Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
AndyF » ned lis 03, 2013 9:20 am píše:Tak mazej fandit Tucnakum! Nosis smulu! Od ty doby, co ses tu zjevil (a zranil se Prongs), to s nama jde od desiti k peti!
Vcera som mal svoj prvy match blues a na flyers sa vysral. Flyers vyhra, blues prehra.
Ostatní išli bandvajgliť k sharks a tí prehrali tiež..Finch182 píše:AndyF » ned lis 03, 2013 9:20 am píše:Tak mazej fandit Tucnakum! Nosis smulu! Od ty doby, co ses tu zjevil (a zranil se Prongs), to s nama jde od desiti k peti!
Vcera som mal svoj prvy match blues a na flyers sa vysral. Flyers vyhra, blues prehra.
Neviem si vybrat ci uspech alebo hanbaRono » ned lis 03, 2013 10:46 am píše:Flyers didn't officially register a turnover tonight, first time since 2009.![]()
![]()
Môj známy je radio broadcaster v Oshawe a komentuje jeho zápasy. Ak vás zaujímajú veci, ktoré by ste sa možno inde nedozvedeli, pošlite mi nejakú spoločnú PMku a možno ho časom prekecám, nech vám s ním spraví rozhovor. Hokejforum fans only.Rono píše:Laughton 14 gólů a 11 asistencí ve třináctí zápasech.Dneska mj. 2+3 při výhře 5:3.
Musíme si pomáhať, sme na jednej lodi.
Puvodne jsem se lekl, ze jsi se nam prisel taky vysmatGetzo5 píše:Môj známy je radio broadcaster v Oshawe a komentuje jeho zápasy. Ak vás zaujímajú veci, ktoré by ste sa možno inde nedozvedeli, pošlite mi nejakú spoločnú PMku a možno ho časom prekecám, nech vám s ním spraví rozhovor. Hokejforum fans only.Rono píše:Laughton 14 gólů a 11 asistencí ve třináctí zápasech.Dneska mj. 2+3 při výhře 5:3.
Musíme si pomáhať, sme na jednej lodi.No fake solidarity.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé