Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

v jednej diskusii som našiel zaujímavý zoznam:
Looking at the Wings younger players:

Tatar:2nd round pick, 25 goals this year.
Nyquist: 4th round pick 22goals
Abdelkader: 2nd round 19 goals
Helm: 5th round 5th round 13 goals
Pulkenen: 4th round-17 games-5 goals

U nás je to bieda, čo sa týka draftovania útočníkov v nižších kolách. Za posledné roky snád len Sundqvist bude použiteľný a aj prvé kolá nám nevyšli (Bennettovi už veľmi neverím a Kapanen ma tiež neoslnil na MSJ - ked ho porovnám napr. s Pastrňákom, ktorý bol na drafte v tej chvíli ešte voľný, tak ten by sa nám so svojimi fyzickými parametrami oveľa viac hodil). Vychádza mi z toho, že náš skauting nerobí dobrú robotu. Bez dobrého draftu sa nepohneme dopredu
Tak nemůžeš se s náma měřit v draftování,v tom jsme mistři.To sis nasadil docela vysokou laťku :wink2:
Nehovorím, že sa chcem s vami merať, ale len konštatujem, že v draftovaní útočníkov dlhodobo prešľapujeme a bolo by načase niečo zmeniť. Inak sa nepohneme dopredu
Jedna vec jsou samotny drafty a druha vec je pak development tech hracu. Nikde neni receno ze i kdyby jsme treba draftovali Forsberga, Pastrnaka, Tatara atd ze by ted byli tam kde jsou. Tohle je mozna jeste vetsi problem. Nikdo mi nevysvetli ze Bennett nemel talent a ze to byla spatna volba. To co s nim delame ted je prave ten problem. Je hranej ve 4.formaci a Johnston si ho dokonce pochvaluje ze dobre grinduje :?

Takhle se pak tezko nekam pohneme. Byl bych prekvapenej kdyby sezonu 2015/2016 u nas vubec zacal.
Kerry Fraser (byvaly sudi):
The Penguins have earned the undesirable reputation with several of the referees for having too much to say. As a team, they need to turn off the tap on their own as they move toward the playoffs. The referees' patience has already worn thin.
No jo, tak mozna tohle je ten problem proc nas zudi maj plny zuby :? Piskani na zaklade reputace(Downie, protesty) si muzou strcit nekam.. ale kdyz neni jina cesta je potreba to okresat.
:nono: Urcite nie len Downie. Vy ste totizto velmi egoisticky tim. To ako komunikoval Letang s rozhodcom pri Pitt-Dett bolo trapne, pritom rozhodcovia piskali co mali. Vyslo to na vasu stranu, ale fauli boli 100% zasluzene, daco ako my proti Dalasu.
XruC píše::nono: Urcite nie len Downie. Vy ste totizto velmi egoisticky tim. To ako komunikoval Letang s rozhodcom pri Pitt-Dett bolo trapne, pritom rozhodcovia piskali co mali. Vyslo to na vasu stranu, ale fauli boli 100% zasluzene, daco ako my proti Dalasu.
Asi jo, muselo tam padnout neco nechutnyho. Sam Letang priznal ze je emotivni a ze mel problem se simulovanim Mrazka, nicmene vic k tomu dodat nechtel a urcite vedel proc.. Kunitz pak strelil po sudim puk, kdyz se slo do kabin po 1.tretine, tam taky neni co resit. Crosby si udrzel nervy a po zapase mel proslov ze tohle se nesmi opakovat, ze to byl nonsens. Ale co se tyce Downieho, toho se musim taky zastat. Vubec nedela neco extra neunesnyho na to aby byl s prehledem nejtrestanejsim hracem ligy. Treba v porovnani s vasim Wilsonem vubec neni horsi. Sudi ho posilaji ven za cokoliv, misconduct sem misconduct tam a o 2-minutovych trestech za spatny pohled ani nemluvim..

Btw dnes Hawks-Isles, pokud by Hawks vyhrali muze to byt jeste zajimave s tim wildcard flekem. Isles posledni dobou tezce suckuji, ale pro me by serie PIT-WSH byla OK ve smyslu ze bud by se postoupilo a byl by duvod na oslavu bez ohledu na R2 nebo by se vypadlo a byl by to duvod na cistky hracu jako Kunitz a spol.. I kdyz objektivne receno playoffs Caps > playoffs Isles.
Nemozes porovnavat novacika (druha sezona) s Downim. Downi ma vybudovanu historiu a rozhodcovia ho za ten cas stihli asi pekne znenavidiet. Prvy x som si to vsimol pri Ribeirovi, ten si nevedel pri rozhodcoch nikdy zavriet hubu a ked sme ho mali v time, zvykli ho naozaj vylucovat za skaredy pohlad. Dobra vec pri Wilsonovi je, ze hra fyzicky, dostava sa pod kozu, ale z rozhodcami nikdy nic neriesi.

- Nevidim to realne ze sa stretneme v 1 kole PO
XruC píše:Nemozes porovnavat novacika (druha sezona) s Downim. Downi ma vybudovanu historiu a rozhodcovia ho za ten cas stihli asi pekne znenavidiet. Prvy x som si to vsimol pri Ribeirovi, ten si nevedel pri rozhodcoch nikdy zavriet hubu a ked sme ho mali v time, zvykli ho naozaj vylucovat za skaredy pohlad. Dobra vec pri Wilsonovi je, ze hra fyzicky, dostava sa pod kozu, ale z rozhodcami nikdy nic neriesi.

- Nevidim to realne ze sa stretneme v 1 kole PO
Takze potvrzujes ze jde o reputation calls a to je prave ten problem ze ty sudi to s nima prehaneji.

-Co se tyce te serie, samozrejme ze je to zatim jen teorie, ale stacil by minikolaps Isles. Ani ne kolaps, minikolaps. 4 body se na ne daj dohnat, problem je ze i vas ted cekaj tezky zapasy. A teoreticky nejsme za vodou ani my, mame sice prijatelny program ale zraneni Malkina a Hornqvista se muzou lehce projevit. Crosby treba bude o Art Rosse bojovat v lajne s Winnikem a Downiem, aspon tak dnes trenovali...
Schneider, icing, Schneider, icing, Schneider, vyhozeni a nebude to icing, Schneider, icing :lol2: Seriozne, doufam ze na tenhle zapas nenatrefil nekdo kdo by premyslel ze se stane fanouskem hokeje, protoze by ho uz do konce zivota nezapnul. New Jersey je kapitola sama o sobe, ale popravde nase sterilita je taky neco extra. Dnes Kunitz+Crosby reunion, co z toho ze Crosby maka cely zapas kdyz podpora veskera zadna. Sudi taky komedie, vylouci Perrona za fantom dotek a Devils za cely zapas pri tom betonu co hrali prej neudelali jedinej faul.. Dead puck era is back :lol2:

OK, takze 1 gol (i to bezvyznamnej na 1-5 s DET) za posledni 3 zapasy. Cool.. Isles tecou v Chicagu 0-2 takze bud se stretnou 2 nejmarnejsi PO teamy Vychodu spolu v serii, nebo to vyuzijou Caps a dotahnou se. Takhle sterilnich Penguins kazdopadne nepamatuji, na nas fakt staci trosku kvalitnejsi defenzivni team a jsme jasni.. Popripade pokud dostaneme prvni gol, tak je to v podstate game over. Totalni ztrata casu tenhle zapas, proc ja se na to vlastne divam kdyz presne vim co se bude dit?
Uplne si Atlantik svojim komentom vystihol tento zapas. Velmi dnes nebolo co pozerať
Atlantik píše: Devils za cely zapas pri tom betonu co hrali prej neudelali jedinej faul.. Dead puck era is back :lol2:
z ILWT:
Boohoo: let's talk about power plays. The Penguins got none. The Devils got two. The Penguins could have received one had Daniel Winnik not sold a Mark Fraser hook - not sure why it was called a trip, the stick was at the waist - like he got shot in the chest with a cannon. (...)
One could argue that there should've been a tripping call on Kris Letang late in the game. But, again, Letang flopped several feet in front of the contact and slid to the point of embellishment. Maybe if he didn't oversell it - or if it wasn't the last few minutes of the game - that could've been a call.
(...)
The problem for the Penguins was not receiving a power play. The problem was Cory Schneider.
takze prestat simulovat, prestat brecet nad rozhodcima a zacit porazet lotery tymy
megaton píše: z ILWT:
Boohoo: let's talk about power plays. The Penguins got none. The Devils got two. The Penguins could have received one had Daniel Winnik not sold a Mark Fraser hook - not sure why it was called a trip, the stick was at the waist - like he got shot in the chest with a cannon. (...)
One could argue that there should've been a tripping call on Kris Letang late in the game. But, again, Letang flopped several feet in front of the contact and slid to the point of embellishment. Maybe if he didn't oversell it - or if it wasn't the last few minutes of the game - that could've been a call.
(...)
The problem for the Penguins was not receiving a power play. The problem was Cory Schneider.
takze prestat simulovat, prestat brecet nad rozhodcima a zacit porazet lotery tymy
Za Winnika nemam problem, to byl spravnej call, jasnej dive btw (jeste muze byt rad ze nesel jen on). Tripping na Letanga uz mene. A kdyby nam chteli dat PP, tak si ji najdou, tak jak ji vymysleli pro vas u Perrona. Dnes to bylo asi jedno, Schneiderovi by jsme pri nasi sterilite bez Malkina a Horna nedali gol asi ani 5on3, ale spise mi vadi to piskani obecne. Precijen by ten produkt na lede nemel byt vsem ukradenej, sakra ja chci videt hokej a to je dnes jaksi tezky kdyz se podporuje tenhle styl.. A to nemluvim jen o vas, cela liga se ubira timhle smerem.
Tak je to neskutecne.. Pokud nepocitam Edmonton, tak za poslednich 6 zapasu jsme dali 4 goly. Dnes se probudili ve 2.polovine zapasu a posledni tretina byla vyborna, ale ta koncovka je ubohost. Ubohost. Letang a Crosby to sami neutahnou proste, Malkin a Hornqvist strasne chybeji.. Komplikuje se to, jakkoliv fandim Ottawe, tak uz nas zacina ohrozovat a to jeste s nima hrajeme. Kazdopadne Atlantickej wildcard realnej, stejne tak jako Metro wildcard a stejne tak jako serie s Caps/Isles. Uz je to trapny ale.
Po betonářskym Montrealu a Bostonu na posledním postupovym místě máme nejmíň gólů ze všech týmů, který by šly v současný situaci do PO... Pffffff.
Atlantik píše: serie s Caps/Isles
Pri tejto forme by som nevylucil rangers :petrik:

Som rad ze ladite formu na PO, snad vam to vydrzi :yes:
Finch182 píše:
Atlantik píše: serie s Caps/Isles
Pri tejto forme by som nevylucil rangers :petrik:

Som rad ze ladite formu na PO, snad vam to vydrzi :yes:
Vzdyt pisu "Metro wildcard" - tedy rangers.. Vyloucit se to neda. Takhle to ale nemuze byt furt, my v tech zapasech prestrilime soupere, jen proste nejsme schopni to tam procpat. Bez Malkina a Hornqvista chybi talent, ale oni nemaj byt out dlouho. Ted navic mame Arizonu 2x z nejblizsiho obdobi, +Carolinu, Columbus a Buffalo. Minimalne tyhle zapasy musime vyhrat a melo by to stacit na udrzeni si pozice playoffs a taky na vyhnuti se Rangers. Jenze tu neni uz nic jistyho pri nasi koncovce. Nebavi me to zas.
http://sports.yahoo.com/blogs/nhl-puck- ... 20054.html" onclick="window.open(this.href);return false;
The assistant GM of the Pittsburgh Penguins, long considered one of the whiniest teams in the NHL, confirms they whine too much and to their detriment.

Merry Christmas, Flyers fans …
Dejan Kovacevic @Dejan_Kovacevic · 2h 2 hours ago
On the other hand, it's difficult to envision an NHL forward performing worse than Kunitz at the moment. In every imaginable facet.
Uz s tym prestan, skoro kazdy tim na takeho. Sa pozri na naseho Laicha, pi*i s nim, ma vyssi cap ako Kunitz a je este o 168,99 % horsi. Mame za 4,5 mega 4th linera..ked som hovoril pouzijme compliance buyout, neeee, za to sme mohli mat Graba, ktory hral u nas luxusne a tak velmi nam chyba niekto ako on. :hroza:
Bych vam pral Zubruse...
Bych vam pral Lecavaliera.
Bych Vám přál Weisse...
Je tu jeden zasadni rozdil.. Ani jeden z vasich zminovanych borcu nehraje 18-19 minut za zapas, na 1.presilovce a ve formaci s Crosbym/Malkinem. Kunitz je pomalu bruslici kus plechu od ktereho se prakticky vsechny puky odrazeji nahodnym smerem, nekdy to teleso vlitne do ofsajdu, nekdy jen tak bez priciny upadne na led a podobne. Fakt v nem nic vic nevidim. Tohle jsem nezazil...
:-D :-D :-D Tak vidis

Teraz vazne..65Z 16+23 a +9 Za tie prachy? To by nedal Laich ani keby hraval s Crosbym a Malkinom v jednej lajne 25 min za zapas. Su aj horsi, daleko horsi :!:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS