Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na zacatku sezony se to od neho odrazelo do brany, sam priznal ze ani tehdy nehral tak dobre. Ale co ted? Nebodoval 10 zapasu, gol nedal 12 zapasu, za poslednich 24 zapasu 1 gol, za poslednich 21 zapasu 1g+4a a to vsechno ve formaci s Crosbym a na prvni presilovce (18+ minut za zapas). Jako sorry, ale to se tam vedle Crosbyho postavim ja a dam to taky. Je to komedie. Kunitz byl hrac, co byl kritizovan i kdyz produkoval.. jeho hra mela hodne nedostatku ve smyslu ze cekal na to co mu kdo vytvori a on jen bral ty body. Ale ted uz neni schopen ani prijmout pasy nebo trefit branu, ani prazdnou.
Letang :scare: :verysad:
Ja furt verim ze na playoffs bude.. Ty otresy mozku vetsinou netrvaj tak dlouho, i kdyz tohle bylo trosku moc.

Jinak Crosby hraje posledni mesic fakt vyborne. Ta prvni lajna s Winnikem a Hornqvistem (dva nasi momentalne nejlepsi wingeri) by mohla fungovat a taky je to nase jedina sance, protoze jinak to stoji vsechno za ho*no.
Malkinova lajna je na houby, Comeau herne odpadl a ted Malkin v podstate nema s kym hrat, navic po zraneni zatim sam vubec nehraje na 100%. Jinak ale solidni win proti San Jose, oboustranne zapas celkem usel. Perron mohl rozhodnout v posledni sekunde, ale posledni dobou zahodi co prijde. V OT po nestastnem highsticku Hornqvista hrali Sharks 4 minuty proti trem, tak dlouhej kill ve trech chlapech jsem snad v zivote nevidel. Excelentni kill. Cela sezona stoji za houby, ale ten penalty killing mame neskutecny. Winnik je animal, ale dobry job i od Lapierrea a Adamse. Pokud by jsme po 4-minutovem killu prohrali najezdy, asi by me kleplo.. aspon jednou to dopadlo spravedlive. Pokud nedaj Sharks 4-minutovou presilovku v OT, nezaslouzi si vyhrat.

Jo, a to hrajeme s 5 bekama, protoze Letang a Ehrhoff jsou out, na IR technicky jit nemuzou (pravidlo poslednich 10 zapasu) a nemame cap space na callup. Takze nase obrana je Martin, Lovejoy, Cole, Pouliot a Scuderi :lol2: Takze s ohledem na okolnosti, masivni win. Nic to ale nemeni na tom, ze to vidim celkove s nama blede.
Atlantik píše:Takze nase obrana je Martin, Lovejoy, Cole, Pouliot a Scuderi Takze s ohledem na okolnosti, masivni win. Nic to ale nemeni na tom, ze to vidim celkove s nama blede.
Jsem četl, že tam možná Johnston dá Winnika... Ani chvíli beka nehrál, jo?
Jo, to psali, ale já jsem Winnika v obraně teda neviděl... vím, že se trochu točil s Perronem, jakože občas hrál s Crosbym a Hornqvistem ten a pak ten.. ale docela jsem poklimbával a někdy po tom, co San Jose vyrovnalo, tak jsem usnul, tak pak nevím...
No jo, cely zapas to bylo na 5 beku. Lovejoy 27:44, Martin 27:25, Scuderi 25:36, Cole 25:05, Pouliot 18:21. Ty icetimy vypadaj blaznive, ale je to zpusobeno i tim ze Sharks hrali 6 presilovek proti nasim dvem. Pouliot hraje prvni presilovku, ale na oslabovky nechodi.
Zas na 5 beku (bez Ehrhoffa, Letanga) + bez Malkina (zrejme prevence). Vysledek neni ani tak dulezity, ono uz je celkem jedno jak se do playoffs doplacame, ale hlavne jde o to aby nebyly dalsi zraneni. Jedina herni cinnost co nam funguje je PK a jedini hraci co neco hrajou jsou Crosby a Hornqvist. Sudi se dnes rozhodli, ze budeme hrat furt v oslabeni (celkem komicke cally, ale whatever), tak to chce aspon udrzet Voracka s odsestupem at si Sid dojde pro Art Rosse. To ze hra stoji opet tezce za houby (jak PP, tak 5 na 5), to neni nic noveho pod sluncem. A kdyz padlo i PK (nemuzeme cekat ze se to da branit do nekonecna) tak je jasne ze je to konec. Kazdopadne easy money, to bylo tak jasne jak facka ze tenhle zapas skonci takhle (Flyers at si 2 body berou, ja furt doufam ze se nejak prokopeme k serii s Montrealem). Nasi hru ani nema smysl hodnotit, otazka jen je jestli se to zmeni v playoffs nebo ne. Pokud ne, tak je to ostuda ostud a Johnston by mel letet tak rychle jak to jen jde.
Atlantik píše: Kazdopadne easy money, to bylo tak jasne jak facka ze tenhle zapas skonci takhle (Flyers at si 2 body berou, ja furt doufam ze se nejak prokopeme k serii s Montrealem).
To se ti nedivím, že si přeješ nás - já být momentálně na místě jakéhokoliv soupeře, přeju si jenom a pouze nás, protože s tím, co poslední dobou předvádíme, můžeme akorát tak absolvovat první kolo, nic víc!
habs píše:To se ti nedivím, že si přeješ nás - já být momentálně na místě jakéhokoliv soupeře, přeju si jenom a pouze nás, protože s tím, co poslední dobou předvádíme, můžeme akorát tak absolvovat první kolo, nic víc!
Ty vole, tady všichni brečíte. Habs, Pens i Red Wings. :lol2:

I já, a že to sleduju určitě méně let než vy, vím, že play-off je jiná soutěž než regular. Je jasný, že teď hráčům chybí už motivace se víc snažit, když je play-off v podstatě v malíčku. Aneb snad ten jedinej fan Rags to pochopil a uvědomil si, že hráči teď to tak nějak jen odjezděj a nechtěj se hlavně zranit.

Nebo jinak... podívejte se na týmy, co se do play-off nedostanou a buďte rádi, že v dubnu už se nemusíte chystat akorát tak na mistrovství světa. :neutral:
Nás do toho netahej,my o PO ještě bojujeme.
Jirik19 píše:Nás do toho netahej,my o PO ještě bojujeme.
O vašem PO nepochybuju.
Jasně,já taky ne.Ale je rozdíl(a lze pochopit),když hrajou ho*no Rags a když hrajou ho*no naši.Přece jenom jsme v trošku odlišné pozici.My si to dovolit teda nemůžeme.
Jirik19 píše:Nás do toho netahej,my o PO ještě bojujeme.
6 zápasov do konca máme náskok 5 bodov, to by sme museli všetko prehrať a Ottawa tiež niečo prehrá. Hlavne, aby sme nepadli na WC spot.
Jirik19 píše:Jasně,já taky ne.Ale je rozdíl(a lze pochopit),když hrajou ho*no Rags a když hrajou ho*no naši.Přece jenom jsme v trošku odlišné pozici.My si to dovolit teda nemůžeme.
My sme najnevyrovnanejšie mužstvo v lige a to bez akejkoľvek debaty. Také kolísavé výkony čo sa týka prístupu snáď nemá žiadny zo zvyšných 29 tímov.
Obrázek
Kapanen povolanej do WBS... Do Pens podle mě už letos nenakoukne.
Jo, už se o tom mluvilo, myslím, že jsem někde četl, že tam jde na playoff... ale nevím, ahl nesleduju.... a myslím, že ani povolanej být nemůže, ne? Kvůli tomu stropu... nevím, nejsem na tohle expert..
http://www.hockeybuzz.com/blog/Ryan-Wil ... /177/67663" onclick="window.open(this.href);return false;
Ked som toto videl, tak sa bojím, že to letang do play off nerozchodí a môžeme sa baliť v prvom kole. Druhá možnosť je ešte taká, že sa tam vôbec nedostaneme, ale to by sme boli riadny hlupáci. len ak dnes nezabodujeme, tak sa dostaneme pod tlak, vo phile to bude zajtra huste a v utorok hráme v ottawe
35 solidnich minut, pak Perron (15 zapasu na uvod parada a pak uroven Kunitze nebo jeste horsi, fuck off) megaturnoverem vrati Jackets do hry a pak ten kolaps.. presne se to dalo cekat. Prohra dnes, pak je tam automaticka prohra s Phillou a pak zapas v Ottawe o vsechno.. LOL, ze by jsme predvedli historickej choke?? Zraneni nas zabijeji, ale omluva pro vykony nekterych hracu to neni. My si to playoffs ani nezaslouzime..
Pouliot o všech gólů, chjo..:( Jo, věřím, že play off dáme, ale dlouho tam asi nevydržíme..:(
Podla mna sa uz len modliť, aby dnes Ottawa prehrala
Lovejoy: "This is embarrassing. We aren't playing like a team that deserves to be in the playoffs."
Noo, dobre raano.. Lovejoy byl aspon vzdycky uprimnej a to jsem mel na nem rad. Co by se delo kdyby jsme to playoffs nedali? Ty blaaho, to by bylo neco, wow. Jinak ano, Washington vs Ottawa je pro nas asi existencni zapas, jinak muzeme byt velmi rychle mimo playoffs. Prohra s Flyers a ten zapas v Ottawe kdyby tam slo o krk, tak je jasne ze to nedame. Tomuhle teamu nemuzeme verit v kritickych momentech.. I kdyz je fakt ze dnes tam byly naznaky zlepseni a snahy, ale individualni chyby a neschopnost par hracu, to nas zabilo.
tak ako......ja som velice chcel aby to sens dali na ukor ruins. O vas som vobec neuvazoval, vyzerali ste byt v suchu. Ak to ale bude na ukor vas tak sa hnevat nebudem :neviem:

Aksa va tom ale podari, tak to bude snad horsie nez co stvara druhe polky sezony Toronto.
Finch182 píše:tak ako......ja som velice chcel aby to sens dali na ukor ruins. O vas som vobec neuvazoval, vyzerali ste byt v suchu. Ak to ale bude na ukor vas tak sa hnevat nebudem :neviem:

Aksa va tom ale podari, tak to bude snad horsie nez co stvara druhe polky sezony Toronto.
Bude to asi na stejny urovni. Mame excuse ve zranenich, ale stejne by to byl kolosalni megafail. No co, je mi to uz tak nejak jedno, v playoffs se taky nedaj cekat zazraky od tohodle teamu.. jen je mi hrozne lito Crosbyho, protoze prave v tomhle nejhorsim obdobi hraje fakt famozne, jen to proste nestaci a zbytek teamu to potapi a potapi. A to spousta jeho myslenek je nedokoncena, at uz Perronem nebo Kunitzem. Zitra zrejme i s Malkinem, ale proti Flyers to je asi jedno.
No, a Ottawa už vede 3:0, no radši jdu spát...:) nevím, kdy jsem naposled přál Washingtonu..
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS