Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Brankarsky post bol problem zo zaciatku sezony tak ako vsetko ostatne v systeme hry, pretoze cez leto sa zmenila cela koncepcia druzstva. Mozno keby skor rozhodli o Thomasovi ako jednotke tak by to inak teraz vyzeralo.

Co sa tyka MacDonald-a, zatial podava dobre vykony a aj vcera bol oporou. Ine mu ani nezostava, pretoze on aj zopar dalsich hracov teraz musia presvedcit o ich kvalitach, inak ich v lete caka vymena.

Obrázek vs. Obrázek 3:1

- tak v kleci Bruins tentokrat Timmy
- taky pohodickovy zapas
. no ja odpadnem Petr Kalus opät skoroval :cool: pohladna presilovkova kombinacia a sup ho tam

Kower, a čo ty vlastne robíš v Bostone? Študuješ tam?

Checkni aj Bruins forum:
http://bruinsfans.jconserv.net/index.php

Ja sa postavim tiez na stranu Thomasa. Je velmi dobry. A jeden z prikladov kedy cisla (gaa, % savings) nemusia hovorit pravdivo o kvalite brankara.

Los píše:Kower, a ÄŤo ty vlastne robíš v Bostone? Ĺ tuduješ tam?

Checkni aj Bruins forum:
http://bruinsfans.jconserv.net/index.php
Ja nie som v Boston, som v state MA asi 90 mil od Bostonu na zapad. zijem tu a teraz studujem.

Podla mna Bruins spravili dobre,ze Joeyho angazovali.MY(DET) sme sa ho "museli" zbavit,lebo u nas otravuje pernikar a na farme mame Howarda a LIVa...Ale Joeymu drzim palce aj v drese Bruins,nech sa mu dari a nech sa co najskor presadi na post #1.....
Kower:pozdravuj v amerike 8) :wink:

...

cglapi dnes sa velmi nestazte.. :) ..ved fandite aj habs nie :)

Obrázek vs. Obrázek 2:0

- uz po 343x sa stretli tito superi :cool:
- psst, tak v tomto zapase som tak trochu fandil Montrealu :angel:
- :!: tak Hannu Toivonen nam dostal prilezitost a sup, 3 hviezda zapasu! :roll:

tak pod Toivi

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Som prekvapeny,ze nastupil Toivi.Ale naozaj zachytal vyborne.Zial pre neho,na druhej strane bol Saku a Jaro :wink: :D ...Pacilo sa mi na habs fore jeden napisal,ze Jaro je bruins killer.... :cool:
Obrázek novinky od medvedov

Bruins povolali Toivonena

Bruins povolali do prvního týmu brankáře Hannu Toivonena. Důvod je následující. Trenér „Medvědů“ by rád Toivonena postavil do příštích 2 zápasů. „Tyto dvě utkání budou pro Toivonena důležitá, protože by měl ukázat, jaký má potenciál. Bruins se pomalu snaží pracovat na koncepci plánů pro další sezónu. Pokud ukáže, co v něm vězí, mohl by hrát za Bruins i příští sezónu. Pokud ne, nejspíše bude vytrejdován,“ řekl pro Boston Herald nejmenovaný zdroj.

Obrázek

Nejisté posty: Dave Lewis

Lewis je na střídačce Bostonu sice prvním rokem, přesto se na něj snáší tvrdá kritika. Hlavní nespokojenost se zaměřuje na nový styl Bruins. Boston vždy hrál tvrdý hokej, což se pod Lewisem změnilo. Bruins nyní prohrávají skoro každý zápas, takže by změna trenéra nebyla od věci.

Obrázek

Snad se na mě nebude cepi a ostatní zlobit, ale dnes koukám na MTL-TOR

Cepi: Angazovanie Toivonena v predchadzajucich zapasoch nemala za nasledok az tak zvedavost trenera Lewis-a ale prave GM Chiarelli ho chcel vidiet pretoze GM rozhoduje o zmenach v kadri a aj o zlozeni trenerskeho teamu.

Co sa tyka trenera tak zatial nic nenaznacuje co i len uvahu nad jeho zmenou... v TV uz bezi reklama Boston Bruins na summer camp v Auguste pre fanusikov a hlavnym garantom je prave trener Lewis.

Podla nazorov odbornikov v TV sa skor Boston musi zamerat na zlepsenie utocnej fazy, pretoze v hre 5 na 5 nie su schopni akosi skorovat, najlepsie by bolo ziskat nejake skusene lave kridlo. Takisto hovoria o nutnosti znizit Zdenov cas na lade v buducej sezone pretoze pri 30 min. na zapas ani on nehra tak ako by mohol keby tam bol 25 min., ide najma o jeho fyzycky prejav a ako oni spomenuli aj o prilezitostnu pastnu vymenu. V tejto sezone bolo dost okamihov ked ho vyslovene provokovali protihraci a velmi som obdivoval Zdena ze mal chladnu hlavu a nechcel oslabit team.

Jundrovák píše:Snad se na mÄ› nebude cepi a ostatnĂ­ zlobit, ale dnes koukám na MTL-TOR
nie je co riesit, u mna by bola volba taka ista.. 8)

takze dnes mackom zvoni zaverecna, na posezonnom BB summary sa intenzivne pracuje :wink:

Kower píše:Cepi: Angazovanie Toivonena v predchadzajucich zapasoch nemala za nasledok az tak zvedavost trenera Lewis-a ale prave GM Chiarelli ho chcel vidiet pretoze GM rozhoduje o zmenach v kadri a aj o zlozeni trenerskeho teamu.

Co sa tyka trenera tak zatial nic nenaznacuje co i len uvahu nad jeho zmenou... v TV uz bezi reklama Boston Bruins na summer camp v Auguste pre fanusikov a hlavnym garantom je prave trener Lewis.

Podla nazorov odbornikov v TV sa skor Boston musi zamerat na zlepsenie utocnej fazy, pretoze v hre 5 na 5 nie su schopni akosi skorovat, najlepsie by bolo ziskat nejake skusene lave kridlo. Takisto hovoria o nutnosti znizit Zdenov cas na lade v buducej sezone pretoze pri 30 min. na zapas ani on nehra tak ako by mohol keby tam bol 25 min., ide najma o jeho fyzycky prejav a ako oni spomenuli aj o prilezitostnu pastnu vymenu. V tejto sezone bolo dost okamihov ked ho vyslovene provokovali protihraci a velmi som obdivoval Zdena ze mal chladnu hlavu a nechcel oslabit team.
Chara musi zacat hrat to co hral v najlepsom v ottawe. 30 minut je moc na neho. Musi zacat viac korculovat, hrat viac fyzicky a aj sa obcas pobit. Mne tuto sezonu pripadal taky staticky obor co stoji pred branou a iba nacahuje tou dlhou hokejkou. Dokonca cez neho zacali hraci prechadzat co sa v ottawe nestavalo. To ma suvis s tou jeho statikou. Vo futbale sa to co on hra nazyva profesorska hra bez srdca.

Tady to musí být zajímavé, 2:2, Ottawa hned pokaždé dotáhla náskok Bostonu, za Boston se trefil opět Kalus :)

Za posledních pět zápasů si snad nezaslouží ani dovolenou. Když letos proběhnou změny, snad za tři roky budeme bojovat o PO. Sice bere Zdeno nejvíc, ale kritizovat zrovna ho nemá cenu. Budeme mít víc schopných obránců, čas na ledě se mu automaticky sníží. Články na NHLPro o Bruins docela potvrzují mé příspěvky z minulosti(moc jich není...)
Obrázek novinky od medvedov

Další spekulace se objevily v bostonském deníku. Generální manažer Bruins,Peter Chiarelli, má v týmu Tima Thomase a Hannu Toivonena. Navíc v průběhu této sezóny přišel Joey MacDonald. Jak je vidět, brankářů má Boston dost. Otázka zní: „Jsou to kvalitní brankáři, co pomohou „Medvědům“ v příští sezóně do play-off :?: “
Zdroj dále uvádí, že Chiarelli bude značně omezen financemi. Šušká se, že na tucet hráčů má pouhých 28 miliónů dolarů. Objevily se i spekulace, na koho by se generální manažer mohl zaměřit. Oním cílem je Evgeny Nabokov ze San Jose.

a je to tu..ako vidim brankari zralokov su stale v kurze..ak si dobre spominate, bolo tomu uz pred zaciatkom sezony
ak by k nam zavital brankar Nabokovvch kvalit, hmm, ale neviem anagazovanie Joeyho bol dobrym tahom, s Thomasom v pohode dvojicka..
AALE, potom sa mi zda byt realny trade MURRAY - NABOKOV..k big Joe by sa Glen hodil dokonale..tato vymena uz bola na spadnutie zaciatkom sezony..

caka nas zrejme horuce prestupove leto Obrázek

Kower -) dik za info z kuchyne, vyjadrim sa urcite v suhrne :)

Boston je pre mna obrovskym sklamanim v tejto sezone. Najma Chara a jeho obrovsky plat, ktory si za tuto sezonu vobec nezasluzi.

eman22> postavenie Bostonu bolo sklamanim pre vela ludi pretoze sa ocakavalo minimalne ze budu bojovat o 7-8. miesto zial to nevyslo.

Ale jednoznacne nesuhlasim s Tvojim nazorom ze si Zdeno nezasluzil svoj plat- pocas celej sezony hraval priblizne 50% cisteho casu za zapas, bol na lade na oslabenia a presilovky a v proti tym najlepsim hracom superov takze jeho za prepad Bostonu isto nemozno vynit. Islo prave o to ze sa v defenzive okrem neho velmi nemali na koho obratit, a skorovanie golov ku koncu sezony bol tiez obrovsky problem.

Kower píše:eman22> postavenie Bostonu bolo sklamanim pre vela ludi pretoze sa ocakavalo minimalne ze budu bojovat o 7-8. miesto zial to nevyslo.

Ale jednoznacne nesuhlasim s Tvojim nazorom ze si Zdeno nezasluzil svoj plat- pocas celej sezony hraval priblizne 50% cisteho casu za zapas, bol na lade na oslabenia a presilovky a v proti tym najlepsim hracom superov takze jeho za prepad Bostonu isto nemozno vynit. Islo prave o to ze sa v defenzive okrem neho velmi nemali na koho obratit, a skorovanie golov ku koncu sezony bol tiez obrovsky problem.
Zdeno hral tak na urovni 4 milionoveho obrancu ale nie druheho najlepsie plateneho obrancu v NHL.

Podla dnesnej tlacovky GM Chiarelli-ho je potvrdene ze Lewis ostava trenerom aj pre buducu sezonu. GM sa vyjadril aj na otazku velkej obmeny hracov pocas sezony, s tym ze nastupili na dobry trend a v lete neocakava vela prestupov.

Top prioritou je znizit pocet inkasovanych golov. V buducej sezone ocakava viac fyzicky silnych hracov a lepsie vykony od nahradnych brankarov. [osobne si myslim ze MacDonald ma predpoklady byt dobrym nahradnikom a mozno aj Toivonen sa vzchopi lebo je to talentovany hrac, ale isto sa neda vylucit aj brankarska posila zvucneho mena]

Trener Lewis na adresu Zdena Charu:"Mal prilis vela veci ktore chcel robit, co ovplyvnilo jeho celkove vykony na lade. Myslim, ze v buducej sezone bude lepsim hracom, lepsim kapitanom a lepsim lidrom."
cepi píše:Obrázek novinky od medvedov

Další spekulace se objevily v bostonském deníku. Generální manažer Bruins,Peter Chiarelli, má v týmu Tima Thomase a Hannu Toivonena. Navíc v průběhu této sezóny přišel Joey MacDonald. Jak je vidět, brankářů má Boston dost. Otázka zní: „Jsou to kvalitní brankáři, co pomohou „Medvědům“ v příští sezóně do play-off :?: “
Zdroj dále uvádí, že Chiarelli bude značně omezen financemi. Šušká se, že na tucet hráčů má pouhých 28 miliónů dolarů. Objevily se i spekulace, na koho by se generální manažer mohl zaměřit. Oním cílem je Evgeny Nabokov ze San Jose.

a je to tu..ako vidim brankari zralokov su stale v kurze..ak si dobre spominate, bolo tomu uz pred zaciatkom sezony
ak by k nam zavital brankar Nabokovvch kvalit, hmm, ale neviem anagazovanie Joeyho bol dobrym tahom, s Thomasom v pohode dvojicka..
AALE, potom sa mi zda byt realny trade MURRAY - NABOKOV..k big Joe by sa Glen hodil dokonale..tato vymena uz bola na spadnutie zaciatkom sezony..

caka nas zrejme horuce prestupove leto Obrázek

Kower -) dik za info z kuchyne, vyjadrim sa urcite v suhrne :)
V tom clanku je chybny preklad: problem v peniazoch pre pripadneho hraca je prave v tom ze tych $28 mil. ide na platy iba 6 hracov (Chara, Murray, Savard...) takze dalsich par melonov na super-brankara nie je lebo platovy strop v buducej sezone bude $46-$47.5 milionov (presna suma sa dohodne az v lete.)

:cool: kower, dufam, ze nas takto budes zasobovat aj pocas leta :wink:

samozrejme, ani ja neocakavam pocas leta vyrazne zmeny v time, ak tak uz len tzv. vychytavky, kazdopadne 1 zaujimavu predsa len ocakavam..
neviem, ak by neangazovali Joeyho, Nabokov prichod by som povazoval za viac ako realny, ale Joey sa javi ako perspektivny (kvalitny) golman, Thomas zachytal tuto sezonu vyborne a ze by odpisovany Toivonen predsa len dostal sancu :?:
pre mna idealne brankarske zoskupenie pre novu sezonu by bolo nasledovne Nabokov - Thomas (v zalohe MacDonald)..hehe uz pisem ako keby sme zraloka mali v kleci :D
ak by sa vsak brankarsky trade neporieisl, pohodicka Thomas - MacDonald (v zaloheToivonen)

pripad Zdeno -) pracujeme na nom :)
Od Cháru čakajú v budúcej sezóne lepšie výkony

:arrow: http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=10691

Obrázek

Nabokov stoji tazke prachy, nebude predsalen zaujimavejsi Vesa Toskala? :?:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS