Tak už jsme o tom hodil řeč s Finchem i Andym a vzhledem k tomu, že už moc cest není, (Kouč vyměněnej už byl, trejdy jsou snad furt), tak zbývá už asi jen poslední možnost - dát Hextallovi funkci GM.
A jinak takovej podpis Streita já bych přežil, koneckonců dopředu je momentálně asi od nás furt nejlepší, byť body moc nemá, ale prostě se veze s týmem. Spíš bych byl rád, kdyby se podařilo nějak trejdnout Hartnella s Coburnem, Mesz přinejhorším stejně odchází po sezóně. A pak nám sehnat pravidelnýho +35g střelce? LW máme i tak samosobě slabší...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Chimera patri k najrychlejsim hracom ligy, nehapem teda, co tym myslis..Joe S. píše:šmecariŽeby karma za vysmievanie sa Coloradu ?
apropo ten Kimmo je fakt márny, mal sa na to radšej vysrať a ísť chytať ryby, však keď nestihol "rýchlika" Chimeru ani len faulovať, to bolo akože moc
Ja mam dost, videl som to nastastie len do polky a uz vtedy som sa hanbil jak pes. Debakel a pritom doslova darovany, ved caps nemali (aspon do toho stvrteho golu co som videl) nejaky suvisly utok a vacsie podrzanie puku v pasme a to dokonca ani v pp nie. Prva strela na branu snad v 15 minute. Lenze ked im to neslo tak pomozeme......tie turnovery boli neskutocne a totalne amaterske, caps vobec nejak strasne nenapadali aby ich k tomu donutili, to je vylozene obrana z Valabikov a Mihalikov.
Sme na konci slepej ulicky a nevidim z toho cestu von, tam je kopec roboty co sa bude musiet zmenit a len tak rychlo sa to nestihne takze sa musime pripravit ze tento suck si tu este nejaku dobu uzijeme.
On sa totalne zarezal tymi zmluvami, plno ich dostava kotel penazi a standardne k tomu rozdava NTC a NMC a potom co s tym. Nemame dve vykupenia zo zmluvy zdarma rocne. Momentalne je najvacsi problem hartnell, tej zmluvy som sa desil hned jak bola uverejnena ale to som este necakal ze to bude zle az tak moc.
Obrana? Kimmo a Mesz nastastie koncia, Coburn myslim este rok. V pripade Coburna a Mesza to budu beci, co odidu zdarma lebo kto by si ich vzal.
Brayden mi nevadi, je sice nulovy tuto sezonu ale napr minulu sa mi lubil dost, z mojej strany je mu odpustene lebo sa vezie na suckujucom muzstve a mimo Lecavaliera stoja vsetci za ho*no.
Ani vymenu JVR mu nevycitam, JVR proste u nas nic nehral, ale mohla to byt len smola ze bol vecne out a nez sa stihol rozohrat tak sa zase odpalil.
Super bol este v poslednej dobe podpis Lecavaliera a zvlast na holmyho pomery to je podpis za skvele prachy.To mal ale skorej stastie a tam aj pozitiva koncia.
Podpis Streita uz taky skvely nebol, resp ta zmluva je uz klasicky homerovska.
Pri Masonovi to bol cisty luck.
Oni hlavne vobec na lade nebojuju a uz ked, tak iba tak ako je tu par videii a gifov a to je nam prd platne, len to pridava hanbu. V polke zapasu som si radsej prepol na Blues a bol to nadherny hokej a len som cumel jak im to ide a co vsetko dokazu, uz som take od flyers totiz dlho nevidel tak som aj zabudol ze aj tak sa da hrat.
Ja mam dost, na tuto tragikomediu sa uz nemienim dalej divat a nasadam na vagon blues alebo lolorada
Sme na konci slepej ulicky a nevidim z toho cestu von, tam je kopec roboty co sa bude musiet zmenit a len tak rychlo sa to nestihne takze sa musime pripravit ze tento suck si tu este nejaku dobu uzijeme.
On sa totalne zarezal tymi zmluvami, plno ich dostava kotel penazi a standardne k tomu rozdava NTC a NMC a potom co s tym. Nemame dve vykupenia zo zmluvy zdarma rocne. Momentalne je najvacsi problem hartnell, tej zmluvy som sa desil hned jak bola uverejnena ale to som este necakal ze to bude zle az tak moc.
Obrana? Kimmo a Mesz nastastie koncia, Coburn myslim este rok. V pripade Coburna a Mesza to budu beci, co odidu zdarma lebo kto by si ich vzal.
Brayden mi nevadi, je sice nulovy tuto sezonu ale napr minulu sa mi lubil dost, z mojej strany je mu odpustene lebo sa vezie na suckujucom muzstve a mimo Lecavaliera stoja vsetci za ho*no.
Ani vymenu JVR mu nevycitam, JVR proste u nas nic nehral, ale mohla to byt len smola ze bol vecne out a nez sa stihol rozohrat tak sa zase odpalil.
Super bol este v poslednej dobe podpis Lecavaliera a zvlast na holmyho pomery to je podpis za skvele prachy.To mal ale skorej stastie a tam aj pozitiva koncia.
Podpis Streita uz taky skvely nebol, resp ta zmluva je uz klasicky homerovska.
Pri Masonovi to bol cisty luck.
Oni hlavne vobec na lade nebojuju a uz ked, tak iba tak ako je tu par videii a gifov a to je nam prd platne, len to pridava hanbu. V polke zapasu som si radsej prepol na Blues a bol to nadherny hokej a len som cumel jak im to ide a co vsetko dokazu, uz som take od flyers totiz dlho nevidel tak som aj zabudol ze aj tak sa da hrat.
Ja mam dost, na tuto tragikomediu sa uz nemienim dalej divat a nasadam na vagon blues alebo lolorada
Bez komentára. Sme Broad Street Bullies, tak aspoň dobijeme to, čo sa dá, keď už dostaneme nakladačku. Vidieť Philu takto sa potápať nie je najkrajší pocit, ale holt, Holmgren si tými šialenými výmenami a podpismi o to koledoval, tu je dôsledok. Vymeniť Hartnella, Coburna, nechať ísť Meszároša, chlapcov, čo majú NTC, s tými ťažko pohne. Ste v ťažkej situácií, Holmgren mal už dávno ísť. Na zápasy s vami som sa tešil, ale ak to bude takto aj naďalej.
Škoda slov. Těší mě kde se právě ta banda moulů nachází, před sezonou jsem tohle očekával. Aspoň by ty bitky ti šašci mohli vyhrávat když se tak chcou bít. Schenn si hraje na šileneho tvrdáka hituje s výskokama ale když se pobije tak většinou dostane po tlamě. Tak dneska see you
Erik Gustafsson and Luke Schenn out, Andrej Meszaros and Hal Gill in. Hartnell-Giroux-Voracek, McGinn and B. Schenn on second line. Coburn-Timonen, Grossmann-Streit, Meszaros-Gill
According to John Shannon, Flyers forward Steve Downie has a broken orbital bone, not a concussion.
Vincent Lecavalier will play Tuesday per Renaud Lavoie.
According to John Shannon, Flyers forward Steve Downie has a broken orbital bone, not a concussion.
Vincent Lecavalier will play Tuesday per Renaud Lavoie.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé