Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Kdo se smeje naposled, ten se smeje nejlepe :andy:
Obávam sa že keď sa budú smiať Flyers, ty už budeš mŕtvy :giggle:
Emery v bráně. :shock: Jestli dneska vyhrajem, tak snad jen díky tomu, že jsem vsadil na NJD. :ninja:
Davvy píše:emery ty úbožiak :hehe: dneska ťa džegr prevetrá :fucker2:
:rofl:
Tak Ohlund ma predbehol
No upřímně dnes v noci jsem měl poprvé pocit, že se naše extraliga konečně vyrovná NHL. Všechno bylo tak nějak stejně pomalé.
Ja tomu nerozumim... Tam musi bejt nejaky sileny treni v kabine.. To sou ty samy lidi, co davali 3-4 goly na zapas a litali po lede...
Jak je to u Devils nevim..
AndyF » ned lis 03, 2013 9:20 am píše:Tak mazej fandit Tucnakum! Nosis smulu! Od ty doby, co ses tu zjevil (a zranil se Prongs), to s nama jde od desiti k peti!
:hmm:

Vcera som mal svoj prvy match blues a na flyers sa vysral. Flyers vyhra, blues prehra. :v_hajzli:
Finch182 píše:
AndyF » ned lis 03, 2013 9:20 am píše:Tak mazej fandit Tucnakum! Nosis smulu! Od ty doby, co ses tu zjevil (a zranil se Prongs), to s nama jde od desiti k peti!
:hmm:

Vcera som mal svoj prvy match blues a na flyers sa vysral. Flyers vyhra, blues prehra. :v_hajzli:
Ostatní išli bandvajgliť k sharks a tí prehrali tiež..
A rono to este pripadne poistil ze vsadil na devils, predpokladam ze andy takisto a ja som mal na nich aspon v ktl :D

Andy teraz neviem ci ten obrazok o karme v topicu devils nepatri nahodou sem :lol2:
Flyers didn't officially register a turnover tonight, first time since 2009. :sok: :sok: :thumbsup:
Davvy ty seš osel :yes: ten váš anti hokej škoda slov.
Rono » ned lis 03, 2013 10:46 am píše:Flyers didn't officially register a turnover tonight, first time since 2009. :sok: :sok: :thumbsup:
Neviem si vybrat ci uspech alebo hanba
Proč by měla bejt hanba, že jsme neměli žádnej turnover? :neviem:
Lebo je to prvy krat od roku 2009 :lol2:
Esem píše:Davvy ty seš osel :yes: ten váš anti hokej škoda slov.
Zadny urazky! :nono: :evil:
To možná ještě byla lichotka ... připadá mi na 12 podle toho co píše. :neviem:
Když koukám na to, jak se daří Coloradu, tak si říkám, jestli nebude v budoucnu z Emeryho výborný trenér. :hmm:
V lolorade to maju poistene, jak bude roy na to uz stary tak nastupi Varlamov
Laughton 14 gólů a 11 asistencí ve třináctí zápasech. :poklona: Dneska mj. 2+3 při výhře 5:3. :thumbsup:
Rono píše:Laughton 14 gólů a 11 asistencí ve třináctí zápasech. :poklona: Dneska mj. 2+3 při výhře 5:3. :thumbsup:
Môj známy je radio broadcaster v Oshawe a komentuje jeho zápasy. Ak vás zaujímajú veci, ktoré by ste sa možno inde nedozvedeli, pošlite mi nejakú spoločnú PMku a možno ho časom prekecám, nech vám s ním spraví rozhovor. Hokejforum fans only.

Musíme si pomáhať, sme na jednej lodi. :( No fake solidarity. :giggle:
Getzo5 píše:
Rono píše:Laughton 14 gólů a 11 asistencí ve třináctí zápasech. :poklona: Dneska mj. 2+3 při výhře 5:3. :thumbsup:
Môj známy je radio broadcaster v Oshawe a komentuje jeho zápasy. Ak vás zaujímajú veci, ktoré by ste sa možno inde nedozvedeli, pošlite mi nejakú spoločnú PMku a možno ho časom prekecám, nech vám s ním spraví rozhovor. Hokejforum fans only.

Musíme si pomáhať, sme na jednej lodi. :( No fake solidarity. :giggle:
Puvodne jsem se lekl, ze jsi se nam prisel taky vysmat :giggle:
Ja som takisto zaskoceny, od getza nevydana vec :D
Finch182 píše:Ja som takisto zaskoceny, od getza nevydana vec :D
Teraz som zmateny..ta chyba bola nahodna alebo umyselna? :hmm:
kajo píše:
Finch182 píše:Ja som takisto zaskoceny, od getza nevydana vec :D
Teraz som zmateny..ta chyba bola nahodna alebo umyselna? :hmm:
Finch je uz duchem u jinyho tymu.. :doh:
:ninja:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA