Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Spooner ma dnes stastny den... Krejci ma bolesti chrbta tak Ryan centruje Lucica a Iginlu.... len skoda ze zapas nesnimaju kamery.
Kower píše:Spooner ma dnes stastny den... Krejci ma bolesti chrbta tak Ryan centruje Lucica a Iginlu.... len skoda ze zapas nesnimaju kamery.
Tak Spooner ide na farmu, aj Svedberg a podla GM zacneme sezonu s maximalnym kadrom 23 hracov, 2 brankari Tuukka & Chad Johnson, 8 obrancov (vratane Kevana Millera), a 13 utocnikov (tam je posledny otaznik medzi Caronom a Nickom Johnsonom)... niekde som zachytil ze je mozna Caronova vymena za vyber v 2.kole v drafte plus pripadny podmienecny 3.vyber.

Je tu velke riziko ze pri poslani na farmu stratime za nic bud Carona (v jeho pripade je to 99% iste) alebo Nicka Johnsona cez waiver.

GM sa tiez vyjadril (ako som to aj ja spomenul vyssie) ze medzi nedelou a stredou sa mozu uskutocnit transakcie aby sme sa dostali pod cap space (zrejme Hamilton a Bartkowski tiez pojdu 'papierovo' na farmu).
Tak Andrew Ference po prichode k Oilers sa hned stal kapitanom teamu :cool:
Tak dnes nam to zacina! Soderberg je zraneny takze Caron nastupi v 3. utoku. Krejci by mal byt k dispozicii a v obrane sa neujde miesto Bartkowskemu.

Inak do pozornosti davam clanok o tom ako aj Zdeno trenuje v noci po zapasoch: http://www.csnne.com/blog/bruins-talk/c ... m-sessions" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak mile Medvediky, Medveďatá a Medvediatka....

zacina nam dalsia sezona plna emotivnych momentov, vzrusujucich zapasoch a dufam, ze aj plna radosti a elanu z nasich Mackov.

Snad vykrocime s tou spravnou korculou na lad...

:flyer: LET´s GO BRUINS !!! :flyer:

:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:
Z prveho zapasu mam take nemastne-neslane pocity. Presilovky boli zahrate priserne, nedokazali sme ani suvislejsie udrzat pasmo, nie to este vystrelit. Hra druhej a tretej formacie slaba, hlavne v tretej mi chyba niekto schopnejsi na miesto Smitha, zjavne pojde o Soderberga, ktory chybal.

Rozhodca nam ukradol gol ked sa predcasne upiskol, mohlo byt kludnych 2:0, namiesto toho sme pohoreli v braneni protiutoku a bolo vyrovnane. Gudas ukazal ukazkovy bodycheck na Iginlu, uz som si myslel, ze sa po nom Looch rozbehol, no zabudol som ze Igy je predsa len panko a nepotrebuje babysittera, bitku s prehladom vyhral. :klobuk:

Looch dobre napadal v ofenzive a hitoval, pred koncom druhej tretiny si vymenil puk s Krejcim pri prechode do pasma a presnou strelou vyborne zakoncil :jupi: Bergy dal gol v oslabeni po vychutnani si Gudasa. To su dva goly z oslabenia ak ratam Kellyho unik a nasledny najazd, ktory rutinersky zakoncil este v prvej tretine.

Herny prejav hodnotim na nase pomery ako podpriemerny, priprava vyzerala solidne no uz zacala liga, tak sa snad prebudime cim skor, tretia tretina uz vyzerala schopnejsie z herneho hladiska. :)

Prva vyhra v sezone je za nami.
powerforward píše:...
Iginla vs. Gudas:

Bergeron shorthanded goal:
Sloter píše: Iginla vs. Gudas:
A tohle by ku*va melo z hokeje zmizet??
NIKDY!
dobra bitka. suhlasim s tym ze bitky by sa mali zrusit takisto suhlasim ze by hraci mali kvoli bezpecnosti nosit silonky.
mitch píše:dobra bitka. suhlasim s tym ze bitky by sa mali zrusit takisto suhlasim ze by hraci mali kvoli bezpecnosti nosit silonky.
:joe:
Ako pisal powerforward bol to uvodny zapas a tak to aj vyzeralo... uvodnych asi 35 minut sme hrali zle, bez myslienky a boli sme pomalsi ako Bolts. Aj Tuukka mal zo zaciatku neiste zakroky... ku koncu 2.tretiny sa to zlepsilo a nebyt upisknutia rozhodcu (Carona obral o gol) bol by vysledok este lepsi.

Nesuhlasim s powerforwardom ohladne 3. utoku... ten utok bol najnebezpecnejsi v utoku a spolahlivy v obrane... Caron sa ukazal velmi dobre a vobec ma neprekvapi ak uzdraveny Soderberg vymeni skor Smitha ako Jordana. V obrane to bolo celkom ok, par krat Dougie vyzeral trocha pozicne mimo ale inak nikto nesklamal.

Neviem ci to tu niekto spomenul, pred zapasom sme predlzili Seidenberga na dalsie 4 roky za 4 mil. na rok co je podla mna solidna cena za takehoto borca (na volnom trhu by isto ziskal aspon 4,5 mil).

Dufam ze do soboty sa nas vykon zlepsi lebo na Detroit taky pomaly uvod moze o vysledku rozhodnut do 10 minut uvodnej tretiny.

Ked uz tu niekto spominal temu bitiek v NHL... moj nazor je ze bitky a bitkari ako v time Bruins ktori aj vedia hrat by mali ostat no co sa tyka drevorubacov ako Scott a pod. ich absencia by mi vobec nechybala.
Nooo, ja som sa zobudila ked prebiehala tretia treina, tak som si teda zapla stream (napocudovanie hned prvy mi isiel fajn)
a holalaaa pozeram vyhravame 3:1 a akurat sme dali druhy gol v oslabeni. Co ma velmi potesilo.
Hodnotit nemam co, videla so tretiu tretinu aj to nie uplne celu, a aj to len jednym okom popri vreckovke, ktoru som nespustila z nosa...takze asi tak sa veci maju, snad v sobotu pozriem pol zapasu...ak budem schopna. Ono ako hovorim, skoda hodnotit prvych 6-10 zapasov, tam sa to realne zohrava, takze zakladom je aby sme sa naladili na hokej pozitivne.
Dnes to bude premiera s Detroitom ako uz rivalom z Atlantickej divizie :waa: :tada:
Velmi sa tesim na zapas, dufam, ze aspon pol zapasu sa mi podari mrknut.

:flyer:
Cathy píše:Dnes to bude premiera s Detroitom ako uz rivalom z Atlantickej divizie :waa: :tada:
Velmi sa tesim na zapas, dufam, ze aspon pol zapasu sa mi podari mrknut.

:flyer:
Bude to zajímavé. Doufám v bodík. :pray: 2 zápasy ve 2 dnech. Ať vyhraje lepší a snad to bude dobrý hokej. :wave:
Dnes musime na Detroit vykorculovat rychlo od uvodu a vyuzit ze vcera mali zapas aj s predlzenim kde otacali z 0-2 a potom este cestovali k nam... predsa vekovo nie su najmladsi a mali by sme to vyuzit.

Cakam vyhru a po stvrtkovom vypadku cakam nasu presilovku s prejavom ako pocas pripravy.
Na stare tela by mohla ucinkovat poriadna davka agresivity, vybit ich pri mantineloch nech nevladzu. Dnes neberiem nic ine nez vyhru. Aj preto, ze BabCOCK nam zabija jeden z mala ofenzivnych talentov a stavia tam geriatriu. :bee:
Tak tim z originally six s hracmi z dôb originally six sme porazili bez vacsich problemov :-P

Prva presilovka zahrata excelentne, Lucic si natiahol na seba superovych hracov a perfektnou prihravkou nasiel Kruga, ten uz ako dobre vieme ma na taketo situacie idealnu strelu. Marchie ukazal svoje vynimocne zapastie z praveho kruhu, Smith orientaciu pri gole Carona a Big Z techniku svojej dlhociznej palice :wave:

Presilovky fungovali slusne, zlozenie Krug - Krejci, Iginla - Chara - Lucic je na to zda sa idealne. Zdeno ako utocnik je velmi zaujimava idea, dnes okrem ineho nastrelil tycku a este mal dalsiu sancu z laveho kruhu. Oslabenia sliapu ako hodinky, len si to udrzat co najdlhsie. Tretia formacia sa mi uz javila dobre a to aj bez streleneho golu, v prvom zapase som mal skratka pocit, ze ich hra nema hlavu ani patu a to najma v utocnom pasme. Celkovo sme podali dobry vykon, oproti zapasu proti Tampe podstatny rozdiel.

Z hosti som si vsimal nasho Tomasa Tatara, vyrobil spoluhracom tri dobre sance, z toho mala co odohral sa ukazal velmi dobre.

Zapasy s Wings asi budu specificke svojim kludom bez vacsich emocii len cisto o hokeji. Pacifisti si ulahodia. :tired:
omrkol som to z reprizky, taky kludny, pohodovy zapas vhodny na nedelnajsie dopoludnie :tired:
od Wings som cakal viac (Tatar by mohol dostavat podstatne viac TOI) nemuseli sme na na vitazstvo nejako extra nadriet :neviem:
u mna :plus: 3 lajna, bolo ju vidiet a presilovky v podani Kruga a spol., su konecne pozeratelne, ba co viac, efektivne :-O

Pozrel som si prvý zápas Bruins a musím súhlasiť s Kowerom, Caron je výborný. Výrazne lepší ako kedy bol. Predtým mi nevoňal. :antry:
cepi píše: od Wings som cakal viac (Tatar by mohol dostavat podstatne viac TOI) nemuseli sme na na vitazstvo nejako extra nadriet :neviem:

To my taky .... ale byli jsme přejeti :oops: . Byli jste podstatně lepší-zasloužená výhra :klobuk:
Baffy píše:
cepi píše: od Wings som cakal viac (Tatar by mohol dostavat podstatne viac TOI) nemuseli sme na na vitazstvo nejako extra nadriet :neviem:

To my taky .... ale byli jsme přejeti :oops: . Byli jste podstatně lepší-zasloužená výhra :klobuk:
O tyzden budu okolnosti rovnake pre oba timy- hraju zapasy 10., 12. a potom nas vzajomny 14.oktobra.
dnes privitame v domacom brlohu snehove vlocky z Colorada, ktore svojich superov zasnezuju lavinovitymi davkami
za triumf na lade listov im patri podakovanie :serus: a to je asi tak vsetko
je najvyssi cas im pribalit uvodnu prehru a v nasom pripade pokracovat vo vitaznom vstupe do sezony :yes:
kadial by mohla viest cesta? cez Giguera, ktory dnes strieda stenu menom Varlamov
Az po "to je asi tak vsetko" som myslel, ze to pisala Cathy :giggle:
cepi píše:za triumf na lade listov im patri podakovanie :serus:
V tomto smere si mohol poďakovať viacerým hráčom, na čele s Rangerom, či lodivodovi menom Carlyle. Nič to nemení na tom, že o mesiac si od vás vezieme dva body. :jn:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS