Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já si myslím, že oba jsou skvělí hráči a PHI posílila celkem dobře, moc toho neobětovala, jo mohla si vzít Richardse nebo Hossu, ale to by musela dát větší nabídky než DAL resp PIT a když by se pak GAgne vrátil nebylo by místo pod platovým stropem a mohli by jít zas papa a to by vám k ničemu nebylo protože to letos s vámina Stanley cup moc nevidím, tak k čemu takové zbytečné posílení za velkou cenu?
No rpávě ted je out ale na další sezonu bude v pořádku a ted si predstav že by tradovali richardse, za toho by museli dat mnohem vic nez to co dali a po sezone by na jednoho z nich nemeli prachy, takže by jste akorát vyhodili spoustu hokejistů za nic a ten richards by vám stanley cup taky nevyhral ani Hossa prostě máte problémy jinde a Prospal je dobrý hráč možná malinko horší než Hossa nebo Richards ale ne o moc... řek bych dokonce že když se mu daří je s něma srovnatelný, je to vybornej nahravač, střelce docela máte nebo byste měli mít zvlast kdyby se uzdravil Gagne
Já tě taky chápu,ale dívej já to posilování před play-off nemám moc rád, já jsem radši, když tým zůstane pospolu a posiluje se jen na místě kde to opravdu hoří velmi dobrým hráčem, takže on ten váš GM to špatně neudělal, asi máme každý jiný názor na prospala, ale podle mě je dobrý hokejista sice by mohl být lepší střelec ale je dost šikovný, ta obět za něho nebyla zase tak velká a pokud se mu bude dařit můžete ho po sezone podepsat, kdyby jste si chtěli nechat richardse tak byste muselo někoho obětovat jinak byste na něj neměli prachy, ale jo to vím že chápeš, já chápu že ty chceš okamžitý úspěch, jenže ty si myslíš že jeden hráč at už Hossa nebo Richards by vám vyhral stanley cup, já myslím že mužete byt černým konem ale při vašem postavení v tabulce nejspíš dostanete silný tým hned v prvním kole a padnete nebo jak znám PHI tak možná i to první kolo přejdete ale v druhém budete unaveni...Možná existovali nebo i dnes existují hráči kteří jsou schopni svým příchodem tým tak posílit, že by SC mohl vyhrat ale Hossa ani Richards mezi ně nepatří.
Philly gratulujem k výhre Philadelphie, nad Ottawou.Konečne výhra, v riadnom čase.Už bolo načase. :good:
:yahoo: :ejha: Konečně VÝHRA a to přímo v hodině 12cté!!!Kluci se naštěstí drží,ale teď nesmí povolit a zkusit zatáhnout sérii výher,čeká je několik zápasů,kde se body dají uhrát,ale ty budou nesmírně důležité!!Takže pojďme ZABOJOVAT!
Let´s GO FLYERS :povzbudzovanie:
Výborně Phillka!!! Snad už se nám rozjíždí, určitě máte dost dobrý tým na to, abyste vyhráli svoji divizi. :good: Jinak Baffy: Cool portrét :cool:
No Philly a Baffy- musím povedať klobúk dole, pred včerajším výkonom Philly.Musím priznať, že som vám moc neveril, kedže Islanders hrajú v poslednom čase docela dobrý hokej ,o to viac ste ma prekvapili. :good: Hrali ste dobre a jasne ste vyhrali 4:1.Klobúk dole. :clap:

Philly a dnes je na rade opäť derby, našich obľúbených týmov. :frajer2: Dnes hráte u "nás" a to bude opäť veľmi vyrovnaný duel, o 2 dôležité body.Rangers hrajú v pohode, strieľame dosť golov(proti Phille sa Rangers v tejto sezone docela darí) a navyše vy máte ťažký duel v nohách, tak verím, že 2 body ostanú doma.Rozhodne to bude zaujímavý a napínavý zápas až do konca a zrejme opäť nebude chýbať ani bitka (y) ako to už býva v dueloch týchto týmov, skoro pravidlom. :box: New Jersey prehrali už 3 zápas a Pens 2 zápas za sebou, takže je tu aj šanca, viac sa k nim dotiahnuť a pobiť sa o 1 flek v divizi. :good:
No,bude to velice těžké,ale věřím,že to kluci dnes zlomí!Snad bude mít Niitty zase svůj den a nepustí nic!Důležité taky bude,jak už Philly zmiňoval,aby Detroit klepnul Šavle(díky za podporu-od Tebe bych ji pro Detroit opravdu nečekal :good: )
Takže miloši,nedá se nic dělat,ale GO PHILLY GO
Baffy píše:No,bude to velice těžké,ale věřím,že to kluci dnes zlomí!Snad bude mít Niitty zase svůj den a nepustí nic!Důležité taky bude,jak už Philly zmiňoval,aby Detroit klepnul Šavle(díky za podporu-od Tebe bych ji pro Detroit opravdu nečekal :good: )
Takže miloši,nedá se nic dělat,ale GO PHILLY GO
Ja zase verím, že navážeme na supr výkony z posledných zápasov a vybojujeme, opäť veľmi cenné 2 body.Lundqvist je v pohode,zvedla se mu i nálada, odkedy dostal za spoluhráčov svojich krajanov a chytá fakt dobre.Pens i Jersey v posledných zápasoch prehrávajú ,takže by bola škoda,(najmä ked hráme doma), ešte viac sa na nich nedotiahnuť.A s tými Šavlemi nie som si istý, že si nechajú vziať body od Detroitu.Videl som posledný zápas Detroitu doma proti San Jose a ich výkon, bol fakt otrasný.Budú musieť poriadne pridať, aby získali 2 body.
Tak nakonec NYR najezdy zvladli a vyhralim, Phillimu se aspon ten bod splnil a já mam radost i z toho ze dal prospal gol:-)
BigPete píše:Tak nakonec NYR najezdy zvladli a vyhralim, Phillimu se aspon ten bod splnil a já mam radost i z toho ze dal prospal gol:-)
No bol to absolutne vyrovnaný zápas kde útoky prevládali nad obranami.Ten 1 bod získali hráči Philly zaslúžene. Som rád, že 2 body ostali doma, po úspešných nájazdoch Dawesa a Shanahana. :good:
Letce čeká další veledůležitý zápas!Dnes se musí do toho opřít na 150%,se Šavlemi jim to sice moc nejde,ale věřím,že budou jezdit po hubě a vydřou nezbytné 2bodíky! :box: Takže- Let's Go Flyers! :frajer2:
Baffy píše:Letce čeká další veledůležitý zápas!Dnes se musí do toho opřít na 150%,se Šavlemi jim to sice moc nejde,ale věřím,že budou jezdit po hubě a vydřou nezbytné 2bodíky! :box: Takže- Let's Go Flyers! :frajer2:
Tak vám to Baffy nevyšlo a prehrávate v polovici 3 tretiny 2:5.Biron nemal dnes vôbec deň a útočníkom sa strelecky tak nedarilo, ako proti nám.No treba bojovať daľej. :frajer2:
milos76 píše:Tak vám to Baffy nevyšlo a prehrávate v polovici 3 tretiny 2:5.Biron nemal dnes vôbec deň a útočníkom sa strelecky tak nedarilo, ako proti nám.No treba bojovať daľej. :frajer2:

Díval jsem se na to :evil: .40min.,to nebylo vůbec špatné,věřil jsem pořád,že se jim možná podaří něco dát,ale ta blamáž v poslední třetině-to byl hnus! :nasraty: Obrana zase vyhořela a Biron,no,nevím,nevím,ale nelíbil se mi,myslím,že by měl Stevens zase zkusit Niittyho!Ve čtvrtek proti Tampě :bitka3: ,to už prostě nemůžou zaváhat a proti Smithovi v bráně,to nebude žádná prdel,takže se budou muset joooo snažit!!! :povzbudzovanie:
Cha-cha, veci konecne do seba zacinaju zapadat! Necakal som, ze prave Sabres budu mat snahu vytlacit Flyers,a le upozornoval som na to, ze Sable nie su tupe! Som rad, ze Phila dostava po zobaku. :yahoo: :yahoo: :yahoo: Nic osobne, skratka mi to pasuje do predsezonnych prognoz. Heh.
Philly-The Scud píše:Tak dnes nic jiného než-li 2 b nepřicházejí v úvahu........ !!!! MÁSLA opět ztratila, takže máme šanci se odpoutat a sakra musíme ji využít........ :good: :good: !!!!
:yahoo: :ejha: Je to dobré,kluci to zvládli,Jeff plní roli spasitele a hraje teď opravdu výborně,nejdůležitější jsou ale veledůležité 2bodíky!!! :biglol:
Tak jedeeem GO FLYERS GO :good: :good:
Riley tam nádherně vypnul Roye :good: :clap:
Baffy píše:
Philly-The Scud píše:Tak dnes nic jiného než-li 2 b nepřicházejí v úvahu........ !!!! MÁSLA opět ztratila, takže máme šanci se odpoutat a sakra musíme ji využít........ :good: :good: !!!!
:yahoo: :ejha: Je to dobré,kluci to zvládli,Jeff plní roli spasitele a hraje teď opravdu výborně,nejdůležitější jsou ale veledůležité 2bodíky!!! :biglol:
Tak jedeeem GO FLYERS GO :good: :good:
Riley tam nádherně vypnul Roye :good: :clap:
Pěkně ho překvapil. Vlítl na něj a Roy už na to nedokázal odpovědět. Jinak dva body proti Tampě byli povinné, nic to ale nemění na tom, že jsou cenné. :thumbsup:
Philly-The Scud píše:Tak pojďme hoši, dnešní výhrou by jsme definitivně vyřadili Islanders ze hry o PO....... :good: :good: !!!!
Budem držať palce, aby sa vám to podarilo. :good:
Philly-The Scud píše:Tak pojďme hoši, dnešní výhrou by jsme definitivně vyřadili Islanders ze hry o PO....... :good: :good: !!!!
:ejha: :dance2: A je to tam-další nádherné 2body,perfektní výkon obrany a Birona,když k tomu připočteme výborně zahrané přesilovky,tak je výhra 4:1 přímo fantastická!!!Uvědomili si tu závažnost situace ještě včas a teď už si snad to play-off,takovýmito výkony pohlídají!!! :clap:
Kazdy, kto rozkope Kriplanders, ma na 24 hodin moje sympatie...ak nie na viac. Ale beztak, Phila do playoff nepatri. Moj nazor.
Obrázek 3 :box: 4pp Obrázek

Obrázek
Bryan McCabe očividně nesouhlasí se dvěmi trestnými minutami.

Obrázek
Pro Birona přece žádný problém. Takhle se v zápase cítil 55 krát!!!

Obrázek
Mike Knuble oslavuje gól svého týmu. Flyers se sice dotsali už do třígólového vedení. Toronto však slavilo velký comeback, když stav v prodloužení obrátilo na 4:3. A to vše stihlo ve třetí třetině.

Obrázek
Mats Sundin si kryje puk před Mikem Knublem.

Obrázek
Scottt Hartnell naboural Vesu Toskalu.

Obrázek
Darcy Tucker oslavuje vítězný gól Pavla Kubiny.

SCORING SUMMARY

1st Period
Obrázek 13:26 Scottie Upshall (Václav Prospal, Braydon Coburn)

2nd Period
Obrázek 19:05 Braydon Coburn (Randy Jones, R. J. Umberger)

3rd Period
Obrázek 1:12 Daniel Briere (Václav Prospal, R. J. Umberger)
Obrázek 4:48 Mats Sundin (Tomáš Kaberle)
Obrázek 13:16 Pavel Kubina (Tomáš Kaberle, Mats Sundin)
Obrázek 16:19 Jeremy Williams

Overtime
Obrázek 4:04 Pavel Kubina (Carlo Colaiacovo, Darcy Tucker)
Tak mě tedy pěkně nasrali,když už si i přesto,že Toronto bylo celý zápas lepší :evil: ,dokázali vypracovat tříbrankový náskok,tak prakticky zbytečně ztratili vyhraný zápas :? .
Na druhou stranu je ale třeba uznat,že Leafs v těch závěr. min.,rozpoutalo pravé HELL on the ICE :twisted: a nakonec mohli být rádi i za ten bodík.Snad jim dnes v noci doma naklepou už v norm. hrací době :bitka3: a nedopustí žádné zbytečné dělení bodů. :povzbudzovanie:
Prospal mě příjemně překvapil,ty jeho přihrávky byly moc hezké-snad mu to vydrží. :frajer2:
Fu, Biron mal dnes hviezdnu noc, celil najvacsiemu poctu striel zo vsetkych chalanov, co v noci nastupili! Je dobry, skutocna posila. A v Buffale bol leziak! Aspon otazku brankara maju Flyers vyriesenu. Ostatne pride casom. Inak preco zasa Flyers nedavaju tolko priestoru talentom ako Kukkonen?
Tak dnes ma hráči Phily, nemilo prekvapili.Prehrali doma s Torontom 2:3. :evil: Dokonca aj na strely na bránu, boli oveľa aktívnejší hráči Buffala.Rozhodujúci gol zápasu ,zariadili pri presilovke český hokejisti- Kubina s Kaberlem.No hráči Philly, si dosť zahrávajú s postupom do play off. :sad2:
Tak že by Flyers prohráli dbakrát za sebou s Torontem, to jsem opravdu nečekal. Poslední dobou mi připadá jako kdyby Philadelphia vše proto aby si postup do PO co nejvíc zkomplikovala. Nechejte ještě místo vás postoupit Floridu a budu na prášky :bitka3: :thumbsdown:
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS