Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Havlat na sezonu za ty prachy je super podpis...
Pitak: taky si myslim, par sezon zpet se dal zaradit mezi hvezdy ligy. V Sj se mu nedarilo (mozna i kvuli zranenim), ale pokud ho nasledky zraneni nelimituji, proc by nemohl navazat na sve drivejsi vykony. Dokazal ze je dobry hrac v OTW, CHI i MIN....
Jágr, Eliáš, Židlický, Havlát kdo další? Vrbata?
Máme nechutne starý tím :ninja: dúfajme, že príde ešte nejaká výmena, kde bude salvador, ryder či brunner
tak ako vacsina tu som skoro absolutne spokojny :)
stve ma sice ze miesto cez vymenu ideme stylom volnych hracov, ale ked sa inak nedalo..

hlavne ze lou podpisal podla mna tych spravnych. cammalleri sa mi z tych vsetkych ufa kridel pacil uz vopred najviac a mame ho. havlat je bonbonik, ktory moze byt a bude! pre nas viac ako v minulosti sykora.

jedine co ma stve je bernier, to fakt nemuselo byt, uz to vidim ze josefson bude smutny..

staroba utoku ma fakt netankuje momentalne, je to jedno. obrana je podstatna, nech sa vyhraju.co tam po zmluvach. o 3 roky budu v utoku 35 rocny cammalleri, 35 rocny clowe, 32 rocny zajac a 27 rocny henrique. malo by to byt uplne ok.

branku(snad) a obranu mame na roky poriesenu velmi luxusne.tim na boj o play off mame, snad sa tam dostaneme a lou postupne v priebehu 2 rokov ziska nejakeho top utocnika/ov, ked sa mu naskytne prilezitost. doplnime nasich mladych a budeme tam kde patrime.. :) fakt som po vcerajsku pozitivne naladeny, lou urobil co mohol. (len uz nie vrbatu, prosim)
to s tim preplacenim, bylo mysleno ze je to o rok delsi, nez by se mi libilo. Cap hit je dobrej. Otazka je zda jsme nepodepsali zas jen budouci marody.

Jinak jsem zvedavej co bude s pretlakem. typoval bych to na vymenu Rydera a LTIR Clowa.
Getzo5 píše:
Leo píše:
Getzo5 píše:Mám chuť zvracať. V Auguste Conteho priviažem o stoličku, cez hlavu mu prehodím uterák, naberiem kýbel vody a vyskúšam taktiku Black Ops na Al Káidu.
Nechápu proč jste nebrali toho Lemieuxe :hroza: Koho by jsi draftoval ty? (první 2-3 výběry)
Dvoch útočníkov v prvom rade. Ale to čo som napísal vôbec nebola výčitka k prvým dvom kolám. Quenneville aj Jacobs sú veľmi solídne (a pre nás typicky úspešné) picky. Ten Lemieux ma mrzel pravda, keď som s ním aj o tom hovoril minulé leto, ale nedá sa nič robiť. Rozhodli sa hádam správne. Ja u Brendana tiež vidím chybičky krásy, každopádne v Buffale mu fandiť budem. On sa hádam chytí lepšie ako Foligno (u ktorého ešte dúfam v zlepšenie). A v treťom kole? Turgeon (DET) pri trade up, Amadio (LAK) a Karlsson (ARZ), možno aj ďalší Winterhawk Iverson (NYR), ktorý mi pripomína Smith-Pellyho. U Chathama (najlepšia meraná fyzická sila na drafte) dúfam v čosi ako Zubrusa, iné mi nezostáva. A aj v ďalších kolách sme brali grind > upside a to naštve, keď si potom hráči ako Watson spadnú Kings na koniec draftu. Dudek má samozrejme všetko pred sebou, je to stredoškolák ale Baddock a Reffill sú len hráči do štvrtej lajny/tretieho páru. Slabší draft nie je ospravedlnenie, taký Audette (aj keď je mrňavý), Bunting či Kulda (obaja ARZ) padli hlboko. Ten posledný bol síce overager, ale najväčšie zlepšenie minulého ročníka, MVP Mem Cupu, najväčší sympaťák navyše a available aj v 6. kole. Hádam to aspoň Conte napraví pozvánkami do kempu. Nejakú musí dostať Eller z Oil Kings (mladší brat Larsa, fyzicky hrajúce krídlo), Papirny (brankár, spoluhráč Quennevillea z Wheat Kings) či Aho z Európy.
Chápu a taky mám stejnej názor na naše 5.-7. kolo. Forsling měl sice úspěšný mistrovství, ale pořád byli k dispozici hráči jako Audette, Watson, Kulda či Holmstrom. Pettit byl absolutně promarněnej pick :neviem:
cory prodloužil o 7 let za 42mega...super zpráva :clap: :clap: :clap:
Cory Schneider -
“I tend to be a loyal guy. I don’t have any interest in bouncing around from team to team.”
“You don’t make this kind of deal or do this kind of deal if you don’t believe I’m going to be the guy.”
“Cory demonstrated what we thought he could and would both on and off the ice.”
V SV pct. najlepší brankár za posledných 5 rokov.

Obrázek
Zive vidim jak za dva roky si vynucuje trade :) Ale jako dobrej podpis :)

Vidim to ze jeste rok dva se budete drzet na hranici postupu play off mozna i v nem ale pak to vidim rychlej sesup dolu a pak se snad zmeni vedeni a hlavne trener kterej zabiji mlady hrace.
Obrázek

Brodeura sa nikdy nezbavíme!
Ale Jeremyho nemáme draftovaného, či hej? Lebo o tom sa hovorí, že zobral viac talentu od tatka jak Anthony...
Obrázek
Čo sa týka podpisov, mám radosť z príchodu Cammiho, verím, že sa zaradí do prvej lajny spolu so Zajacom a Jardom.. 13-19-68
Havlát si sadne ( znovu ) s Elim a kľudne by som dal lajnu Havl-14-26.
4. lajna bude viac-menej Bernier-Gionta-Carter/Josefson ( Carter ešte nepodpísal, neviem teda ako to bude.. )

Je pravda, že je tam určitý pretlak, ostáva mi Brunner, Ruutu, Ryder, Clowe, Zubrus na 3 miesta v 3. lajne.. Ryder/Brunner-Ruutu-Clowe ( blbosť) ? Ruutu je sice kridlo, ale my centrov, dobrych centrov, nemame..
Čakal som, že Salvador odíde z tímu ( nie je ešte začiatok sezóny, no tipujem, že Lou si ho ponechá :thumbsdown: ) a spraví dvojičku s Markom Židlom.. Gelinas a Merill ako dalšia dvojička ?
Harrold vystáva..
Bránka je jasná, začíname s Corym, pochopiteľne, síce toho veľa neukázal, hlavne v PO nič, no v minulej sezóne dokázal, že je to kvalitná jednotka a jeho výkony boli skvelé aj ked nešlo tímu a vdaka nemu sme mali vždy veľkú šancu aspon na remízu ( na nájazdy :D.. ) Kryť chrbát by mu mal Clem, kt. podpísal s Devs dvojcestnú zmluvu.. Písalo sa o tom, že bude pendlovať medzi ligami a dvojku bude robiť aj mladý Keith Kinkaid..

Nehovorím, že máme nejaké isté miesto v PO alebo aspon v strede tabuľky, no podľa mňa sa do PO dostaneme a tam sa može stať hocičo :) ( kto by tipoval v roku 2012 finále LA -NJ ? )
Uvítal by som v tíme ešte nejakého top útočníka ( Jarda nebude hrat do 50 ), obrana by mohla byť do budúcnosti slušná - Gelinas, Merill, Santini ( v kempe sa ukazoval v dobrom svetle a hrá dobre do tela ).. Boucher a Matteau aspon chvílu strávia v 1. tíme.. tipujem 20+ zápasov..

// haha, viem, je ešte skoro skúšať nejako zostavovať lajny - Peter ich menil asi po 5 zápasoch minulú sezónu, som zvedavý na prípravný kemp..
Neviem prečo, ale mám taký pocit, že Brunner bude hrať v novej sezone skvele :D.. Aj ked mu nešlo - hlavne koncovka bola velice slabá - myslím , že ešte u nás može ukázať svoje kvality ( asi/aspon v 3. lajne ) ( pokal nebude vymenený.. alebo sa ukáže, že som sa prerátal )

A neviete niečo bližšie o Gelinasovi? Nikde som nevidel žiadne info, tak či mi neviete povedať niečo k tejto téme ? + ako to stojí s Carterom ?
Obranca Andy Greene podpisal novy 5 rocny kontrakt v hodnote 25 mil. Zmluva plati od sezony 2015/16 a rocne si zarobi 5 mil.
Vyborny podpis, jeden z tahunov minulej sezony, vyuzitelny na vsetky situacie a pre mna buduci kapitan timu z Newarku.
Zmluva obsahuje aj klauzulu o nevymenitelnosti.

Dalsi na rade by mal byt RFA hrac Eric Gelinas, s kt. sa klub este nedohodol na zmluve.

Myslim, ze o obranu by malo byt do buducnosti postarane. Greene ( 7-8 rokov moze kludne hrat), Gelinas, Merill, Santini, uvidime, ako to bude s Larssonom.. + v brane zaisteny Cory.
Jeden návrh zloženia formácií na novú sezonu..

Mike Cammalleri - Travis Zajac - Jaromir Jagr

Patrik Elias - Adam Henrique - Michael Ryder

Marty Havlat - Dainius Zubrus - Damien Brunner

Ryane Clowe - Stephen Gionta - Tuomo Ruutu

Andy Greene - Adam Larsson

Jon Merrill - Marek Zidlicky

Eric Gelinas - Bryce Salvador

Cory Schneider

Keith Kinkaid
Pre mna vypada tak ako pred rokom, na papieri celkom pekne. Lenze roziel je ten, ze tuto sezonu vam neverim. Couching, manazment atd, furt na prd.
Finch182 píše:Pre mna vypada tak ako pred rokom, na papieri celkom pekne. Lenze roziel je ten, ze tuto sezonu vam neverim. Couching, manazment atd, furt na prd.
fakt? tento rok bez Brodeura (55 brankárov odohralo aspoň 1000 minút v minulej sezóne, MB (39 zápasov) sa umiestnil na 51. mieste v 5v5 sv% (90,27%); Schneider na mieste 32 (92,37%) - vcelku brutálny rozdiel - zdroj Stats.HockeyAnalysis.com) by mali byť NJD podstatne lepší ako vlani...

strata Faynea môže zamrzeť, hoci slušnú sumu nového kontraktu by mohol venovať pánovi Greeneovi...(corsi for % s AG - 57.6%, bez AG - 47.2%)

odchod Brodeura a príchod Cammaleriho sú podstatné posilnenia už aj tak solídneho tímu...ešte keby tak mínus Salvador a bol by som z NJD ešte nervóznejší v Metro ako už som...
kuwo píše: fakt? tento rok bez Brodeura (55 brankárov odohralo aspoň 1000 minút v minulej sezóne, MB (39 zápasov) sa umiestnil na 51. mieste v 5v5 sv% (90,27%); Schneider na mieste 32 (92,37%) - vcelku brutálny rozdiel - zdroj Stats.HockeyAnalysis.com) by mali byť NJD podstatne lepší ako vlani...

strata Faynea môže zamrzeť, hoci slušnú sumu nového kontraktu by mohol venovať pánovi Greeneovi...(corsi for % s AG - 57.6%, bez AG - 47.2%)

odchod Brodeura a príchod Cammaleriho sú podstatné posilnenia už aj tak solídneho tímu...ešte keby tak mínus Salvador a bol by som z NJD ešte nervóznejší v Metro ako už som...
Ted jeste aby 50-lety Jagr zustal stejny jako loni a muzes mit teoreticky i pravdu. Jinak ten backup taky nemaj, Schneider nemuze chytat vsechno, i kdyz celkove se jim to prumerne save procento diky konci te lonske Brodeur chimery samozrejme navysi. Jinak z toho samozrejme nebude nic a jedina jejich sance tkvi ve slabe divizi. Toho dead weightu v utoku ala Brunner, Ryder, Clowe, Ruutu, Havlat je na muj vkus presprilis a Elias a Jagr uz proste lepsi nebudou. Extremne starej team, ktery zas musi spolehat na pomalej uspavaci pozicni hokej, ja takovemu stylu v soucasne NHL uz neverim (proti Flyers a Pens se neda hrat furt :giggle: ), ale uvidime.
Pre mna je to muzstvo s najviac otaznikmi. Hovorim ze papierovo to znie fajn ale realne budu zas extremne suckovat a 1/2 hracov muzstva bude zas nepouzitelna. Viz minulorocne zvucne posily.
Atlantik píše:
kuwo píše: fakt? tento rok bez Brodeura (55 brankárov odohralo aspoň 1000 minút v minulej sezóne, MB (39 zápasov) sa umiestnil na 51. mieste v 5v5 sv% (90,27%); Schneider na mieste 32 (92,37%) - vcelku brutálny rozdiel - zdroj Stats.HockeyAnalysis.com) by mali byť NJD podstatne lepší ako vlani...

Ted jeste aby 50-lety Jagr zustal stejny jako loni a muzes mit teoreticky i pravdu. Jinak ten backup taky nemaj, Schneider nemuze chytat vsechno, i kdyz celkove se jim to prumerne save procento diky konci te lonske Brodeur chimery samozrejme navysi. Jinak z toho samozrejme nebude nic a jedina jejich sance tkvi ve slabe divizi. Toho dead weightu v utoku ala Brunner, Ryder, Clowe, Ruutu, Havlat je na muj vkus presprilis a Elias a Jagr uz proste lepsi nebudou. Extremne starej team, ktery zas musi spolehat na pomalej uspavaci pozicni hokej, ja takovemu stylu v soucasne NHL uz neverim (proti Flyers a Pens se neda hrat furt :giggle: ), ale uvidime.
Aj s očakávanou Jágrovou miernou regresiou by si mali NJD zabezpečiť PO. Vlani chýbalo 6 bodov, ak odchytá Schneider o 10-15 zápasov viac ako vlaňajších 45 a Devils vyhrajú nejaký ten shootout ( :sarcasm: ) Njd budú v pohode. S tým dead weightom by som to až tak zle pre najbližší ročník nevidel, vo svojich roliach Ryder a Brunner sú OK, Clowe, pokiaľ sa odmyslí kontrakt, takisto v poriadku na bottom 6 hráča, Ruutu a Havlát už menej, ale na centri sú Devils viac ako v pohode.

Inak s tým systémom a kaučingom problém nevidím vôbec - očividne daný systém funguje; extrémne dobrá defenzíva - najmenej Fenwick against a Corsi against v minulej sezóne so solídnym náskokom plus top PK v lige.

Finch, minuloročné posily neboli problém NJD, a tím celkovo "extrémne nesuckoval" (jeden z top possession tímov) - ale Martin Brodeur bol problém a SO bilancia tiež - 12 SO losses :D vyhrali by polovicu z nich a hrali by v PO...

edit; inak nevidím dôvod obávať sa Flyers; teoreticky, Devils by mali byť lepší ako vlani a Flyers horší, navyše NJD mali s nimi bilanciu 2-1-1
Ja to zase u tohoto mladeho a nadejneho tymu plneho budoucich hvezd vidim na vazny boj o stanley cup :) tak jo konec srandy :)
kuwo píše: Aj s očakávanou Jágrovou miernou regresiou by si mali NJD zabezpečiť PO. Vlani chýbalo 6 bodov, ak odchytá Schneider o 10-15 zápasov viac ako vlaňajších 45 a Devils vyhrajú nejaký ten shootout ( :sarcasm: ) Njd budú v pohode. S tým dead weightom by som to až tak zle pre najbližší ročník nevidel, vo svojich roliach Ryder a Brunner sú OK, Clowe, pokiaľ sa odmyslí kontrakt, takisto v poriadku na bottom 6 hráča, Ruutu a Havlát už menej, ale na centri sú Devils viac ako v pohode.

Inak s tým systémom a kaučingom problém nevidím vôbec - očividne daný systém funguje; extrémne dobrá defenzíva - najmenej Fenwick against a Corsi against v minulej sezóne so solídnym náskokom plus top PK v lige.

Finch, minuloročné posily neboli problém NJD, a tím celkovo "extrémne nesuckoval" (jeden z top possession tímov) - ale Martin Brodeur bol problém a SO bilancia tiež - 12 SO losses :D vyhrali by polovicu z nich a hrali by v PO...

edit; inak nevidím dôvod obávať sa Flyers; teoreticky, Devils by mali byť lepší ako vlani a Flyers horší, navyše NJD mali s nimi bilanciu 2-1-1
Proc by Flyers meli byt horsi a Devils o tolik lepsi? Hartnell za Umbyho? To neni zas nic zasadniho.. Timonen taky nebude ztrata, ted to beru podle tech 40+ zapasu co jsem loni PHI videl, ne podle statistik, kde by se to jako mirne oslabeni asi jevilo. Sice nic neprivedli, ale aspon krom Devils nehrozi u jejich hracu kompletni vyfuceni vykonnosti kvuli veku. Jedinou vetsi hrozbu poklesu u Flyers vidim v tom, ze muzou mit oproti lonske sezone i par zraneni, loni se jim to zazracne v ZČ vyhybalo a proto asi hrali svy maximum.

U NJ to ovsem neni jen Jagr. Treba Salvadora si uz skoro vubec neumim predstavit, starej je i Zubrus, Elias. Cammalleri je taky trochu otaznik, uz neni uplne co byval a ma dost spatnou defenzivu a v Devils systemu muze byt trochu ztracenej, nicmene na PP ho urcite budou potrebovat. Zidlicky taky muze zacit upadat vetsim tempem. Me se to slozeni proste absolutne nelibi, ale tak ja byl vzdycky Devils hater, ze jo, takze me nemusite brat uplne za slovo.

O Flyers prilis vysoke mineni taky nemam a od Hextalla jsem zatim cekal vic, ale osobne bych furt vsadil i s kurzem odpovidajicim 80%-ni pravdepodobnosti na to, ze Flyers budou pred NJ.

Ta NJ originalni possession formulka a slaba divize je jejich jedina sance, jinak mi ten kadr prijde jako z doby sto roku pred opicema. S tim ze Ryder & Clowe & Brunner by byli ve svych rolich na soucasnou NHL "OK" taky celkem nesouhlasim, ale to uz nechci prilis pitvat.
Atlantik píše: Proc by Flyers meli byt horsi a Devils o tolik lepsi? Hartnell za Umbyho? To neni zas nic zasadniho.. Timonen taky nebude ztrata, ted to beru podle tech 40+ zapasu co jsem loni PHI videl, ne podle statistik, kde by se to jako mirne oslabeni asi jevilo. Sice nic neprivedli, ale aspon krom Devils nehrozi u jejich hracu kompletni vyfuceni vykonnosti kvuli veku. Jedinou vetsi hrozbu poklesu u Flyers vidim v tom, ze muzou mit oproti lonske sezone i par zraneni, loni se jim to zazracne v ZČ vyhybalo a proto asi hrali svy maximum.

U NJ to ovsem neni jen Jagr. Treba Salvadora si uz skoro vubec neumim predstavit, starej je i Zubrus, Elias. Cammalleri je taky trochu otaznik, uz neni uplne co byval a ma dost spatnou defenzivu a v Devils systemu muze byt trochu ztracenej, nicmene na PP ho urcite budou potrebovat. Zidlicky taky muze zacit upadat vetsim tempem. Me se to slozeni proste absolutne nelibi, ale tak ja byl vzdycky Devils hater, ze jo, takze me nemusite brat uplne za slovo.

O Flyers prilis vysoke mineni taky nemam a od Hextalla jsem zatim cekal vic, ale osobne bych furt vsadil i s kurzem odpovidajicim 80%-ni pravdepodobnosti na to, ze Flyers budou pred NJ.

Ta NJ originalni possession formulka a slaba divize je jejich jedina sance, jinak mi ten kadr prijde jako z doby sto roku pred opicema. S tim ze Ryder & Clowe & Brunner by byli ve svych rolich na soucasnou NHL "OK" taky celkem nesouhlasim, ale to uz nechci prilis pitvat.
ja si naopak myslím, že Umberger za Hartnella je podstatný rozdiel, pokiaľ sa bavíme len v rámci nasledujúcej sezóny. Ani s Timonenom nesúhlasím, ale ak aj sa nepripúšťa, že Timonen je top bek Phi (aspoň čo sa 5v5 týka), náhrada MDZ je downgrade z každého hľadiska (okrem veku ofc). So Salvadorom súhlasím, vyjadril som sa vyššie, v otázke starnutia a tempa starnutia môžeš mať pravdu, ja si nemyslím, že bude rapídne, alebo bude mať rapídny dopad na výkonnosť v nasledujúcej sezóne. Ale už som sa veľakrát mýlil...

K tej originálnej formulke a slabej divízii, je to naozaj ich jediná šanca, ale je podstatne vyššia ako si píšeš, pokiaľ sa očakávane zlepší brankársky post, podľa môjho mienenia. A netvrďme zase, že Flyers boli podstatne lepší ako Devils vlani, delilo ich 6 bodov a Devils svoj najväčší problém vyriešili. Flyers podľa mňa oslabili...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES