Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zajímává debata většinou s váma souhlasim rozhodně bych se rozloučil s Hollikem Pandolfo si myslim že asi zůstane a Shanahana bych asi ještě rok podepsal kua už se těším na PO jak pošlem na parek Carolinu
tak hot news je ze bude ve ctvrte lajne s Roliem a Clarkiem hrat Rupp. Holik, Green jen zdravymi nahradniky. Ach centr 4 lajny za 5 micu ... :sad2:

Dodatek. spekuluje se taky ze Parise a Elias budou stridat ve ctvrte lajne. Rupp by mohl pusobit jako serif a sem tam nekoho zmlatit :D
megatone a kdo hraje ve 3 lajně nevíš??? Pandolfo Madden Shanny??? Clarkson není hráč do 4. brázdy ku*va !!!!
predpokladana sestava pro dnesni zapas :

Forwards:
Zach Parise-Travis Zajac-Jamie Langenbrunner;
Patrik Elias-Dainius Zubrus-Brian Gionta;
Jay Pandolfo-John Madden-Brendan Shanahan;
Mike Rupp-Brian Rolston-David Clarkson.

Defensemen:
Johnny Oduya-Paul Martin;
Colin White-Mike Mottau;
Bryce Salvador-Niclas Havelid.

presilovky pri vcerejsim treninku

First unit: Parise-Zajac-Elias; Langenbrunner-Martin. t

Second unit: Shanahan-Zubrus-Gionta; Rolston-Havelid. Clarkson obcas strida Zubruse
jj tkaže je to tak jak jsem si myslel ale magattone nemyslíš že je blbost v PO dat Clarksona do 4 lajny????
nevim no, ono bych ani nerekl ze je to ctvrta lajna v poradi. myslim ze Madolfhann (tohle se mi libi :) ) bude hrat na jejich prvni petku a pak proste jak to vyjde, vzhledem k tomu ze se jak Crarkie tak Rolie obevuji v presilovkovych formacich tak bych rekl ze tak 12 az 15 minut odehrajou. coz docela jde
zajimave je pata formace Leblond-Pelley-Holik ale nepocitam ze by snad nekdy (snad az na Holika) se nekdo obevil v play off
nevim přijde mi ani že se k nim nehodí Clarkson ještě že chodi na ty přesilovky aspon před branu tam je dobry jinak budeš sledovat dneska ?? já sice musim vstavat v 5:30 ale asi se podivam těším se na to moc !!!!
Jestli bdue kde do sledovat tak urcite, a kdyz ne tak podle vyvoje zapasu to budu urcite prvni tretinu poslouchat. sice mam dodelavat seminarky a tak ale do pul druhy casu dost ne :wink: jinak na nhlpro: Populární opice Maggie vybrala postupující týmy prvního kola play-off. V kole štěstí zvolila New Jersey Devils, Philadelphii Flyers, Boston Bruins, New York Rangers, Calgary Flames, Vancouver Canucks, Columbus Blue Jackets a San Jose Sharks.
tak je to v suchu, nemame se ceho bat :D jinak s tim by se dalo i souhlasit az na ten columbus, myslim ze detroit si prvni kolo pohlida, ikdyz Mason vs Ozzy :hmm:

jinak se mi zda ze ze prave s Clarkiem hraje Rolston nejlip a kdyby snima opravdu stridave hrali Elias a Parise tak mame 4 vsehoschopny lajny
chalani sorac za OT, ale na PO zapasy je vytvoreny special subforum, ak by nahodou :) -) http://hokejforum.com/viewforum.php?f=135
:backtotopic:
nj Cepi promin snad se tolik nestalo :D :wink: megatone tak pokecáme tam :good:
chlapci ako sa dari, blizi sa vas skory koniec v tejt sezone :D :D
canesman píše:chlapci ako sa dari, blizi sa vas skory koniec v tejt sezone :D :D
vtipálku ten byl dobrej :D
ved sa ty dosmejeees! :D
Bobby Holík po 18 sezonách v NHL končí s hokejem ! sice ke konci kariéry už nehrál tak jak by si asi sám představoval ale Děkuju mu za služby co u náss vykoával v předchozích letech myslím že u fans Devils navždy bude ďáblem
BRENT SUTTER u náss končí !!!!!!
Je to pro mě šok. Brent byl můj nejoblíbenější trenér co kdy u Devils byl ikdyž náss nedovedl ke SC. Byl sice přísný ale podle mě férový. Sice mě mrzelo že vzal Patrikovi C ale i já si myslím že Jamie je věrší vůdce než Eli.
Přeju mu at se daří ale mohl by si to ještě rozmyslet :-(
no uz si to asi nerozmysli. Spekuluje sa ze pojde do Calgary.
arek píše:Spekuluje sa ze pojde do Calgary.
Ak sa nemýlim jeho brat (Darryl) tam je GM, a keďže v Calgary nemajú HC (Head Coach), tak by tam mohol ísť práve Brent Sutter.
kantere máš pravdu jeho bracha tam je GM ale podle mě do Calgary nepujde prý chce zůstat blízko rodině a možná bude trenovat juniorský tým který vlastní
tak fans Devils co říkáte na posezoní období?? hodně me zklamal podpis farmáře Leblonda který je naprosto tragický (jedině se bije) ... to bych raději podepsal Ruppa myslím že je UFA a navic 2 šerifové v jednom týmu bohatě stačí!!!
Priorita je ale jednoznačně podepsat Zajíce to hlavně!!
Gio podle mě zůstane
co mě zaskočilo tak se pry nepočítá s Maddenem ...strašně rád bych chtěl aby ještě u náss hrál je to jeden z nejlepších bránicích útočníků s dobrým buly a navíc je to věrný ďábel!!!!
piště vaše postřehy bo tu je mrtvo kua :D
Maddan, Gionta, Shanahan, Havelid a Holik su UFA a treba ich poslat do prcic. Holik pochopil i sam.
O Giontovi by sa dalo diskutovat ale ak sa chcem posunut dopredu treba sa rozlucit aj so starnucim Maddenom, Rolstona by mohli nejaky samovrahovia zobrat.

Potrebujeme vyrazne omladit!!!

Nevymenit Clemma bola obrovska chyba a ak by ho podpisali ako dvojku bola by to chyba no. 2.

Jednoznacne treba pustit nejakych hracov a zobrat novu krv!
Lou by sa mohol posnazit a skusit dostat do obrany na dlhodobo Bouweeho, pripadne skusit oslovit Heatleyho, Gabbyho, Hossu pripadne inych UFA.
no ono celkově u náss to je s mladýma celkem pasé no...jako Rolston o tom se nechcu bavit to je konec...Shannyho bych možná i na sezonu ještě podepsal...Hollik to pověsil na hřebik a asi věděl proč
Havelid šel do švédka myslím
uvidíme každopádně bud Gia nebo Maddena bych chtěl v další sezoně vidět ale Madden asi pujde :(
hele a jak to vypadá s tim Tenebym ?
Osobne mi nieco nasepkava, ze nasledujuca sezona vymrsti Paula Martina medzi elitu ligy.
Pozeral som trocha zoznam volnych hracov a vyslo mi :D :

Lou by sa mal zamerat na vystuzenie obrany - napadaju ma mena (len prosim nie ziadnych starcov :modlenie: )
Bouwmeester, Derek Morris, Christian Backman.
Urcite bude treba solidnu dvojku, v Colorade sa obzeraju po solidnej jednotke, jeden z dvojice Raycroft - Budaj by mohla byt dobra volba.

Utok treba prekopat, solidneho centra a hviezdne kridlo by som teda rozhodne prijal :oops:
Zajac - Zubrus + niekto. Napadaju ma zaujimave mena (Cammaleri, Morrison, Comrie - kazdy by odsunul Zubrusa do 3 lajny) ale Saku Koivu je volny a Habs ho nechcu podpisat, s cenou by mohol ist dole, alebo zostat na svojej - podla mna skvela volba. Alebo potom Tuomo Ruutu :box:
To hviezdne kridlo nie je take dolezite lebo mame vykonnych Eliasa, Pariseho, Jamie mal u nas najlepsiu sezonu, Rolston vie dat gol (ten je IMO nepredajny) a Clarkson je teda kvalitny powerforward.
Ja len ze k dispozicii je niekolko UFA ktory chcu hrat za teamy so sancou na SC, Gabby, Heatley (sice ten nie je UFA),.. atd...

//:Sutter podla ocakavania do Calgary, aj v NHL funguje rodinkárstvo :D
Bouwmeester by se mi hodně líbil taky jsem o tom přemýšlel.
co se týče golmanů myslím si že Weekes je dobrá dvojka a taky je s tou rolí smířený a podle mě se snaží tým hecovat a podle mě takový Budaj by asi nešel k nám dělat celou sezonu dvojku to je podle mě blbost
co se týče útoku nevím určitě Ruttua nechcu!!! nemám oba bratry rád ani trochu dál bych šanci mladým! co se týče Zubruse ten nikdy podle mě neukázal jaký má potenciál a podle mě už z toho stínu nikdy nevystoupí (rád bych se mýlil)
jinak jak si to myslel s tím Sutterem?? on bude pracovat u Flames ?? jsem o tom neslyšel
ty vole on jde fakt do Calgary :-O :-O :-O :-O to mě pos*r vole ... tak to je dojeb jsem nečekal po tom co řekle proč jde z Devils že takhle rychle změní postoj :oops:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS