hroza:
Ináč dnes som zvedavý, či PDB naberie odvahu a dá chytať Kinkaida. Lebo u nás by nebolo nič výnimočné kebyže hrajeme aj 10 b2b zápasov za mesiac tak ho nedá chytať od začiatku ani raz :bitka3:
asi by som mal radsej pisat do f*cking thread..
dnes si prvy raz zelam prehru devils..a v piatok tiez a nech uz je koniec.. co pozeram na rozpis tak dlhsiu pauzu vhodnu na vymenu trenera tam nemame, vzdy max 2-3 dni medzi zapasmi.. takze preco nie hned?.

vykon tradicnym stylom, nasi fans su nehodni, treba ich mucit az do straty vedomia, ci zdraveho rozumu.. salvador hroza..(inkasovali sme 49golov tuto sezonu a salvador bol pri 22 ak som to dobre poratal). absolutne rozumiem preco hra, viem ze bude v zostave vzdy vzdy. ale ma dostavat tych 12 minut on, nie larsson.(aj ked ten to tam na gelinasa krizom pred branu statocne namazal- 2.gol). za to salvadorova zadovka superovi do brejku, kukanie a vezenie sa pri tom katastrofa gole kde len smrtol na modrej hokejkou a potom sa uz len v bezpecnej vzdialenosti, bez pohybu noh viezol za pukom a spolu so schneiderom si asi davali popkorn, ako sa pozerali na tu zaujimavu situaciu, co skoncila uspesne golom v brane.(sledovat ten jeho pohyb hokejkou k neexistujucemu puku, ktory uz bol davno v brane a on 2 metre odtial bol na nezaplatenie :lol2: ) iste ze hned o minutu luftol cisty puk a bol z toho dalsi gol. vieme ze je zly, ale kto ho tam stale dava na tolko minut?

vyjadrenia po zapase neboli o nic horsie ako nas super vykon. salvador sa zmohol na ze sme hrali dobre na ziskanie bodov, mali sme momentum a boli tam bad bounces :shock: deboer uz sa nema na co, takze si zopakoval tought building... co na to povedat?

inak klasicky deboer, ako som pisal, pri prvej prilezitosti spravil z dua gio, bernier 3 utok :hroza: oni nam zapas neprehrali, ale ked nam hraci takejto urovne hraju skoro 16 respektive 14 minut na zapas, tak zlepsenie cakat nemozme... plus tam mal svoje vysokotakticke tahy typu, prehravame, buly v superovej tretine, bude logicke poslat tam obrancov gelinasa,zidlickeho na strelu.. to hej, typicke deboerovske. nieco mu dojde, len mu ujdu dalsie 3 veci a na buly siel nas najhorsi hrac v tomto smere..vieme ako to asi tak dopadlo..nevadíí.. on je ako brunner: ruky, rychlost, strela, vsetko ma..len je to jednoducho mizerny hokejista.. okrem ineho..
dunim píše:vyjadrenia po zapase neboli o nic horsie ako nas super vykon. salvador sa zmohol na ze sme hrali dobre na ziskanie bodov, mali sme momentum a boli tam bad bounces
:lol: :lol:
je vas mi luto a po zhliadnuti vzajomneho zapasu chapem vasu frustraciu, znechutenie
ak toto predvadzate drvivu väcsinu pod vedenim trenerskeho maga DB, tak to je vazne na prasky :fet:
ten neschopa je uplne mimo, ked som pozoroval jeho reakciu, mimiku po vstreleni ci inkasovani golu, to iste nema tvar :ninja:
kader mate aky mate, ale dovolim si tvrdit, ze akykolvek trener na volnej nohe, by dal timu aku taku tvar, na rozdiel od DB, ktory stagnuje preslapuje na mieste, ktore vedie akurat tak do jedneho velkeho hnedeho
a GM mate co za idiota, ked drzi toho nictrenera na vecne veky (amen)
cepi píše:a GM mate co za idiota, ked drzi toho nictrenera na vecne veky (amen)
Prave GM je zde podle me primarni problem, jeste vetsi nez PDB. Neskutecne kam to Lou s NJ za posledni dobu dopracoval a konec-koncu DeBoer je taky jen jeho figurka. To co se deje v NJ letos neni zadna sranda, ale pockejte co se bude dit o rok/dva atd..

Co se tyce aktualni squadry, Schneider NUTNE potrebuje na chvili vypnout a dostat aspon zapas pauzu (dnes B2B, tak nevim kdy jindy). Salvador je zde bombardovan uplne opravnene, videl jsem ten zapas dnes a je to horsi nez jsem si vubec vedel predstavit. Neuveritelnej. Jinak vicemene celej team s vyjimkou Cammalleriho, Greenea a Seversona(ktery uz taky mirne polevil) stoji za houby. Eliase je mi lito, vek ho precijen chytnul.
Netrapte sa, pozrite si do kalendara kedy hrate s flyers, zakruzkujte tie datumy a iste dva body (z kazdeho zapasu) su doma :thumbsup:
Dnes Minny, tedy rychlej tym co prohral 3 zapasy v rade a bude chtit vyhrat stuj co stuj. Tak nejak ocekavam dalsi prohru.

Pozapasove reporty uz ani nectu, neb neni co. Jedinej Jagr to dovede pojmenovat, ale ten se rozhodl mlcet.

No uvidime co bude dal. Vymenu trenera bych neocekaval driv nez na Vánoce, coz by mimochodem nebyl tak spatny darek.
Atlantik píše:
cepi píše:a GM mate co za idiota, ked drzi toho nictrenera na vecne veky (amen)
Prave GM je zde podle me primarni problem, jeste vetsi nez PDB. Neskutecne kam to Lou s NJ za posledni dobu dopracoval a konec-koncu DeBoer je taky jen jeho figurka. To co se deje v NJ letos neni zadna sranda, ale pockejte co se bude dit o rok/dva atd..

Co se tyce aktualni squadry, Schneider NUTNE potrebuje na chvili vypnout a dostat aspon zapas pauzu (dnes B2B, tak nevim kdy jindy). Salvador je zde bombardovan uplne opravnene, videl jsem ten zapas dnes a je to horsi nez jsem si vubec vedel predstavit. Neuveritelnej. Jinak vicemene celej team s vyjimkou Cammalleriho, Greenea a Seversona(ktery uz taky mirne polevil) stoji za houby. Eliase je mi lito, vek ho precijen chytnul.
no ja jsem prave ocekaval ze toto bude posledni rok, Marty se zauci a bude snaha to zmenit. Marty se zatim k nicemu nema, Lou taky ne, tak se asi ceka na Babckoka nebo co, ktery dostane pravomoce jak Roy v Avs.
My takhle mame zakrouzkovany Pens :slintac:
Deboer asi vie, co robil lou minulé léto :D

Odkedy je tu deboer tak sa nasa hra kazdy rok markantne zhorsuje az do terajsej podoby, kedy ani nemozme zacat hrat ten nefunkcny deboerov system, lebo sa k tomu ani nedostaneme.

Lou v prvom rade o deboera velmi stal. mozno tam bolo nieco, nechat konecne 1 trenera pracovat koncepcne a nemenit to kazdy 2 rok. deboer nas dostal do finale co nik necakal, za extremne zlej financnej situacie. spravil si meno(ako sme sfukli rangers, flyers). a potom to slo z kopca.odchod pariseho(inak v rozhovore co som cital, spomenul ze hrat to deboerove dump and chase bolo strasne nudne). odchod asistentov oatesa a hlavne robinsona. fajn na vylukovu sezonu by som este vyhovorky deboera bral, proste dlha pauza, straty, problem s financiami atd. potom dalsia rana odchod ilju. aspon prisli novi majitelia co maju prachy. clovek si povie, otocka k lepsiemu. nahrady prichadzaju zlepene vo forme jagra, clowea rydera, brunnera a schneidera. deboer ale minulu sezonu stratil posledne zvysky zdraveho rozumu a sudnosti. co dorabal a doraba josefsonovi a larssonovi, jeho tlacovky, arogancia. absolutna neschopnost sebareflexie a uplne debilne rozhodnutia, protezovanie svojich koni. po zlom starte(uz tam mal letiet) neprislo zlepsenie, tím sa nerozbehol, nefungoval. ak prezil ten zaciatok, tak nemal prezit tuto off season. a tam niekde ma zacal s*at aj lou. na TD. s ruutuum som bol spokojny, nespokojny som bol ze neriesil problem strelca ak chcel bojovat o play off.. iste, talenty do utoku nemame(boucher minulu noc bol healthy scratch v ahl!!), ale do obrany kopu. mohol trejdovat. mozno vtedy nemali taku hodnotu ako dnes..

pred touto sezonou posilnil utok, cammalerim co je zatial nas najlepsi hrac(a havlatom), spravil miesto pre mladych pohyblivych obrancov, schneider je konecne cista jednotka.. a nestaci to.. pritom by sme mali byt o triedu lepsi ako predchadzajucu sezonu. my sme este horsi. a za to nesie zodpovednost deboer(tím ze je este pri kormidle aj lou- iste, dost prekazaju hraci co dostali o rok dlhsie zmluvy ako mali- salvador, zubrus ale to nie je to najmarkantnejsie). ten chlap za streidackou musi ist prec. co najskor. a potom musi lou ukazat gule a ze to este ma v sebe.

trejdovat obrancu a trebars 1 pick za top rw v najlepsich rokoch. da sa to. netvrdim ze hned. ak chceme ale zachranit sezonu a byt konkurencieschopny pred tdl deboer musi prec okamzite. potom sa uvidi ci predavat(neverim, ale tych rentalov mame dost, za jagra zidlu sa da dostat pekny draft, za rydera,brunnera, havlata aspon drobne). draft by mal vysoku hodnotu. ale to sa uvidi ked to bude aktualne, ako s tym nalozit.

nad louom palicu nelamem aj ked nemam pochopenie preco drzime toho paka na striedacke. a do zaciatku buducej sezony sa uvidi, ci je lou schopny este postavit kvalitny tim. to ze je to vsetko naprd teraz sa da ospravedlnit. nevysli nam 1. kola draftov, do toho financne problemy, nasledne straty 2 top hviezd timu, k tomu na trhu nic, to co sa dalo sme preplatili a pohadzali roky navyse.

uvidime s akym timom pojdeme do dalsej sezony. tam sa ukaze. moznosti konecne su. obrancovia maju hodnotu. cena draftu je vysoka. konecne mame co ponuknut. do toho nam mozno zahra do karat nenavysenie platoveho stropu. v tom pripade ocakavam 2 top rw v zostave(jedno trochu menej top) a podpisaneho obrancu ako nahradu za salvadora(beauchemin, martin-ak by sa chcel vratit, budu volní). peniaze budu. ak nepostavíme dobre muzstvo na dalsiu sezonu, tak pre loua uz nikdy... verim ze to v sebe ma :cert:

zostava by kludne mohla vyzerat do dalsej sezony
camm-zajac- elitne rw(za 1. kolo a larssona trebars+ neviem co)
henrique-elias-top rw z timu co mal pruser s platovym stropom
ruutuu-josefson-(niekto z trhu, kvalitny 3th lajner)
matteau-gio-zubrus
boucher/sislo,ktokolvek(clowe retired)

greene-severson
gelinas-martin
merrill-zidlicky(kludne resign na pp)

da sa to spravit, staci vyckat na spravny moment a stlacit spust.. moze byt dobre. 1. krokom je ale vyhodenie deboera nech poniektorí znovu mozme verit..
No svuj nazor jsem vyjadroval jiz drive :) podle me je Lou uz senilni dedula kterej uz by mel odejit i kdyz v minulosti byl top.

Ja osobne byt GM tak bych to zacal ve velkym rozprodavat a jel bych na jednicku draftu.Zbavil bych se vsechn veteranu nebo bych jen nechal nejak dohrat a zacal bych to stavet uplne od nuly protoze v pripade NJ mi prijde ze nic jinyho nejde.

A sehnat 2 Top RW ono se to rekne ale hur se to sezene.

Co se volnych hracu tyce tak
Clowe- to byl fail jako prase uz kdyz ho podepisoval a nevim proc nekteri fanousci maj kolikrat daleko lepsi povedomi o hracich nez gm.

Camaleri- podle me jeste tak 2-3 roky bude dobrej a bude k necemu.
Havlat - nebylo co riskovat za ty prachy to muze byt jen zisk
Zidla - porad dobrej ofenzivni obrance ale musi mit vedle sebe jistotu a dobrej artikl na vymenu v dnesni dobe.

Salvador - Nikdy jsem nepochopil jak mohl dostat C i kdyz jeste neco hral.
Larsson - Aneb jak zabit ctyrku draftu.Nevim jestli je opravdu tak spatnej ani nedokazu rict jestli ma potencial stat se tim cim mohl.

Dost dobre nerozumim tomu smeru kam NJD chce smerovat a proste nevidim smer.U nas ve philly si aspon uvedomuju ze delame urcity kroky do budoucna tak aby za 2-3 roky jsme sli na spicku nebo jsme k tomu aspon udelali maximum=Mlady tym docela dobre podepsany utoku sice s bidnou obranou kde jsou ale mladici z kterych snad neco bude.
Seth Helgeson will make his NHL debut tonight for the ‪#‎devils‬. Salvador will be out with a lower body injury.
:hop: :oslava:

Jo a ještě něco:
Dan Rosen ‏@drosennhl 8s8 seconds ago
Cory Schneider looked like a goalie who needed a breather last night. Even he said Keith Kinkaid deserves a shot. Schneider plays tonight.
:lol: :lol: :lol: :lol: To snad neni možný.
Teraz ako naschvál vyhrajeme :slap:
Nehrá captain.leader.legend a hneď 2 body. Neviem na koľko vážne je jeho zranenie, ale prial by som si aby sme ho vytrejdovali, rozviazali zmluvu proste hocičo len, aby už za nás nenastúpil.

Kinkaid podľa predpokladov šancu nedostal, aj keď tentoraz to vyšlo lebo Cory zachytal výborne až na tú jeho rozohrávku, ktorá je katastrofálna :hroza: sa mohol za ten čas niečo od martyho priučiť čo boli spolu...

Po návrate camma zrazu ožila lajna s jardom, ale hlavne zejdžak. Celkovo ten tím zrazu vyzerá hneď lepšie, keď nehraje salv ani tooto. Ešte návrat henriqua by to chcelo a benchnutie berniera a bolo by to oukej, ale to sa nestane, kedže po Henriquovom návrate dostane čierneho Petra Josefson - ostane jako vždycky :hroza:

Larsson konečne aký-taký IT 18 min, z toho necelých 5 v SH takže aspoň niečo, ale čo si všímam tak my zápas čo zápas sme horším tímom na buly, ustavične. Po zranení Henriqua sme snáď nevyhrali zápas na buly od vtedy.

Proti WSH live na fandovi :wink2: , ale bojím sa že tam dostaneme klepec.

A ešte jedna vec. Máme štvrtú najnižšiu :!: návštevnosť v lige a to sme dokonca nevypredali ani home opener :-O
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS