Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi » Sob Nov 16, 2013 10:51 am píše: zrejme zafukal severak
asi by bolo lepšie, keby Bobby neuskočil a seidenberg ho trafil v plnej rýchlost hurá :nurses: do špitálu s otrasom mozgu ;)
Sezóna je dlhá a každý zápas sa nedá vyhrať ale dosť otázok vo mne vyvoláva trend ze v nahustenom programe úplne odchádzame fyzicky a robíme hlúpe chyby... nemám po ruke štatistiku ale back to back zápasy sme ešte nevyhrali a čaká nás este veľa takýchto zápasov...

Edit: Vyhrali sme vlastne so Sharks...Ale kto ten zápas videl tak si musi pamätať ako nás tlačili a ze sme dali celkom šťastný gól v poslednej sekunde.
Mam taku otazocku:

Kolko hracov z nasho timu ma realnu moznost sa dostat na ZOH??? Samo neratam Charu :lol2:

Inac co sa tyka nas....podla mna bude problem hlavne v psychike...iba v dvodch zapasoch sme dali 5 golov, ono mozno by nam pomohol super zapas kde niekoho poriadne rozdrvime, teda ze to bude padat. Netvrdim, ze stale by sme mali vyhravat so supergolovym rozdielom, ale nezaskodi obcas trosku roztrhat vrece a rozstrielat sa a zvysit si sebavedomie, lebo niektorym hracom napriklad Marchymu to iste chyba...

Mozno nebudete so mnou suhlasit, ale takyto zapas z hladiska nasej hry a hlavne toho, ze v pravidelne v tretej tretine odchadzame, a je to len tym ze sa neveime sustredit na zapas. Ci to je v kondicke netusim, nestiham pozeravat zapasy, a ani na zaznamy nejak nie je cas, ale iem si pustit nocny zapas s ottawou ze kde to viazlo...pustim si prvu a tretiu tretinu, potom podam stanovisko.
Kromě Cháry ještě Krejčí, Rask, Seidenberg (pokud se tam teda Němci dostali), Bergeron, Eriksson, Lucic(?), a já bejt Bylsmou, vemu i Kruga. Na ještě větším kluzišti může být jeho rychlost a práce s pukem ještě viditelnější.
jj Krejci tiez suhlasim, co sa tyka Raska...v tomto maju fini dost vela mznosti, lebo brankarov maju trosku viac - tubue rozhodovat momentalna forma pred OH, takisto Seid je isty ak pojdu nemci....a Krug? :lol2: to by musel byt velky zazrak aby chlapec sa dostal uz na ZOH...i ked suhlasim jeho hra s ami paci, nevyhne sa sem tam chybam ale jeho strela :slintac: navyse unho je plusom dobra korculiarska technika....ale prinom velke sance neviim, nechams a rpekvapit.

A co sa tyka Kanadanov...tak na ich supisku som zvedava....tu rasej nic neprognozujem :D
analfabeti :noway: Nemci na ZOH nepostúpili :slap: miesto nich tam sú Rakušáci
Z pohľadu fanúšika Bruins dúfam že na OH pojde čím menej hráčov... tie mentálne chyby sú práve dôsledok fyzickej únavy... preto čím viac hráčov bude mať oddych počas OH tym lepsie pre nás.

Gólov dávame málo lebo okrem 1.útoku to ofenzívne škrípe aj ked posledné zápasy v podaní 2. aj 3.útoku vyzerali sľubne... v opačnom prípade nastanú zmeny v zostave... myslím tym nejaký trade... hlavne Marchy sa musi snažiť lebo je prvým adeptom na výmenu.
Tak nevedela som...ze kto ide na ZOH az tak to nesledujem..ze kto tam ide, halvne je ze my :D

No pozeram ten nas zaznam.....taky zapas od nasich jak keby sa im nechcelo, hrozne vela individualnych chyb, nepresnych nahravok, nesustredenost...najma vidno ako zaklada utok Ottawa...jednoducho priamociaro..kym my dojdeme k branketo trva...hrozne komplikovane a po rohoch, to nam ide a navyse osobne suboje niektore az velmi lahko rephravame...

Inac dvojica Krug Seidenberg si nesedia....teda aspon z tohto zapasu sa mi to tak zda....obrana jednoznacne musi popracovat na lepsej komnunikaciii..pri stvrtom gole chyba Smitha podobna jak u Kruga..pod tlakom neudrzi puk....

Co uz....musime aj na kondicke popracovat, velmi sa nehrdnuli do utoku po predchadzajucej noci, ale to ich neospravedlnuje...
ja na nejake konkretne, ci detailnejsie hodnotenie nemam narok, kedze som od zaciatku sezony nezhliadol jediny live prenos :oops: take 2 zapasy zo zaznamu a potom klasicke hajlajty (ako som spominal, zacnem ozivat az v PO, resp. pri niektorych vybratych dueloch)
hadam v kratkosti, dlho to tahala 1.lajna, no konecne sa zacina preberat aj ta 2, hlavne Marchy potom zabrzdenom uvode zacina konecne herne zaberat
stale je to vsak na produktivitu malo, no ked si to porovnam s kolegami z Montrealu, este sme na tom celkom solidne:D
omrknute zo zaznamu, Rags rozhodne lepsi, my efektivnejsi
ako uz po x,y krat - faktor Rask :klobuk:
dalsi z faktorov, stale sa môzeme spoliehat aj na nasich 4linerov

cista praca :D

Seid na nejaku dobu mimo, stihol zresit akurat 1 shift, nespecifikovane zranenie v dolnej casti tela
McQ uz zacal s korculovanim
:clap: :clap: Konecne BACK TO BACK taky aky ma byt, dve vyhry...velmi sa tesim... :hop: zajtra v noci hrame so silnymi Blues, bude to narocny zapas...

ale v sobotu opat s Carolinou, ale v paradnom case 19:00 SEC!!! / 1 p.m. americkeho casu....

:yahoo:
dnes na Blues nôtu

Obrázek

konecne super z ineho ako vychodneho sudka a super, ktory nam ukaze na com sme
Seid + McQ out, z farmy povolany Kevin Miller (weight: 91kg/201lbs), dalsi z medvedov, ktory nema problem zhodit rukavice

Obrázek

Z-Dougie
Bart-JB
Krug-Miller
Kevan Miller sa mi veľmi pozdával v príprave tak dnes má šancu ukázať že aj v riadnej sezóne dokáže hrať v NHL.

Moje tušenie je ze dnes sa buď konečne zobudí Marchy alebo v ďalšom zápase pôjde na tribúnu...
včera som si vravel, že bodík od vás by bol fajn, dva sú absolútna spokojnosť :yes:
zápas som žiaľ nevidel, bodlo by ak by niekto hodil dobrý report zo zápasu, dík.
:thumbsdown:
za predvedeny vykon je bod malo
môzem hodnotit "len" 1 a 3.tr. kde sme dominovali, zvlast 3.tr. bola z nashou pohladu rozhodne najlepsou v priebehu celej sezony, ta zaverecna 10minutovka :scare: hostia nevedeli kam skôr skocit a v tej chvili by brali bod vsetkymi 10timi (Halak vyborny)
sn sme dos*rali na celej ciare, Iggy ani Kelly mi tam nepasuju, mal tam hodit ine typy Louia, Marchyho, ci Smitha
bolo vidiet, ze do tohto zapasu sme dali akoby o nieco viac, stacilo sa pozriet na Raskovu reakciu po prehratych sn

4:00

Looch opät zametal :cinka:

inak :good: match
:petrik: zajtra omrkneme z reprizy

co sa tyka D ziadna zmena

Z - Dougie
Freddy - JB
Bart - Miller
Dávam to aj sem...

:!: POZOR :!: POZOR :!: POZOR :!:

Uz tento piatok, o 19:00 SEČ!!! hrame s RAGS...opakujem, Tento piatok :!: :!:
Dnes po dlhšom čase uvidím zápas asi od konca 1. tretiny takže ak v tom čase Bruins prestanú hrať dobré bude to moja vina.

Adam aj Dennis cestovali s tímom takže minimálne Adam by mohol nastúpiť... ja osobne chcem vidieť v akcii Kevana Millera tak by Adam mohol šetriť sily na Rangers v piatok.
Moje zlé tušenie sa naplnilo... len čo som začal pozerať dostali sme 1. gól... bol to otrasný zápas a treba na neho čím skôr zabudnúť lebo Rangers v piatok budú tiež ťažký súper.
:serus:
My hrajem sracku 55 minut a jak to vypnu, daj na 2:3. Tak to zapnu a dostanem EN, :andy:
OMFG :slap: . Po dlhsom case som pozrel aspon highlighty, ale radsej som sa toho mohol usetrit. Strasny zapas. Kedze v zostrihu neukazali ziadnu nasu sancu, predpokladam, ze sme ziadnu ani nemali. :-(
Zápas som nevidela, ale mozno zhliadnem zaznam tak ze si ho poposuvam.
Myslim si, ze facka prisla vcas a velmi by padlo vhod aby Marchy isiel na dva tri zapasy na tribunu...nech popremysla.....

ale viac zaverov vyneseim po zhliadnuti zaznamu...
Gordie Howe hattrick :good:
Cathy píše:Zápas som nevidela...a velmi by padlo vhod aby Marchy isiel na dva tri zapasy na tribunu...nech popremysla.....
tak zapas si nevidela a Marcha posielas na tribunu :hroza: a dokonca na 2-3 zapasy :-O
uz v predoslych zapasoch ozil a zapas proti Rags ukazal, ze je spät a hned ta lajna inak vyzera
s Rags sme sa mohli porazit len sami, v zaverecnej tretine sme prepli na vyssie obratky a vysledok sa dostavil

Obrázek

taka facka aku sme vyfasovali od Wings prisla vhod a niekedy nie je na skodu veci dostat takymto spôsobom po papuli
Nebol sice este cas ale uz sa chystam kuknut ten zapas s wings, nech vidim co sme tam hrali za :ho*no:
Vcera celkom fajn vykon ale stale som tam videla hluche minuty...obrancovia musia lepsie medzi sebou komunikovat...niekedy tam viazla rozohravka a hned bol z toho tlak supera...
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS