Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Neda sa vyhrat kazdy zapas... skore neodzrkadluje celkom priebeh zapasu. My sme dostali zopar lacnych golov a nase sance nedokazali vyuzit. Inak trip na zapad vzhladom k zraneniam a crevnej chripke ktora chytila v jednotlivych dnoch Charu, Raska, Smitha atd. bol viac ako uspesny.

K Marchandovi... myslim ze to prehnal- hlavne tym gestom k divakom ako niesol "imaginarny" Pohar a pobozkal ho. Podla toho co som cital, tym riadne napalil aj Juliena a vzhladom k tomu ze herne je podpriemerny necudoval by som sa ked sa jedneho dna (ked sa vyzdravime) ocitne na tribune resp. v inom time (ak sa nam podari ziskat za neho dobru nahradu v trade).
Lucic opat ako kvietok

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/lu ... lube/50144" onclick="window.open(this.href);return false;

:scare: darmo BIG BAD BRUINS!!!
Kower píše: Miller hra presne to co v priprave... velmi polahlivo v zadu a v utoku to zbytocne nekomplikuje... nepoznam naspamat pravidla ale myslim ze coskoro vycerpa maximum zapasov ktore moze hrat cez emergency recall a pri riadnom povolani ho mozme stratit cez waiver...
Tak strach zo straty cez waiver nemam len ja ale aj GM a preto Miller musel ist spat na farmu lebo uz vycerpal limit 9 zapasov... po 10 zapase v NHL by musel ist na waiver... Adam McQ este nie je fit takze dostava sancu Warsofsky
dejf píše:
cepi píše: ..
Čekal jsem tady komentář od Andyho. Ale on vlastně Raska nikdo neporovnával s Bryzem, takže ten prej může.
Nemuzu bejt vsude :andy:
Bych nečekal, že nejste schopni ani uhrát remízu s největšíma sračkama v lize. :hroza: Díky za prohranej tiket. :mad:
Pozeram nas najblizsi rozpis:

Do konca decembra este odohrame 4 zapasy... 23 Nashville, 27 28 dvojzapas s Ottawou v poradi doma & vonku, a 31 na silvestra hrame s Isles,

Januarovy rozpis je trosku kruty, vzhladom na tie zapasove tripy ktore nas cakaju, hrame 13 zapasov z toho 7 vonku a 5 doma. Po uvodnom dvojzapase s Jets a Preds, nas caka narocne kalifornske turne, pak zapas s Torontom doma, potom dvojzapas na klziskach Stars a Hawks, nasledne doma s LA, a potom opat vonku vo Philadelphii a u Isles, a mesiac zakoncime domacim dvojzapasom Florida a Habs.

Co sa tyka b2b zapasovych dni, caka nas to 19 a 20 januara, kde najprv hrame vonku s Chicagom a nasledne doma s LA. Druhy b2b v mesiaci bude 27 a 28 januara, vonku u Isles a nasledne doma s Floridou.

Upozornujem, ze z casoveho hladiska bude tento mesiac velmi priaznivy.
:hop:
Este zabrdnem do silvestrovskeho dna, ked o 01:00 nasho casu, a teda u nas uz na Novy rok hrame s Isles doma, co bude pre oslavujucich fanusikov Bostonu celkom pekne spestrenie silvestrovskej noci, za podmienky ze patrite do katerogie nealkacov, domasedov a ludi, ktori nenavidia silvester. :cinka:
Pokial sa dotykam mesiaca Januar, uz 4teho hrame v paradnom europskom case o 19:00 doma s Jets. Koniec janiara bude vdaka sviatku Luthera takisto pre nas velmi vyznamny, kedze v datumoch 19 a 20 januara odohrame zapasy v case 21:00 sec, cize je to presne ten b2b zapas.
On niekolko dni neskor 25 januara, hrame o 19:00 sec, s Philadelphiou, co bude urcite zapas pre toto forum velmi napinavy a plny emocii. :box: :box: :box:
predatorom sme pripravili bohatu Vianocnu nadielku :-P

3 lajna v zlozeni - Yeti (1+2) - Spooner (0+3) - Fraser - (1+0) = 7 :thumbsup:

:cookies:
Tak vyzerá že zranenia či choroby pokračujú... dnes povolaný Svedberg... snáď to nie je nič vážne a hlavne aby to nebol Tuukka kto nie je fit...

EDIT: Ide o normálny recall (nie emergency), Tuukka aj Chad su fit vraj len chcú vidieť Svedberga v akcii NHL. Hmmm... mne to začína zavanat možnou výmenou... žeby Svedberg (plus niekto) za top 6 lave kridlo?
zeby Svedberg plus Marchand? Lebo ten je anjvacsi adept na vymenu...alebo niekto iny?

edit:

Potvrdene, dnes v brane so Raskom, plus Paille sa vracia do zostavy.

Oproti v brane Lehner.
Tak dnes odveta v Ottawe, po zhliadnuti vcerajsej prvej tretiny, kde nas Sens vyrazne prestrielali 15:5, som si hovorila reku musime pridat do korculi viac plynu...a ranny pohlad na vysledok bol balzamom na dusu.

Dnes citim v brane Svedberga, ale mozem sa mylit, no snad chlapec nebbol zadarmo volany hore, ked uz neslo o emmergency call.

Obrovsku radost mi robi mlade ucho Rielly Smith, dava goly jak na beziacom pase, no darmo, chlapec ma uz 30 bodov a to neni este konec sezony, tak nech mu to ide, ked uz Marchandovi nie.

Vidime sa dnes, na Nove o jednej :!:
Ked som tu vychvaloval Smitha a hovoril, ze sa oplatil viac nez Eriksson, tak som netusil, ze sa tak strelcky a bodovo chyti. Robi mi radost :)

Teraz je otazne, kto z lepsie platenych hracov v kadri na to doplati tuto sezonu alebo pred zaciatkom dalsej.
Zranenia pokracuju: Seidenberg (noha) a Soderberg (podozrenie na otras mozgu) ostali doma, Warsofsly a Nick Johnson pridu na emergency recall ... celkom stastna nahoda je ze Providence B's maju zapas necele 4 hodiny autom do Ottawy takze zapas stihnu ale neviem neviem ake budu mat nohy po dlhej ceste.
Kower » Sob Dec 28, 2013 6:37 pm píše:Zranenia pokracuju: Seidenberg (noha) a Soderberg (podozrenie na otras mozgu) ostali doma, Warsofsly a Nick Johnson pridu na emergency recall ... celkom stastna nahoda je ze Providence B's maju zapas necele 4 hodiny autom do Ottawy takze zapas stihnu ale neviem neviem ake budu mat nohy po dlhej ceste.
Čo si to písal v topicu Pens o karme? :hmm:
Kower píše:neviem neviem ake budu mat nohy po dlhej ceste.
Jestli pojedou na kole, bude to bida :neviem:
Joe S. píše:Čo si to písal v topicu Pens o karme? :hmm:
AndyF píše:Jinak je mi to samozrejme fuk, at se treba pozabijej..
:nervozny:
AndyF píše:
Joe S. píše:Čo si to písal v topicu Pens o karme? :hmm:
AndyF píše:Jinak je mi to samozrejme fuk, at se treba pozabijej..
:nervozny:
Ja som tam pisal o Dupuisovi a karme... pokial ma pamat neklame tak Seidenberg ani Soderberg nikomu nezlomili nohu zakernym seknutim hokejkou tak ako Dupuis Kellymu...
Tak brutalna sprava... prisli sme o Seidenberga do konca sezony... torn ACL/MCL v pravom kolene... odhadovany navrat za 6 az 8 mesiacov... cize do kempu 2014/15 by mal byt 100% fit

Dalsi emergency recall je obranca Trotman (mozno je otazny aj iny obranca) ktory bude k dispozicii uz dnes vecer... a 'obetou' tychto zraneni je Svedberg ktory musel ist spat na farmu aby sme sa zmestili do maximalneho poctu hracov.
Mesz kdykoliv k dispozici :jn:
Wow.. Takze to same co Dupuis a nekdo tu bude vypravet o karme, ze :wink2: Radsi opatrne s takovyma poznamkama, i kdyz vim jak to bylo mysleno.. Btw, jako my zaplatu za Dupuise najdeme a verim ze to muze byt klidne i upgrade (popravde se na to tak trochu i tesim, i kdyz Dupuise jakozto pittsburskyho srdcare mi je lito). Ale Seidenberg je trosku jiny pripad. 1st pair beka sehnat neni jen tak a ani me nikdo z fleku nenapadne. Alespon v tom moru ted nejsme sami :cert: Dobre vim jak supersolidni defenzivni kamen Seidenberg byl a jak tezko se pres neho prosazovalo.
Maticka skakava, to co za diabol na nas sadol??? Uff prist o Seidenberga....ten nam bude riadne chybat.....
Inac zvlastne je to, ze Dupuisa aj Seidenberga mam v yahoo :panika:
Zdeno je day-to-day... takže sme bez 3 z top 4 obrancov.... a perlicka na zaver.... Trotman nie je este ani 30 min pred zápasom v Ottawe... ide autom a snad to stihne
:scare: :scare: nemam slov, dnes to chce neskutocne drzat prsty,, dnes si torey s adamom zahraju brutalne dosyta, takisto bart aj warsofsky....nech to len trotman stihne...klub sa mu isto vysklada na dopravne pokuty :giggle:
Kower » Ned Dec 29, 2013 1:39 am píše:Zdeno je day-to-day... takže sme bez 3 z top 4 obrancov.... a perlicka na zaver.... Trotman nie je este ani 30 min pred zápasom v Ottawe... ide autom a snad to stihne
Do you know what does it mean? Karma is a bitch :lol2: :good:
Kower píše:Trotman nie je este ani 30 min pred zápasom v Ottawe... ide autom a snad to stihne
To ide tých 500km s Providence do Ottawi na aute?
D§M píše:
Kower píše:Trotman nie je este ani 30 min pred zápasom v Ottawe... ide autom a snad to stihne
To ide tých 500km s Providence do Ottawi na aute?
Cestoval z Glenn Falls, NY kde hrali zapas Providence Bruins (a predpokladam ze tam nie je ziadne letisko)... z Providence to je do Ottawy 7,5 hod.

EDIT: Samozrejme nesoferoval sam... z Glenn Falls siel taxikom po hranice Canady a tam ho cakalo auto do Ottawy. V arene bol cca 30 minut pred zapasom a este stihol aj cast rozkorculovania.... tomu sa povie zaujimave sobotne popoludnie a vecer.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2022 COLORADO AVALANCHE