Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Jinak ja jsem si asi 99% jistej, ze gol to byl, ale o to nejde :jn:
To i ja, ale jak rikam, je to furt malo na to aby se zmenil primarni verdikt na lede. Vzdyt pockejte, na vas jeste dojde..
EDIT: tak tenhle exkluzivni zaber evidentne v Torontu nemeli.. Amateri :lol2:
Atlantik píše:Vzdyt pockejte, na vas jeste dojde..
:nono: Na nas uz doslo! (treba 3. gol Ducks byl po prihravce rukou..)

Jo a pridal jsem obrazek..
Gól to ani náhodou pánové nebyl kotouč nebyl celým objemem za čárou. Určitě bych tohle jako gól neuznal :good:
Esem píše:Gól to ani náhodou pánové nebyl kotouč nebyl celým objemem za čárou. Určitě bych tohle jako gól neuznal :good:
Ted nevim, jestli to myslis vazne, nebo ne.. :shock:
Podle videa mě to tak určitě nepřipadne tvůj obrázek už je něco jiného. Toho sem si nevšiml :verysad:
no dedko screen je luxusny ale ma to cele jednu trhlinu. ja naopak nie som plne presvedceny, ze sa puk vobec dotkol druhej korcule pretoze skocil. a v tom stave jak bol vo vzduchu, by som skorej povedal, ze sa musel dotknut lytka alebo kolena. kazdopadne ani jeden zaber nedokazal, ze puk bol za ciarou = gol nebol a je to ok. ale bol to krasny turning point, hned dostali sens gol a to ich odrovnalo
Finch182 píše:sa musel dotknut lytka alebo kolena.
Obrázek
No co to je vůbec za fotku a kde se vzala? Jak to, že se z Grossmanna stal najednou průhlednej človíček, že je přes něj vidět puk? Jak hodně to má být pro mě důvěryhodný, že si tam někdo nakreslí červenou čáru a dodělá puk?
dejf píše:No co to je vůbec za fotku a kde se vzala? Jak to, že se z Grossmanna stal najednou průhlednej človíček, že je přes něj vidět puk? Jak hodně to má být pro mě důvěryhodný, že si tam někdo nakreslí červenou čáru a dodělá puk?
Obrázek

Pokud ti pripada neco nepresnyho, nebo jinak spatne, rozporuj :andy:
Co mám rozporovat? Vždyť právě žádný záběr neukázal, že je puk za čarou. A ty sem dáš nějakou duchařskou fotku, při jejíž úpravě si ten puk můžeš posunout, kam chceš.
To sem ti platil studia nadarmo??? Tak snad znas nejakou logiku, fyziku, geometrii?? :andy:

Upozornenie: dik ze si to vybavil za mna :) obcas su tie (vase) slovne hry zbytocne a prespamovane; c.

Jé, to nemůžeš odpovědět normálně. To si tady můžem takhle psát do nekonečna.
Já prostě vidím fotku, kterou někdo upravoval, aby si tam mohl dodat puk a nemám žádnej důvod, proč by pro mě měla být důvěryhodná.
Aha sorry..
Tu fotku jsem upravoval ja. Samozrejme jsem zvolil snimek, ktery jsem vybral tak, aby odpovidal okamziku, kdy puk trefil jeho pravou nohu. Projekci brankove cary si troufam rici, ze jsem zvladl dobre. Pak jsem dokreslil tvar prave brusle, kde jsem ochoten pristoupit na to, ze nemusi byt 100% presna (proto take rikam, ze je to gol na 99%) Velikost puku jsem vzal z jineho zaberu, ale protoze se nemenila ohniskova vzdalenost, troufam si tvrdit, ze odpovida. A to pritom predpokldaam, ze se puk odrazil v pozici, ktera odpovida nejlepsimu scenari, t.j. pokud by sel trochu na hranu, tak se za caru dostane jeste spis. Navic si myslim, ze se odrazil spis jeste bliz k pate. Vzhledem k vysce puku zanedbam uhel kamery.
Z toho vseho odvozuji, ze byl puk za carou. :neviem:

Ale souhlasim, ze bezne vzato dukaz neni a gol neni..
cepi píše:

Upozornenie: dik ze si to vybavil za mna :) obcas su tie (vase) slovne hry zbytocne a prespamovane; c.

Jestli mi zakazete i obcasne forky, tak koncim :andy: :hysterie:
Puk musi byt viditelne za brankovou ciarou. To pri tejto situacii nepreukaze ziadny zaber. Keby argumentovali takymto obrazkom tak dakujem
Flyers prospect Scott Laughton has been named Team OHL Captain for SUBWAY® Super Series.
:klobuk:
Mozno ste uz videli clanok na NHL.com, ak nie, tu je http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=6922 ... l:topheads" onclick="window.open(this.href);return false;

Richie :cry: Pamatam si ako som bol nasraty v case trejdu a stale aj som. Carterova vymena bola super, tu by som urobil 10/10 (navyse ak Voracek bude hravat castejsie ako v poslednom zapase proti Sens, kde dominoval). Downie - Richards - Read utok by superov nicil. No nic, musime cakat na Laughtona, ktory bude druhy Richie :jn:
Dnes v brane Emery.
A pry poprve v historii na sebe narazi dva kouci indianskeho puvodu.
Válec! :ciga:
:lol2: Jednak s Buffalem.. a o valec se starala akorat tak vase 3.rada.. Jinak to dlouho bylo spise necekane trapeni, zahazovali jste tam presilovky 5 na 3 a prohravali jste. To, ze Sabres i po techhle okolnostech prohraji 1-4(EN), pricemz jejich souper vylozene zazdi 2 presilovky 5 na 3 za stavu 0-0 resp. 0-1 o necem vypovida a je to jejich situace. Kazdopadne kredit pro Reada a spol.(Downie + Couturier) ze i presto, ze tam 1.formace posrala takove presilovky, tak oni tam nabehli hned dalsi stridani a misto letargickyho pristupu hned meli dobrej shift a rozproudili to, pak dalsikrat z toho uz byl gol a pak zas.. Byt tam trochu jinej souper, tak neni prilis pravdepodobne ze by se vam takhle prosustrovane presilovky 5 na 3 jen tak propekly, dnes to ale i tak bylo celkem v klidu, navic kdyz vam jeste Sabres nabidli i 4 na 3...

Jinak se ale Metropolitni divize zacina pozvolna ale celkem jiste rozjizdet (NYR jsou komplet a zlepsuji se, New Jersey mi herne sice nijak neimponuje ale podivejte se koho ted porazeji a celkove uz maj jak NYR tak NJD letos za sebou dost narocnej rozpis vcetne zapadnich tripu, Washington ma a bude mit jistotu v presilovkach...), takze dokud jste 100% komplet a mate takhle prijatelny soupere, tak se vyhry tak nejak cekaji. jeste to bude zajimave..
Vyhra potesi, s predvedenou hrou som spokojny az na presilovky. Z toho mnzostva co sme vcera mali, sme mali mat minimalne 3 PPG, vsetko ostatne ja hanba. V tych pp mi pride hlavne Giroux ze si neveri, po minule sezony zamixoval puk a extremne rychlou prihravkou krizom cez kruhy to poslal na druhu stranu na volej. V tejto sezone sa tak nedeje a len si to prehadzuje s obrancom, este si v tomto evidentne neveri.

Ale vsetky ostatne aspekty nasej hry su uz dost vylepsene a dokonca aj veci, co ma srali aj 3 sezony. Paradoxne predtym to jedine co nam vzdy slo, boli presilovky a teraz je to to posledne, co nam nejde. Vratit tie presilovky tam kde boli posledne roky a sme na velmi dobrej ceste.

A inak objavil som zaujimavu vec :eek2:

Minuly zapas som si hovoril, ze ten Couts je uplne marny, ze ten uz netrafi ani empty net a tesil som sa jak ho tu po zapase sprdnem. Hned tam mrdol gol, sice pofiderny ale gol to bol a uz som si nemohol dovolit ho tu kritizovat, ked zrovna praskol prvy gol.

Dnes som si o prvej prestavke hovoril, ze ma trapi produktivita tretej lajny, ze mi pride luto Reada a Downieho, lebo maju medzi sebou grindera co im toho moc nevymysli a je skoda ze budu mat taku nizku produktivitu. No vieme co sa nasledne stalo a Couts odohral neskutocny zapas.

V tretej tretine tesne pred PP som si hovoril, ze v poslednej dobe je Lecavalier v nejakom utlme, uz nie je taky nebezpecny jak bol predtym a bolo by fajn keby strelil nejaky gol. Vieme ako ta PP dopadla :scare:

Musim si nejak naskillovat tuto moju novu schopnost a porozmyslat, ze jak sa to da este aplikovat. A napr ci by fungovalo zauvazovat nad tym, ze Fleury v tomto rocniku nejak moc dobre chyta alebo ze Crosby nebol dlho out do konca sezony :hmm:
Atlantik píše:..............
Ja si vubec myslim, ze se nam snazis davat mensi kredit, nez si zaslouzime i kdyz ti souperi by k tomu mozna svadeli.
Jinak uz 5 zapasu sme nedostali gol 5 na 5 a oba golmani chytaj kvalitne. Navic o goly se staraji vsechny rady. Co vic si prat..
AndyF píše:
Ja si vubec myslim, ze se nam snazis davat mensi kredit, nez si zaslouzime i kdyz ti souperi by k tomu mozna svadeli.
Jinak uz 5 zapasu sme nedostali gol 5 na 5 a oba golmani chytaj kvalitne. Navic o goly se staraji vsechny rady. Co vic si prat..
Ziadny super nie je lahky, prehrat sa da s kazdym, tak ako aj vyhrat.
AndyF píše:
Golmani bez debat, i kdyz i tady si musim rypnout, ze snad v kazdym zapasu je zachrani alespon jedna tyc (nebo Gross + lidi v Torontu). Momentalne hrajete velmi efektivne a ucelove, umite to i v par usecich rozproudit a vypadate jako playoffs team, ale jak rikam, zatim si pockam jak budete hrat proti tezsim souperum.. Sorry, ale na zaklade Oilers, Jets, 2x Ottawy, Sabres.. definitivni pozitivni zavery jednoduse delat nemuzu. Mate tam vyhru u nas v B2B, coz je nepochybne krasnej vysledek, ale v tom zapasu jste meli vseho vsudy 3 sance a stacilo vam to. Jako nejlepsi zapas tak od vas hodnotim to predstaveni v Ottawe.

Co mne opravdu desi je Mason(od toho golu na zacatku sezony v Caroline snad neudelal chybu :scare: ) a pak Coburn s Grossmannem, to mi prijde jako ze to neni nahoda a zda se ze to vydrzi. A vubec, co cekate od fandu Pens, ze vam tu budu davat kredit vsude? Kdyz vidim ten zapas, tak k nemu neco napisu, samozrejme ze svyho pohledu.
Atlantik píše: A vubec, co cekate od fandu Pens,
Ja uplne zapomnel, ty smejde! :andy:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING