Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nie.
Ted nvm jestli se pletu, ale mám dojem že Satan chtěl v Bostonu 66 a kvuli Mariovi mu jí nedali. Navíc momentálně neznám hráče v NHL co by číslo 66 měl :roll:
PainKiller píše:Ted nvm jestli se pletu, ale mám dojem že Satan chtěl v Bostonu 66 a kvuli Mariovi mu jí nedali. Navíc momentálně neznám hráče v NHL co by číslo 66 měl :roll:
To je z rešpektu, to číslo nie je vyradené. Vyradená je jedine 99.
Weiwuer píše:To je z rešpektu, to číslo nie je vyradené. Vyradená je jedine 99.
Jo, to bude asi ono... Nikde sem nenašel že by bylo vyřazený pro celou NHL, ale hráči si to číslo neberou čistě z respektu z Mariovi :)
Aha, to me nenapadlo. Pak bych volil asi 96 nebo 69.
PainKiller píše:Ted nvm jestli se pletu, ale mám dojem že Satan chtěl v Bostonu 66 a kvuli Mariovi mu jí nedali. Navíc momentálně neznám hráče v NHL co by číslo 66 měl :roll:
Šatan chcel v Bostone 66tku? :shock: Neviem o tom nič a príde mi to ako blbosť, on berie 18/81 vždy pokiaľ sa nemýlim. Navyše pochybujem, žeby o tom po angažmá aké zažil u Pens nevedel :D
Dostane 49 jako měl Blair Jones a hotovo. To má i se jménem, nebudem přece nechávat dělat zbytečně novou sadu dresů :-P
Getzo5 píše:Šatan chcel v Bostone 66tku? :shock: Neviem o tom nič a príde mi to ako blbosť, on berie 18/81 vždy pokiaľ sa nemýlim. Navyše pochybujem, žeby o tom po angažmá aké zažil u Pens nevedel :D
Nevim to přesně, ale někde psali že Satan chtěl nebo se navrhovalo číslo 66, jako krácený číslo 666 (Satanovo čislo) ale v NHL nejsou zavedený trojmístný čísla, navíc pak ještě psali něco v tom smyslu že od tý doby co Lemieux ukončil kariéru si to číslo nikdo nebere.

Ale k tématu, už na HFboards o tom psali. Ve Flyers prý nosil číslo 51 (5+1=6) a u Kings 12 (6+6=2), tím pádem usuzuju, že si u nás vezme bud 15 (1+5=6) a nebo 36 (6x6=36).
Už s tým satanovým trojčíslím je to hovadina, to je nejaký výmysel :lol: Ale na pobavenie to bolo dobré... :good: Fakt všade nosieval 81čku/prípadne 18tku tú má aj v repre, podobne ako Hossa akurát ten to mal myslím vždy naopak (18/81) a platí to i pre repre.
Však právě nevim to přesně, byl to snad i jenom návrh nějakýho fanouška... dostali sme se trochu mimo, chtěl sem předtim akorát narazit na to, že číslo 66 prostě nikdo v NHL od Maria nenosí.
Nedej Boze aby Satana poslali do NJ Devils a dali mu cislo 666 . V ten moment by nastala apokalypsa.
safa píše:Nedej Boze aby Satana poslali do NJ Devils a dali mu cislo 666 . V ten moment by nastala apokalipsa.
To by teda nastala, krídel máme ako sa hovorí, plnú p*del. :D
Takze uz vime co tim Mayove mysleli: 21.12.2012 v 11:11 pretoupi Miro Satan do Devils s cislem 666 na zadech. A je po zahade ;-)
Jn, četl jsem si to jak to psal. Bylo to od něho necitlivé, zlášť po tom, co tam hází fotky svojeho nového luxusního auta, plány na nový bazén apod. A ještě když se obecně ví, kolik vydělává přibližně peněz.
EDIT: před chvilkou se za to na twitteru omluvil.
Tohle video sem našel na HFboards :thumbsup:

Bylo to od něho necitlivé
... vyraz "necitlivé" povazuju za eufemizmus, bylo to od neho mimoradne prizemni. I podle nasledujicich reakci (ty o tom kafi a divani se na TV a o tom ze nikoho se zbrani u hlavy nenuti followovat ho na twitteru) mi prisly velmi nizke. Pokud bych z nich mel usuzovat o jeho charakteru tak bych rek ze jeste nedospel a chova se jak malej fracek.
The NHL News píše:The Lightning appear to be among the teams interested in Jay Pandolfo.
:hmm: Jako křídlo do čtvrtý lajny by byl ok. Ale sakra, v tý třetí a čtvrtý lajně už je přetlak jak hovado :D
PainKiller píše:Ale sakra, v tý třetí a čtvrtý lajně už je přetlak jak hovado :D
Jak se to vezme.Tady na foru jsme očekávali (já tedy určitě-už nevím jak ostatní) větší důvěru k mladým hráčům jako Harju,Pouliot,Tyrell,Jones.Případně Wright,Ashton nebo Szczechura.V současné chvíli to vypadá,že áčko z této skupinky hráčů udělá 1 borec,maximálně 2. Ještě zde můžeme počítat Perssona,Halla,Perrina a Durnoa,kteří už věkově spadají do jiné katagorie a asi i díky zkušenostem mají společně s Harjuem a Jonesem největší šance.
Szczechura se přes Thompsona nedostane a na křídlo 4.lajny se víc hodí Jones díky důraznému stylu hry.Čili sezonu nejspíš opět začně na farmě. Mrhat Pouliotovým talentem ve 4.lajně je naprosto zbytečné,může být kdykoliv povolán v případě zranění někoho z top9. Myslím,že s ním Yzerman počítá spíš pro sezonu 11/12.
Tyrell by mohl být naprostým monsterem ve 4.lajně,rychlejší verze Downieho.Může hrát 1.lajnu,ale platný může být i ve 4. Taky to ale zatím vypadá na Norfolk.
Já bych bral jednoho z dvojice Pandolfo/Perrin,do 4.lajny,případně jako 13.útočníka.O zbývající 2 místa at' si to rozdá současný kádr.
Když bych to měl vzít vylučovací metodou, asi bych to viděl nějak takhle. Následující soupiska bude sestavena z hráčů, kteří mají podle mě jisté místo v týmu:

Downie - Stamkos - St. Louis
Gagne - Lecavalier - Malone
Bergenheim - Moore - Purcell
??? - Thompson - ???

Otázkou tedy je, kdo si to rozdá o křídla ve čtvrtém útoku, s tím, že Begrenheim může být kdykoliv přesunut do čtvrté lajny a zaskočit ho může někdo v lajně třetí. Hráči kteří by se o to měli pokusit jsou jmenovitě: Durno, Harju, Jones, Persson, Pouliot, Szczechura, Wright, Tyrell, Hall a možná i Perrin (toho tedy prozatím počítat nebudu).

A ted můžem začít s vyškrtáváním. Harju a Persson podle mě nudou společné hrát v Norfolku. Niklas by mu tam měl dělat mentora. Wright, Szczechura a řekl bych že i Jones je zatím jasná farma. Zbývají nám tedy čtyři hráči: Durno, Pouliot, Tyrell a Hall. U Tyrella bude záležet na tom, jak mu vyjde nebo nevyjde přípravný kemp. Pokavad by mu to vyšlo, vubec bych se nedivil kdyby si prohodil místo s Bergenheimem a udělal třetí lajnu ve složení: Tyrell - Moore - Purcell. Pak je tu Adam Hall. Tomu běží tušim poslední rok smlouvy, takže by mohl klidně čtvrtou lajnu hrát, na oslabení je ideální. Durno bude nejspíš hráčem co se sem tam podívá do Áčka, jinak většinu sezonu stráví na farmě. S Pouliotem je to o něco těžší. On je celkem talentovaný, i když nebránič ale ofenzíva neni zase až tak špatná.

Když bych to tedy tak nějak vyhodnotil, tak bych asi řekl že se v té čtvrté lajně budou střídat hráči Durno, Pouliot a Tyrell. Z toho co máme bych tedy čtvrtou linku viděl následovně: Hall - Thomspon - Durno.
Hutche máme pod smlouvou,zcela očekáváný krok.Loni byl 4. v počtu branek OHL a ovládl statistiku SHG golů.Pokud se nestane nic mimořádného,do 3let bude pravidelným členem áčka. Já se jen modlím,at' příští sezonu hraje AHL a nešoupnou ho do ECHL. Tam musí hrát hráči jako Gudas,Berry,Galiati...
Něco na odlehčení... Desjardinsova maska. Mě osobně se dost líbí :)

Obrázek
Ellisova je typická prepracovaná dokonalosť od Gunarssona, ale toto je nádhera, wow. :eek2: :thumbsup: A to už keď ja niečo radím nad Daveart, je to čo povedať. Fakt veľmi vydarená, teda aspoň podľa obrázka. Ale vyzerá byť s metalickými farbami, to naživo nemôže vyzerať inak než ešte lepšie.
Vyborna maska, klobouk dolu (libi se mi vic nez preplacana maska pro Ellise). Nicmene ... nemely by na ni bejt misto blesku spis namorni motivy ?
Desjardins pravděpodobně počítá, že se letos podívá do Áčka :D Ale tam mám dojem že i on v Hamiltonu měl na masce znak Canadiens. Stejně mi ale něco řiká, že nahradí Smitha :hmm:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: _The_Wolff_
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS